De politie van New York is gefilmd terwijl zij een moeder en haar huilende kind uit een restaurant verwijdert omdat zij geen vaccinpas zou hebben getoond.

Op de verontrustende video is te zien hoe een half dozijn agenten een tafeltje omsingelen waar de vrouw en haar zichtbaar overstuur jonge zoontje zitten, terwijl de politie de eters meedeelt dat iedereen die zonder vaccinpas aan het eten is, zal worden gearresteerd wegens huisvredebreuk, tenzij ze vrijwillig vertrekken, bericht Caldronpool.com.

“Tenzij u een vaccinpas hebt, moet u het restaurant verlaten. Als u vrijwillig vertrekt, zal er geen aanklacht tegen u worden ingediend. Anders wordt u gearresteerd voor huisvredebreuk.”  pic.twitter.com/2uDsdCPH45

— Ben Davis (@BenDavisCP) December 27, 2021

Klanten in het restaurant zijn te horen die de agenten vermanend toespreken en hun gedrag bestempelen als “walgelijk” en “schandelijk”.

“Is dit waar je voor getekend hebt?” vraagt de vrouw die het incident filmt aan de agenten. “Is dit hoe gerechtigheid er voor jullie uitziet? Is dit waar je van droomde toen je een agent wilde worden?”

In New York moeten kinderen van 5 tot 11 jaar nu een bewijs van één vaccinatiedosis laten zien om in een restaurant te eten of een bioscoop te bezoeken, terwijl kinderen ouder dan 12 jaar een bewijs moeten laten zien van ofwel twee doses of ten minste één prik van het Johnson & Johnson-vaccin.

Burgemeester Bill de Blasio voerde de strenge beperkingen eerder deze maand in als reactie op de nieuwe Omicron-variant, ondanks het feit dat de stad slechts zeven gevallen heeft gezien.

De minderheidsleider van de gemeenteraad, Joe Borelli (R-Staten Island), heeft de nieuwe regel scherp bekritiseerd en de Blasio ervan beschuldigd een “nieuw dieptepunt” te hebben bereikt door kinderen te gebruiken voor politiek gewin.

“We weten dat de Blasio een ziekelijk spel van politieke aanmatiging speelt in zijn grillige run voor gouverneur, maar om kinderen in het mandaat te stoppen is een nieuw dieptepunt,” zei hij.

“New Yorkers moeten zeggen: ‘Genoeg is genoeg’, maar ze moeten het tegen onze nieuwe burgemeester zeggen. Bill’s rit naar de zonsondergang kan niet snel genoeg komen.”

“We zullen zijn regering in de rechtbank zien,” zei Borelli.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Joodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinzeloten krijgen ondanks vaccinaties en boosters nog steeds Covid, prijzen vaccins voor milde symptomen
Volgend artikelNog meer Amerikaanse IC-verpleegkundigen slaan alarm over “overweldigend” aantal hartaanvallen, bloedstolsels en beroertes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Dit is het verhaal van mijn opa als politieagent in 1942, zij waren wel degelijk verantwoordelijk de joden uit hun huis te jagen en in de trein te proppen richting Westerbork, niemand in de familie heeft daarna ooit nog respect gehad voor agenten, zodra er een verandering van beleid ontstaat STOPT DE AGENT MET NADENKEN EN KRUIPT ZIELIG IN DE RONTE VOOR DE NIEUWE BELEIDSMAKERS…WALCHELIJK!

 2. Tja als ik daar was geweest had hun smoelen gefilmd en op youtube en facebook en twitter geplaatst. Met de oproep aan alle vrouwen, kinderen en famili van deze agenten…. Iets om trots op te zijn.

 3. Bij de politie en handhavers werken personen die enkel op bevel/orde reageren, zij mogen helemaal niet zelf een oordeel hebben. Anders ben jij er niet geschikt voor. Dat zelfde geldt ook voor militairen, die moeten op bevel handelen en niet anders. Dit zijn van nature leeghoofden, die gestuurd moeten worden met o.a. regels die ze moeten opvolgen van hun meerdere. Alleen hun meerdere bepalen wat mag of niet. De politie en de handhavers zijn enkel de uitvoerders van het gezag. Dit wordt nog vaak als democratie gezien, maar in werkelijkheid is het de grootste legale misdaad organisatie, die het volk onderdrukken naar de grillen van de machthebbers.

  • Eens Qvid maar je moet niet vergeten dat militairen en politie een eed zweren die tegen dit alles ingaat. Ze doen er alles aan om deze eed te ondermijnen. Basically handhaven van het recht en niet tyranniek te doen…. Dat zijn we al een flinke poos aan het verliezen als samenleving.

   Zoals Warren Buffet ooit mooi rauw stelde. Oh yes, it is a class war and my class is winning. Heeft ie natuurlijk wat damage control over moeten doen.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi Spooked;

     Dit de eed;

     Ik zweer (beloof) aan de volkeren van het Koninkrijk dat Ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven.
     Ik zweer (beloof) dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen.
     Zo waarlijk helpe Mij God almachtig!
     (Dat beloof Ik!)[3]

     Lijkt me vrij duidelijk qua grondwet en vrijheid.

     Groeten,
     Hugo

     • Klopt helemaal Hugo, deze agenten overtreden hiermee de wet, namelijk het grondrecht van elk individu, als een wetsdienaar mij hiermee/ hierdoor wil hinderen, dien ik volgens het grondrecht geen rekening te houden met zijn eisen, ik kan hem aanklagen, ik kan ook een burgerarrest laten plaats vinden op een agent, of meerdere agenten, draai de rollen gewoon eens om, je zal meteen genoeg mensen hebben die je achter krijgt, namen noteren, filmen, foto’s, getuigen, heel de rimram, spreek het woord maar enkele keren uit, burgerarrest, dat recht heeft elke burger als hij op heterdaad mensen kan tegenhouden, vaststellen dat ze de wet overtreden.

 4. Dit is zo ontzettend traumatiserend voor dat kindje. Kijk dan hoe hij erbij staat. Helemaal in schock.

  Dit maakt mij zo ontzettend verdrietig.
  Ik vind dit zo onacceptabel…niet normaal dit.

  • Hoi Lee1990,

   Je geeft aan dat je dit niet normaal vind. Ik vind niets van afgelopen 2 jaar normaal. Dat het zo lang heeft geduurt verbaast me meer moet ik zeggen.

   UIteraard geen blije boodschap maar dat is hoe ik het zie.

   Groeten,
   HUgo

 5. Vrouwen en kinderen kunnen ze makkelijk hebben. Dat is toch altijd zo geweest. Zijn daar mannen niet voor geschapen om hen te beschermen? Waar blijven ze?

 6. en als het kind op school met zijn vriendje zit te dollen als de nepautoriteit in de vorm van een leraar aan het woord is en het kind uit de klas wordt gestuurd,…dat is wel normaal??? Nee het oude normaal is de opmaat naar het nieuwe normaal/

 7. Rechtszaak Opheffing Lockdown, 28-12-2021 – BLCKBX

  ‘live vanuit het Paleis van Justitie in Den Haag. Het kort geding dat Maes Law onder aanvoering van Advocaat Bart Maes heeft aangespannen tegen de Staat der Nederlanden en in het bijzonder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport inzake de onmiddellijke opheffing van de Lockdown in Nederland.

  Eis

  “Van de rechter wordt geëist direct uitspraak te doen vanwege het spoedeisende belang, immers elke dag dat deze lockdown langer duurt loopt de materiële en immateriële schade op”, aldus Advocaat Bart Maes.

  Omicron

  “De Lockdown is ingeroepen vanwege de dreigende Omicron variant maar de vele data toont een zeer geruststellend beeld en de angst rondom Omicron is dus louter en alleen gebaseerd op modellen van het RIVM en die staan, net als bij de Delta variant, mijlenver van de realiteit blijkt nu al uit informatie van landen zoals Zuid Afrika”, is te lezen in de stukken van Maes Law.

  Kosten/baten analyse

  Naast de discrepantie tussen werkelijke data en modellen rondom Omicron, beroept de eiser zich ook op het kosten-baten analyse principe, waar de Staat volledig aan voorbij gaat. De materiële schade van ondernemers maar ook verloren levensjaren ten gevolgde van het sluiten van sportscholen, studie-achterstanden en toenemende depressie onder de jeugd en volwassenen is vele malen groter dan de gewonnen levensjaren bij covid-19 patiënten. Iets wat door het ministerie van EZK in maart 2020 vlak voor de eerste lockdown, zelf al was doorgerekend en wat een negatief saldo van 520.000 verloren levensjaren opleverde en ook toen werd genegeerd. Samen met oud CBS directeur Ing. Jan van der Zanden maakten we hier al eens een onthutsende uitzending over waarna er kamervragen zijn gesteld maar helaas zonder enig resultaat.

  Advocaat Frans Aarts

  Maes Law lijkt goede papieren te hebben en wij zijn er morgen dus bij in Den Haag, vanaf 11:30, dan doet programmamaker Flavio Pasquino een voorbeschouwing met Advocaat Frans Aarts die onlangs een indrukwekkend artikel schreef op LinkedIN getiteld “Grenzen” en dat ook onderdeel is van het pleidooi tijdens de zitting die om 12:00 start. Het kort geding zal vermoedelijk 1,5 tot 2 uur zal duren, waarna we nog een nabeschouwing doen met de eisers, Bart Maes, Raisa Blommenstijn, Jan Bonte en co.

  Crowfunding voor deze rechtszaak:

  Maes Law heeft een crowdfund opgezet om de kosten van deze zaak te financieren. Mocht je dus een bijdrage willen leveren dan kan dat middels deze link.

  https://www.gofundme.com/f/teambartmaes?qid=084cf044fea3ae9fe7970bcbbc4d2587

  Zitting:

  https://www.youtube.com/watch?v=P7vKZqhywY0

 8. Qvic, dit zie verkeerd je heb een eed gezworen op de grondwet, en dit staat niet in de grondwet, dus je zo een bevel weigeren uit te voeren, maar 95% van de politie word alleen al geil bij de gedachte om de mens te kunnen onderdrukken, en ook hier in Nederland zijn er veel zielige agenten, opper kneusjes.

 9. Ook hier zie je weer die latente reptielen-haat in actie, tegen rustige medemensen, met niet-vervelende kindjes, die gewoon bij elkaar zitten in een restaurant. Niks bijzonders, en ook geen “public disturbance”; waarom ze het over “trespassing” hebben, heel stupide. Omdat het jochie niet gifgespoten is… vreselijk triest. De NYC cops zijn nog stommere varkens dan die in NL, echt heel raar en treurig gespuis. Maar ze krijgen een uitstekend pensioentje als ze 45 zijn of zo, en dan kunnen ze lekker vaak op vakantie. Verder doen ze geen reet daar.

  Hoe zit het hier mee…
  https://www.frontnieuws.com/joodse-rechtbank-het-is-absoluut-verboden-de-covid-injecties-toe-te-dienen-aan-kinderen-jonge-mannen-en-vrouwen/

  • Het is ook allemaal heel verdrietig, Ankie. Degenen die de wereld leiden in lijden, zijn de ultieme vertegenwoordiging van het slechtste in de mens. Er is een boek – het zou het meest verkochte en gelezen boek zijn ter wereld heb ik me laten vertellen – waarin op de eerste bladzijden een verhaal gaat over een boom van Goed en Kwaad. Nadat ik jarenlang op zoek ben geweest naar de oorzaak van zoveel kwaad in de wereld en het stelselmatig frustreren van het goede besloot ik dat boek zelf maar eens te gaan lezen en ik moet je zeggen dat er nogal wat puzzelstukjes op hun plaats kwamen. Houd moed Ankie en doorzie het kwaad en ga op zoek naar het Licht. Er is meer tussen hemel en aarde. Veel meer dan men ons wil doen geloven opdat wij niet geloven. Geloven kan leiden tot weten. Het smalle pad. Een proces. Onderzoek alles en behoud het goede. Altijd. Power en groet.

   • Sorry, toch nog even een opmerking op bovenstaande. Ik heb het niet over een kerkgebouw. Wat zich daarin afspeelt is namelijk aardig gecorrumpeerd onder het convenant met het occulte Vaticaan. Wellicht niet overal, maar het gros wel. Not my cup of tea. Just saying.

    • Hallo Greengo,

     Bedankt voor je fijne bericht.
     Gelukkig geloof ik meestal in het goede in de mens maar soms, als ik erg moe ben of een beetje murw gebeukt, moet ik even bijtanken. Jouw bericht heeft geholpen.
     Enne, kerken en de mannen die daar de dienst uitmaken, daar heb ik mijn bedenkingen bij.
     Dat is ook niet my cup of tea ?.
     Ik begrijp wat je bedoelt.

     Groet, Ankie

 10. Ik probeer me voor te stellen hoe het moet zijn om als 6 jarige (schatting) door zoveel agenten in pak aangesproken en gediscrimineerd te worden. Ik denk dat dit jongetje nu een ontwikkelingstoornis heeft en getraumatiseerd is. Hij is minder dan de anderen, zal hij denken. Hij is vies. Hij moet weg. Grote mensen tegen hem, met zijn allen. Ik begrijp gewoon niet hoe deze agenten dit kunnen uitvoeren, zijn dit wel mensen???

  • Dit zijn ‘leeghoofden’ die zich heel wat voelen in hun uniform maar thuis weinig te vertellen hebben.
   Verder zijn deze agenten niet (meer) in staat om zelfstandig na te denken of dat is ze afgeleerd en zijn ze eveneens niet meer in staat tot het toepassen van de menselijke maat of een oogje toe te knijpen in situaties waarin dit gepast is.
   Ik beweer absoluut NIET dat dit voor alle agenten opgaat, voor de agenten in dit filmpje zeker wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in