Interessant nieuws uit Jesolo. Een Noord-Afrikaanse drugsdealer werd door Italianen half doodgeslagen en vecht nu voor zijn leven. De Tunesiër die in Padua woont en een lang strafblad heeft, met name voor drugshandel, wilde blijkbaar een groep jongeren buiten een bar provoceren.

Een paar woorden te veel, dan beledigingen aan het adres van de groep en zelfs spugen, zoals niet ongebruikelijk is bij Naffers, aldus Unser Mitteleuropa.

De jonge Italianen besloten daarop dat het tijd werd om hem een lesje te leren.

Ze vielen de migrant met hun vuisten aan en gaven hem schoppen en klappen. Dit alles in het bijzijn van andere getuigen, waarvan er één ook een video heeft opgenomen, die u hieronder kunt zien (met 15 seconden reclame!). Hoe dan ook, toen de Carabinieri aankwamen, was iedereen verdwenen en lag de Tunesiër als levenloos op de grond.

Drie jonge mannen uit Jesolo konden aan de hand van de video en getuigenverklaringen reeds snel worden geïdentificeerd. Het zijn onberispelijke Italiaanse burgers.

Het slachtoffer, een 38-jarige Tunesiër, die nu in levensgevaar verkeert, begon enkele klanten van de bar in een ogenschijnlijk dronken toestand te provoceren en gooide een fles naar hen. De drie Italianen kwamen toen tussenbeide en sloegen hem neer.

Asielzoeker slaat Duitser met fles in zijn gezicht: “Dit is voor Afghanistan”

  13-jarig Italiaans meisje vergiftigd door voortdurend gebruik van mondkapje komt uit coma
Vorig artikelEpstein’s handlangster gereed om namen te noemen – nu vragen mensen zich af wanneer ze ‘zelfmoord’ pleegt
Volgend artikelDe Tsjechische president weet het ook: Black Lives Matter zijn racisten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in