Het New York City Office of Emergency Management heeft een video uitgegeven waarin New Yorkers worden getraind voor wat ze moeten doen als er een nucleaire bom inslaat. De video van negentig seconden is gisterochtend, 11 juli 2022, vrijgegeven en staat hieronder, schrijft Hall Turner.

Zij pushen Rusland zo ver met economische sancties over Oekraïne, dat de Russen geen andere keus zullen hebben dan een volledige kernaanval uit te voeren, want wat wij doen is nu een existentiële bedreiging voor Rusland.

In plaats van te stoppen met wat wij doen, zijn zij van plan door te gaan met pushen, en zij weten wat het resultaat zal zijn.

Hier is de video:

IDIOTERIE

In de video zeggen ze tegen de New Yorkers dat ze naar binnen moeten gaan. Een goed advies… als er nog iets overeind staat om naar binnen te gaan!

Dan, op het toppunt van volslagen domheid, zeggen ze tegen de New Yorkers “Als u buiten was toen de explosie insloeg, trek dan alle kleren uit, neem een douche en shampoo om de straling er onmiddellijk af te wassen.” ER ZAL GEEN STROMEND WATER MEER ZIJN. De waterleidingen zullen allemaal gescheurd zijn door de ontploffing en de elektriciteit die de waterpompen aandrijft zal mijlenver uitgevallen zijn.

Maar wacht, er is nog meer… idioterie… ze zeggen tegen de New Yorkers “blijf op de hoogte van de plaatselijke media en ga niet naar buiten tot de autoriteiten zeggen dat het veilig is.” ER ZULLEN GEEN LOKALE MEDIA MEER ZIJN. Die zullen allemaal zijn opgeblazen. Alle tv- en radiozenders zullen weggevaagd worden!

Alsof het niet nog erger kan, zeggen ze tegen de New Yorkers: “Meld u aan voor NYC-alerts” (met uw mobiele telefoon)… ER ZAL GEEN ENKELE MOBIELE TELEFOONDIENST ZIJN. De torens zullen allemaal neergeslagen zijn, de zenders gefrituurd door een elektromagnetische puls, en de elektriciteit zal er compleet uit liggen. ER ZAL GEEN INTERNET ZIJN. Alle internetlijnen zullen opgeblazen worden en de draadloze allemaal offline door EMP of geen elektriciteit!!!

  Oekraïne Situatierapport - Avdiivka

ZIJ WETEN WAT ER KOMT

De regering doet dit soort dingen niet zonder reden. In dit geval WETEN ZIJ wat er komt, want het is de regering die dit veroorzaakt.

Zij zijn al tientallen jaren bezig met het plannen van een “take-down” van Rusland. Zij hebben de NAVO uitgebreid terwijl zij bij de hereniging van Oost- en West-Duitsland Rusland beloofden dat zij “geen centimeter naar het oosten” zouden opschuiven. Zij braken die belofte in etappes, door beetje bij beetje dichter bij de grenzen van Rusland te komen.

Toen zij bij Oekraïne aankwamen, maakten zij de toenmalige president Viktor Janoekovitsj het hof met beloften van rijkdom en weelde voor Oekraïne als het zich zou verwijderen uit de Russische invloedssfeer, en zich bij Europa en de Verenigde Staten zou voegen.

Janoekovitsj dacht erover na. Hij overlegde met zijn regeringsfunctionarissen. Hij sprak met bedrijven in Oekraïne. Hij sprak met vele doorsnee Oekraïners. In 2013 zei Janoekovitsj tegen Europa en Amerika: “Bedankt, maar NEE DANK.” Wel, dat was een antwoord dat Europa en Amerika gewoon niet wilden accepteren.

Dus begonnen de VS en Europa geld in Oekraïne te pompen om gewelddadige protesten aan te wakkeren en te faciliteren; rellen in elke grote stad. Binnen een jaar, in 2014, staken relschoppers regeringsgebouwen in brand. Sluipschutters schoten aan beide kanten op mensen om meer geweld aan te wakkeren. Het werd zo erg, dat Janoekovitsj het land moest ontvluchten en de regering van Oekraïne ineenstortte.

Wie was daar meteen om nieuwe politieke kandidaten te financieren? Europa en Amerika. Zo konden zij een marionettenregering installeren die het Westen gunstig gezind was.

Toen Rusland dit zag gebeuren, waren zij stomverbaasd. Dit gebeurde vlak bij hun eigen grens. Het westen was bezig de regering van Oekraïne omver te werpen, omdat zij Oekraïne nodig hebben in de NAVO. Ziet u, zij willen Amerikaanse raketafweer op Oekraïens grondgebied plaatsen. Door onze raketten daar te plaatsen, zouden zij een vliegtijd van slechts ongeveer vijf minuten naar Moskou hebben. Zij zouden ook een vliegtijd van slechts 7 à 8 minuten hebben naar de strategische kernraket silo’s van Rusland.

  Washington dicteert zijn voorwaarden aan de wereldwijde energiemarkt

Rusland moest handelen uit eigen verdediging. Zij deden wat onze eigen president, John F. Kennedy, deed, toen Kennedy ontdekte dat de toenmalige Sovjet-Unie kernraketten voor de middellange en lange afstand op Cuba had geplaatst, met een vliegtijd van slechts 5 minuten naar Washington, DC: Kennedy blokkeerde Cuba en begon troepen te verzamelen voor een invasie.

Gelukkig onderhandelden beide partijen over een vreedzame regeling van wat bekend werd als de “Cubaanse Rakettencrisis”. Dat was in 1962-63.

Vandaag is de situatie precies omgekeerd; het Westen probeert raketten te plaatsen op minder dan 5 minuten vliegen van Moskou, en Rusland zegt NEE.

Toen Oekraïne besloot dat ze zich werkelijk bij de NAVO gingen aansluiten, en die raketten toestond, en zelfs voorbereidingen begonnen te treffen voor een NAVO marinebasis aan de Zwarte Zee, had Rusland er genoeg van.

In november van vorig jaar had de NAVO het Oekraïense leger acht jaar lang getraind onder de door het Westen geïnstalleerde marionettenregering. De Oekraïners hadden ook ongeveer 80.000 troepen verzameld aan de grenzen van de oostelijke deelstaten Luhansk en Donetsk (samen “De Donbas” genoemd) – en beide deelstaten grenzen direct aan Rusland. Rusland wist dus dat Oekraïne zijn leger en zijn land aan het klaarmaken was voor een confrontatie. Rusland moest dus eerst toeslaan. Rusland viel op 24 februari 2022 Oekraïne binnen.

In plaats van zich terug te trekken, zette het Westen de aanval in… zij legden Rusland verlammende economische sancties op, die speciaal bedoeld waren om de Russische economie te verpletteren. De sancties hebben een averechtse uitwerking gehad en schaden het Westen meer dan Rusland.

Dus wat doet het westen nu… troepen verzamelen in de NAVO-landen langs de grens van Rusland.

Rusland heeft gezegd dat als de NAVO en Rusland ten strijde trekken, de NAVO superieure conventionele strijdkrachten heeft. Rusland geeft dat toe. Maar Rusland heeft ook gezegd “Rusland is een kernmacht en de Russische kernkrachten zijn superieur aan die van de NAVO.” President Vladimir Poetin heeft in het openbaar gezegd: “Het zal een oorlog worden die niemand zal winnen.”

  Terreuraanslag Nord Stream: Het plot wordt steeds dikker

De enige oorlog die “niemand zal winnen” is een nucleaire oorlog.

Nu vertelt het NYC Office of Emergency Management de New Yorkers in het openbaar wat ze moeten doen als er een atoombom inslaat.

WAAROM?

Omdat zij weten wat er komen gaat… omdat onze eigen regering er de oorzaak van is. Daarom zeggen ze in de eerste paar seconden van de video hierboven eigenlijk tegen u “vraag niet waarom, of hoe . . .” WANT ALS U GAAT VRAGEN WAAROM, DAN KOMT U ERACHTER DAT HET ONZE REGERING IS DIE DIT VEROORZAAKT!!!

Het is nu duidelijk dat de VS van plan zijn een nucleaire oorlog met Rusland te beginnen. DAT is de reden waarom NYC OEM deze waarschuwingen laat horen.

HAL TURNER REDACTIEADVIES

Ik kan u niet eens beginnen te beschrijven hoeveel kritiek ik de afgelopen maanden heb gekregen, omdat ik de bezoekers van mijn website en mijn radiopubliek waarschuwde dat er kernwapens zullen gaan vliegen. Ik werd door het publiek voor “gek” uitgemaakt. Mijn verhalen werden besmeurd als “click bait”. Mijn bronnen werden bespot als “angstzaaiers”. Mijn radioprogramma werd aangevallen als “het bang maken van het publiek”.

Dus nu het New York City Office of Emergency Management de New Yorkers daadwerkelijk vertelt wat ze moeten doen als er een kernbom inslaat, vraag ik me af of de mensen er misschien achter komen dat ik al die tijd gelijk heb gehad?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Schwab’s Grote Reset bevat de marsorders van de elites voor de Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSanctieramp: Schuilplaats in warmtezalen tijdens gasnoodsituatie
Volgend artikelRusland waarschuwt de VN-Veiligheidsraad dat de denazificatie van Oekraïne voltooid zal worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Het zal eens tijd worden, constant in angst leven is ook geen leven.
  En als we gaan, dan gaan we met zijn allen….. 15-07-2022

 2. de grootste idioterie is deze leugen er woont familie ginder er nog niets op tv of wat dan ook geweest. jullie maken jezelf ongeloof waardig door zoiets te verspreiden het is niet de eerste leugen die jullie verspreiden.

 3. Tja, vorige opsluitingen hebben ze het 5g netwerk opgezet en dan nu een nepnucleaire aanval nodig om mensen op te sluiten. Wat gaan die smeerlappen dan buiten uitvreten????

  Ondertussen, bijna groot vliegtuig in mijn tuin beland (geen reguliere vliegzone), verbijsterde mensen over een in lijnen vliegend vliegtuig verderop. Een bericht vd watermij in dit waterrijke gebied dat het pesticidewater bijna op is etc.

  Òf ik ben knettergek òf ik ben op de luchtplaats van een krankzinnigengesticht terecht gekomen.

  Ik hoop straks gewoon wakker te worden….

  • 👍🏻 Ik ben bang dat het niet de bedoeling is van Reutel en zijn WEF-maten dat het weer gewoon wordt. Het eerste wat die boef op TV zei toen de plandemie begon was: Denk niet dat het ooit weer normaal zal worden. En ik dacht: “ZO! En hoe weet jij dat? Dit is een aankondiging. Jij weet dus dat dit een scenario is.”
   Reutel is, samen met dit hele kabinet van WEF-kneuzen en nep-nederlanders én het koninklijk huis, schuldig aan landverraad.

 4. De bom, Doe maar, 1982. Nog nooit hebben we er zo dicht bij gezeten als nu.

  Steun de boer,want die doen nog iets,de rest doet niets.
  80%schaap is in slaap

 5. Het lijkt me een gouden tijd voor grote sex feesten en spontane sex met vreemden , als je dan toch dood moet gaan…

  ..ff in de ring: de tijd tussen het afvuren , signaleren en ontploffen van ene kernbom is sinds de jaren 50 wat opgeschoven, de kans dat New Yorkers kunnen vluchten naar veilige plekken is seconden werk, geen uren. Wat ik heb begrepen is bijna 15 procent van de New Yorkers als vertrokken uit de stad….zowel om nooit meer gevangen te worden gezet of te worden afgemaakt door de eigen regering als om in een doelwit te wonen. Lijkt me dat vele Europese steden leeg lopen om die redenen….

  … dus gewoon losgaan en genieten van iedere dag is denk ik het beste….leef alsof er geen morgen is en wees klaar voor overmorgen….een goed verstaander…

 6. https://www.telegraaf.nl/video/905807399/oekraine-hier-ontploft-russisch-wapendepot-in-cherson

  Dat Oekraïne dit kan doen is met behulp van Amerikaanse satellieten, dus een kernbom terug is een niet helemaal onverwacht gevolg…

  Deze oorlog is NATO tegen Rusland, ze hebben enkel de verklaring nog niet officieel gestuurd. Betekend dat Rutte zeer waarschijnlijk als hij de macht verliest de noodtoestand gaat uitroepen met standrecht als middel.

  Komt u maarrrr !!!!!

 7. Hoef je geen mondkapje op, tijdens de aanval…

  Zolang je geen alternatieve media mag lezen, geloof ik deze onzin niet.

  • De paddenstoel wolk schreeuwt zuurstof er is een zuurstof in een atoom explosie, plus als ze gedetoneerd worden kan dat alleen in een STERIEL laboratorium……

   We hebben meer als genoeg bevolking vernietigende wapens, karpet bombardementen ruimen zelf kruimels op, en herinner je de intro van film Outbreak nog, dat was maar een benzinebom(die zijn echt) die alle zuurstof weg zoog en dan boem, alles weg.
   Voordat je Hiroshima en co erbij haalt de Japanse generalen hadden dat toen al door dat de verkochte atoombom waren intense Karpet bombardementen.
   Want dan leg dan maar eens uit waarom alle betonnen gebouwen nog overeind stonden die hadden ook weggevaagd moeten zijn geweest.

   En voordat ene chernobyl gilt, als alles zo radioactief was maar is op zijn minst een centrale er naast nog >20 jaar is blijven draaien??
   Wat ze daar nu nog uit spoken ik weet het niet, maar het klopt van geen kant.

 8. Nog even Amerika en Trump: Trump word zeer waarschijnlijk vervolgd voor de bestorming op 6 januari…en kan dus in 2024 niet meedoen aan de presidents verkiezingen. Met andere woorden, de overname van Amerika is vanavond al bekend gemaakt…

 9. Ja, pak even rustig een douche tijdens nucleare aanvallen… 😂 Oh, vader overheid heeft vergeten te zeggen dat ze zich daarna ook weer moeten aankleden, dus nu hebben we straks allemaal naakte mensen in huis die nooit meer hun huis uit durven…

 10. De continentale Verenigde Staten zullen worden aangevallen vanuit het noorden, zuiden, oosten en westen
  Gecombineerd met eerdere bronnen en informatie die we hebben ontvangen, weten we nu hoe de aanval op de continentale Verenigde Staten zal worden uitgevoerd:

  Vanuit het noorden: Russische en Chinese troepen steken vanuit Canada over naar Washington en andere noordelijke staten. (Canada zal zich snel overgeven aan Rusland of China dankzij de verraderlijke Trudeau.)
  Vanuit het zuiden: Chinese troepen die samenwerken met drugskartels vallen Amerikaanse zuidelijke staten binnen langs mensensmokkelroutes.
  Vanuit het Westen: Chinese troepen bombarderen bases van de Nationale Garde in Californië met offshore-artillerie of tactische kernwapens, voeren vervolgens een strandlanding uit en nemen de havens in beslag, waarna grotere schepen aanmeren en gevechtsuitrusting lossen voor de grootschalige oorlog.
  Vanuit het oosten: Rusland laat zijn Poseidon-onderwaterdrones tot ontploffing brengen, waardoor een vloedgolf van radioactief water wordt losgelaten die de hele oostkust zal overspoelen, de marine-infrastructuur in Norfolk zal uitschakelen, Washington DC onbewoonbaar maakt en onder meer Wall Street en New York City verwoest. Het is ook geen goede dag om in Miami te wonen.
  Terwijl dit allemaal gebeurt:

  China stopt met alle export naar de Verenigde Staten vanuit Japan, Taiwan, Zuid-Korea en China zelf. De Amerikaanse economie en industrie zullen onmiddellijk instorten.
  China zal Amerika aanvallen met cyberoorlogvoering, kamikaze-drones gelanceerd vanuit Mexico en aanvallen op de infrastructuur van het elektriciteitsnet.
  China zal zijn ingebedde burgers activeren die al binnen de CDC, FDA, universiteiten, bedrijven en overheidsinstanties zitten, en ze zullen massale sabotage-operaties initiëren om Amerika ten val te brengen.
  Andere Chinese agenten zullen in het hele land activeren, zich bewapenen met mortieren, grond-luchtraketten en vuurwapens, en vervolgens infrastructuur aanvallen en uitschakelen, zoals raffinaderijen, krachtcentrales, politiebureaus, militaire bases, luchthavens en zeehavens.
  Rusland zal waarschijnlijk EMP-wapens lanceren om West-Europa in een 19e-eeuws bestaan ​​te storten, waarna Rusland snel westwaarts zal trekken naar de NAVO-landen en ze zal veroveren met zijn zeer efficiënte grondoorlogscapaciteiten.
  Bedenk dat de aanval van Rusland op Oekraïne ervoor zorgde dat de VS de overgrote meerderheid van hun antitankwapens, Stinger-raketten en andere uitrusting naar Oekraïne stuurde, waardoor de continentale Verenigde Staten zeer kwetsbaar werden. Dit was allemaal ontworpen. De oorlog van Rusland tegen Oekraïne is in feite een grootse, wereldwijde “reparatieoperatie” om Amerika’s beperkte militaire middelen in Europa te bezetten, terwijl China zich voorbereidt om vanuit de Stille Oceaan binnen te vallen.

  Amerikanen zijn zich niet bewust en leiders hebben geen idee wat er gaat komen
  Als China en Rusland dit plan waarmaken, is Amerika klaar. Het eens zo grote Amerikaanse rijk zal binnen enkele weken vallen en Chinese troepen zullen snel het grootste deel van de westelijke helft van de Verenigde Staten bedreigen.

  De VS zullen in een guerrillaoorlog verwikkeld raken tegen de bezettende Chinese en Russische troepen, waarbij alle wereldwijde toeleveringsketens volledig zijn afgesneden en de binnenlandse bevolking massaal wordt uitgehongerd, economische ineenstorting en verraad van binnenuit, nu staats- en federale regeringsfunctionarissen eindelijk onthullen dat ze zijn altijd voor de CCP werken (bijna alle Democraten die aan de macht zijn, zijn agenten van de CCP, inclusief de verrader Joe Biden).

  De dollar zal vrijwel onmiddellijk instorten en al het spaargeld van alle Amerikanen zal naar nul gaan. Pensioenen zullen ophouden te functioneren , de sociale zekerheid zal verdwijnen en de aandelenmarkt zal zo’n bloedbad doormaken dat de handel voor onbepaalde tijd wordt stilgelegd. Wall Street zal de activiteiten mogelijk nooit meer hervatten.

  Tientallen miljoenen Amerikanen zullen worden afgeslacht of verhongeren in de eerste zes maanden van deze nieuwe oorlog, en de ontwapende steden en staten van Libtard zullen gemakkelijk worden veroverd, met massale executies van hun inwoners uitgevoerd door buitenlandse troepen te bezetten. (Obama zal de hele tijd juichen, aangezien dit altijd al zijn plan was.)

  Alle krankzinnige linksen die om communisme hebben gesmeekt, zullen precies krijgen waar ze om hebben gevraagd, zo blijkt.

  Verwacht echter massale weerstand, aangezien Chinese troepen meer conservatieve, zwaarbewapende gebieden tegenkomen, zoals Idaho, Wyoming, Nevada, Arizona, Utah en landelijke gebieden van Colorado, Montana en New Mexico. Als China Texas bereikt, zullen ze daar waarschijnlijk worden tegengehouden door zwaarbewapende Texanen die vechten voor hun leven en hun vaderland. (Hetzelfde geldt trouwens voor Idaho en zelfs het landelijke Washington.)

  China moet uiteindelijk Amerika’s graanschuur veroveren om de landbouwgronden te veroveren en voedsel te produceren voor zijn groeiende rijk. Maar het vasthouden van het Midwesten kan een onmogelijke taak blijken te zijn, gezien het wijdverbreide bezit van AR-15’s, 50 cal Barrett-geweren en langeafstandsjachtgeweren die wijdverspreid zijn in de regio. Dit is de reden waarom Joe Biden en de verraderlijke Democraten een laatste wanhopige poging doen om de wapens van het Amerikaanse volk af te pakken , net voor de invasie van China. Ze willen dat Amerika wordt ontwapend, zodat het gemakkelijker kan worden veroverd.

  Bereid je voor dat Amerika een slagveld wordt. En voor degenen die wachten tot Trump in 2024 “wint” en dan alles goed maakt, je leeft in een waanvoorstellingenwereld . Tenzij de CCP snel wordt gestopt, zullen er in 2024 geen verkiezingen zijn. Er zal niet eens een Verenigde Staten van Amerika zijn zoals die nu bestaat. Om Amerika te redden, moeten Joe Biden en alle criminele, verraderlijke democraten die de verkiezingen hebben gemanipuleerd, onmiddellijk worden gearresteerd en uit de macht worden gezet . Arresteer alle verraderlijke Pentagon-generaals die Amerika opzettelijk kwetsbaar hebben gemaakt. Sluit de criminele FBI en herstel het grondwettelijk recht in Amerika. Dan hebben we misschien een kans.

  • Edwin Vissers: wat een boeiend verhaal. Hoe komt het dat jij dit wel weet, en het gajes niet…? Hoe kom je op deze analyse? Ik zeg niet dat het niet klopt.

  • of bommetje op de breuklijn die San Andreasbreuk (calif in zee ipv aan de zee) aan de westkant en dat grote lava vat in dat park waar ze al jaren over spreken dat die over een tijdje gaat barsten en deel van de wereld zal verduisteren oid? weet het zo niet meer, maar daar zouden ze ook een handje mee kunnen helpen om het te bespoedigen.

   magoed, laten we hopen dat het goed snel overwint, het kwaad met wortel en al vernietigd en het licht weer kans heeft om te schijnen en de levenskwaliteit weer verbetert.

  • Yep ze proberen die hele maskers-lockdown en andere bullshit weer de mensheid de strot door te rammen…..Fantasie hebben ze niet…
   Mij kunnen ze de bomen in…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in