Opnieuw een video die de oorlogsmisdaden van de Oekraïense nazi’s bevestigt, werd door Oekraïense militaire bronnen met feestelijke berichten gedeeld.

De video bevestigt dat een groep Oekraïense militairen overgegeven Russische soldaten executeerde die met hun gezicht naar beneden en hun handen achter hun hoofd lagen. Oekraïense nazi’s pakten hun wapens en schoten de ontwapende Russische mannen neer.

Backup:

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  VN-agentschap: Russische economie overtreft verwachtingen
Vorig artikelHeeft de rottende Westerse samenleving nog hoop op reanimatie en overleving?
Volgend artikelHet is geen Stalingrad, het is geen Verdun, het is Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het wordt tijd dat Putin even een flink tapijt aan raketten naar op zijn minst Brussel, Davos, Den Haag, Washington en London stuurt.

  • ‘Daarom moeten deze nazis tot de laatste man uitgemoord worden’.

   Heel juist. Kwestie is dat ze niet alleen in Oekraïne zitten maar zich overal ter wereld bevinden.
   Het is een regelrechte plaag en moet met wortel en tak uitgeroeid worden.

 2. Denazificatie van oekiland en als de russen klaar zijn mag het hier ook beginnen wat mij betreft…Die UK nummerplaten op veel te dure auto’s beginnen mij lichtelijk te irriteren.

  • 99 % mee eens. Waar ik me aan erger is dat dat schorem nazi genoemd word, refererend aan het Duitsland van de jaren 30 t/m 45. Ik ben overtuigd nationaal socialist en daarmee bedoel ik dat we op de eerste plaats een sociale maatschappij moeten creeren in ons eigen land. Als dat gelukt is kunnen we anderen helpen. Ik ben ervan overtuigd dat de Nationaal Socialisten toendertijd in Duitsland het vele malen beter voorhadden als dat extreemrechtse tuig in Oekraine. Ik vind het teveel eer om dit geteisem “nazi” te noemen. En…ik wil hier echt niemand mee beledigen

   • Darachuk.De nazi partij van hitler heette de NSDAP nationaal socialistische duitse arbeiders partij.Dat is extreem links,rechts heeft niets met socialisme te maken,en extreem rechts bestaat niet.

 3. Met “dank” aan Kaag en Rutte voor de extra 2,5 miljard Euro “steun” aan Ukraïne-nazi’s.
  Ook 200 sniper-rifles en nog veel meer wapentuig hebben ze gestuurd.
  Dan weet je wie je vrienden zijn.
  Ook trutje Olongren moet worden opgesloten en berecht.

  • Beter was nog door het hele leger van Poetin verkracht worden dat de dood er op volg, maar wie wilt dat lelijk mens neuken mijn hond in ieder geval niet.

 4. Vuile smeerlappen en dan zijn er nog van die nsb nederlanders met hun Oekraïense vlagje.

  Ik hoop echt oprecht dat de russen heel Oekraïne met de grond gelijk maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in