Personeel van luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een 12-jarige autistische jongen op een luchthaven in Spanje gedwongen een Corona-test te ondergaan. De BBC plaatste een video op Twitter waarop te zien is hoe de jongen, Callum Hollingsworth, begint te huilen terwijl het personeel de procedure uitlegt.

De vader zegt dat de jongen aan ADHD en autisme lijdt en dat hij een vrijstellingsbrief van zijn huisarts bij zich heeft. “Ze zeiden dat als je geen Corona-test doet, je niet naar huis mag,” vertelt moeder Katy Hollingsworth aan de BBC. “We hadden geen keus.”

Zij zegt ook dat de jongen het moeilijk had gehad tijdens de lockdowns en dat zij hoopte dat de vakantie hem goed zou doen. Ze voegt eraan toe dat de vader van de jongen “hem onder controle moest houden”.

“Callum probeerde dapper te zijn, maar hij was erg bang,” zegt ze. Het incident vond op 3 augustus plaats in Valencia. Ryanair heeft zich inmiddels verontschuldigd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Bent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?

7 REACTIES

  1. Ryanair is goed in het “verontschuldigen” als ze weer eens gekloot hebben, daartoe, natuurlijk indirect, door het management gedwongen.
    Het indirect dwingen is een tweede natuur van veel, vooral incapabele, managers. We zien het nu elke dag.

  2. Weer een duidelijk beeld van kinder mishandeling. Ongelooflijk. En als je nagaat dat het deze keer om een test ging…die overigens ook niet goed zijn en gelukkig in december uit de handel worden gehaald. Maar ondertussen is hij niet de enige die met angst te maken krijgt. Vreselijk is het

  3. Waar haalt verdomme het personeel van een luchtvaartmaatschappij het recht vandaan om een kind, en dan zelfs nog onder dwang, te testen op een fake virus met een test waarvan vast staat dat die test nul de botten resultaat geeft????? Barbaren zijn het

  4. Niet-autistische mensen (99% van de bevolking) zijn als dominante meerderheid verantwoordelijkheid voor hoe de wereld nu is. Simpel. Jullie zijn erg goed in schone schijn, ego-aanbidding, liegen en bedriegen. Het is nou eenmaal niet anders …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here