Miloš Zeman © Miloslav Hamřík (CC BY-SA 3.0)

Naast de Hongaarse premier Viktor Orbán is de president van de Tsjechische Republiek, Miloš Zeman, een van de weinige Westerse politici die het contact met de werkelijkheid nog niet hebben verloren en duidelijke standpunten durven in te nemen:

De Tsjechische president Milos Zeman heeft de slogan ‘Black lives matter’ omschreven als “racistisch”. Hij zei dit tijdens een bezoek aan de Amerikaanse ambassadeur in Praag voor de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag op 4 juli, zo meldt de krant Pravo (woensdag).

De 75-jarige verklaarde dat alle levens van belang waren. Hij bekritiseerde de rellen in de straten van de Amerikaanse steden en de vernietiging van de beelden. In zijn toespraak waarschuwde Zeman ook voor inmenging van de beweging in de individuele vrijheid van de burgerbevolking. “We kunnen dit gevaar niet negeren, we moeten ons ertegen verzetten”, zei hij. Bron: Bote.ch

De slogan “All Lives Matter” sluit geen mensen uit. Maar aan activisten, talloze politici, een aantal filmsterren en sportprominenten, “gekochte” media en “denkluie” burgers kan men wijsmaken dat racisme tegen blanken niet bestaat, en daarom is “ALM” racistisch. Zwart racisme wordt gewoonweg genegeerd of niet als zodanig gezien, net als het lot van blanke boeren in Zuid-Afrika die werden aangevallen en soms op brute wijze werden vermoord door zwarten.

Tsjechië weigert migranten uit Griekenland toe te laten: “17 jaar oude mannelijke migranten zijn niet geschikt voor het land”

De massamoord van zwarte voetballer op blanken wordt doodgezwegen
Vorig artikelNu dealt hij niet meer: Naffer-drugsdealer in Jesolo halfdood geslagen
Volgend artikelAntiblanke demonstranten blokkeren de snelweg – omgekegeld door auto
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Meng toch geen verschillende culturen, de mensheid is er nog niet klaar voor, t´zal misschien ooit eens veranderen maar tot dan iedereen in zijn land en cultuur ,wat is daar mis mee.???.

  2. Het vermengen van menselijke rassen en culturen zal nóóit slagen als het gedicteerd is/wordt.
    Ik zie als voorbeeld de vele apensoorten : állen zijn apen, maar als je een chimpansee bij een gorilla plaatst en doe er óók nog maar een bonobo bij, dan spat het bloed je om de oren !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in