De foto toont naar verluidt de eerste Leopard 2A4 tank die is vernietigd … door Oekraïense militairen. De Oekraïense bemanning viel van een heuvel en stak de Duitse main battle tank in de grond en scheurde de geschuttoren eraf.

Het incident vond plaats op een oefenterrein in Polen. Het lijkt erop dat de snelle training op het slagveld in het buitenland niet voldoende was voor Oekraïense soldaten, bericht Southfront.

Verschillende Russische organisaties, waaronder het Team of the Reverse Side Of The Medal, de Wagner Group, het Russische Ministerie van Defensie etc., kondigden een beloning aan voor de eerste Duitse Leopard die op het slagveld werd vernietigd. Het lijkt erop dat ook het Oekraïense leger besloot deel te nemen aan de race.

Eerder vond een ander incident plaats op een weg in Duitsland. Het gepantserde personeelsvoertuig Stryker en het gepantserde voertuig International MaxxPro van Amerikaanse makelij raakten beschadigd bij een verkeersongeluk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is de doodsteek voor de NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De leugensprookjes over het neerstorten van Amerikaanse drone
Vorig artikelEen schokkend VN-document onthult de zieke seksuele agenda die de globalisten de hele wereld willen opdringen
Volgend artikelUitgelekt document toont aan dat Amerikaanse slimme bommen falen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Een leger van demonische clowns, aangestuurd door satanische clowns… allemaal gecreëerd door een kartel van politieke clowns, media clowns en clowns in allerlei clubs (EU clowns, WEF clowns) terwijl VN clowns toezicht houden en IMF/ECB clowns de economie laten kapseizen, terwijl klimaatclowns een onaflatende stroom clown leugens produceren en de luchtmacht clowns die ons klimaat in de lucht sproeien.

  Clowns clowns clowns… overal CLOWNS… en WIJ durven niks te DOEN tegen al die laffe lege domme clowns. WIJ MENSEN laten al deze loeidomme clowns gewoon hun gang gaan.

  En zo ontstaat clownwereld. Waar onze kinderen op hun 4e leren pijpen ipv tellen en waar drag queens de nieuwe voorleesmoeders zijn en waar 2+2=5 is en waar cojona een 3 jarige vreselijke horror pandemie was, die nu gewoon in 1 seizoen wordt vergeten. CLOWN WORLD… Enjoy it while it lasts, hard times are coming.

 2. “Eerste Duitse Leopard 2A4 tank vernietigd door Oekrainse soldaten”

  Mooi nog een heleboel te gaan, je hoort er niets over in de reguliere lügenpresse zo ook niets meer gehoord over de door Nederland (Min Ollongren een Zweeds Nederlandse met een dubbelpaspoort en een dubbele moraal) gedoneerde howitzers die denk ik naar de Russiche hoogovens omgesmolten worden voor nieuw hoogwaardig staal.

  https://youtu.be/xsQO2wO-hLw

 3. En ondertussen dendert de ‘zwaar gepantserde onheil-trein’ met ongejende snelheid door de wereld.
  Steeds meer mensen, die nooit een Bijbel gelezen hebben, en totaal ongelovig zijn, stellen dat de wereld naar een catastrofale eindstrijd gaat.

  De oude wereld is inmidds onherstelbaar voorbij. Nooit eerder in de geschiedenis, waren mondiaal de bevolkingsvroepen niet zo verdeeld als nu. Nooit eerder zo verblind, zo dwaas, gezapig en passief. Is er een opstand, wordt deze door de bevolking zelf onderdrukt.
  En ja, dit staat al minimaal 50 jaren op de agenda van de elite en al minimasl 50 jaren werd de mensheid kalmpjes aan steeds verder gehersenspoeld en misleid.
  Valse waarheden werden tot wetenschap verheven en de schoolboeken staan decennia lang al vol leugens……

  Als universitair geschoold docent heb ik met enkele wakkere collegae gestreden tegen deze leugens, kwam met knetter harde feiren en liet de studenten zelf inderzoek doen, waarna zij met ontsteltenis tot inzicht kwamen. Ik probeerde hen actief te laten nadenken, wakker te worden en niet alles te feloven, wat ons wordt voorgeschoteld. Desalniettemin volgden het gros toch weer de massa……
  Menig maal ben ik ter verantwoorxing geroepen, masr had de kennis aan mijn zijde. Uiteindelijk wist ik dat zij op andere manieren mij zouden lozen, wat uiteindelijk ook is gebeurd.
  Maar ik heb mijn werk gedaan, het is goed zo.
  De satanist Anton Szandor LaVey stelde al: “geef mij jullie kinderen de eerste drie jaren van hun leven, daarna mag je voir altijd ze terug hebben. ”
  Moeders moesten gasn werken, kinderen bij de (politiek correcte links georiënteerde) kinderopvang opgevied worden. Weg van hun eigen moeder. Nu ik dit schrijf, is het voor velen vloeken in de kerk. Ouderwets… Jazeker, ook in mijn tijd. En yep, we zaten a.h.w. op sinaasappelkistjes, hadden niet de luxe van hen met een dubbel inkomen, maar wij hebben onze kinderen tot hun VO een veilige haven gegeven, waar moeder thuis was als zij uit school kwamen….

  Wij prijzen ons gelukkig; al onze 4 kinderen zijn wakker, zagen bijv. bij de covid-19 direct, dat er dingen niet klopten etc. Moeders heeft overigend al jaren een pracht baan, waar zij haar talenten helemaal in kwijt kan😉

  Maar even terug…. Deze wereld liopt echt naar de climax. Ik daag iedereen uit om eens echt (!) grondig onderzoek te doen naar de eindtijd profetieën in de Bijbel. Wie dit correct doet, ziet niet alleen de synchroniciteit van de afgelopen gebeurtenissen, maar ziet ook hoe de beschrijvingen over het toekomstige 100% in verregaande voorbereidingen zijn. Benevens dit wordt er ook de enige (!) uitweg gegeven. Doe uw voordeel hiermee, want dat it’s absoluut de moeite waard. Kom ik met fouten of gebreken? Klets mij maar onder de tafel, maar kom wel met feiten😜

  • @Rapture Ready…

   Je geeft een accurate beschrijving van gedemoraliseerde mensen… ze zijn niet meer bereikbaar voor feiten en waarheden. Wat je zegt over Anton Lavey klopt. Scholen maken kinderen tot egoïsten ipv mensen. In de eerste 7jr van hun leven worden de meeste kinderen volledig verwoest en tot slaaf geprogrammeerd. Al het menselijke worst uit ons gewist. Maar ze hebben hun hand overspeeld. Hun kaartenhuis gaat instorten en er komt chaos, maar daarna komt er wat nieuws, iets wat de mensheid al 6000jr niet meer kent… vrijheid van het westerse satanische systeem.

   https://m.youtube.com/watch?v=M1c2CwAx_KQ

  • DEgene die de bijbel gebruikt om het heden uit te leggen moet hoognodig in terapie, of met zijn piesje naar de dokter.

 4. Tja, en als een voertuig reparatie nodig heeft, hoe klein ook, wordt die achtergelaten….want niemand kan dat doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in