Via Unser Mitteleuropa

Italië beleeft een invasie van Tunesische toeristen. Meer dan 1200 Tunesiërs zijn in de afgelopen drie dagen op Lampedusa geland, waaronder de onderstaand boot vol met Tunesische “arme vluchtelingen”. De littekens van de oorlog, de tekenen van marteling en het hongerlijden zijn duidelijk zichtbaar.

En hier de 62 “kinderen” die aan boord waren van de Alan Kurdi, een schip van de Duitse NGO “Sea Eye Org”:

Asielzoeker confronteert bolle Italiaan – asielzoeker gaat knockout

Mensensmokkelaars: "We hebben onze undercover-mensen op NGO-schepen"

2 REACTIES

 1. En na een feestelijke overtocht vanuit Noord-Afrika kwamen deze feestneuzen, zónder hun vrouwen of meisjes aan in Italië.
  Echter………..de verschrikkingen die zij hebben moeten meemaken in hun “vaderlanden”, waar totaal géén oorlog a.d. gang is, hebben hen “voor ’t leven getekend”.

  ’t Is toch gvd te gek voor woorden als dat tuig, feestend, aan land komt om vervolgens door óns onderhouden te worden ?
  Schop te terug, de zee in !!!!!

 2. 20% in 2050…volgens welke rekensom? Is familie hereniging meegeteld, en massale instroom zodra bijvoorbeeld Spanje of Albanië de poort openzet? Is het doorfokken berekend, met werpmonsters doe op hun 38ste verjaardag hun 42ste kind eruit persen?

  Is het aantal dode Europeanen berekend na 10 jaar oorlog, want die is al sluipend begonnen rn kan letterlijk overal losbarsten. Zijn de niet moslim negers mee gerekend?

  Kortom, in 2050 zijn er zeer waarschijnlijk 50% niet Europeanen in Europa….en dat is wat het gaat worden helaas…genocide en verplicht gekleurd vlees werpen voor blanke vrouwen….

  Dijon , Keulen, zomaar twee steden, zomaar twee namen. Het is het gevolg van een waanbeeld en treft iedereen keihard in de smoel. Gisteren, Vandaag en morgen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here