Pixabay

Ik wil niet hyperbolisch klinken, maar ik begin te concluderen dat de nucleaire gekken die de Nieuwe Koude Oorlog van de V.S./NAVO leiden die zij tientallen jaren geleden begonnen zijn, staan te popelen om een nucleaire oorlog met Rusland te beginnen. Hun hypocrisie en nihilistische dorst naar dood en verderf zijn zo extreem dat ik er met mijn verstand niet bij kan. Zij beschuldigen Rusland ervan dat het een Nieuwe Koude Oorlog begonnen is, terwijl zij dat tientallen jaren geleden al gedaan hebben en sindsdien steeds verder gegaan zijn. Nu doen ze alsof ze geschokt zijn dat Rusland, na vele jaren geduld te hebben, heeft teruggeslagen in Oekraïne, schrijft Edward Curtin.

In 2017 bracht Oliver Stone zijn vierdelige interviews met de Russische president Vladimir Poetin uit. De interviews met Poetin werden afgenomen tussen 2015, het jaar nadat de V.S. de staatsgreep in Oekraïne hadden geënsceneerd door nazi’s aan de macht te installeren in dat aan Rusland grenzende land, en 2017. Stone werd natuurlijk neergesabeld omdat hij respectvol vragen durfde te stellen en antwoorden kreeg van de Russische leider, die door de Amerikaanse media altijd, zoals alle mythische boemannen, is neergezet als de nieuwe Hitler die de wereld wil veroveren, terwijl het de Verenigde Staten zijn, niet Rusland, die meer dan 750 militaire bases over de hele wereld hebben en Afghanistan, Irak, Libië, Syrië hebben aangevallen – de lijst is eindeloos.

In zijn interviews met Poetin laat Oliver Stone, een man van waarheid en eer, de kijkers een glimp opvangen van de echte Vladimir Poetin en van de zaken die hem als leider van Rusland bezighouden. In 2018 schreef ik over die interviews:

… hij [Poetin] maakt feitelijke punten die luid en duidelijk moeten klinken voor iedereen die met feiten vertrouwd is. Eén: dat de V.S. een externe vijand nodig heeft (“Dat weet ik, dat voel ik.”). Twee: de V.S. hebben de staatsgreep in de Oekraïne aan de grens met Rusland geënsceneerd. Drie: de V.S. hebben Rusland omsingeld met VS/NAVO-troepen en bases die bewapend zijn met anti-ballistische raketten die, zoals Poetin terecht tegen Stone zegt, in enkele uren omgebouwd kunnen worden tot offensieve kernraketten die op Rusland gericht zijn. Dit is een feitelijke en ware uitspraak, die ieder weldenkend mens met afgrijzen zou moeten doen opstaan. Als Rusland dergelijke raketten zou hebben die de Verenigde Staten omsingelen vanuit Cuba, Mexico en Canada, welke Amerikaan zou dat verdraaglijk vinden? Wat zouden CNN en The New York Times te zeggen hebben? Toch vinden diezelfde mensen het onmogelijk om de legitimiteit in het standpunt van Rusland te zien, en nemen zij hun toevlucht tot schelden en onlogische retoriek. Rusland is omringd met VS/NAVO-troepen en raketten en toch is Rusland de agressor.

In de jaren na die interviews hebben de V.S./NAVO de strop rond Rusland steeds strakker aangetrokken, onder meer door de Oekraïense aanvallen op de Donbass aan te wakkeren, waarbij duizenden doden vielen, terwijl zij onschuldig pleitten en geen antwoord verwachtten. Nu is het antwoord gekomen.

  Zijn ze echt zo dom als ze lijken te zijn?

Hoewel ik geen voorkennis heb, krijg ik het gevoel dat het Westerse Rijk tegenmaatregelen plant/initieert die veel extremer zijn dan de veelbesproken economische sancties. Hoewel het waar is, zoals vele commentatoren zoals Ray McGovern en Pepe Escobar hebben opgemerkt, dat er een paradigmaverschuiving aan de gang is en de eens zo dominante bullebakken van de V.S./NAVO het nu moeten opnemen tegen de Chinees-Russische alliantie die een dramatische verandering heeft ingeluid, zijn de zogenaamde leiders van de V.S. niettemin, net als in de afgelopen decennia, een dom zootje dat gedreven wordt door onuitblusbare demonen. Zoals McGovern zegt:

Toch blijven er verontrustende aanwijzingen komen van onderminister van Buitenlandse Zaken voor Politieke Zaken Victoria Nuland, Antony Blinken, en Jake Sullivan, dat de hoge “dolts” (copyright Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un) van de administratie in het moeras van Washington het nog steeds niet doorhebben.

Ik ben bang dat ze dat niet doen en dat ook nooit zullen doen. Dat is wat mij beangstigt. Hoewel het contra-intuïtief en totaal irrationeel lijkt dat deze mensen van plan zouden zijn om in deze huidige situatie een of ander kernwapen te gebruiken, ben ik daar niet zo zeker van. Zij hebben er duidelijk op aangedrongen dat Rusland geen andere keus had dan Oekraïne aan te vallen, en nu zij dat doel bereikt hebben, lijkt het mij dat zij de inzet zullen verhogen. Diplomatie is niet hun manier; geweld wel.

Pepe Escobar heeft zojuist geschreven:

Dit is wat er gebeurt wanneer een stel haveloze hyena’s, jakhalzen en kleine knaagdieren De Beer porren: een nieuwe geopolitieke orde wordt met adembenemende snelheid geboren.

Van een dramatische vergadering van de Russische Veiligheidsraad tot een lesje geschiedenis van de VN, gegeven door de Russische president Vladimir Poetin, en de daaropvolgende geboorte van de babytweeling – de Volksrepublieken Donetsk en Luhansk – helemaal tot de oproep van de afgescheiden republieken aan Poetin om militair in te grijpen om de door de NAVO gesteunde Oekraïense bombardeer- en bombardeertroepen uit Donbass te verdrijven, was het een naadloos proces, uitgevoerd in warpsnelheid.

De (nucleaire) druppel die (bijna) de emmer deed overlopen – en de Beer dwong om toe te slaan – was de komiek/Oekraïense president Volodymy Zelensky, terug van de met Russofobie doordrenkte Veiligheidsconferentie van München, waar hij als een Messias werd bejubeld, en die zei dat het Memorandum van Boedapest van 1994 moest worden herzien en dat Oekraïne nucleair bewapend moest worden.

Zoals gewoonlijk is zijn analyse juist, maar zij gaat wellicht voorbij aan de onuitsprekelijke aard van de waanzin die de desperado’s drijft. Als degenen die het buitenlands beleid van de V.S. leiden het gevoel hebben dat er “met adembenemende snelheid” een nieuwe geopolitieke orde wordt geboren als gevolg van de inval van Rusland in Oekraïne, dan zijn zij tot extreme daden in staat. En zij hebben alle westerse mainstream media achter zich, die hun non-stop propaganda uitblaffen.

  NAVO, VS in de problemen nu Rusland militair uitbreidt en hypersonische raketten dichtbij Oekraïne plaatst

Wij stevenen onverbiddelijk af op een wereldoorlog, die nucleair zal worden, als er niet snel een internationale beweging opstaat om die te stoppen. De meeste mensen betreuren de gedachte aan zo’n oorlog die een eind maakt aan alle oorlogen, maar weigeren de factoren te analyseren die ertoe leiden. Het lijkt zo onvoorstelbaar, maar het gebeurt stap voor stap, en er zijn al veel stappen gezet en er zullen er spoedig meer volgen. Het is zo duidelijk dat de meesten het niet kunnen zien, of niet willen zien. De corporatieve main stream media maken duidelijk deel uit van de voortzetting van Operatie Mockingbird van de CIA, en wie nog op hen vertrouwt voor de waarheid is onbereikbaar. Wij moeten alle alternatieve middelen gebruiken om alarm te slaan en ervoor te zorgen dat de ultieme nachtmerrie nooit plaatsvindt.

Misschien is hyperbool de enige manier om dat te doen, want het zou wel eens dichter bij de waarheid kunnen liggen dan wij willen geloven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Agressie van de V.S. en de NAVO tegen Rusland eindelijk tegengegaanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe ik een jaar SHTF overleefde in het Bosnië van de jaren 90
Volgend artikelSancties tegen Rusland: Europa heeft het Russisch gas meer nodig dan Rusland het geld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het is eigelijk niet de VS, maar de ziomafia die er achter zit, en die de VS (en nu ook de EU) als loopjongen gebruikt.

  Wat er gebeurt zijn typische ziomafia tactieken: zelf eerst problemen maken, dan met de vinger wijzen, dan vals beschuldigen, propaganda opzetten en leugens verspreiden, en slachtoffer spelen of aanwijzen. We zien dit nu al twee jaar met die gifspuiterij: de vaxvrijen worden vals beschuldigd, de propaganda over de spuit draait door, de leugens worden steeds vetter, en de slachtoffers zijn duidelijk (de vaxxies die door de vals-beschuldigde vaxvijen geslachtofferd worden).

  Nu wordt Putin vals beschuldigd. De ziomafia vals-beschuldigde Irak van “weapons of mass destruction” om ze door hun loopjongen de VS aan te laten vallen. Het zijn elke keer dezelfde tactieken, en elke keer trapt het gepeupel er in. En zo komt die ziomafia steeds dichter bij hun doel – wat ze al eeuwen aan het proberen zijn. Want nu hebben ze de technologie die het voor elkaar kan krijgen.

  Als je er nog steeds in blijft trappen, dan is er echt geen hoop meer voor de wereld en de mensheid.

  • De werkelijke machthebbers op deze wereld zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a.de cabal/deepstate/illuminati.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste 2 eeuwen.

  • Nou, joh. Op naar stalingrad II met je hou zee, heb je je al als vrijwilliger gemeld? Neem maar wat warme kleren mee, en goede schoenen, dat is handig als je straks terug moet lopen. En niet zeuren over je energierekening of de benzineprijs straks, leve de great reset van je maatjes, je moet er wat voor over hebben..

 2. het probleem met pers, alle pers, dus ook russische, ook main stream en helaas ook frontnieuws, xandernieuws nine for news etc is dat feiten door de gewone burger, welhaast onmogelijk te checken zijn. Wel geloof ik dat beide kampen gebruik maken van de media om alles in eigen voordeel uit te leggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in