Israël heeft meer dan twee en een halve maand de tijd gehad om bewijs te leveren dat Hamasstrijders (die hun invasie filmden met GoPro’s) “massaverkrachtingen” pleegden op 7 oktober, maar alles wat ze hebben om te laten zien is één “korrelige video” van een mogelijk half ontklede vrouw die was verbrand nadat ze hoogstwaarschijnlijk werd gedood door een Israëlische Apache helikopter, schrijft Chris Menahan.

De Israëlische regering beweerde eerder niet dat de vrouw was verkracht op hun website “Hamas-Massacre.net” maar alleen dat ze was gedood door “terroristen”.

Uit The New York Times:

‘Schreeuwen zonder woorden’: Hoe Hamas seksueel geweld bewapende op 7 oktober

Een onderzoek van de Times bracht nieuwe details aan het licht die een patroon laten zien van verkrachting, verminking en extreme wreedheid tegen vrouwen tijdens de aanvallen op Israël.

Door Jeffrey Gettleman, Anat Schwartz en Adam Sella | 28 december 2023

In het begin stond ze gewoon bekend als “de vrouw in de zwarte jurk”.

In een korrelige video kun je haar zien, liggend op haar rug, jurk gescheurd, benen gespreid, vagina blootgesteld. Haar gezicht is onherkenbaar verbrand en haar rechterhand bedekt haar ogen.

De video werd in de vroege uren van 8 oktober opgenomen door een vrouw die op zoek was naar een vermiste vriend op de plaats van de rave in het zuiden van Israël waar Hamas terroristen de dag ervoor honderden jonge Israëliërs hadden afgeslacht.

De video ging viraal en duizenden mensen reageerden wanhopig om te weten of de vrouw in de zwarte jurk hun vermiste vriendin, zus of dochter was.

Eén familie wist precies wie ze was – Gal Abdush, moeder van twee kinderen uit een arbeidersstad in centraal Israël, die die avond met haar man van het feest verdween.

Toen de terroristen haar naderden, opgesloten op een snelweg in een rij auto’s met mensen die het feest probeerden te ontvluchten, stuurde ze een laatste WhatsApp-bericht naar haar familie: “Je begrijpt het niet.”

Gebaseerd op het videobewijs – dat werd geverifieerd door The New York Times – zeiden Israëlische politiefunctionarissen dat ze geloofden dat mevrouw Abdush werd verkracht, en ze is een symbool geworden van de gruwelen die Israëlische vrouwen en meisjes te verduren kregen tijdens de aanvallen van 7 oktober.

  Poetin neemt de Russische nucleaire "handkoffer" mee naar China (video) - Eerste keer dat de Russische president met de "rode knop" wordt gezien

Het grootste deel van het artikel is puur van horen zeggen van anonieme Israëli’s die weigerden te getuigen, naast niet-geverifieerde beweringen van in diskrediet geraakte groepen zoals ZAKA (dat werd opgericht door een serieverkrachter die de “Haredi Jeffrey Epstein” werd genoemd).

Het enige fysieke bewijs dat ze produceerden was een “korrelige video” – die ze niet deelden – van “de vrouw in de zwarte jurk” die hierboven werd genoemd.

Ze voegden een citaat bij van Orit Sulitzeanu, uitvoerend directeur van de Association of Rape Crisis Centers in Israël, die mensen vertelde “niet te zoeken naar” bewijs voor hun beweringen.

Uit de Times:

Het trauma van seksueel geweld kan zo zwaar zijn dat overlevenden er soms jarenlang niet over praten, zeiden verschillende verkrachtingsbegeleiders.

“Veel mensen zijn op zoek naar het gouden bewijs, van een vrouw die zal getuigen over wat er met haar is gebeurd. Maar zoek daar niet naar, zet deze vrouw niet onder druk,” zei Orit Sulitzeanu, uitvoerend directeur van de Vereniging van Verkrachtings Crisis Centra in Israël. “De lijken vertellen het verhaal.”

De lijken vertellen het verhaal niet omdat ze allemaal in allerijl werden begraven zonder enig medisch onderzoek in overeenstemming met de “Joodse traditie.”

Alle vermeende “potentiële bewijzen liggen nu begraven in de grond,” meldde de Times:

Volgens de Joodse traditie worden begrafenissen onmiddellijk gehouden. Het resultaat was dat veel lichamen met tekenen van seksueel misbruik werden begraven zonder medisch onderzoek, wat betekent dat potentieel bewijsmateriaal nu begraven ligt in de grond. Internationale forensische experts zeiden dat het mogelijk zou zijn om wat bewijsmateriaal uit de lijken te halen, maar dat het moeilijk zou zijn.

  Verslaggever vraagt Ministerie van Buitenlandse Zaken waarom ze het 'genocide' noemen als Rusland burgers doodt, maar niet als het om Israël gaat

[…] Sommige medische hulpverleners wensten nu dat ze meer hadden gedocumenteerd van wat ze zagen. In interviews zeiden ze dat ze lichamen hadden verplaatst, ritssluitingen hadden doorgeknipt en plaatsen met een bloedbad hadden opgeruimd. In een poging om respectvol met de doden om te gaan, vernietigden ze onbedoeld bewijsmateriaal.

Veel vrijwilligers die voor ZAKA werken, het noodhulpteam, zijn religieuze Joden en werken volgens strikte regels die diep respect voor de doden afdwingen.

“Ik heb geen foto’s genomen omdat we geen foto’s mogen nemen,” zei Yossi Landau, een ZAKA vrijwilliger. “Achteraf gezien heb ik daar spijt van.”

Nu komen we bij het enige bewijsstuk dat ze presenteren:

De vrouw in de zwarte jurk

Een van de laatste beelden van mevrouw Abdush in leven – opgenomen door een beveiligingscamera op haar voordeur – toont haar terwijl ze met haar man Nagi het huis verlaat om 2:30 uur ’s nachts op 7 oktober voor de rave.

Die nacht reed Eden Wessely, een automonteur, met drie vrienden naar het rave-terrein en vond mevrouw Abdush halfnaakt op de weg naast haar verbrande auto, ongeveer negen mijl ten noorden van het terrein.

Het artikel in de Times bevatte deze ene foto als bewijs:

Op basis van die foto kon ik een tweede foto van dezelfde vrouw vinden op de website Hamas-Massacre.net van de Israëlische overheid.

WAARSCHUWING SCHOKKEND:

De afbeelding is te vinden onder de sectie “Terrorists raiding the streets” – ook al hebben ze een sectie van hun website voor “Massa-verkrachtingen” – en beweert niet eens dat ze verkracht werd.

In plaats daarvan heeft de foto als bijschrift “Vrouw vermoord en op straat achtergelaten”.

Zoekend op Twitter vond ik een kopie van de video die ze noemden waarop haar half ontklede en gruwelijk verbrande bovenlichaam te zien is.

De beelden zijn afschuwelijk, dus ik ga ze hier niet embedden, maar je kunt ze bekijken op Twitter (WAARSCHUWING: EXTREEM NSFL).

  Martin Armstrong vertelt Mike Adams: Het Westen koestert zich in zijn waan dat het mega-machtig is

De belangrijkste punten uit de video zijn:

1. Het is niet eens duidelijk uit de video of haar geslachtsdelen bloot zijn, omdat de videokwaliteit nogal slecht is.

2. Te oordelen naar de staat van haar gruwelijk verbrande bovenlichaam, gesmolten gezicht en de verwoeste staat van haar auto, is de kans overweldigend dat ze een van de vele Israëli’s was die gedood werden door een Israëlische Apache helikopter na de “Hannibal richtlijn.”

3. Op de foto’s lijken haar benen gesloten, maar in de video zijn ze opengespreid en staat haar rechterknie omhoog.

4. Meerdere mensen filmden haar dode lichaam, dus de “Joodse traditie” om geen foto’s van doden te maken werd in dit geval duidelijk niet gevolgd. Er zou aanvullend, duidelijk beeldmateriaal moeten zijn, maar het enige waar we over horen is het “korrelige beeldmateriaal” dat de NYT zelf niet eens wilde produceren.

Zoals ik hierboven al opmerkte, filmde Hamas hun invasie met GoPro-camera’s in high-definition, waardoor er genoeg beeldmateriaal overblijft waarop te zien is hoe ze naast IDF-soldaten ook burgers doden.

Als ze rondrenden en massale verkrachtingen pleegden, zouden daar beelden van moeten zijn. In plaats daarvan is alles wat we krijgen een korrelige video meer dan twee en een halve maand na geruchten van in diskrediet gebrachte activistische groepen zoals ZAKA en United Hatzalah vol met bewezen leugenaars.

Het is ook opmerkelijk wat de Times niet vermeldde: de oorspronkelijke beweringen over massale verkrachtingen waren volledig gericht op de gevallen van Shani Louk en vrouwelijke IDF-soldaat Naama Levy die met een vuile broek in een Hamas-truck werd gesleurd. Geen van beide werd genoemd in het stuk omdat er überhaupt geen bewijs is dat ze verkracht zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDurf je zelfs te kijken? – Voorspelling 2024
Volgend artikelNederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ze betrappen op een leugen zal niet meevallen. Maar niet heus… De hele geschiedenis van deze mensen hangt van leugens aan elkaar. Sterker nog, de waarheid zal moeilijk te vinden zijn door alle corruptie, intimidatie, geweld, moord en collaboratie. Ongelofelijk dat er nog zovelen intrappen. Maar goed, na het hele prikschandaal sta ik nergens meer van te kijken.

 2. “NYT pusht met ‘korrelige video’ bewering Israëlische regering over ‘massale verkrachtingen door Hamas’ op 7 oktober”

  Yep gisteren 1 op 1 overgenomen door het NOS NON-Journaal, waar zijn we zonder de Amerikaanse trein.

 3. Het is fijn dat mensen vertrouwen hebben in de mens, en ze laten zich in de ethiek nu leiden door een democratisch principe van de meerderheid, dat wil zeggen de meeste doden als de basis hiervan. Toch ik zou er niet van staan kijken dat dit soort dingen gebeuren, en dit niveau bestaat zelfs in Nederland in uw buurt waar doelbewust weggekeken wordt, ook door de autoriteiten. Er is, nu misdaad de maatstaf is, een geleidelijke overgang van een vaak zwak en futiel soort goed naar Bijbels kwaad, waarin de net iets minder criminelen de ergere verdedigen uit menslievendheid, de titel mens stelt dus al niks meer voor. Een aantal misdaden zijn nieuw, andere zijn net als natuurrampen een onvermijdelijk gevolg. De ethiek van sommige landen als Egypte dat geen vluchtelingen wil, is gebaseerd op de gedachte dat zij dan dezelfde problemen binnenhalen. Grappenmakers onderbouwen de zielloze ethiek hier.

  • De ethiek van sommige landen als Egypte dat geen vluchtelingen wil, is gebaseerd op de gedachte dat ze dan verboden wordt door Israel om ooit nog terug te keren naar hun land.

 4. Kijk vooral deze video van Max Igan waar in veel duidelijk wordt hoe de MSM dingen verdoezelt en hoe IS-RA-EL en dat soort foute media veel geld geeft vele miljoenen om de grootste leugens te vertellen en zo veel kwaad te doen… immers het foute verhaal heeft dan al zijn ronde gedaan en vele zwakke minds vergiftigd voor hun doelen.

  https://www.bitchute.com/video/RzYC49euPBmL/

 5. Toevallig dat het verkrachtingsnarratief weer erbij word gesleept nadat de acties van Israel steeds vaker negatief belicht worden ?
  Een PR trucje dat ook onder andere tijdens de oorlogen in Joegoslavie en Libie werd toegepast.
  Valt nog mee dat er nog geen berichten zijn verschenen van Hamasstrijders die stijfstaand van de Viagra (pun intended) van huis tot huis gingen.
  (of ik heb die artikelen gemist , misschien gaan ze nog komen. )

 6. Ik heb de beelden bekeken en ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het een pop is en geen menselijk stoffelijk overschot. Ik wil eventuele gruwelijkheden niet bagatelliseren maar er wordt van alles in scene gezet, dus ik ben wantrouwig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in