Het hele systeem wordt tot het uiterste uitgerekt. Energiecrisis. Onderbrekingen in de bevoorradingsketen. Voedseltekorten. Blackouts, schrijft Konjunktion.info.

Overal ter wereld – van China tot het Verenigd Koninkrijk – worden de mensen door de media voorbereid op wat komen gaat.

Het financiële systeem heeft zijn natuurlijke, mathematische einde bereikt.

Target 2. inflatie. Obligatieaankopen door centrale banken. Verbod op contant geld.

Wereldwijd – van de VS tot Australië – worden enorme sommen fiatgeld in het systeem gepompt. Zonder enig verder nut.

Het mediasysteem heeft zijn (resterende) geloofwaardigheid volledig verloren.

Belangenvervlechtingen. Censuur. Nieuwspraak. Propaganda.

Over de hele wereld – van Duitsland tot Nieuw-Zeeland – worden de leugens van de hoogdravende pers, met tegelijkertijd massale censuur in de sociale netwerken, steeds duidelijker.

De rechterlijke macht heeft zich overgeleverd aan de uitvoerende macht en dus aan de poppenspelers op de achtergrond.

Vooringenomen rechters. Dadeloze openbare aanklagers.

Overal ter wereld – van Italië tot Nederland – kan men zien dat de rechterlijke macht deel uitmaakt van het probleem. Onafhankelijkheid bestaat niet meer. Het recht wordt toegepast volgens het systeem. Feiten en bewijzen spelen geen rol meer.

Het gezondheidssysteem toont zijn ware gezicht.

Permanente gentherapie in plaats van geneesmiddelenonderzoek. Verbod op alternatieve benaderingswijzen. Demonisering van oude alternatieve geneeswijzen en voedingssupplementen.

Wereldwijd – van Spanje tot Canada wordt duidelijk dat het nooit om de gezondheid van mensen ging, maar altijd om de winst van de farmaceutische giganten. Symptoombestrijding in plaats van onderzoek naar de oorzaak.

Het sociale systeem is uit elkaar gevallen.

Haat. Dodenlijsten. Uitsluiting. Discriminatie.

Over de hele wereld – van Zuid-Afrika tot Japan – worden mensen door de politiek en de invloedrijke pers in naam van hun opdrachtgevers tegen elkaar opgezet. Een ongekende tweedeling van de samenleving is een trieste realiteit geworden. De ongevaccineerden als gevaar en reden voor dwangmaatregelen.

  "Spermageddon"? Afnemend aantal zaadcellen - Onderzoekers waarschuwen voor uitsterven van de mensheid

Het hele systeem staat op het punt te ontploffen.

Als men de hierboven opgesomde punten bekijkt, die in de verste verte niet compleet zijn, wordt het duidelijk dat het totale systeem en dus de wereld zoals wij die tot nu toe hebben gekend, slechts een kleine “resterende looptijd” heeft. Met elke dag die voorbijgaat, worden de “sleepsporen” in het systeem duidelijker. De waarschijnlijkheid van de Big Bang, die dan geacht wordt de “Grote Herstart” in de zin van het establishment te markeren, neemt toe. De onwettige maatregelen van de regimes worden steeds harder; de zinloosheid van de maatregelen wordt steeds duidelijker, terwijl de feiten steeds meer in het daglicht treden. De Plandemie als vehikel om het financiële systeem “onder oud beheer” opnieuw vorm te geven.

De internationalisten/globalisten/elites (IGE) zullen de deksel niet al te lang meer op de kokende pot kunnen houden. In wanhoop zullen ze hun hele arsenaal gebruiken om te overleven. Zij zullen proberen de winter te gebruiken om hun agenda af te ronden. Maar ze hebben letterlijk bijna geen tijd meer, zoals het duidelijkst blijkt uit de krankzinnige verordeningen en maatregelen over de hele wereld.

Zonder een concreet tijdschema te kunnen geven, zeggen mijn waarnemingen en ook mijn buikgevoel mij dat het niet al te lang meer kan duren. Ik kan het natuurlijk mis hebben, maar de “ingrediënten” liggen op tafel; de ketel staat onder druk; en de evidentie van de leugens en valse informatie dringt meer en meer tot de mensen door.

Het kan nu niet lang meer duren…

  Arts over de leerlingen van Klaus Schwab: Is het niet tijd om ze wegens verraad aan te klagen?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegster klokkenluidster slaat alarm over vaccinaties: “Dit is echt schokkend”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: “In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien”
Volgend artikelMijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van “gevaccineerde” mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

  • Bij de grote paniek zullen vele weffers afgemaakt worden, dat is duidelijk.
   Daarmee valt de grote reset en de overlevenden gaan gewoon de draad weer
   oppakken met een tribunaal en een nieuw spiritueel elan zonder weffers en bilderbergers.
   Een klein groepje tuig legt het uiteindelijk af. Nederland wordt weer een republiek en
   de Oranjes pogen te vluchten naar…

 1. Nee, je hebt het niet mis, alles wat hier wordt gezegd is spot on. De nu gaande zijnde energie crisis , de transportaanvoerlijn crisis, de personeelstekort cisis door de dwangmandaten der “spuitjes” en de daar op volgende ontslagen als je weigert je te laten doden door deze experimentele medische behandelingen en de “troef” van de cyberpolygon crisis die het Rothschild/Rockefeller cabal ashkenazi joden gespuis nog achter de hand houdt om de massa op de knieeen te dwingen laten duidelijk zien welke richting het hele zaakje razendsnel opgaat; NWO.

  • Hier is geen speld tussen te krijgen.
   Echter wat gaat er dan gebeuren, zijn er wel genoeg tegen krachten, of wordt er bedoeld lijdzaam ondergaan?
   Aangaande het kan niet lang meer duren……..

 2. Wat het lastig maakt voor de ongevaccineerde mensen… is dat de gevaccineerde gaan omvallen binnenkort. Hierdoor gaat “staat van beleg” in (waarschijnlijk) … wanneer miljoenen sterven zal er waarschijnlijk huisarrest volgen voor iedereen…
  Hoe ga je dan het systeem omver werpen? Je wordt opgepakt en gaat naar een kamp. Daar laten ze dan een “virus” uitbreken… en toevallig iedereen dood…

  • Dat is een mogelijkheid, je kunt jezelf en je naasten ook bewapenen en terugvechten.
   Zodra daar bij de nazi,s doden gaan vallen komt er wellicht een besef naar boven waar zij mee bezig zijn.
   Zonder weerstand ben je net als het gevaccineerde schaap die lijdzaam meesjokt naar de slachttafel, dus VERZET je.

 3. Ze laten straks een nieuw virus los waaraan alle ongevaccineerden zullen sterven. Het zal niemand boeien want de media en politiek hebben de ongevaccineerden gedemoniseerd. Eigen schuld zal de wereld denken. De elite is in één klap van alle kritische denkers af. Geen haan zal er naar kraaien. En het vaccin zal ongekend populair worden. Het heeft de wereld gered zal het narratief zijn. We hebben verloren. Neem snel de prik zodat je niet sterft. We moeten ons overgeven. Het kwaad heeft gewonnen.

  • dat ben ik niet met je eens Bill Gay .als ze werkelijk nog een virus loslaten dan zijn het niet de ongevaccineerden maar de gevaccineerden die er bij neer vallen reden daarvoor is dat het imuunsysteem word aangetast, vanwege de vaccinatie’s . men heeft de gevaccineerde verzwakt .
   maar zelf geloof ik niet meer in corona doden waar men het steeds over heeft .ik geloof ook niet in een pandemie van het corona virus ,waar ik wel in geloof is dat we een pandemie hebben gecreëerd doormidden van deze wereldwijde vaccinatie actie , het zijn vaccinatie doden die er nu vallen ,geen corona doden.
   maar dat zullen ze nooit toegeven .!!

  • Er is nog nooit een virus losgelaten, Bill Gay. Drukkerijen hebben overuren gemaakt om nieuwe etiketten te maken; Griep werd Covid19.
   Wakker worden jongen ! Met mensen als jij gaan we de oorlog niet winnen.

 4. Dat er wat gaat gebeuren is glashelder. Wat er gaat gebeuren ook. Lees bijvoorbeeld het boek Daniël en Openbating in de bijbel, kijk voor uitleg hier: Jezuskomtspoedig.nl

  • Jezus kan ons niet meer redden. Jezus is dood. En binnen 1 jaar zullen alle ongevaccineerden sterven.

   Het kwaad heeft gewonnen. Red je zelf. Geef je over en laat je prikken. Wellicht kunnen we later het tij nog keren. Neem die prik voor het te laat is.

   • Gay luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Ik heb mezelf al gered, eikel, daar heb ik jouw slappe gezwets niet voor nodig.

    Ga lij zelf nog maar een paar prikjes halen, voor de ‘zekerheid’, hè, luu-u-uul.

    • voor CC, enig idee wat je doet? liefde is het enige antwoord hierop vanuit ..de nieuwe wereld….ik begrijp je, denk ik, emotie en toch!! denk eerst na, tel tot 10 en besluit dan ……………..of je reageert, kan maar zo zijn dat je dit accepteert, omdat dit de realiteit is, ook in jouw leven, en vraag aan het universum om je te ondersteunen bij de grote verandering………………..hartegroet ……

 5. Ik bn ongevaccineerd, en wanneer ik sterf zal me een worst wezen. Wat me wel boeit is dat ik in dit leven eruit kan halen wat er voor mij is, en wie in de weg wil staan zal mag dat, maar niet achteraf zeiken dat ik te gewelddadig was.
  In ieders leven heb je momenten dat je op het randje van de dood balanceert, soms weet je dat, soms ben je niet eens bewust dat je bijna dood bent geweest….

  Waarom druk maken over iets dat toch komt, en waarom het leven van anderen als heilig zien? De politiek en de politie zien dat niet zo, die zijn selectief in wie wel en wie niet mag leven. Een bejaarde met een stok meppen kan de dood van de bewuste oude knar m/v tot gevolg hebben, een medicijn weigeren op de lijst van toegestane middelen die vergoed worden te zetten idem….who cares? Hun niet.

  Ik sta te trappelen om die instorting te zien, aangezien mijn emigratie aan alle kanten word geblokkeerd moet ik me nu richten op de jacht die straks komt. Het in kaart brengen van de lokale slaven van de regering is dan misschien wel een goede weg om gericht te kunnen handelen. En wat hun systeem mij aan bezit en mogelijkheden afneemt, dat mogen hun compenseren, in alle beschikbare betalingsvormen….

  Stoppen met negatief te kijken naar instorting, maar zie de kansen die komen, de rekeningen die vereffend kunnen worden, en het systeem kan niks meer….hun eigen strop hebben ze geknoopt en omgedaan….ik wil trekken….gisteren was prima geweest…

  Ik ben iemand van de zegelboekjes, ik plak zegeltjes tot het boekje vol is, en ik spaar door voor de bonus.
  Mijn advies: bereid je mentaal voor om alles qua regels en normen te laten gaan, en ga in overlevingsmodus zonder rem. Dat zijn de mensen die overleven, die zichzelf op de eerste plaats zetten. Die samenwerken om zaken recht te zetten die decennia scheef waren….

  Bijltjesdag is wanneer de instorting begint…..

  • Als de boel instort ben jij er niet meer. Jij bent dan al bezweken aan het virus dat ze loslaten om de ongevaccineerden van de kaart te vegen.

   Ze hebben jou verslagen. Red jezelf en neem nu het nog kan die prik.

    • Spot on presumption! Bill Gay heeft zichzelf gekroond en op de troon gehesen.
     Zijn idool Hugo zal blij zijn met dit nieuwe koninkje maar we weten allemaal waar ze terecht zullen komen…

   • Koning Gay, je doet net alsof de strijd al gewonnen is, maar er zijn gelukkig nog een heleboel mensen die geen zin hebben om slaven te worden van de elite en hun priktatuur en die willen vechten voor een mooi leven in vrijheid.
    Stel dat ze een biowapen loslaten, denk je dan echt dat het alleen de ongevaccineerden zijn die eraan gaan? Laat me niet lachen.
    We moeten het samen opnemen tegen de elite. Wij zijn in de meerderheid.

    • Ja want de rest heeft vaccin gehad die amper beschermt tegen het neppe corona maar wel beschermt tegen het killervirus dat ze los gaan laten op de ongevaccineerden.

     We hebben al verloren. Red wat er nog te redden valt en neem de prik. Alleen dan kunnen we later nog een vuist maken tegen de NWO.

   • …de tranen liepen mijn gulp uit….doodgaan is niet erg, niet geleefd hebben een zonde.

    Neem gerust je spuit, ga dansen met Janssen, ga varen met Charon….

    FTW

  • Jij bent een mens naar mijn hart beste Duchesne! Nagel op de kop… mentaal en spiritueel klaar zijn voor de shit die komt, en samen de stroppen aantrekken en afrekenen met dat duivelsgebroed! Want hij die oprecht is van hart, zal niets moeten vrezen.

 6. Ja mafklappers, geef je over, red jezelf en neem gauw die prik voor het te laat is … geef het goede voorbeeld en voeg gelijk woord bij daad, jullie twee eerst.

  • Corne zal net als alle andere ongevaccineerden sterven aan een nieuw biowapen. De media zal liegen en zeggen dat hij aan corona overleed. Niemand zal rouwen om de slachtoffers van het biowapen. Het was hun eigen schuld wordt het narratief.

   Het hele verzet zal wereldwijd worden uitgeroeid. Wees verstandig en neem de prik zodat je de strijd tegen de NWO kunt voortzetten.

   • goeie help troll hoeveel namen en adressen heb je wel?

    is er nou niks anders te melden dan dat wij die prik moeten….ik hoop dat je vreselijk geprikt gaat worden door van alles daar straks in de hel; muggen wespen brandnetels doorns .spinnen wantsen schurft enz enz…LOL

 7. Dat zijn dan al vier baby’s met volgescheten luiers ,die prik gaat jullie ook de das omdoen dus die strijd tegen de NWO kan je dan sowieso niet voortzetten, fucking assholes.

 8. Huh? Mis ik wat? Er komt een nieuw virus die de non-vaxxed dood maakt?? En de vaxxed blijven leven? Allemachtig…uit welke doos komt dit virus? En hoe beschermt de gifspuyt tegen dit nieuwe biomonster? Snel! Halen die spuit!

 9. Ha ha, het is het “virus” dat wordt verspreid door de spuitschaap trollen Bill Gay/Hans van Mierlo, Bill NonBinair en Koning Hugo.

 10. Een nog intelligenter virus, die selecteert de covid ongevaccineerden eruit en besmet alleen hen. Prachtige staaltje techniek om spuitweigeraars uit te roeien, straks ben jij of je kind aan de beurt. Tja want je wil geen derde of vierde of vijfde spuit meer want de bijwerkingen waren zo wreed van de vorige. Nu geldt jijzelf ook als ongevaccineerd net als in Isreal ook al ben je dubbel geprikt oh shit en ben je ook al besmet of nee tuurlijk pas als uw groene covid pas ongeldig is!

 11. Hier zijn de nodige trollen ook doorgedrongen .
  Leeghoofden en staatszombies.
  Jullie posts zijn zo bodemloos ;(
  Bill Gay/Hans van Mierlo, Bill NonBinair en Koning Hugo.
  Ignore mode ON !!
  Staatsnazies hoop als je morgen wakker wordt dat je onderdelen van je lijf pleuren (bijwerking van je shot) 😀

 12. Bwaah,Ik geloof wel dat de mensen op straat gaan komen om massaal -HARD- te protesteren, en dat er ookhardere “gevechten” zullen uitbreken.
  Maar het water moet ons tot de lippen komen; pas als mensen echt hun geld,eten,huis en vrienden dreigen te verliezen wordt de strijdlust in hen wakker.En dat werkt, geloof ik wel
  SAMENVechten tegen wat, als we nog eten hebben in de koelkast, de auto nog rijdt en iedreen vrij de straat op kan?

 13. En zo moet het ook gaan!
  Alles moet kapot en uitgerangeerd zijn wat van deze NWO gangsters is.
  Want dan kan pas de nwe m
  Wereld die de vrije mens graag wil zijn intrede doen.
  Wortel en tak methode en…. ze dien het zelf!
  De goeden. De witte legers hebben de duisteren volledig uit hun donkere tent gelokt met hun gruwelijkheden.
  En hun nare NWO -idee. Schwab gaat heus en echt ten onder. Met zijn banken met zijn ideeën met zijn gruwelboeken.
  De mens die naar nwe ideeën zoekt. Nwe vrijheid. Nieuwe energiebronnnen creëert en een wereld vol van Licht. Liefde. En zorg voor moeder aarde die altijd er al voor de mens was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in