Laten we beginnen met een kaart van de Zaporizhzhia kerncentrale en de radius van vernietiging als er een explosie plaatsvindt… Let op de vele landen die in de nucleaire ramp radius zouden vallen (zelfs groter dan Tsjernobyl!): Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland… Maar ook Polen, Turkije, Georgië, Roemenië, Bulgarije, Moldavië… Miljoenen mensen die niets met deze puinhoop te maken hebben… schrijft Strangesounds.

Opnieuw spelen de hoofdrolspelers een kat-en-muisspel met de media:

• Oekraïne: “Het Russische leger heeft explosieven op het dak van de kerncentrale van Zaporizhzhia geplaatst.”

• Rusland: “Het Oekraïense leger plant een op handen zijnde aanval met raketten en drones op de kerncentrale van Zaporizhzhia.”

Valse vlag? Wie heeft er baat bij?

Kerncentrales in Oekraïne

Laten we eerst eens kijken naar een kaart van de verschillende kerncentrales in Oekraïne…

Kaart van kerncentrales in Oekraïne

Er zijn drie kerncentrales op grondgebied dat Oekraïne controleert – Rivno, Khmelnitsky en Zuid-Oekraïne – maar Rusland beraamt een daad van nucleair terrorisme op een centrale die het controleert en bezit?

Je zou een gat in je hoofd kunnen boren en je hele brein eruit kunnen zuigen, en je zou nog steeds duizend keer slimmer zijn dan de idioten die denken dat Rusland zijn eigen kerncentrale zou opblazen.

Ondertussen lijkt het erop dat er paniek uitbreekt bij het kopen van boodschappen in de regio Zaporizhia…

Wie zou daarvan profiteren?

Zelensky vertelt CNN “dat het heel belangrijk is” dat Biden Oekraïne “nu” tot de NAVO moet toelaten.

  Facebook, Instagram veranderen de regels voor "haatzaaien" om oproepen tot geweld tegen Russen toe te staan

Na de catastrofale verliezen in het mislukte tegenoffensief is de enige kans voor Oekraïne een directe militaire interventie van de VS/NAVO, d.w.z. een grootschalige WO3.

De NAVO-top staat gepland voor volgende week, 11-12 juli, in Litouwen. Verwacht wordt dat de NAVO-leden zullen bespreken of Oekraïne al dan niet in de NAVO moet worden opgenomen, waardoor Rusland de oorlog wordt verklaard.

Inmiddels hebben sceptici op Twitter gedebatteerd over wie de meest waarschijnlijke aanvaller is.

KanekoaTheGreat zei: “Oekraïne: “Het Russische leger heeft explosieven op het dak van de kerncentrale in Zaporizhzhia geplaatst. Rusland: “Het Oekraïense leger plant een op handen zijnde aanval met raketten en drones op de kerncentrale van Zaporizhzhia. Valse vlag? Wie heeft er baat bij?”

Ian Miles Cheong postte: “Dit narratief voor een valse vlag aanval op de ZPP kan niet duidelijker zijn. Wie heeft er baat bij de vernietiging van de kerncentrale? Oekraïne, natuurlijk, omdat het de weg vrijmaakt voor een NAVO-interventie.”

Kim Dotcom denkt dat het de VS zijn: “Zaporizhzhia wordt de ergste en duidelijkste valse vlag van de Amerikaanse regering in de geschiedenis. De wereld zal er misschien spijt van krijgen dat ze de VS hebben laten wegkomen met zoveel misdaden en leugens, zoals massavernietigingswapens in Irak, NordStream, enz. De mensheid zal nu misschien de ultieme prijs betalen voor deze dwaasheid.”

Dit is eng spul:

Zelensky is wanhopig om de VS bij het conflict te betrekken omdat zijn leger gefaald heeft. Biden is wanhopig om zijn directe betrokkenheid bij Deep State-criminaliteit in Oekraïne te verbergen. De Globalisten zijn wanhopig om hun Deep State hoofdkwartier via een proxy te behouden.

  Nucleaire oorlog is aan de horizon

Wanhopige mensen zijn gevaarlijk.

Een grootschalige kinetische WO3 is een reële mogelijkheid, en zou volgende week al officieel kunnen beginnen.

RT meldt dat Kiev in de nacht van 5 juli de Zaporozhye Nucleaire Krachtcentrale zal aanvallen met vuile nucleaire bom, wat een catastrofale gebeurtenis zal veroorzaken:

Samenvatting

Rusland heeft NUL reden om een kerncentrale ONDER EIGEN BEHEER op te blazen.

Maar… Oekraïne staat op het punt om een kerncentrale op te blazen om het conflict te versnellen tot een volledige NAVO-verklaring van regimewisseling.

Kijk naar wat Zelenski net zei:

Nu hebben we informatie van onze inlichtingendienst dat het Russische leger voorwerpen die op explosieven lijken op het dak van verschillende energie-eenheden van de kerncentrale van Zaporizhzhia heeft geplaatst. Misschien om een aanval op de centrale te simuleren. Misschien hebben ze een ander scenario. Maar hoe dan ook, de wereld ziet – kan niet anders – dat de enige bron van gevaar voor de kerncentrale van Zaporizhzhia Rusland is en niemand anders. Helaas was er geen tijdige en grootschalige reactie op de terroristische aanval op de waterkrachtcentrale van Kakhovka. En dit kan het Kremlin aanzetten tot nieuw kwaad. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen in de wereld om dit te stoppen, niemand kan aan de kant blijven staan, want straling heeft invloed op iedereen.

Nogmaals, waarom zou Rusland zijn eigen kerncentrale aanvallen? Zelensky liegt weer.

  Breaking News - Rusland geeft toe zich te bemoeien met Amerikaanse verkiezingen en belooft het weer te doen

Laf. Doorzichtig. Suïcidaal.

Jongens, het is tijd om wakker te worden!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlog



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe Franse Revolutie? Meerderheid steunt einde ‘Vijfde Republiek’ nu Macron er niet in slaagt orde te handhaven
Volgend artikelDe Britse pers heeft al artikelen geschreven over een vuile bomaanslag en geeft Rusland de schuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. ….dat leugenachtig, gedrogeerd GI Joe klootzakske van Kiev …je kan je niet voorstellen hoe razend ik word telkens ik zijn grommende leugens moet aanhoren…Wanneer gaat dat corrupt gespuis ns definitief geliquideerd worden, zij het politiek of fysiek ? Als goede dictator heeft hij alvast de verkiezingen opgeschort , hij is immers niet meer populair in zijn land , zijn presidentschap heeft hij immers te danken aan de valse beloftes om een burgeroorlog te vermijden , ondertussen heeft hij op zijn minst 150.000 landgenoten doelbewust , om Nato te dienen, de dood ingejaagd ! Slechts één woord : KRAPUUL …ten dienste van NATO psychopaten !

  • Maak je niet druk. De boekhouding Boven is nauwkeurig. Voor de grote witte troon krijgt hij alles voor zijn voeten geworpen, die vervolgens lange tijd zullen branden…

   Wees niet bevreesd voor hen die het lichaam kunnen doden en daarna niets meer kunnen doen. Wees veeleer bang voor Hem die, nadat het lichaam gedood is, lichaam en ziel, kan werpen in de hel.

 2. When the Russians took control of the ZNPP it was discovered that the brainless Ukies had already placed explosives on top of at least one of the reactors! So now the coke snorting. cross dressing neonazi dwarf Zelensky is trying to say that the Russians are going to steal the Ukies idea?!

  Two things must happen immediately. First, Zaphorazia and the surrounding area must be carpet bombed to rid the place of the khokhol vermin who have been shelling the plant. Secondly, a similar destruction of Kiev and all other rat holes where the Ukrop hierarchy are likely to hide in trying to escape their inevitable demise!

  Enough of the “softly softly” approach. Time to exterminate those cockroaches for ever!

 3. Dit is vooral een gevaarlijke tijd omdat maffiosi op dit moment het westen en Oekraïne regeren. En hoe krijgt de maffia dingen gedaan? Door intimidatie, het winnen van bendeoorlogen en het vermoorden van mensen die hun plannen in de weg zitten. Het neonazi regime in Kiev wil bij de NATO. Hoe krijgen ze dat gedaan? Wel, Zelensky gaat aan Stoltenberg en co in Vilnius vertellen dat als Oekraïne niet onmiddellijk bij de NATO komt ze die kerncentrale opblazen. Het is kiezen of delen. Dus je begint aan de hete fase van WWIII door Oekraïne haar zin te geven en meteen artikel 5 in werking te laten treden en Rusland te dwingen tot actie. Of er ontstaat een kernramp die WWIII ook in de hete fase zal brengen. Dat Rusland de schuld krijgt in de westerse media zal verder niet helpen. Het kan nog goed komen maar dat hangt volgens mij helemaal ervan af of God de westerse wereld nog genadig wil zijn.

  • Zelensky wil bij de NAVO, anders bombardeerd Zelensky met één bom zijn eigen land compleet kapot.
   De NAVO is akkoord, Oekraïne wordt lid van de NAVO, gaat Zelensky dan vrede sluiten met Rusland?
   Rare volgorde, ik moet nog een hoop leren van deze moderne denkwijze.

  • Tja, door welke stok wil je geslagen worden? De blauwe of de rode? Ze zijn allebei even dik en doen even veel pijn. Slechts de kleur verschild.

 4. Ik snap niet goed dat Poetin direct bij de overname van Rusland van deze kerncentrale, de brandstof niet zou hebben laten verwijderen? Ik zou hier direct opdracht toe hebben gegeven, maar tja, ik ben Poetin niet èn gelukkig maar! Dus vannacht word deze centrale opgeblazen? Nou, dan hebben we weer wat om naar uit te kijken toch? Wat een gekkenhuis èn met alle deuren open!

  • Zo simpel werkt dat niet. Het fission proces kan wel vertraagd worden door het materiaal chemisch te vergiftigen. Maar stoppen is een heel andere zaak. Het materiaal kan namelijj in ongecontroleerde mode komen waarvan een nucleaire explosie het gevolg is omdat het fission proces ineens op volle toeren naar decay gaat.

   • een kernreactor kan men perfect stilleggen, het duurt wel even en men moet zekere maatregelen treffen om een meltdown te voorkomen maar bij een goed werkende centrale is het geen probleem om deze snel stil te leggen.
    het terug opstarten na een noodstop is een andere zaak, het hele process voor de noodstop en het heropstarten kan je op het internet nalezen.
    Fukushima kon gebeuren omdat hun koelsysteem niet of niet goed werkte om de koeling te voorzien na een noodstop.
    Chernobyl was een mislukte test.

 5. Ik kan mij niet voorstellen dat wanneer dit publiekelijk sl in kannen en kruiken is over wie dit gaan doen dat de landen erom heen dit accepteren want dan is het gewoon over met de pret.
  Zelfs voor de cabal die globale overheersing wensen is dat project niet meer haalbaar.

 6. Alle Amerikaanse, Europese en NAVO wapen donaties aan Oekraïne worden door de Russen verbrand de wapen arsenalen van het Westen zijn zo goed als “opgedroogd” en dat is precies een van de strategisch van de Russen, uit pure onversneden haat proberen ze Oekraïne de kerncentrale kapot te maken zodat er een gigantische radioactieve wolken/besmettingen vrijkomen en met een wind uit oostelijke richting West Europa binnen waait, herinner 1986 toen de Oekraïense kerncetrale explodeerde die door het westen gelijk de schuld in de schoenen werd geschoven door de Russische kerntechnologie, de Russen fobie en haat spat er weer vanaf.

  • Dingen testen, buiten protocollen om is nooit echt handig, zeker niet bij een apparaat met een vermogen van 1000Mw/3000Mw (Elektrisch/thermisch). Was een combinatie van menselijke fouten, afwijken van protocollen/procedures en de meest bepalende factor, gewoon een erg marginaal ontwerp, met erg kleine veiligheidsfactoren.

 7. Ik denk dat de Russen inderdaad explosieven bij en op het terrein van die kerncentrale hebben geplaatst, en wel om dit ding tegen inkomende raketten en andere aanvalswapens te beschermen, zelenski en de huidige westerse leiders zijn helemaal van het padje af, knettergek dus.

 8. Wat voor een nut heeft het opblazen vanhet dak van een kerncentrale? Dan wordt de reactor nat? Een vver reactor is een heel ander beest dan een rmbk reactor (chernobyl) een vver, is eigenlijk gelijk aan het design van westinghouse. Is gewoon een reactor met 3 voudige containment. Zolang er maar water inzit is er niet zoveel aan de hand. Ook al is het dak eraf.

 9. Een vervolg, gezien de aanhoudende paniek in de chat.

  Zoals eerder uitgelegd, is de ZNPP volkomen veilig. Niets wat Oekraïne kan doen zal een radiologische ramp veroorzaken in Energodar.

  Maar kan Oekraïne zoiets faken? Gelukkig is het antwoord ook nee. Maar laten we eerst eens kijken naar het “waarom” van dit verhaal en waarom het wordt opgeblazen.
  De strategie van Oekraïne heeft vanaf bijna dag 1 altijd bestaan uit twee verhalen. Ten eerste, “we houden hier stand, bouwen een leger op en gaan dan in de tegenaanval”.
  Ten tweede, “de NAVO zal tussenbeide komen en ons redden”.

  Nou, verhaal één heeft zijn langste tijd gehad en sterft nu uit. Oekraïne hield stand in Mariupol en verloor in de tegenaanval, hield stand in Severodonetsk en verloor in de tegenaanval, hield stand in Lisichansk en verloor in de tegenaanval, en in Artemovsk verloor in de tegenaanval, en het Offensief van Schroedinger is nu, ahem, “In de tegenaanval”.

  Dus nu komt het neer op verhaal twee. “De NAVO zal ingrijpen en ons redden.”

  Kan Oekraïne een “vuile bom” laten ontploffen of op een andere manier een radiologisch incident veroorzaken in de ZNPP?
  Ja, dat kunnen ze zeker – maar zo’n gebeurtenis kan alleen maar verward worden met een valse vlag operatie.
  Kernbommen hebben een duidelijk ‘dubbel flits’ fenomeen en de brandstof opgeslagen in de ZNPP heeft een duidelijke spectrale signatuur. Geen van beide kan worden vervalst.

  Als Oekraïne probeert een nucleaire detonatie of een stralingsincident in de ZNPP te “faken”, zal het voor de hele wereld onmiddellijk duidelijk zijn dat het nep is.
  Misschien hopen ze dat de VS/W. Europa het verhaal zullen meespelen?
  Ok – wat gebeurt er als China, India, Brazilië en anderen niet meespelen?

  Geen enkel verhaal zal het nog redden.
  Iedereen behalve Zelensky en een paar Amerikaanse politici begrijpen dit nu.

  • Mooie reactie met veel ontnuchterende info. Als het koelwater in een reactorvat. Mijn kennis van nucléaire energieopwekking is duidelijk te oud en te summier.

   Mijn vermoeden over het niet volledig stoppen van de ZNP en de splijtstaven ergens anders veilig onderbrengen is dat de vaten zo veilig zijn voor externe explosies dat het niet nodig is. De enige manier voor een meltdown is dan het koelwater bewust verwijderen of een explosief in een vat zelf. Daarvoor moet je echt een totaal hersenloze psychopaat zijn.

 10. Expert Shurygin twijfelt aan de uitvoering van een nucleaire provocatie door Oekraïne

  Militair expert Vladislav Shurygin: nu kan Oekraïne geen nucleaire provocatie regelen en Rusland hiervoor de schuld geven

  Militair expert Vladislav Shurygin gelooft dat het regime in Kiev verschillende nucleaire provocaties aan het voorbereiden was, en dat ze tot nu toe “in reserve” zijn bij de strijdkrachten van Oekraïne. Tegelijkertijd is de analist van mening dat Oekraïne deze sabotagedaden zou hebben uitgevoerd als “iets zou lukken” aan het front van de strijdkrachten van Oekraïne. Nu kan Kiev echter geen nucleaire provocatie regelen en Rusland hiervoor de schuld geven, aangezien de RF-strijdkrachten met succes opereren in de NVO-zone. Het slaat gewoon nergens op, en niemand in het Westen zou het geloven.

  “Een aanval met een “Punt” met radioactieve stoffen, een aanval op een opslagfaciliteit voor kernafval… De meest optimale optie was een aanval op een opslagfaciliteit voor afval. Maar nogmaals, het is in de huidige omgeving onmogelijk om dit voor ons werk te laten doorgaan. Het werk van “Tochka” was voor mij uitgesloten, omdat ons leger geen “Punten” heeft. “Point” heeft zo’n karakteristiek handschrift, het verlaat altijd de motor, ” zei de deskundige.

  Shurygin is van mening dat het onderwerp van nucleaire provocaties nu gewoon is opgewarmd, en daarom “velen hebben het aangegrepen”. Hij merkte op dat het verwarren van noodsituaties die verband houden met de werking van radioactieve objecten en een nucleaire oorlog hetzelfde is als “Gods geschenk verwarren met een vinger”. Daarom is het gebruik van kernwapens als reactie iets heel anders.

  Eerder werd gemeld dat Amerikaanse analisten een nucleair conflict met Rusland simuleerden.

  https://voennoedelo.com/posts/id46792-ekspert-shurygin-somnevaetsja-v-realizatsii-jadernoj-provokatsii-so-storony-ukrainy

 11. Is dit dan “ de truc” uit de truckendoos van Victoria Nuland.
  Zij KRAAIT AL WEKEN dat W.O. 3 op 11 juli zal beginnen….
  Is dit dan ( voorlopig) de laatste smerige streek van de USA❓
  Het begint erop te lijken.

  Hoe zal Putin dan reageren……. Washington❓
  .

 12. Naar mijn mening doen de laatste paar verstandigen in het Pentagram hun broek vol. Ze kunnen de gedachtengangen van de Russen totaal niet volgen en voelen in het duister. Ze zijn bang voor wat er zou kunnen gebeuren als antwoord op een drastische actie van het westen.

 13. Als het nu nog niet duidelijk is voor de naïevelingen dat deze oorlog een proxy oorlog is.

  Door het Westen bedacht en geïnitieerd m.n. de VS de grootste warmongers.

  Opperleugenaar Rutte kraamt ook ophitsende oorlogstaal uit, en spreekt zichzelf namens ons volk uit. Deze Rutte en anderen betrokken wereldleiders zijn veelal aanhangers van duustere organisaties als de vrijmetselarij, Bilderberg aanhangers, Moloch vereerders en NWO globalisten.

  Links of rechtsom alles moet kapot en in chaos gestort worden.

  Lijfspreuk van de vrijmetselaars “Ordo ab Chaos” die overigens bij véél oorlogen en brandhaarden betrokken waren.

  Leugenaar Rutte is zelf één van de hoge vrijmetselaars loge leden.
  Baphomet (demon, satans) hangt keurig aan de muur op zijn bureau.

  Veel lieden zijn misleidt maar hebben echter wel een keuze gemaakt, om de z.g. lichtdrager te dienen en vereren (satan himself de overste van de hemelse gewesten en heerser over de aarde). Jezus zei niet voor niets:
  de overste der wereld komt eraan, aan Mij heeft hij niets.

  Wij moeten ook zorgen dat hij satan en trawanten niets aan ons heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in