Interessant nieuws uit Jesolo. Een Noord-Afrikaanse drugsdealer werd door Italianen half doodgeslagen en vecht nu voor zijn leven. De Tunesiër die in Padua woont en een lang strafblad heeft, met name voor drugshandel, wilde blijkbaar een groep jongeren buiten een bar provoceren.

Een paar woorden te veel, dan beledigingen aan het adres van de groep en zelfs spugen, zoals niet ongebruikelijk is bij Naffers, aldus Unser Mitteleuropa.

De jonge Italianen besloten daarop dat het tijd werd om hem een lesje te leren.

Ze vielen de migrant met hun vuisten aan en gaven hem schoppen en klappen. Dit alles in het bijzijn van andere getuigen, waarvan er één ook een video heeft opgenomen, die u hieronder kunt zien (met 15 seconden reclame!). Hoe dan ook, toen de Carabinieri aankwamen, was iedereen verdwenen en lag de Tunesiër als levenloos op de grond.

Drie jonge mannen uit Jesolo konden aan de hand van de video en getuigenverklaringen reeds snel worden geïdentificeerd. Het zijn onberispelijke Italiaanse burgers.

Het slachtoffer, een 38-jarige Tunesiër, die nu in levensgevaar verkeert, begon enkele klanten van de bar in een ogenschijnlijk dronken toestand te provoceren en gooide een fles naar hen. De drie Italianen kwamen toen tussenbeide en sloegen hem neer.

Asielzoeker slaat Duitser met fles in zijn gezicht: “Dit is voor Afghanistan”

Hier landen 'vluchtelingen' in Italië aan - met hond, smartphone en sieraden

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here