De jaren 2020 zullen waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als een tijdperk van collectieve krankzinnigheid. Het “beste Duitsland dat ooit bestaan heeft” is begonnen met het verbieden van de letter “Z” – omdat het in het openbaar tonen daarvan symbool zou staan voor steun aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Degenen die eerder niet vermoedden dat de besluitvormers krankzinnig waren, krijgen nu nieuwe aanwijzingen. Zullen kinderen die Zorro T-shirts dragen in de toekomst voor de rechter verschijnen? schrijft Willi Huber.

Voor kopers en dragers van New Balance schoenen zal het in de toekomst waarschijnlijk net zo krap worden als voor al diegenen die van Dragonball Z of Zorro houden. De Duitse deelstaten Beieren en Neder-Saksen hebben aangekondigd dat zij het gebruik van de letter Z in het openbaar zullen vervolgen, Berlijn heeft dit voorbeeld gevolgd en Noordrijn-Westfalen “laat de zaak onderzoeken”. Gezien de politieke gemoedstoestand van Duitsland kan men aannemen dat andere staten dit voorbeeld zullen volgen.

Wie in Beieren de “Z” in het openbaar gebruikt, wordt strafrechtelijk vervolgd

Wie in het openbaar het “Z”-teken van de Russische strijdkrachten in de oorlog in Oekraïne in Beieren laat zien, krijgt te maken met strafrechtelijke gevolgen. “De Beierse parketten treden consequent op tegen mensen die openlijk de aanvalsoorlog goedkeuren, die in strijd is met het volkenrecht,” zei minister van Justitie Georg Eisenreich (CSU) tegen de Deutsche Presse-Agentur. “Wij aanvaarden niet wanneer misdaden die in strijd zijn met het internationaal recht worden goedgekeurd”, aldus de Bayerischer Rundfunk.

Het is onbeschrijfelijk wat er in dagen als deze onbetwist mogelijk is. De willekeur van de machthebbers kent geen grenzen meer. Dit was de kop van de “Zeit”, vroeger een serieus medium: “Z-symbool: Federale staten treden op tegen Russisch steunsymbool”. De letter Z is nu dus een “Russisch steunsymbool“. De Zeit is misschien uit het oog verloren hoe hun eigen logo eruit ziet en met welke letter hun eigen naam begint. Ook voor ZDF zal het waarschijnlijk krap worden. Aan de andere kant zullen de mensen in regeringskringen zich misschien verheugen dat er geen “Z“ukunft (toekomst) meer is voor Duitsland.

  Indrukwekkende Russische aanval: Hel van vuur met Terminator en BTR-D elimineert Oekraïens peloton in Kreminna (Video)

Afgezien van het feit dat er de facto nauwelijks nog echte vrijheid van meningsuiting is, laten de elites geen gelegenheid voorbijgaan om de bevolking te verdelen. Het trieste hoogtepunt is het geordende racisme tegen de mensen van de multi-etnische staat Rusland – alleen vanwege hun afkomst.

Wie herinnert zich nog de verdraaiingen die de staatsmedia begin 2020 uitvoerden toen iemand alleen maar vermeldde dat Covid-19 uit China afkomstig was – er werd gedreigd met opruiingsprocessen omdat men het het China-virus noemde. Maar omdat de Russische regering opdracht geeft tot een oorlog, worden de burgers van het Westen nu geacht collectief alle Russen te haten? Dat is even ziekelijk als het verbieden van een letter van het alfabet. Ook is niet iedere afzonderlijke Duitser slecht omdat het beleid van Angela Merkel slecht was – evenmin kan een letter van het alfabet iets doen aan het oorlogsbeleid van Rusland. Even absurd zijn de willekeurige verboden op bepaalde cijfercombinaties die de wetgevers hebben uitgevaardigd als een reflexmatige knieval voor links-radicalisme.

De vraag is: hoe komen wij uit deze toestand van waanzin, van puur zwart-wit denken, van “wij tegen zij” kampvorming? Ten laatste sinds het begin van de Corona-crisis zijn alle systeemmedia onophoudelijk aan het ageren op een manier die verdeeldheid in de samenleving zaait. Met de oorlog in Oekraïne is deze hetze nog geïntensiveerd. Het is nu belangrijker dan ooit om gewoon “nee” te zeggen en er niet in mee te gaan. De term “mensenfamilie “, die vaak in het verzet gebruikt wordt, zal misschien niet iedereen aanspreken – maar is belangrijker dan ooit in het licht van deze voortdurende ophitsing en kampen-opbouw. Een verdeeld volk kan bij de neus genomen worden – maar als de mensen eensgezind staan voor hun vrijheid en vrede, hebben de sinistere elites geen schijn van kans.

  Amerikaanse beleidsmakers zitten na het mislukte tegenoffensief gevangen in een dilemma dat ze zelf hebben gecreëerd

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Plotseling en onverwacht” – Belgische wielrenner Cédric Baekeland overlijdt op 28-jarige leeftijd na een hartaanval in Mallorca
Volgend artikelOekraïense soldaten filmen zichzelf terwijl ze de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen bespotten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Eerst gooien ze Pippi Langkous uit de bieb, de dubbele S mag niet en nu is Zorro verboten; wat is dat toch met Duitsland, het lijkt wel of ze de V adoreren…VERBOTEN< VERNICHTEN< VERGASSEN

  Tijd dat links piano gaat dansen…

 2. Zot Zijn doet geen Zeer, Zouden die Ziekelijke Zombies niet in het Zothuis moeten Zitten, Ze Zouden Zich beter Zat Zuipen in plaats van de Zak uit te hangen, dit Zijn mensen Zonder verstand, en leiden een Zinloos bestaan.

 3. De Duitse kranten laten geen spaan heel van Rusland. Wat een haat van die moffen, nog even staan ze weer sieg heil te schreeuwen.

 4. Knots knettergek, de wereld, maar vooral Duitsland is knettergek geworden. Clownwereld, eigenlijk lachwekkend, maar ook zo diep triest ook. Jaja, het verbieden van die letter, dat gaat uitmaken, echt, nu is de strijd zodadelijk beslecht. Poetin zal nu wel kapituleren nu de letter Z verboten is…

 5. Ondanks de triestheid van alles, moest ik heel erg lachen om de zotte zinnen en woorden die, naar aanleiding van het artikel in de commentaren, verschenen. Humor is zo heerlijk!

 6. Zijn Adolfina Merkel en Botox Ursula boos op Russen?
  het verlies tegen RU doet ze nog steeds pijn…..kennelijk.

 7. We mogen geen meisje of jongens ondergoed meer benoemen, alles moet genderneutraal zijn, een lekkernij mag geen negerzoen meer heten, straatnamen van zeevaarders mogen niet meer, zw Piet mag niet meer en nog legio andere voorbeelden die volgens een zéér klein handje vol idioten die de belachelijkheid aantonen van “het mag niet meer!” Nu mag in Duitsland de letter “Z” niet meer. Worden de kinderen straks dan ook de films van “ZORRO” onthouden of verboden te kijken omdat dáár ook de letter “Z” in voorkomt? ik geloof echt dat de mensheid steeds gestoorder wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in