"Sheep, Shepherds, and a Goat" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Dr. Astrid Stuckelberger, wetenschapper, internationaal gezondheidsexpert, auteur en klokkenluider van de Wereldgezondheidsorganisatie, waarschuwde dat de Johns Hopkins University een pandemieplan heeft gepubliceerd voor SPARS 2025-2028 (het document kan hier worden bekeken), met als doel het creëren van een “eeuwigdurende pandemie”, bericht Uncutnews.

In 2023 produceerde Dr. Stuckelberger, samen met Pascal Najadi, een Zwitserse bankier van Perzische afkomst, een documentaire getiteld “Let’s Cut Off the Head of the Snake”, waarin ze oproepen tot dringende wereldwijde bewustwording en actie, en tot de vervolging van degenen achter Big Pharma’s Covid “vaccin” operatie, die ze aanduiden als “biologische wapens”.

“Johns Hopkins University heeft een pandemieplan vrijgegeven voor SPARS 2025-2028. Ze zullen niet stoppen … Ze creëren een eeuwigdurende pandemie.”

“Degenen die gevaccineerd werden, dachten dat het vaccin hen zou ‘bevrijden’. Het tegenovergestelde was het geval… Ze moesten een vaccinatiekaart hebben, waardoor ze gedwongen werden om zich regelmatig te laten vaccineren (om ‘up-to-date’ te zijn met hun vaccinaties) (…) Zolang mensen dit geloven, wordt van elke griep een drama gemaakt en wordt mensen verteld dat ze zullen sterven. Mensen zijn zo bang voor de dood dat ze bereid zijn hun leven te riskeren voor mensen die tegen hen liegen. Ze geloven in regeringen die tegen hen liegen en op angst spelen. En degenen die bang zijn en deze houding niet veranderen, zullen helaas sterven. Dus ik roep mensen op om wakker te worden en controle te nemen over hun eigen gezondheid en niet de regeringen [en Big Pharma] te geloven die tegen hen liegen, angst aanwakkeren en pandemieën in stand houden. Het is de ergste nachtmerrie die de mensheid kan meemaken – je hele leven in constante angst leven.” – zegt Astrid Stuckelberger in de video.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het onderzoek naar het Israëlische vaccinbeleid en de uitkomst is meer dan vernietigend

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland
Volgend artikelOekraïne voorbij het breekpunt: Hoe de grootste raketaanval in de Russische geschiedenis zich in 18 uur ontvouwde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De vrijmetselaars van de Johns Hopkins Universiteit ofwel de loge van de medische faculteit heeft in januari 2020 een kaart gepubliceerd waarop de vliegbewegingen van de wereldwijde luchtvaartmaatschappijen aangegeven staan met telkens een roodkleuring uitbreidend vanuit Wuhan in China tot na een paar weken over de hele wereld. Dit was de zogenaamde verspreiding van het door de vrijmetselarij verzonnen “covid virus” wat helemaal niet bestaat. Omdat alle loges van medische faculteiten wereldwijd meededen leek het volstrekt geloofwaardig terwijl de “besmettingstheorie” nooit is aangetoond sinds Louis Pasteur is heel die “covid” pandemie een volledige leugen. De daders moeten bestraft worden!

  • Op 18.10.2019 vond in een hotel in New York het door John Hopkins Center for Health Security (Baltimore), WEF (Genève) & Bill and Melinda Gates Foundation (Seattle) georganiseerde bijeenkomst Event 201 plaats waar aandacht werd geschonken hoe roverheid & medische wereld moeten reageren indien een p(l)andemie zou uitbreken.

 2. Ik heb de pdf van SPARS al een paar jaar op mijn pc staan, waarschijnlijk nog vrij te downloaden.

  Niets toeval allemaal… Jaren planning

 3. En ondertussen rijdt de in België woonachtige wielrenner Mathieu van der Poel rond in de nieuwste Lamborghini met 666 pk onder de motorkap.

  • Wielrenners in gloednieuwe Lamborghini’s…

   Waanzin, de perversie, de corruptie, het klotst tegen het plafond. Het Romeinse rijk stort weer in elkaar.

   • De tweede vrouw van koning der Belgen Leopold III (1901 – 1983), Lian Baels aka prinses van Retie (1916 – 2002) tufte jarenlang rond in een Ferrari 330.
    Ferrari was het favoriete automerk van boefBernhard van Lippe. Van Lippe kreeg zijn nieuwste bolide altijd persoonlijk overhandigd door Deep Stater Enzo Ferrari (1898 – 1988). Vervolgens bood Van Lippe zijn occasion aan in diverse Duitse autobladen, want iedere Deutsche Mark is er tenslotte eentje.

 4. Ik bedoel, tuurlijk is het een eeuwigdurende pandemie. Covid-19 is er nu zoals de griep al een tijdje is, als je een hoog risico hebt en je voelt je er goed bij kan je voor de zekerheid de 2 vaccins gaan halen, ik heb het dit jaar niet kunnen doen omdat er iets belangrijk tussen kwam. Ik heb nog altijd een oud vaccinbewijs ergens staan en ik heb het nooit moeten gebruiken. De maatregelen versoepelden zelfs sneller dan dat ik ECHT terug naar buiten begon te gaan rond de zomer van 2022.
  Ondertussen ben ik volledig in orde en leef ik redelijk normaal.

  Voor de rest zie ik geen problemen met dat SPARS-document, het is een fictief plan en die zijn wijdverspreid in verschillende disciplines zoals het leger om mensen te trainen. (https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_color-coded_war_plans#Leak_of_the_Rainbow_5_plan) Je moet ook in de schoenen van de WHO/CDC staan, kijken naar het falen van de communicatie in 2020 tussen politiekers, wetenschappers en het publiek, de enorme stijging van sites en ideeën zoals deze die actief ontmoedigen om maatregelen te nemen en dan zie je waarom wetenschappers graag beter de publieke opinie willen sturen in een pandemie als/wanneer? het ooit terug gebeurt, maar het zelf maken? Daar zie ik geen bewijs voor in dit document.

 5. Dus laat die f16 maar rond vliegen daar
  Met sensor platforms
  En nucleaire tracers
  En evt bommen
  Want de ruskies moeten geprovoceerd worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in