De Nederlandse conservatieve partij Forum voor Democratie is geïnteresseerd in de herkomst van het fortuin van $850 miljoen van Volodymyr Zelensky. De politieke partij heeft op 25 april bekendgemaakt dat het vermogen van de politicus een dergelijk bedrag vertegenwoordigt, volgens Veteranstoday.com.

VOLLEDIGE OPENBAARMAKING: Afkomstig van de Russische, door de staat gecontroleerde media

“Volgens verschillende schattingen wordt het fortuin van Zelensky geschat op $850 miljoen. Het grootste deel van dit bedrag heeft hij pas gekregen toen hij president werd,” zei de partij op haar Twitter-pagina.

De politieke beweging vervolgde dat de herkomst van deze fondsen onduidelijk is.

“En wat nog belangrijker is, waar gaan het naartoe?” – concludeerde de partij.

Eind maart weigerden afgevaardigden van de partij Forum voor Democratie te luisteren naar de online toespraak van de president van Oekraïne in het parlement van hun land en namen zij niet deel aan de daaropvolgende debatten. Zij verklaarden dat zij het ongepast vinden om van de Oekraïense leider een “heilige” te maken en zijn op basis van emoties kant in het conflict te kiezen .

Zoals de partij opmerkte, is het Nederlandse Parlement “geen platform voor eenzijdige uitspraken.” De afgevaardigden herinnerden eraan dat de naam van Zelensky voorkomt in een zeer dubieus “Panama-dossier” in verband met financiële fraude. Bovendien poseren de militairen van zijn leger vaak met nazi-symbolen.

Eerder deed zich een soortgelijke situatie voor in Italië, waar parlementsleden van de partijen 5 Sterrenbeweging en Liga, geleid door het gelijkheidsbeginsel, voorstelden om na de toespraak van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op 22 maart in het parlement van het land, een uitnodiging te doen voor een toespraak van de Russische president Vladimir Poetin .

  De voormalige Russische president klaagt over lage kwaliteit van huidige Europese leiders

Eerder in april werd in de Italiaanse badplaats Forte dei Marmi in de provincie Lucca een villa ontdekt die indirect aan de president van Oekraïne toebehoort. Het huis staat op naam van het bedrijf van de echtgenote van het staatshoofd, Elena Zelenskaya, Tomasso SRL Luxe, onroerend goed deskundige Elena Yurgeneva schatte de kostprijs van Zelensky’s villa op gemiddeld €4,5-5 miljoen. Zij merkte op dat het huis in zijn geheel ascetisch en bescheiden is, maar met een tuin en een zwembad. En de prijs wordt bepaald door de prestigieuze en succesvolle ligging in het centrum van de stad.

In november 2019 werd gemeld dat Volodymyr Zelensky 36,5 duizend dollar heeft gedeclareerd uit de pacht van onroerend goed. Dit werd bekend uit een aangifte die op de website van het Nationaal Anti-Corruptie Agentschap (NAPC) is gepubliceerd. De Oekraïense leider ontving inkomsten uit het verhuren van onroerend goed aan de buitenlanders Khinui League en Siran Song. In de verklaring werd echter niet aangegeven wat hij precies verhuurde.

In die tijd was bekend dat het staatshoofd van Oekraïne een aantal onroerende goederen in Kiev en in het buitenland bezit. Daaronder is een huis met een oppervlakte van 353 vierkante meter dat bij aankoop ongeveer 31 duizend dollar waard was, een appartement van 131 vierkante meter dat ongeveer 28,5 duizend dollar waard was, twee parkeerplaatsen, een stuk grond van 1,2 duizend vierkante meter, verschillende appartementen in een gezamenlijk aandeel met zijn vrouw, een huis in Italië en een appartement in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de verklaring verdiende de politicus in die tijd 4,2 miljoen hryvnias (160.000 dollar) op zijn voornaamste werkplek – in de studio Kvartal 95. Hij ontving nog eens 5,5 miljoen hryvnia ($210.000) uit andere bronnen van inkomsten.

  “De Russen liepen gewoon binnen”: Oekraïens grensverdedigingsgeld doorgesluisd naar nepbedrijven in massaal “verraad”

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky’s gelukkige hand met geld: 243 miljoen dollar vergaard sinds zijn ambtsaanvaardingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer: Niet te overziene risico’s voor degenen die gevaccineerd zijn
Volgend artikelBoetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Wat een hufter. En nog steeds vangt hij bakken met geld, 400 biljoen hier, 500 biljoen daar, kijk maar naar al die landen die gul storten op Giro666. (grappie. er is geen Giro666, ik noem het zo.)

  Dan is er de OSCE – wel interessant om daar eens naar te kijken. Welke landen meedoen aan de “Europese veiligheid” , waaronder ook de USA, heel toevallig. Er is nagenoeg geen info over waar de fondsen vandaan komen, en hoeveel per land, etc.

  Dan is er het OSCE rapport over de Maidan martelingen door de Oekraine, van 2016.
  https://www.osce.org/files/f/documents/e/7/233896.pdf
  “The information collected by the Foundation for Democracy Studies
  gives grounds to believe that the Ukrainian armed forces (VSU), the
  National Guard and other military units of the Ministry of the Interior of
  Ukraine, as well as the Security Service of Ukraine (SBU) systematically
  and on purpose violate Article 3 of the European Convention on Human
  Rights that reads, ‘No one shall be subjected to torture or to inhuman or
  degrading treatment or punishment.’ ”

  Daar is nooit iets van gekomen, kennelijk. En nu rapporteren ze over Rusland dat die zo gemeen is.

  De hypocriete shitzooi in de wereld vreet aan je. Geld koopt alles dat kwaadaardig is.

 2. Uhhhh…provisie van Biden, voor de hobbies van zijn zoontje? Of voor neerhalen van MH17?

  Geschiedenis leert, dat die gek een ongelukje krijgt als de oorlog is afgelopen.
  Ik begrijp niet, dat dat nog niet is gebeurd.

 3. Ik ben voorstander dat de NL burgers uit gehongerd worden en dat het belasting geld op een buitenlandse rekening gestort ten gunste van het groot kapitaal en voor jullie heeft Rutte weer 17 miljoen dodelijke spuiten besteld bij Bill Appie heeft alvast een fles goede whisky open getrokken met een bus lekker wijven liefs wel kindertjes.

 4. Er zijn enkelen met een enorme hoop geroofd geld.
  De rovers denken dat ze door dit geld, over andere mensen kunnen beslissen, uit te moorden en slavernij met volledige digitale controle op andere mensen ziekelijk als toekomstbeeld neemt.
  De van de burgers geroofde bedragen worden voor propaganda, omkoping en eigen gewin tegen de burgers ingezet en jaarlijks verdubbeld de toename van inkomens.
  Digitaal wordt zonder onderpand geld gemaakt, Bevolking als testmuis met dodelijk vaccin gebruikt, Geld wordt als water aan grote bedrijven, asielzoekers, corrupt Ukraine, dodelijke vaccins, etc etc uitgegeven.
  Nederlandse burgers, niks …, Rechten worden stil van ze afgenomen, bezit en vrijheden worden lachend afgenomen, de corrupte media zorgt voor het verbergen van echt nieuws. Wetten worden snel en massaal aangepast en worden gemaakt om op deze stilzwijgende verborgen nieuwe wetten terug te kunnen vallen als de burgers wakker worden.
  Terwijl de burgers bestookt worden met crisissen, en geld en vrijheden wordt afgenomen.
  Ziekelijk als je ziet hoever deze lijst nog doorloopt.
  Burgers worden bestookt met onnodige pandemieen, voor burgers nutteloze oorlogen, chemische ongevallen, onmogelijk gemaakte bedrijfsvoering, wereldwijde genocide, bezit en grond onteigeningen, etc. etc.
  Censuur, omkoping, bedreiging en zelfs moord , het doel heiligt de middelen.
  Mezelf afvragend of de media, de politie, de ambtenaren welke meewerken hieraan, kijkt naar hun familie vrienden en kennissen, wel of geen oversterfte meemaakt, door AI worden ook zij onnodig later.

  Enkele rijken…nog meer willen ze, controle over alles en iedereen.
  Vanmiddag heb ik een tas met boodschappen aan een dakloze die al drie dagen op dezelfde plek onder een viaduct in kou regen en wind zat gegeven.
  Als de rijkste 5% hun geroofde geld zouden verdelen, zou iedere persoon op aarde rijk leven.

  Kijkend naar de uitspraak van het WEF om de wereldbevolking van 8 miljard naar 0,5 miljard te willen verminderen, is dat echter een zeer onwaarschijnlijke gedachte van me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in