De “goeden” slaan weer toe. Oekraïense soldaten filmen zichzelf terwijl ze de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen bespotten Op Twitter zijn beelden geplaatst waarop te zien is hoe Oekraïense soldaten de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen honen over hun verlies, bericht Uncutnews.ch.

Ja, echt waar.

“Pro-Oekraïne accounts op Twitter vertaalden de video’s en vierden de gruwelijke daden met blijdschap,” schrijft Chris Menahan.

Uit de vertaling van het gesprek blijkt dat de soldaat tegen de moeder zegt “deze verdomde idioot is niet meer” en haar meedeelt dat er van hem alleen nog maar “zijn kont en één been” over is.

De Oekraïner gebruikte blijkbaar de telefoon die aan de dode Rus toebehoorde om zijn moeder te bellen.

Een vermoedelijk lid van het neonazistische Azov-regiment Ivan Zaliznyak genaamd, heeft de video en vijf andere video’s geüpload naar zijn Telegram kanaal.

De clips ondersteunen geenszins het door de media onophoudelijk gepropageerde verhaal dat de Oekraïners de “goeden” zijn.

In het weekeinde zijn gruwelijke beelden vrijgegeven van Oekraïense strijders die letterlijk oorlogsmisdaden begaan door gevangengenomen Russische soldaten in de knieën te schieten en toe te kijken hoe zij in doodsnood sterven.

Maar dat schijnt de “Oekraïense vlag in mijn Twitter bio” niet afgeschrikt te hebben, want zij schijnen meer dan ooit van plan te zijn hun deugdzaamheid te tonen.

  Kievse troepen doen nieuwe pogingen om op te rukken, lijden meer verliezen (Video's)

Oekraïense soldaten schieten Russische krijgsgevangenen in de benen en geven ze daarna zware afranselingen. Aan het begin van de video ziet men Russische krijgsgevangenen op de grond liggen met kogelwonden in hun benen, waarvan sommige met gebroken beenderen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelComplete waanzin: Duitse deelstaten verbieden de letter “Z” vanwege de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelIsraëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als er nu een kernbommetje ergens ontploft in Oekraïne zeg ik onderhand: eigen schuld dikke bult (euh paddenstoel). Ik vrees dat het westen niet meer te redden is omdat ze zich zo scharen achter deze misdadigers. Ziekelijk ook al die acties overal waar je komt voor Oekraïne. Waar komt toch die valse deugbehoefte vandaan onder de mensen?

 2. Ja gek he, waar komt die valse deugbehoefte vandaan… dat mensen zich zo scharen achter het bedrog. Omdat ze het met de paplepel ingegoten krijgen, en ze hoeven niks meer te kauwen, of zo iets? Ze hoeven het bedrog alleen maar na te wauwelen, en om er bij te horen doen ze mee. En ze worden door elkaar bevestigd, dus ze deugen. Ik denk dat het met kuddegedrag te maken heeft? Ze loeien allemaal hetzelfde, dan ben je een koe, dan hoor je er bij. Dus als ze allemaal piepen, dan zijn het muizen en ze horen er bij. En als ze allemaal blaten dan zijn het schapen, en ze horen er bij. Zoiets denk ik. Ze willen er bij horen, volgens mij weten ze niet eens wat ze uitkramen. Gewoon gebler, maakt niet uit waar het over gaat, en ze horen er bij.

 3. Zullen ze ook nog lachen, als ze branden in de hel, er na een miljard jaar echt genoeg van hebben en God zegt:
  “Genoeg ervan? Doe het keer een miljard en we zijn nog steeds net begonnen.”
  “Alleen voor dat filmpje in 2022.”
  “Ja.”

 4. Wil toch de andere kant zien. Of de Russen dit ook doen.

  De Duitsers deden dit soort respectloze dingen veel en veel minder dan de Russen in die tijd. De smeerlappen waren de Russen vanaf dag 1 al. Hebben veel meer gedood en vernederd in die 6 jaar oorlog dan welk land dan ook.
  Zouden de Russen nu dan niet meer zo zijn?

  • nee russische soldaten worden beest achtig behandeld jjj gelooft zeker de nos😅🤣nope en 2e wereldoorlog waren het stalins troepen die waren beest actig heel verschil met nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in