Screenshot video YouTube

Kiev is bereid om de VS bij te staan in een oorlog tegen welke vijand dan ook, of dat nu Iran, Noord-Korea of China is, heeft een hooggeplaatst Oekraïens parlementslid gezegd, en beweerd dat zijn land een waardevolle militaire bondgenoot zou blijken te zijn, bericht RT.

In een interview met CNN’s Christiane Amanpour op vrijdag, verdubbelde Aleksey Goncharenko zijn oproep aan de VS om Oekraïne meer militaire hulp te sturen te midden van een patstelling in het Congres. “De Verenigde Staten van Amerika hebben ons verteld dat we ‘zo lang als nodig is’ bij jullie zullen zijn. Nu is het tijd om de beloften na te komen.”

Goncharenko berispte Amerikaanse politici omdat ze zich te veel richten op de naderende presidentsverkiezingen van 2024, en zei dat Oekraïne hier geen “slachtoffer” van mag worden. Hij beweerde ook dat steun aan Oekraïne de belangen van Washington dient, ongeacht wie de race om het Witte Huis wint.

In het geval van een toekomstige oorlog zullen de Amerikanen “mensen nodig hebben die schouder aan schouder met hen staan,” maar niet veel landen zouden bereid zijn om alles op alles te zetten om de VS te steunen, zei de wetgever.

“De Oekraïners zijn er klaar voor… We zijn klaar om schouder aan schouder met de Verenigde Staten te staan, in loopgraven bij Teheran, in Noord-Korea of bij Peking. Geen verschil,” verklaarde hij. “Omdat we uw steun waarderen.”

Ondanks zijn pleidooi voor meer westerse militaire hulp, stelde Goncharenko dat Oekraïne “het op één na sterkste leger in de vrije wereld” heeft na de VS, waardoor het “een zeer waardevolle bondgenoot” is.

  Presidentieel adviseur Oekraïne: "Het Westen kwam naar deze oorlog met de broek op de enkels"

“Maar vandaag hebben we uw steun nodig om ons land te verdedigen,” voegde hij eraan toe, en hij gaf tekorten en vertragingen in wapenleveringen de schuld van het verlies van de strategische Donbass-stad Avdeevka vorige week. Volgens het Russische ministerie van Defensie veranderde de Oekraïense terugtocht uit de zwaar versterkte stad, die vaak werd gebruikt als lanceerbasis om burgers in Donetsk aan te vallen, in een ongeorganiseerde aftocht met zware verliezen.

De Russische president Vladimir Poetin zei dinsdag dat de inname van Avdeevka “zeker een succes is” en voegde eraan toe dat het nog verder moet worden ontwikkeld.

Vorig jaar beweerde Poetin dat de Oekraïense regering de belangen van andere landen verdedigde in plaats van die van zichzelf, en dat het Westen Kiev gebruikte als “stormram” en “testgebied” tegen Rusland.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Jonge Britten in paniek over mogelijke dienstplicht voor oorlog met RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Robert Malone waarschuwt dat de Franse wet om anti-vaxxers gevangen te zetten zich verspreidt naar andere landen
Volgend artikelZelensky belooft ‘nieuw tegenoffensief’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. “Ik ga jou straks helpen bij het zwemmen” zei de drenkeling tegen de badmeester.

  En weer proesten van het lachen en weer m’n toetsenbord onder de koffie…..

 2. ”We zijn klaar om schouder aan schouder met de Verenigde Staten te staan, in loopgraven bij Teheran, in Noord-Korea of bij Peking.”

  Wat een stemming makerij. Hoe zoud Oekraïne tegen deze landen ten strijde moeten trekken, met wat en wie?

 3. Hier in Vlaanderen, afhankelijk van de regio, zegt men al ns : ‘wa ne klinkende zot’ ( wat een volslagen idioot) ! Zou die ook al aan de snuif zitten ?

 4. Zelensky stuurt met alle plezier nog een legioen geestelijk gehandicapten, waar ze maar al te graag vanaf willen, naar een Chinees slagveld!

 5. Nee hoor ik weet wat ze van plan elke oekidoeki soldaat zal een papiertjes krijgen en al lopend hardop dat tegen hun vijand in hun taal moeten roepen er gaan dan enkele doodstille seconden voorbij en dan valt de eene na de andere vijand dood neer van het lachen dus probleem opgelost “he he flying sercus”

 6. Zo lang als nodig? Is het nog nodig nu het belangrijkste doel doel, nl. de vernietiging van de eu-economie, vooral die van duitsland, in volle gang is.

 7. De vraag is.. Wie of wat is Kiev? In ieder geval niet het volk. Het volk wordt geslacht als offer op het altaar van de neocon demorats, navo, eu, western perverted elite mind. Binnenkort komt er een nieuwe woordvoerder voor de navo. Een braaf jongetje dat keurig naar de pijpen danst van zijn… Dat is Mark Rutte die nog een persoonlijke haat koesterd tegen dhr. Poetin omdat deze hem publiekelijk belachelijk heeft gemaakt als de woordvoerder van bevenederlandpuntnl de doofpot mo pedo lakijen…

 8. Sterk beïnvloed door wodka stelde Goncharenko dat Oekraïne “het op één na sterkste leger in de vrije wereld” heeft na de VS.
  Als dat zo, waarom heeft Oekraïne dan Rusland nog niet verslagen?
  Ik zou zeggen tegen Goncharenko: drink nog een half litertje voor het slapen gaan.

 9. Mag toch zo hopen dat Oekraïne straks nauwelijks nog bestaat.
  De Polen bij Polen
  De Hongaren bij Hongarije
  De Roemenen bij Roemenië
  De Russen bij Rusland
  Het overblijfsel mag Oekraïne heten en bij de corrupte EU.

  De beste oplossing!!

 10. Wel ja, nog een paar honderdduizend slachtoffers erbij. Wat een malloot, die ook, net als heel veel andere politici ( ook in Brussel en in dh) heel veel kleverig bloed aan hun handjes hebben. De helden, die nooit en te nimmer aan het front zullen staan en alleen vanaf verre afstand lopen te blaten. Krankzinnig en nog eens krankzinnig.
  Wat een wereld en dat allemaal omdat uncle Sam zo graag de olie, gas en andere grondstoffen van Rusland wil inpikken.
  USA, Een compleet failliet land met 34 biljoen dollar staatsschuld. De bekende kat in het nauw doet rare sprongen.

 11. Het wordt steeds triester,Oekraine is klaar om schouder aan schouder met de VS te strijden tegen welke vijand dan ook,laat ze eerst zelf hun eigen oorlog met Rusland winnen voordat ze groot gaan doen,en ook in die oorlog beweren ze dat ze strijden voor de vrije wereld.
  Oekraine moet gewoon gaan leren om voor zichzelf te vechten want ze hoeven helemaal niet voor onze beschaving te vechten die vuile viespeuken.
  Niemand heeft de Oekraine nodig,het zijn zij die de rest van de wereld nodig hebben,stelletje grappenmakers,een oorlog beginnen en dan geen wapens hebben,wat een clowns zijn het daar in Kiev en maar bedelen,stelletje sloebers,opzouiten met die achterlijke Oost Europese barbaren!

  • Beste Dominic,
   De parlementariër bedoeld, schouder aan schouder een PROXY OORLOG in Iran, en in China en in Noord Korea.
   HIER GEEFT DE PARLEMENTARIËR DUIDELIJK AAN DAT ZE EEN “HUURLEGER” ZIJN VOOR AMERIKA.!
   Oekraïne c.q. de PARLEMENTARIËR weet al meer dan tien jaar dat Amerika, een proxy oorlog tegen Rusland voert, op grondgebied van Oekraïne, en het leger van Oekraïne hiervoor gebruikt, ook de NAVO voert een proxy oorlog tegen Rusland, op grondgebied van Oekraïne, en met het leger van Oekraïne.!
   Oekraïne scharrelt overal jonge mensen vandaan en geeft ze een uniform, en VERHUURD DEZE DAN ALS LEGER AAN DE NAVO c.q. aan Rutte straks.
   HET IS DAAROM DAT, AMERIKA EN EUROPA STEEDS GELD OVER MOET MAKEN AAN OEKRAÏNE
   DIE MILJARDEN ZIJN VOOR DE HUUR VAN HET OEKRAÏENSE LEGER.
   OEKRAÏNE HEEFT ALLANG GEEN BELANGSTELLING MEER VOOR DE KRIM EN DE DONBASS.
   MAAR ONDANKS DAT HET LAND OEKRAÏNE HELEMAAL NAAR DE KLOTE GAAT,
   WORDT ER DOOR DE OEKRAÏENSE OVERHEID EN LEGER MILJARDEN VERDIENT.
   DIT IS WAT ER NU GAANDE IS, NIET MEER EN NIET MINDER.
   VOOR OEKRAÏNE BRENGT DODEN VEEL GELD OP.
   En zolang Amerika en de NAVO, al hun NORMEN EN WAARDEN OVERBOORD GOOIEN,
   EN OOK GEEN BELANGSTELLING HEBBEN VOOR AL DIE DOOIE OEKRAÏNERS.
   HEBBEN BIJDE PARTIJEN ER BAAT BIJ, EN GAAN ZE LEKKER DOOR ZOLANG DE ACHTERBAN HET LAAT GEBEUREN, EN U BENT DE ACHTERBAN, EN WAAROM BENT U AKKOORD?
   OMDAT DE AMERIKANEN EN DE EUROPEANEN U WIJS MAKEN DAT RUSLAND UW VIJAND IS.!
   De MSM media wordt BETAALD, om bij te dragen, U het VOLK wijs te maken dat we een gezamenlijke vijand hebben, dat is nu Rusland c.q. Poetin, en straks China c.q. Xi.
   Dit heet het VOLK IN ANGST BRENGEN EN IN ANGST TE LATEN LEVEN..!! “Zelfbewustzijn uitschakelen”, werk voor de MSM media.
   De proxy oorlog is Amerika met Europa tegen Rusland op GRONDGEBIED van Oekraïne.
   Wanneer dat niet genoeg is;
   Wordt de proxy oorlog gevoerd op Europees GRONDGEBIED.
   Daarom roepen sommige landen al, mensen maak je klaar want de proxy oorlog gaat straks verder op ONS GRONDGEBIED……!!!!!!

  • adrenochrome, ze hebben tal van boerderijen waar het geproduceerd wordt, door hele jonge kinderen intens te martelen en te doden als ze niet meer voldoende leveren

 12. En wie moet ze daar bij helpen dan??
  Nu al rekruteren ze syndroom van Down- jongens.
  Of de lhbtqrst..weet ik veel.. die geestelijk én lichamelijk niets met hun eigen lijf aankunnen..

 13. Het Ware Amerika zit beslist niet op hen te wachten.

  Alleen de intens criminele en satanische organisaties zoals de vn, het wef, de navo, de nato, de eu en een deel koningshuizen hebben zich met hen gelieerd omdat ze baat hebben bij de orgaanhandel die welig in dat land tiert en organen haalt uit nog levende mensen en kinderen, de adrenochroom handel die er welig tiert in tal van boerderijen, afgenomen tijdens intense en beestachtige martelingen van heel jonge kinderen, de grondstoffen die het land rijk is en waardoor je je af zou moeten vragen waarom er zoveel geld naar dat land wordt toegedragen, de meest beestachtige vorm van pedofilie die er welig mag tieren, de kinderhandel die daarbij hoort , de ondergrondse laboratoria waar volop geproduceerd mag worden wat de mensheid zal en kan vernietigen, de mogelijkheid tot beestachtige en praktische uitvoering van het satanisme en vooral heel belangrijk zeker ivm de gaza oorlog, het ondergrondse tunnelstelsel, dat ze willen aansluiten op die van het midden oosten om zo de wereldoverheersing te kunnen pakken.

  Dit lijkt me voorlopig wel genoeg

 14. Er is of tijdens de bevruchting of tijdens de bevalling van deze waanzinnige figuur kennelijk iets goed misgegaan. De hoogmoedwaanzin is bij hem ten top gestegen. China en Rusland en al die andere landen die hij denkt te kunnen aanvallen lachen zich een bult om zulke krankzinnige uitspraken. Het wordt hoog tijd dat er meer geld wordt gestoken in het bouwen van krankzinnigegestichten. Ze zouden binnen de kortste keren vol zitten, want er loopt heel wat buiten de muren die in principe binnen de muren horen te verkeren. Het is te belachelijk voor woorden wat deze halve (of hele) gare figuur uitkraamt. Als hij zo graag oorlogje wil gaan spelen laat hem dan zelf naar het front gaan ergens ter wereld. Dan zijn we tenminste van een van die idioten verlost. Als we al die warmongers ter wereld nu eens op een onbewoond eiland zetten (er is er vast nog wel een te vinden of misschien is er iemand die er een ter beschikking wil stellen voor een tijdje) dan kunnen ze lekker met elkaar oorlogje spelen en elkaar de kop afhakken en weet ik allemaal wat ze zouden kunnen doen. Dan wordt op de rest van de wereld toch nog gezellig. Wordt zo moe van zulke leeghoofdige schreeuwlelijkers die denken dat ze de wereldmacht kunnen grijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in