Screenshot video il Presidento's rumble channel

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, waarschuwt dat de tirannieke nieuwe Franse wet tegen anti-vaxxers zich verspreidt naar andere landen.

Zoals Slay News meldde, heeft de Franse regering nieuwe wetten aangenomen om critici van experimentele vaccins, zoals de mRNA-vaccinaties van Covid, gevangen te zetten, schrijft Frank Bergman.

Op woensdag 14 februari werd een zeer controversiële wet door het Franse parlement gejaagd.

De nieuwe wet zou critici van mRNA gentherapie behandelingen mogelijk tot misdadigers kunnen maken.

De draconische wet werd stilletjes aangenomen met vrijwel geen debat.

Het zou iedereen die adviseert tegen het gebruik van therapeutische of profylactische behandelingen (inclusief experimentele mRNA gentherapie) in de gevangenis kunnen gooien voor maximaal 3 jaar.

De zogenaamde “anti-vaxxers” zouden ook een fikse boete van 45.000 euro (48.500 dollar) moeten betalen.

De stap is echter niet alleen beperkt tot de extreem-linkse globalistische regering van Frankrijk.

In andere westerse landen is men al bezig om soortgelijke wetten in te voeren.

In een bericht op X onthulde Dr. Malone dat er een soortgelijke wet is doorgedrukt in de meest westelijke provincie van Canada, British Columbia.

Net als Frankrijk is ook de extreem-linkse regering van Canada geïnfiltreerd door het World Economic Forum, zoals Slay News eerder meldde.

Malone deelde een rapport over de nieuwe Franse wet op X met anderen:

“Er is nu een soortgelijke wet in British Columbia.”

Volgens de wet, die afgelopen woensdag stilletjes en in het geheim door het Franse parlement werd goedgekeurd, kan het afraden van mRNA of andere behandelingen die “geschikt” worden geacht op basis van de huidige “medische kennis” leiden tot een gevangenisstraf van 3 jaar en een boete van maximaal 48.400 dollar.

  Nieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)

Artikel 4 van de nieuwe wet, of “Artikel Pfizer” zoals het wordt genoemd door tegenstanders in de wetgevende macht, is een veroordeling van “alternatieve geneeswijzen” en een bedreiging voor klokkenluiders.

Tijdens het weinige debat dat werd gevoerd voor de aanname van deze fascistische wet die geïnformeerde toestemming overbodig maakt, werd onheilspellend genoeg gewaarschuwd dat “de volgende pandemie eraan komt.”

Volgens de globalistische elites die deze nieuwe wetten doordrukken, is de mRNA-technologie de enige oplossing om de zogenaamde “Ziekte X” te verslaan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Frankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euroVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlachtoffers van vaccinschade krijgen nu EUTHANASIE aangeboden
Volgend artikelOekraïne klaar voor oorlog met China als VS daarom vraagt – parlementslid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

  • Zouden ze wel willen hier. Er staat op ninefornews een enquête, opgezet door FvD (Pepijn van Houwelingen) om de invloed van het WEF onderuit te halen. Ik heb hem ondertekend. Binnen no time waren er al ruim dertien duizend handtekeningen binnen.

   Ben benieuwd naar het vervolg.

   • De petitie is van Cultuur onder Vuur, niet FvD. Beetje jammer dat je naw gegevens moet achterlaten. Cultuur onder Vuur is een notoire spammer helaas.

    • Cultuur onder Vuur zijn gewoon een ordinaire oplichters onderleiding van Hugo Bos..
     Hugo Bos vroeg mij meteen om €50 te storten op zijn bankrekening..

 1. Dr. Robert Malone heeft natuurlijk weer helemaal gelijk.
  De mRNA-technologie werd ontwikkeld, om gericht medicijnen te kunnen toedienen.
  Maar nu wordt het misbruikt, als genetisch experiment, om de mensheid te knechten, controleren en decimeren.

  Wat de Nazi’s in de concentratie-kampen deden : gedwongen injekties en medische experimenten –
  gebeurt nu openlijk, wereldwijd.

 2. Blijkbaar is het plan om de hele mensheid om zeep te helpen. Nog even en mensen die zo’n dodelijk spuitje weigeren worden standrechtelijk doodgeschoten, net als mensen die de waarheid spreken. Ach ja, dan maar dood met zijn allen… Als dat dan toch onvermijdelijk is dat we worden geruimd, dan zou het wel humor zijn wanneer Bill Gates de laatste overlevende is en dat hij wanneer het zover is spijt krijgt.

 3. Ze kunnen het proberen maar dat het gaat lukken is een andere vraag want er zijn nu veel en veel meer mensen wakker dan de vorige keer en niet dat alleen heel de economie staat op wankelen door hun verkeerde en stomme zaken die de zogehete “ellite”in al haar wijsheid heeft beslist en daardoor de schuldenberg niet meer te overzien is. Dan de import die nog voor grote problemen gaat zorgen en zich zeker niet zal laten bang maken voor het zoveelste wetpapiertje als het niet in hun voordeel is. Dan heb je nog de overgrote groep mensen die zich elke dag moeten voortslepen of te ziek zijn om nog te kunnen werken. Dan de gevangenissen zitten overvol en als 50% daar niet aan zal meedoen ook al maken ze je nu al bang met een nieuwe en o o o zo gevaarlijke ziekte die op komst is zie ik alles zo binnen 2 a 3 maanden een totale opstand eraan komen en kunnen ze voor mijn part in hun bunker nieuwe wetgeventjes zoveel ze maar willen aan elkaar opdringen. Ben blij dat het eruit is jezus nog aan toe

 4. Heel bijzonder dat men naar dwang en drang middelen grijpt om zoiets als gentherapie te ‘promoten’. Als het zo’n geweldig idee was, zou je dit toch niet nodig achten. 🤔

  • Inmiddels hebben er al 11 landen “nee” gezegd en wellicht volgen er nog meer. Tedros (lees: globalisten) begint een beetje wanhopig te worden dat zijn plannetje in duigen valt.

 5. Als ik het goed heb, zou Luc Montagnier , de ontdekker van het aidsvirus en Nobelprijs winnaar, nu in het kajot kunnen zitten? Wat voor parlementariërs hebben ze daar? Daar moet centrum rechts aan meegewerkt hebben. Hoe ziek is het politieke systeem geworden?

 6. Dan zullen er heel veel mensen zijn die Europa verlaten dan. En er zijn al veel mensen die zien waar we naartoe gaan en zijn Europa al gevlucht, zelf boeren gaan al naar Rusland en Hongarije.

 7. Zet mij maar 3 jaar vast, kost en inwoning voor niks. 45000,-?? Kale kip heeft geen veren om te plukken….

  Wie gaat die bajes bouwen? Wie gaat al die mensen vastzetten?

  Pas als ik serieuze berichten hoor over Frankrijk dan geloof ik het wel. Voor nu bangmakerij. Ze kunnen wetten aannemen wat ze willen. Als je het niet kunt handhaven sta je daar met je wetjes.

  • Precies die Fransen kunnen helemaal niets bepalen in eigen land omdat de import zo groot is. De moslim populatie zijn bijna allen ongevaccineerd (stukken slimmer) krijgen ze nooit onder controle.Fransen hebben straks handen vol om niet door die hele moslim meute zelf uitgeroeid te worden.

 8. Als we ons gedacht niet meer mogen zeggen, dan kunnen we evengoed de productie drastisch verlagen of plat legggen. Dan valt het systeem vanzelf wel uit elkaar net zoals in het communisme… dan kunnen de politiekers zelf eens hun brood bakken en vlees slachten;)

 9. Dan moet élk land nu wel beginnen om kampen ala nazies te bouwen. Denk, hier in Nederland zo’n 9 miljoen anti vaxxers..
  Hm…dat zijn aardig wat kampen. Dat worden hoge stapelbedden..
  Kijk, en daarom wordt iedereen nou autonoom..

 10. Laat Emmanuelle (F) en Rishit (GB) zich eerst verstaanbaar maken in het Duits!
  Om de eenheid van de Elitaire Unie te onderstrepen.
  Al die klootzakken die het over eenheid hebben kunnen niet met mekaar communiceren zonder derde persoon. Wat wel handig is als ze weer moeten ontkennen dat ze ervan op de hoogte waren!

 11. Het zal allemaal niet doorgaan, de wereld zal op tijd wakker worden. Al die WEF-schoothondjes-politici zullen door de mand vallen en berecht worden! De rest volgt later( Schwab, Tedros, Gates, Ursula, Stoltenberg, ….)

 12. Ik las ergens op een m.i. redelijke bron dat er een wellicht vertaalfoutje gemaakt is bij de vertaling van het Frans naar een andere taal. Wie het weet mag het zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in