CNN is onder vuur komen te liggen voor het fabriceren van hun oorlogsverslaggeving uit Israël en het ensceneren van een nepaanval om het officiële narratief te pushen.

In een duidelijk geënsceneerde clip van een recente CNN reportage ter plekke, faket nieuwsanker Chief International Correspondent Clarissa Ward dat ze onder vuur komt te liggen, terwijl ze zwaar ademhaalt en doet alsof ze in een greppel gaat liggen om te voorkomen dat ze geraakt wordt door een “enorm spervuur van raketten.”

Infowars.com meldt:

Wanneer Ward eindelijk in staat is om op te staan, beschrijft ze een chaotisch tafereel dat zich volgens haar in de buurt afspeelde, waar militanten op voertuigen in de buurt van haar en haar crew zouden hebben geschoten.

“Dus nu kan ik u het tafereel hier laten zien, dit is waar die militanten voor het eerst kwamen en het vuur openden op al deze voertuigen,” beschrijft Ward, en voegt eraan toe: “Er staat daar een kinderwagen op zijn kant gedraaid.”

Ward beweert vervolgens dat de rook die in de verte in Gaza opstijgt het resultaat is van luchtaanvallen en “terugvuur”, voordat ze vraagt of het van raketwerpers komt, maar ze weet het niet zeker.

“Vergeef me, het is een beetje moeilijk om na in een greppel gehurkt te hebben precies te weten wat er aan de hand is,” zegt ze.

Op dat moment lijkt de kink in de kabel te zijn als twee burgers in burgerkleding nonchalant het frame van de reportage binnenwandelen zonder zich zorgen te maken over vermeende raketaanvallen.

  Mike Stone - Kinderoffers zijn fundamenteel ritueel van de Deep State

Sceptische gebruikers van sociale media bekritiseerden CNN en beweerden dat de beelden “geënsceneerd” waren.

“Dit doet me denken aan die orkaanvideo’s waar de man tegen de wind in leunt, en dan lopen er twee mannen voorbij die het duidelijk maken dat de weerman doet alsof,” merkte de populaire X-gebruiker Wall Street Silver op.

Anderen wezen er ook op dat CNN alle geloofwaardigheid verloren heeft, omdat het in het verleden al vaker nep-oorlogsverslaggeving en andere stunts in scène heeft gezet.

  Moed!

Laat het maar aan CNN over om haar toevlucht te nemen tot geënsceneerd theater en bedrog om olie op het vuur van een toch al brandgevaarlijke situatie te gooien.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Palestijnen spreken de taal van geweld die Israël hen heeft geleerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe psychologie van kwaadaardige narcisten – Mensen van de Leugen
Volgend artikelHet Westen is niet “joods-christelijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. MSM is fake. Goede gelegenheid voor Forum om (weer) te bewijzen hoe “betrouwbaar” de MSM is en aangezien de NOS/NPO hier ook bij hoort…………….

 2. De Hollywood schrijvers zijn nog niet 100% uit de staking, misschien zijn het een paar in opleiding bij Hollywood, slecht geregisseerd.
  Maar het is bekend, dat Amerikaanse journalisten de opdracht mee krijgen, dat “SENSATIES” heel belangrijk zijn in hun verslaggeving, ze krijgen eerst een opleiding “OVERDRIJVEN”.
  CNN verkoopt hierdoor heelveel “RECLAME”. Amerika en MONY MONY MONY.
  Ook hier in Nederland doen journalisten hun Amerikaanse collega’s na.
  En als je niet kan liegen ben je zo wie zo niet geschikt voor journalist.
  Steeds vaker, zie je opnames gemaakt worden, waar dan gewone burgers bij staan te kijken en met hun telefoon de opnames opneemt en op internet zet.
  Leuk gezicht soms.

 3. 21 juli 2023

  ´”Mensen gaan binnenkort sterven”: christenen belegerd in Nagorno-Karabach
  Nagorno-Karabach, waar 120.000 Armeense christenen in hun oude thuisland wonen, wordt al 221 dagen belegerd door Azerbeidzjan. De laatste weken is de situatie dramatisch verslechterd. CSI sprak met Vardan Tadevosyan, onze belangrijkste partner in de belegerde regio, om meer te weten te komen over de omstandigheden ter plaatse.

  Etnische zuivering aan de gang
  Azerbeidzjan lanceerde in september 2020 een veroveringsoorlog en etnische zuivering tegen de Armeniërs van Nagorno-Karabach. 44 dagen later dwong Rusland een staakt-het-vuren af aan Azerbeidzjan en sindsdien is een kleine groep Russische vredeshandhavers verantwoordelijk voor de veiligheid in de regio. Maar de Russen, afgeleid door de oorlog in Oekraïne, hebben niet gehandeld om de blokkade te stoppen.

  Voor het grootste deel van de belegering hebben de Armeniërs van Nagorno-Karabach vertrouwd op kleine leveringen van voedsel, brandstof en medicijnen van het Rode Kruis en Russische vredeshandhavers om te overleven. Maar op 15 juni weerhield Azerbeidzjan de Russen ervan de Lachin Corridor te gebruiken. In juli beperkte Azerbeidzjan de toegang van het Rode Kruis scherp en beschuldigde hen van ‘smokkel’.

  De Russen brengen nu hun eigen voorraden per helikopter naar hun basis. “Maar”, zegt Vardan, “deze voorraden zijn alleen voor hen, niet voor ons. Er komt geen humanitaire hulp binnen – geen medicijnen, geen voedsel, geen brandstof, niets.”

  Humanitaire catastrofe…´

  https://www.csi-int.org/news/nagorno_karabakh_siege_72023/

 4. Wat erg eigenlijk hé dat via de MSM alleen maar nepnieuws wordt verkondigt.
  Begin jaren 1980 ben ik TM gaan beoefenen “transcendente meditatie”, door Maharishi Mahes Yogi gebracht en gehaald uit de Bhagavad Gita.
  Omdat hij een technische opleiding had genoten vond hij dat wanneer er tijdens de meditatie men kon transcenderen, dit ook meetbaar moest zijn middels EEG.
  En ja hoor, wanneer iemand door deze meditatie techniek transendeerde, werd er een maximale coherentie van de hersenen gemeten!
  Om een lang verhaal kort te maken, wij kozen ervoor om eenmaal in de twee weken een video avond bij te wonen, daar zijn wij erachter gekomen dat er (toen al) uitsluitend negatief nieuws werd verkondigd.
  Wij leerden om uitsluitend positief nieuws tot ons te nemen.
  Nu 40 jaar later, geldt dat nog steeds.

  • Doe je ook ´hoppen´?
   Zover ben ikzelf niet gekomen. Ben ergens afgehaakt.
   tijdens de ´inwijding´ krijgt de deelnemer een persoonlijk ´woord´ om op te mediteren.
   Niet al te lange tijd erna sprak ik twee mensen die ook ingewijd waren in de Transcendente Meditatie van Maharishi. Het grappige was, dat – ondanks dat het niet was toegestaan en zeer geheim en zo – dat we alle drie precies hetzelfde geheime woord hadden ontvangen.

 5. Dus dit is fake nieuws.
  Gelukkig dat ze door de mand gevallen zijn.
  Maar maakt het wat uit ?
  Het is toch oorlog. De waarheid is dan altijd het eerste slachtoffer.
  CNN is een 100% joodse organisatie die vooral de joodse belangen zal verdedigen.

  • ´CNN is een 100% joodse organisatie die vooral de joodse belangen zal verdedigen.´

   De hamvraag is: Wat is ´joods´. Het woord ´jood´ is circa in het jaar 1600 de Bijbel ingefrommeld.

 6. Je kan makkelijk aan de verkeerde kant komen.

  De wet van karma, reïncarnatie brengt de grootste tegenstanders soms in hetzelfde gezin.
  Zeg, Palestijnen worden Israëli’s en andersom.
  En het is geen fabeltje.

  • Laatst een verhaal gehoord van een vrouw, geboren met een volledig geheugen. Foetus tijd maar ook vele levens daarvoor..toen ze d’r moeder zag bij geboorte herkende ze d’r meteen als iemand die haar levend verbrand had. Altijd gezellig, zo’n reünie.

 7. CNN is FAKE NEWS net als NPO en alle andere MSM zenders .in 1999 toe NATO kleine Joegoslavië heeft gebombardeerd met cluster munitie en uranium arm munitie was in het ” VRIJE WESTEN” was niemand die eerlijk verslag ging doen .Wij volkeren van Jugoslavie zijn in kwaad dag licht geplaatst. Maar Fascistische NATO en USA waren good boy. Wij zullen NATO en USA NOOIT VERGEVEN laat staan VERGETEN

 8. Udo Ulfkotte beschrijft een zelfde soort bewuste misleiding bij de gedrukte MSM. Blijkbaar wordt men al tientallen jaren met dit soort geconstrueerd ‘nieuws’ in de maling genomen.

  • Udo Ulfkotte beschrijft ????
   Udo Ulfkotte beschreef!!! dat hij gedwongen werd om leugens te vertellen, feiten te verdraaien, en toen hij daar eindelijk openlijk voor uit kwam werd hem het zwijgen opgelegd.
   Deze eerlijke journalist leeft niet meer.
   Zo gaat het met veel mensen die te veel weten, en hun mond niet langer dicht kunnen houden. De dieptrieste werkelijkheid van alledag voor klokkenluiders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in