Pixabay

Lees eerst de uitleg van Michael Hudson dat de sancties in feite Duitsland treffen en de belangen dienen van de drie gevestigde belangen die in Washington heersen (> LINK naar het artikel van Michael Hudson). De sancties dienen veel meer het belang van Washington dan dat ze dat van Rusland schaden. Voor Rusland is de grootste last van de sancties de belediging, schrijft Paul Craig Roberts.

Rusland is in de positie om verlammende sancties uit te vaardigen tegen de VS en Europa, maar heeft dat tot nu toe niet gedaan. De Russen lijken vastbesloten om met zo weinig mogelijk geweld de overhand te krijgen. Het Kremlin heeft Duitsland niet verlamd door het gas af te sluiten. De Russen hebben geen Amerikaanse en Europese bezittingen genationaliseerd. De Russen hebben de wereldwijde bevoorradingsketens niet ontwricht door te weigeren mineralen te verkopen. De Russen hebben de uitvoer van tarwe niet stopgezet. De Russen hebben geen internationale arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen Amerikaanse en Europese oorlogsmisdadigers voor hun misdaden tegen de mensheid in Servië, Afghanistan, Pakistan, Irak, Libië, Syrië en voor hun verschillende moordaanslagen.

Op het militaire front zijn de Oekraïense strijdkrachten in wezen omsingeld en niet in staat tot een tegenaanval of tot effectief verzet, behalve dan voor enkele nazi-milities die hun zware wapens hebben verschanst tussen concentraties burgers. Volgens de huidige regels van het Kremlin is het de Russische strijdkrachten verboden met zware wapens in burgergebieden te schieten. De Russen krijgen daarvoor natuurlijk geen krediet. De westerse persorganen blijven het nepnieuws over willekeurige Russische aanvallen op burgers herhalen.

  Franse huurlingen weggevaagd in Charkov, slecht voorteken voor NAVO-personeel in Oekraïne

Het toont de domheid van de Westerse mensen aan dat zij geloven dat Rusland militaire middelen zou verspillen aan niet-militaire doelen. Zoals Poetin zei, is het Westen “een Keizerrijk van Leugens”. Binnenkort zullen wij in de New York Times lezen en op NPR en CNN horen dat Russische troepen te vroeg geboren baby’s uit couveuses gooien en kinderen bajonetten.

Het Westen roept en schreeuwt dreigementen en beschuldigingen, omdat het niets anders kan doen. Westerse debielen dreigen ISIS-jihadisten naar Oekraïne te sturen om tegen de Russen te vechten, Amerikaanse veteranen als vrijwilligers in te zetten, of een huurlingenmacht in Polen op te richten. Tezelfdertijd horen wij dat Oekraïne de Russische opmars heeft gestopt en aan de winnende hand is. Waarom zijn dan al die fantasierijke krachten van buitenaf nodig?

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken, Dmytro Kuleba, roept de VN op om “Rusland te ontwapenen,” een onvoorstelbare onderneming. Men vraagt zich af hoe Kuleba minister van Buitenlandse Zaken kan zijn als de Oekraïense regering Oekraïne niet bestuurt. De Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire, verklaart “de totale economische en financiële oorlog aan Rusland,” en krijgt van de Russische ondervoorzitter van de Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, te horen dat hij “op zijn woorden moet letten”, anders komt het tot een echte oorlog. De idiote voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen kondigde aan dat de EU de Oekraïners straaljagers gaat sturen via Polen, en werd prompt tegengesproken door de president van Polen, Andrej Duda: “Wij sturen geen straaljagers naar Oekraïne, want dat zou een militaire inmenging in het Oekraïense conflict openen. Wij nemen niet deel aan dat conflict. De NAVO is geen partij in dat conflict.” https://www.rt.com/news/550955-poland-bulgaria-deny-warplanes-ukraine/

  Na miljarden en wapens, eist Zelensky nu ook aardgas van Europa

Poetin heeft de NAVO-landen gewaarschuwd voor het leveren van wapens. Dergelijke wapentransporten zouden tijdens het vervoer vernietigd worden. Rusland controleert het Oekraïense luchtruim. De Oekraïense strijdkrachten zijn omsingeld. Hoe moeten de wapens hen bereiken? Waarom probeert het idiote Westen een verloren oorlog te verlengen? Waarom heeft het Witte Huis Zelensky niet gezegd dat hij zich moet overgeven en met Rusland over de beste deal moet onderhandelen die hij kan krijgen?

Nergens in het impotente gebral van het Westen is er sprake van om Oekraïne bij de NAVO te voegen. In plaats daarvan is er sprake van om Oekraïne in de EU te stoppen. De EU is een economische alliantie, geen militaire, en het is onduidelijk wat het voor een regering in ballingschap betekent om lid te zijn. De toekomst van Oekraïne hangt af van de vraag of Rusland zich terugtrekt nadat het zijn doelstellingen heeft bereikt.

Jarenlang heb ik geschreven dat het geduld van Rusland met het Westen niet eeuwig zou duren, en dat, tenzij het Westen zou ophouden met pushen, Rusland zou terug pushen. Ik zei dat hoe langer Rusland zou wachten, hoe krachtiger het zou moeten terug pushen. Ik zei dat, gezien de volslagen domheid van de hele Westerse wereld, de situatie gevaarlijk zou worden. Nu Rusland en de VS op nucleair alarm staan, is de situatie gevaarlijk. Als de marionetten van de VS in Europa, die hun landen regeren in het belang van Washington, de waarschuwing van Poetin negeren om zich niet te bemoeien met de Oekraïense schoonmaakoperatie, dan zouden ze aangevallen kunnen worden, en dan zou de machteloze NAVO haar mond moeten houden of het opgeven. Zie nu hoe de totale domheid van het Westen – “het Rijk der Leugens” – het zover brengt.

  Oorlog in Oekraïne maakt de EU bankroet

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De V.S./NAVO is in de greep van een “Demonische Doodswens” en de hele wereld wordt bedreigdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Oekraïense regime ontvoert nu vaders voor militaire “dienst”
Volgend artikelTsjechen kunnen 3 jaar gevangenisstraf krijgen voor steun aan Rusland op sociale media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Verbaast me niks. Net als de arabische lente–was ook helemaal in het belang van USA; alleen een dingetje hadden ze misgerekend: ze kregen Syrie niet…

  Wat moraal betreft: laat USA maar eens de hand in eigen beerput steken; paar steden waren totaal in handen van zwaar criminelen en BLM. Dat werd getolereerd!
  1260 moorden door negers in 90 dagen: moet kunnen.
  Een enkele dode in Washington wordt nog steeds over doorgezijkt.

  Is BLM en Antifa al geregistreerd als terroristische organisatie?
  Zijn hun banktegoeden en bezittingen in beslag genomen?
  Hun legertjes ontwapend?
  Zijn ze vervolgd voor de schades die ze hebben gemaakt?

  Als dat nou gebeurd is mogen ze ook wat balken.
  En hun sancties tegen Rusland: brengen duitsland schade. Was ook zo geplanned door de NWO en WEF.

  Maar allez; duitsers zijn niet zo slim….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in