Een Tsjechisch mediaportaal heeft nog meer maffiastructuren blootgelegd die banden hebben met Oekraïne. In dit geval gaat het om mensenhandel in pasgeborenen en regelrechte surrogaat-slavernij. Ten minste 30 baby’s zijn sinds 2019 illegaal verkocht aan buitenlanders in Tsjechië, nadat ze in Praag geboren waren door Oekraïense draagmoeders, bericht Freewestmedia.com.

Het spoor werd blootgelegd door het Tsjechische nieuwsorgaan Seznam Zprávy dat leidt naar één van de centra van de draagmoederschapsindustrie, Kharkiv in Oekraïne, en naar het agentschap Feskov-Human Reproduction Group, dat filialen heeft in Praag en Kiev. De uitbater van de kliniek, Alexander Feskov, heeft zich daar sinds vorig jaar moeten verantwoorden voor mensenhandel.

Zes werknemers van de babyfarm zouden 1,2 miljoen euro verdiend hebben met de handel in ongeboren en pasgeboren baby’s. Praag is, volgens criminologen, een soort logistiek centrum voor de hele handel.

Sinds Aziatische landen in 2015 commercieel draagmoederschap verboden hebben, waarbij de uitbuiting van het systeem door buitenlanders en het misbruik door bemiddelingsbureaus aan het licht kwamen, bloeit de Oekraïense draagmoederschapsindustrie. Volgens het Centrum voor Medisch en Reproductief Recht in Kiev zijn er in 2019 honderden kinderen via draagmoederschap geboren. Oekraïne is een van de weinige landen waar draagmoederschap legaal en commercieel is.

Klanten als zogenaamde contractouders konden zich de lange reis besparen om de baby’s in de Oekraïne op te halen. Op die manier konden de strengere wetten in het EU-gebied omzeild worden.

Hoewel volgens de Oekraïense wet alleen onvruchtbare en gehuwde paren gebruik mochten maken van draagmoederschap, behoorden volgens Seznam Správy tot de klantenkring van Feskov ook alleenstaande mannen die kinderen wilden, en homoseksuele paren uit de hele wereld.

  De VS brengen alle argumenten in diskrediet waarom zij de wereld zouden moeten leiden

Slachtoffers waren niet alleen de baby’s, maar ook de Oekraïense draagmoeders, die vervolgens hun kinderen in Tsjechië baarden. Zij werden gedwongen te functioneren biologische moeders nadat zij hun ouderlijke rechten hadden moeten opgeven ten gunste van de buitenlanders. De kosten voor een “pick-up-ready” kind bedroegen 60.000 tot 70.000 euro. De draagmoeder ontving slechts ongeveer 10.000 euro, dat is ongeveer driemaal het bedrag van een gemiddeld Oekraïens jaarsalaris.

Het Tsjechisch Nationaal Centrum tegen de Georganiseerde Misdaad (NCOZ) heeft – met steun van politie-autoriteiten in Oekraïne, Groot-Brittannië en Zweden – gevallen gedocumenteerd van baby’s die via Praag verkocht werden aan Noorwegen, Duitsland, Griekenland, Bulgarije, Spanje en de VS.

De directeur van het Weense Instituut voor Medische Antropologie en Bio-ethiek (IMABE) Susanne Kummer wees op dezelfde verontrustende ontwikkeling in Duitsland, in een interview met de Oostenrijkse Kronen Zeitung, waar de FDP, SPD en Groenen momenteel de mogelijkheden onderzoeken om eiceldonatie en “altruïstisch” draagmoederschap te legaliseren.

Wat vooral beangstigend is, is dat nooit gecontroleerd is wie de baby’s “besteld” had, of de cliënten wel goed voor een pasgeborene konden zorgen, en of zij eventueel zelfs een gevaar voor het kind zouden kunnen vormen.

Tsjechische kinderbescherming een schijnvertoning

Zdenek Kapitán, directeur van het Bureau voor Internationale Kinderbescherming in de Tsjechische Republiek, zei onder verwijzing naar officiële cijfers dat de overgrote meerderheid van de kinderen jongens waren van maximaal vijf jaar oud. Hij gaf toe dat men geen idee had waarom dit het geval was en zei dat hij alleen maar kon “speculeren” over de redenen.

  Oekraïne in de tegenaanval! Blijf alstublieft kalm

In feite vertelde Kapitán, toen hij in het nauw gedreven werd, de “deskundige” over hoe de Tsjechische wetten omgaan met draagmoederschap – dat wil zeggen voor situaties waarin een buitenlandse vrouw het embryo draagt van biologische ouders die niet op de normale manier nakomelingen kunnen krijgen – om met de politie samen te werken. De samenwerking liep echter op een mislukking uit. “Hij heeft geen documenten geleverd en daarna heeft hij de communicatie met ons helemaal stopgezet,” zei staatsadvocaat Martina Adámková, die toezicht houdt op de zaak.

Zijn kantoor beschikt blijkbaar over gedetailleerde informatie uit de registers waarin de handel in kinderen beschreven staat. De Tsjechische autoriteiten zijn even traag geweest in het aanpakken van de plaag.

Rechercheurs van de politie hebben zich tot het Ministerie van Volksgezondheid gewend, dat beweerde dat draagmoederschap en kinderhandel helemaal niet onder zijn bevoegdheid vielen. Ambtenaren van het Ministerie hielden vol dat dit een probleem was voor het Ministerie van Justitie of het Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken, dat de politie overigens ook had benaderd om verhaal te halen.

Het Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken wees vervolgens naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken om de wet op het draagmoederschap toe te passen.

Intussen had het Feskov-netwerk zich geheel onttrokken aan de strenge eisen die elders gebruikelijk zijn voor potentiële adoptieouders.

Zelfs alleenstaande mannen zouden in Praag tegen betaling baby’s onder “hoede” hebben genomen. De oudste klant was 66 jaar oud. Sommige van de klanten verklaarden zelfs rechtstreeks dat zij niet wisten hoe zij voor het kind moesten zorgen.

  Nederland geeft 100 miljoen euro steun aan Oekraïense boeren en wintervoorbereiding

Volgens de Tsjechische politie gaat, ondanks de inmiddels opgeblazen dealerkring van Feskov, het “produceren” van kinderen in Oekraïne gewoon door: rijke homoseksuele klanten uit de hele wereld die kinderen willen, kunnen uit de catalogus van de kliniek in Charkiv het soort kind kiezen dat zij willen. Zelfs verzoeken om ras, huidskleur, haartint en zelfs eeneiige tweelingen worden in aanmerking genomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Erger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky blaast tegenoffensief Kherson af: De aankondiging was “psychologische oorlogsvoering”
Volgend artikel1 op 25 cliënten werd in 2021 behandeld voor bijwerkingen van Covid vaccins, zegt Duitslands grootste ziektekostenverzekeraar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. In wat voor wereld zijn we terechtgekomen!? Armoede drijft die moeders tot wanhoop en dan zijn er altijd mensen die op een smerige lage manier hiervan misbruik maken om geld te verdienen. De eerste misdaad is het verschil tussen arm en rijk in stand houden om maar niet te spreken van het andere. We vinden onszelf toch zo humaan maar als we werkelijk zo een goede mensen waren zouden we dit standrechtelijk oplossen door zulk tuig op te sporen en ter plekke kapot te slaan. “Gij zult niet moorden” maar ongediertebestrijding is geen moord. Het maakt God blij als je die verloren zielen tot hem brengt.

 2. Oekraine:
  -geen internationaal vastgestelde grenzen
  -een van de meest corrupte landen ter wereld
  -centrum geld en kostbaarheden witwasmachine voor allerlei politici, allemaal op de foto met de acteur de afgelopen 6 maanden…
  -door Pentagon toegegeven: 46 door VS gefinancieerde biolabs
  -centrum van mensenhandel
  -centrum van kinder- en kinderseks handel
  -centrum van orgaanhandel en kinder-orgaanhandel
  -centrum van stamcel-onderzoek (geaborteerde kinderen en hun onderdelen), heel veel octrooien in Kiev gevestigd….
  -centrum voor big pharma, alle grote spelers hebben een hoofdkantoor in Kiev

  • @ Coby,
   Als je deze zaken op een rijtje ziet, dan moet je er bijna van kotsen.
   De documentaire die ik hierboven heb gelinkt, heb ik met moeite kunnen aanzien.
   Op dit moment gebeurt alles in het teken van een Luciferiaanse orde waarvan het
   Vaticaan de grootste aandeelhouder is,,,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in