© orion_production / Freepik

Het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen stijgt opnieuw in het Verenigd Koninkrijk, met zowel in Engeland als Schotland een aanzienlijke stijging sinds eind juni, en we kunnen exclusief onthullen dat de overgrote meerderheid van de mensen die naar verluidt aan Covid-19 zijn overleden, ertegen waren gevaccineerd, bericht Dailyexpose.co.uk.

Public Health Scotland (PHS) heeft een wekelijks rapport uitgebracht over Covid-19 statistieken met gegevens over testen, vaccinaties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Wij hebben de verslagen per week bestudeerd en u onlangs verteld hoe in het verslag van 23 juni 2021 werd bekendgemaakt dat 5.522 mensen waren overleden binnen 28 dagen nadat zij in Schotland tegen Covid-19 waren gevaccineerd.

Public Health Scotland: 5.522 Schotten binnen 28 dagen na het krijgen van een COVID-19 injectie overleden

Een paar weken geleden merkten we dat Public Health Scotland heel sluw was met de manier waarop ze de gegevens presenteerden, in wat een poging leek te zijn om een schokkende statistiek met betrekking tot Covid-19-doden en het Covid-19-vaccin te verbergen. Helaas voor PHS, waren ze niet sluw genoeg, want hun laatste rapport heeft ons in staat gesteld om de schokkende statistiek die ze probeerden te verbergen te onthullen.

Public Health Scotland heeft gegevens gepresenteerd over gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen naar vaccinatiestatus. Het viel ons echter op dat zij bijzonder sluw waren in de manier waarop zij de gegevens over sterfgevallen presenteerden.

De gegevens over zowel gevallen als ziekenhuisopnames zijn gepresenteerd met een totaal voor elke week in de laatste 4 weken voorafgaand aan de datum van het verslag.

Tabel 15 van hun verslag van 28 juli over het aantal vermeende positieve gevallen van Covid-19 wordt bijvoorbeeld als volgt gepresenteerd –

  Verenigd Koninkrijk stopt Covid-vaccinatiecampagne voor jonger dan 50 jaar

Uit het bovenstaande blijkt duidelijk dat de meeste positieve gevallen van Covid-19 tussen 26 juni en 23 juli mensen waren die niet waren gevaccineerd, namelijk 57% van alle gevallen. In de meest recente week, tussen 17 juli en 23 juli, zien we echter dat de rollen zijn omgedraaid en dat degenen die het Covid-19-vaccin hebben gehad, 52% van de positieve gevallen vertegenwoordigen.

Tabel 16 van het PHS-verslag van 28 juli wordt op dezelfde manier gepresenteerd, met de wekelijkse totalen van de afgelopen vier weken van het aantal ziekenhuisopnames in verband met Covid-19.

Het bovenstaande laat echter een iets ander verhaal zien dan wat we hebben gezien in termen van bevestigde gevallen. Dat komt doordat de meeste ziekenhuisopnames mensen betreffen die gevaccineerd zijn, namelijk 50,8% van alle opnames. Interessant hierbij is dat het aantal opnames is afgezet tegen het aantal vermeende positieve gevallen.

Van 26 juni tot 23 juli 2021 beweert PHS dat 38.067 positieve gevallen van Covid-19 zijn bevestigd bij de ongevaccineerde bevolking. Binnen hetzelfde tijdsbestek werden echter slechts 15.485 positieve gevallen van Covid-19 bevestigd bij de volledig gevaccineerde bevolking.

Van de ongevaccineerde populatie zijn echter in hetzelfde tijdsbestek 863 mensen in het ziekenhuis opgenomen. Terwijl van de volledig gevaccineerde populatie 763 mensen in hetzelfde tijdsbestek in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Dit betekent dat slechts 2,3% van de bevestigde gevallen van Covid-19 in de ongevaccineerde populatie tot een ziekenhuisopname heeft geleid. Terwijl 5% van de bevestigde Covid-19-gevallen in de volledig gevaccineerde populatie tot een ziekenhuisopname heeft geleid. Er zit een kleine fout in deze analyse omdat er een tijd verstrijkt tussen een bevestigd geval en een ziekenhuisopname, maar toch blijkt hieruit duidelijk dat de vaccins niet helemaal doen wat ze beweren te doen.

  Is 'Toeval' de schuld van de plotselinge piek in doodgeboorten, pasgeborenen sterfgevallen, en menstruatiestoornissen? Of is het tijd om toe te geven dat de Covid Vaccins gevolgen hebben?

Public Health Scotland is opnieuw heel slinks geweest in de manier waarop zij de bovenstaande gegevens heeft gepresenteerd, want zij heeft geprobeerd de ernst van de aantallen bij de gevaccineerden te verminderen door het aantal weer te geven tegen het aantal mensen dat is gevaccineerd. Op dezelfde manier hebben ze geprobeerd de ernst van de cijfers bij de ongevaccineerden te vergroten door de cijfers af te zetten tegen het aantal mensen dat niet is gevaccineerd. Maar die getallen zijn irrelevant.

Dat komt omdat de Covid-19 vaccins niet voorkomen dat je het virus krijgt en niet voorkomen dat je het virus verspreidt, en dat is een feit. Hier is een screenshot uit het laatste Covid-19 Vaccin Surveillance Report van Public Health England dat dit feit bevestigt.

Van de Covid-19-vaccins werd uitsluitend beweerd dat zij het risico van ziekenhuisopname en overlijden verminderen, maar de methoden die werden gebruikt om dit te bewijzen zijn zeer twijfelachtig. Om de doeltreffendheid van de vaccins in de echte wereld te meten, moeten we daarom niet kijken naar het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen of is gestorven als gevolg van Covid-19, afgezet tegen het aantal mensen dat wel of niet is gevaccineerd. We moeten kijken naar het aantal mensen dat in het ziekenhuis is opgenomen of gestorven als gevolg van Covid-19, afgezet tegen het aantal mensen dat naar verluidt besmet is met Covid-19 aan de hand van hun vaccinatiestatus.

Als we die maatstaf toepassen op de bovenstaande gegevens, kunnen we duidelijk zien dat de volledig gevaccineerden een probleem hebben, want het lijkt erop dat als zij met Covid-19 zijn besmet, zij veel meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan wanneer zij niet waren gevaccineerd.

  Australië registreert 963% toename van gangbaar ademhalingsvirus bij "pandemische baby's" die "geen immuniteit" hebben

Maar wij vrezen dat uit de gegevens blijkt dat ziekenhuisopname de minste van hun zorgen is, ook al heeft Public Health Scotland zijn uiterste best gedaan om dat te verhullen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID “Delta Variant” is gewoon een sjieke naam voor vaccinschadeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe CDC studie bevestigt: 74% van de nieuwe COVID-19 gevallen zijn volledig gevaccineerd
Volgend artikelRestauranteigenaar over waarom hij gevaccineerde mensen niet binnenlaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het ‘vaccin’ is het virus en alle schade door het ‘vaccin’, inclusief overlijden, zal de schuld van een of ander zeer dodelijke variant zijn. Maar neem gerust die gifspuit, het is 100% veilig.

 2. Dit is wat Mike Yaedon ons alreeds aankondigde.
  Zijn stelling is dat bij een herinfectie is ons immuun systeem niet bij machte om het virus onschadelijk te maken.
  Door de mRNA methode met Spike eiwitten antistoffen in de cellen opwekken is je oorspronkelijke immuun systeem buitenspel gezet en zal het virus genadeloos toeslaan.
  Het proces komt alleen eerder dan verwacht.
  Yeadon voorspelde dat het in het najaar met de ( griep /corona ) virussen zou komen, maar nu al in de zomer, het beloofd een hete winter te worden.
  Wat staat ons nog te wachten. ??
  In welke idiote wereld leven wij❓

 3. Zorgelijk.
  Er komt een moment dat mensen door hebben dat er totaal iets verkeerd is gegaan, dat ze zijn bedrogen en voorgelogen.
  Mensenmassa’s zijn ongeremd, er komt dan een totale volkswoede. Dit is zeer gevaarlijk, manipulatie vanuit de MSM, Politiek kunnen zorgen dat deze woede wordt gericht op de ongevaccineerden of bepaalde bevolkingsgroepen met levensovertuigingen.
  De geschiedenis herhaalt zich altijd, alleen anders.
  Bijzonder vind ik nog steeds dat het in ons land, maar ook in mijn omgeving heel rustig is: bijna geen besmettingen, geen overlijdens. Heeft Nederland veel placebo’s gekregen?
  Ter ondersteuning en geloofwaardigheid lijkt ons land bijna een oase van rust, ondanks de af en toe wat onrustige berichtgeving.
  Heb ik het mis? Zie ik het verkeerd? Mis ik iets?

 4. Misschien de overlijdingspagina,s in de kranten inkijken….veel jong volk tussen in het gezondste seizoen van het jaar.
  Verder de enorme sterfte-aantallen in de verpleeghuizen en aanliggende oudjeshofjes….gaat hard daar.
  Verder rijden hier in de straat elke(!) dag zeker 2x een ambulance met sirene,s rond terwijl dat tot op een jaar terug 1x per WEEK was.
  Misschien even een andere bril kopen bij de opticien.

  • Hier in de plaatselijk krant zijn het er niet meer dan er normaal in staan.
   Het kan ook dat de ruimte hiervoor maar beperkt is in die krant tot 1-1,5 pagina.

 5. Hier in LALA land is alles hieperdepiep door censuur en goedgelovigheid van het stupide calvinistische flagellanten spuitschapenvolk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in