Het COVID-19 vaccin vernietigt het immuunsysteem en veroorzaakt AIDS, het verworven immuundeficiëntiesyndroom. Dit heeft dokter Vladimir Zelenko gezegd in een interview met Maria Zeee.

Zelenko legde uit dat er tientallen wetenschappelijke studies zijn die zijn beweringen bevestigen. Vooral het immuunsysteem van mensen die meerdere doses hebben genomen, is ernstig aangetast, bericht Uncutnews.ch.

Daarom zeggen begrafenisondernemers in Israël – en dat hoor je niet van de regering – dat ze overstelpt zijn en dat het aantal sterfgevallen vertienvoudigd is, met 1.000 procent volgens de dokter.

De situatie is zo ernstig dat zij niet iedereen fatsoenlijk kunnen begraven, benadrukte Zelenko. “Officieel sterven er mensen aan Omicron. Waarom sterven eigenlijk alleen Israëli’s aan Omicron?”, vroeg de dokter. “In Zuid-Afrika, waar het vandaan komt, is er nog niemand aan gestorven”.

“Mensen gaan niet dood aan Omicron. Waarom sterven er dan Israëli’s aan Omicron? Ongeveer 50 procent van de Israëlische bevolking heeft AIDS. Israëliërs zijn vier keer ingeënt. Waarom heeft het meest gevaccineerde land ter wereld het hoogste sterftecijfer? En waarom zou het geven van meer injecties helpen?”, vroeg Zelenko.

“Dat is precies het doel. Zij bereiken precies wat zij willen: bevolkingsbeheersing, slavernij en verandering van de genetische code,” zei hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europees Geneesmiddelenbureau waarschuwt voor gevaarlijke nieuwe horror bijwerkingen van Covid-“vaccins” – Lekkende bloedvatenVolg Frontnieuws op Telegram

  Rechtbank in Portugal: slechts 0,9% van de vermeende Corona-doden stierf echt aan COVID
Vorig artikelOekraïense soldaten filmen zichzelf terwijl ze de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen bespotten
Volgend artikelRusland stopt met gasleveringen aan Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een 2e holocaust voor de joden,gruwelijk en verschrikkelijk.Ik als christen zie als reden van deze genocide op de joden in israel,dat de satanische globalistische elite de weg vrij maakt voor de antichrist.

  2. De tragiek is dat iedereen kijkt naar de diverse regeringen nu en in het verleden maar dat bijna niemand ziet het slechts pionnen zijn,eenmaal hun taak vervult worden zij geofferd in een of ander tribunaal. De mensen die hen aansturen blijven steeds buitenschot.

    • Precies wat je zegt. Al die “brave borsten” die de bevelen van de globalisten avant la lettre uitvoeren zijn ook niet meer dan useful idiots die, zodra ze obsoleet worden, geofferd worden op het altaar van Basphomet.

  3. Depopulatie is het hoofddoel van deze duivelse globalisten,dit gaat de grootste genocide aller tijden worden in de geschiedenis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in