Militair deskundige Daniel Bezsonov van de DPR heeft een video gedeeld vanaf de frontlinies van de Donbass, waarin een nieuwe oorlogsmisdaad van de Oekraïense strijdkrachten tegen hun eigen militairen wordt onthuld, bericht
Slava Mother Russia.

Backup:

De video werd voorzien van het volgende commentaar:

Gisteren werd een quadcopter van onze militairen in de lucht gebracht in de richting van Artemovsk (Bakhmut) voor verkenning van de situatie in het gebied van posities van het Oekraïense leger. De operator van de quadcopter detecteerde de beweging van een groep vijanden in het bosgebied nabij de militaire posities van de AFU.

Op het eerste gezicht leek het de beweging van een sabotage- en verkenningsgroep van zeven personen, dus besloot onze drone-operator de visuele observatie voort te zetten; maar al snel bleek dat vier AFU-soldaten drie mannen in standaard Oekraïense velduniformen naar een vuurpeloton leidden. Ze kozen een verlaten of reserve loopgraaf als plaats voor het schieten, maar ze schoten hen niet in de loopgraaf, maar er vlakbij.

Dit is geen uniek geval. Sinds de verdediging van Slavyansk eind mei 2014 kregen we voor het eerst informatie dat de nazi’s van de “Rechtse Sector” acht Oekraïense militaire artilleristen neerschoten die weigerden de stad te bestoken. In de loop der jaren zijn alle eenheden van de Oekraïense strijdkrachten veranderd in nazi’s, en ze hebben geen gedrogeerde nazi’s meer nodig voor de executies van hun wapenbroeders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische spionnenchef: “Globalistische elites zijn de doctrine van de Gouden Miljard aan het uitrollen”



Volg Frontnieuws op Telegram

  NAVO wil kernraketten plaatsen aan Russische grens van Finland - Finland zegt ja

Lees meer over:

Vorig artikelDe dood van de Westerse civilisatie
Volgend artikelDepopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • idd, ze willen het niet zien want dan kunnen ze het nog ontkennen…
   al weten ze het al wel, maar zolang dat niet is geconstateerd door de media kunnen ze het ‘ontkennen’ ich habe es nicht gewusst…

  • En deze soldaten werden door wapens vermoord van ons belastinggeld wat zijn die vuile VVD ers en linkstuig tocht helden , hopelijk zullen straks hun kinderen om komen. Jullie sekte leider is trots op jullie moordenaars.

 1. VS moet worden verpletterd na Oekraïne – China’s Global Times

  VS moet worden verpletterd na Oekraïne – China’s Global Times | Russische lente
  De tussenkomst van Washington in het conflict in Oekraïne en de wens van de Verenigde Staten om er maximaal van te profiteren toonden de noodzaak om de Amerikaanse hegemonie te verslaan, schreef de Chinese editie van de Global Times.

  “In het conflict in Oekraïne roept Washington voortdurend Europa op zich tegen Rusland te verzetten en lokt anderzijds felle concurrentie uit die erop gericht is de Europese economie te verslechteren. Als gevolg hiervan blijft de geloofwaardigheid van de Verenigde Staten door zijn bondgenoten en de internationale gemeenschap afnemen, evenals zijn hegemonie, die zich voordoet als een “internationale orde” gebaseerd op regels”, aldus de krant.

  Het artikel merkt op dat een echte internationale orde het doel moet nastreven om een ​​menselijke gemeenschap op te bouwen met een gemeenschappelijke toekomst, en niet gebaseerd op ondergeschiktheid aan Washington.

  “Als het komende decennium voor iets beslissend zou zijn, dan zou het geassocieerd moeten worden met de nederlaag van de meedogenloze hegemonie van Washington en de vestiging van echte gelijkheid en rechtvaardigheid in de wereld”, concludeerde de auteur.

  Westerse landen worden geconfronteerd met stijgende energieprijzen en een sterke inflatie als gevolg van het opleggen van sancties tegen Moskou en het beleid om af te zien van Russische brandstof.

  Tegen de achtergrond van een stijging van de brandstofprijs, voornamelijk gas, heeft de industrie in Europa haar concurrentievoordeel grotendeels verloren. Ook worden de VS en de EU-landen geconfronteerd met een recordinflatie in decennia.

  De Russische president Vladimir Poetin heeft herhaaldelijk benadrukt dat de sancties een zware slag toebrengen aan de hele wereldeconomie. Volgens hem is het belangrijkste doel van het Westen om het leven van miljoenen mensen te verslechteren.

  https://rusvesna.su/news/1670297247

 2. Toen het conflict begon werden alle mannen van straat en uit de auto’s geplukt om verplicht te gaan vechten voor de bende van de staatsgreep in Kiev. Uit de verkiezingsuitslag weten we dat meer dan 40pct pro-Russisch is. Zullen die enthousiast zijn om te gaan vechten voor dat gespuis. Wat gebeurt er met die rekruten?

 3. WAT er allemaal gebeurde in de Donbassregio, het ontnemen van burgerrechten en hun eigen taal het Russisch, wat men ook deed aan de Hongaarssprekenden, het heeft een jarenlange geschiedenis en de bombardementen meer dan 14.000 doden onder de Russisch sprekenden, het Azovbataljon en die Nazi’s het is allemaal niet behandeld in de gewone media, dus ook nu negeren zij het, niks nieuws toch mensen, moge de Russen hen verpletteren!!!!!!!!!!!!

 4. Gooi maar plat dat tering west Oekraïne liefst als Ben Stiller, Sean Penn en Bono er ook tegelijk zijn als ze er überhaupt ooit zijn geweest. Satanische gebroed daar…

 5. Hoi VVD ers en linkst tuig jullie hebben de dag van je leven nu er zoveel onschuldige burgers en jonge soldaten worden vermoord met jullie hulp, jullie zijn nog minder dan insecten viezerikjes.

 6. Er is sprake van robot cultuur , klaus schnabbel is bij zijn doel gekomen, zelfs zonder internet of bodies.
  De mens is een illusie geworden. Door eeuwen brainwashing, verdeel en Heers.
  omvorming van geschiedenis, daarbij is ook het geloof een belangrijke factor ; ook een brainwash mechanisme.
  Heb niets tegen geloof; wel tegen de indoctrinatie, je bent welkom – als-
  We zijn.van nature denk ik, sociale wezens met gezond verstand. Hebben geen boeken nodig voor een relatie met god.
  Bovendien levert een “ gelovige” geld op in het laatje.

  echte mensen , zijn er niet veel , moeten hiernaast zichzelf staande zien te houden in het moeras , met
  ( propaganda; liefde is dom, als het van één kant komt , zoiets als bij een partner blijven die 20 jaar mishandeld ) liefde, wegduiken ( met een wet die dit mogelijk maakt) gaat men ten onder.
  brainwash wordt omgezet in fysieke regelgeving/ geweld Zie deze oorlog.

  En waar leidt dit ws toe;
  Dat het systeem in stand blijft;
  Of vervangen wordt door een zelfde systeem. Hiërarchie is mede een brainwash en op macht belust fenomeen.
  De mensen die slachtoffer zijn in dit verhaal – niet meedoen- zijn de pijlers van harmonie en gezond verstand.

  Velen ‘ wij ‘s’ wellicht onder ons.
  Een boodschap/ waarschuwing voor de toekomst.
  Terug naar onze kern.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in