Wetenschappers hebben na diepgaand wetenschappelijk onderzoek van openbaar beschikbare gegevens geconcludeerd dat de Covid-19-vaccins alleen al in de VS ten minste 150.000 mensen hebben gedood, en roepen nu de medische gemeenschap op zich te verzetten tegen verplichte Covid-19 vaccinatie omdat hun bevindingen bewijzen dat het niet te rechtvaardigen is, schrijft Theexpose.uk.

Jessica Rose PhD, studeerde Immunologie aan de Memorial University in Newfoundland en Labrador, waar ze in 2006 een Master of Science and Medicine behaalde. Daarna studeerde ze Computationele Biologie aan de Bar Ilan Universiteit, waar ze in 2013 promoveerde.

Van 2016 tot 2020 werkte ze in de Biochemie / Eiwitbiologie aan het Technion Institute of Technology, en publiceerde ze verschillende papers zoals “Kinetic modelling of Hepatitis B Virus: the relationship between HBeAg and viral kinetics,” en “Kinetics of Chronic Human Viruses – Comparative Analysis of Bio-Mathematical Models and their Clinical Implications.”

Nu, in een diepgaande analyse van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) naast gegevens die beschikbaar zijn uit meerdere wetenschappelijke studies, waaronder de klinische proefstudies van Pfizer, heeft Jessica Rose PhD met behulp van een berekening geconcludeerd dat ten minste 150.000 Amerikanen door de Covid-19 vaccins zijn gedood.

In de paper die hier in zijn geheel kan worden gelezen, getiteld “Estimating the number of Covid vaccine deaths in America”, stelt Jessica Rose PhD dat zij en haar team de VAERS onderrapportering  multiplier hebben bepaald door gebruik te maken van een specifiek ernstige ongewenste bijwerking dat altijd moet worden gemeld – anafylaxie.

Anafylaxie na COVID-19 vaccinatie is zeldzaam en komt in de Verenigde Staten voor bij ongeveer 2 tot 5 mensen per miljoen gevaccineerden, gebaseerd op voorvallen die aan VAERS zijn gemeld volgens het CDC-rapport over “Selected Adverse Events Reported after COVID-19 Vaccination“.

Uit een wetenschappelijke studie die werd uitgevoerd in Mass General Brigham, gepubliceerd op 8 maart 2021 in JAMA, bleek echter dat “ernstige reacties die consistent zijn met anafylaxie zich voordeden met een frequentie van 2,47 per 10.000” volledig gevaccineerde mensen.

Dit impliceert dat VAERS tussen 50 en 123 keer minder meldingen van anafylaxie ontvangt dan wat er werkelijk voorkomt onder de gevaccineerde bevolking, ondanks het feit dat het een bekende bijwerking is die artsen verplicht zijn te melden.

  Oostenrijk: veel dubbel gevaccineerden in het ziekenhuis vanwege de "zomergriep"?

Jessica Rose PhD concludeert in haar studie dat artsen na de publicatie van de JAMA-studie nauwlettender zijn gaan letten op de voorgeschiedenis van anafylaxie bij ontvangers van vaccins, dus om de werkelijke onderrapportage-vermenigvuldiger te berekenen, besloten zij en haar team de cijfers van de VAERS-databank te beoordelen die waren gerapporteerd voordat de Mass General Brigham-studie werd gepubliceerd, en berekenden zij dat het onderrapportagepercentage 41 keer lager ligt dan wat zich heeft voorgedaan en voordoet bij de gevaccineerde bevolking.

Het percentage werd berekend door het aantal gevaccineerden te nemen vanaf het begin van de uitrol van het Covid-19-vaccin tot eind maart 2021 in de VS, en het aantal meldingen van anafylaxie-reacties dat in hetzelfde tijdsbestek bij VAERS werd ingediend.

Our World in Data” laat zien dat 97,5 miljoen Amerikanen tegen 31 maart 2021 een enkele dosis van een Covid-19-vaccin hadden ontvangen.

Bron

Terwijl uit de VAERS-database blijkt dat er tot 31 maart 2021 583 meldingen van anafylaxie bij VAERS zijn ingediend.

Bron

Op basis van de resultaten van de JAMA-studie waaruit bleek dat anafylaxie als gevolg van de Covid-19-vaccins zich voordeed met een frequentie van 2,47 per 10.000 mensen, zou het werkelijke aantal meldingen van anafylaxie bij VAERS in totaal 24.082 moeten bedragen.

De berekening is als volgt:
97,5 miljoen (gevaccineerden) ÷ 10.000 (JAMA-percentage) = 9.750
9.750 x 2,47 (JAMA-percentages) = 24.082,5
24.082,5 + 583 (VAERS-meldingen van Anayphlyaxis) = 41,3 (onderrapportagepercentage)

Met behulp van het conservatieve onderrapportagepercentage dat zij berekenden, waren Jessica Rose PhD en haar team vervolgens met behulp van een aantal methoden in staat om het aantal mensen te berekenen dat de Covid-19 vaccins in de VS hebben gedood.

Een van die methoden was het gebruik van de gegevens die beschikbaar zijn in VAERS. Op 27 augustus bleek uit een onderzoek van de VAERS-gegevensbank dat er in de VS 7.149 sterfgevallen waren gemeld als bijwerkingen van de Covid-19 vaccins.

Uitgaande van een onderrapportagepercentage van 41 keer zou dit betekenen dat tot 27 augustus 2021 293.109 Amerikanen zijn gedood door de Covid-19 vaccins. Jessica Rose PhD legt in haar paper echter uit dat het aantal gemiddelde achtergrondsterfgevallen moet worden afgetrokken om het werkelijke aantal mensen te berekenen dat door de Covid-19-vaccins is gedood.

  Overal hetzelfde patroon? Covid-gevallen zijn sterk gestegen in bijna elk land dat een massale vaccinatiecampagne heeft gelanceerd.

Om het aantal gemiddelde achtergrondsterfgevallen te berekenen, gebruikte Jessica Rose PhD de resultaten van een studie gepubliceerd op “Research Gate”, getiteld “Analysis of COVID-19 vaccine death reports from the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) Database Interim: Results and Analysis“. Uit de studie blijkt dat 86% van de sterfgevallen die tot april 2021 waren gemeld als bijwerkingen van de Covid-19-vaccins, consistent waren met het feit dat het vaccin een causaal verband had met het overlijden.

Het aantal sterfgevallen dat tot 27 augustus 2021 aan VAERS werd gemeld en waarbij het vaccin een oorzakelijk verband had met het overlijden, komt derhalve overeen met 6.149, wat 86% is van de 7.149 gemelde sterfgevallen. Dit betekent, volgens het wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd door Jessica Rose PhD en haar team, dat het werkelijke aantal mensen dat is gedood door de Covid-19-vaccins tegen het einde van augustus 2021 wel eens 252.109 zou kunnen zijn.

Jessica Rose PhD gebruikte ook een aantal andere methoden om het werkelijke aantal Amerikanen te berekenen die zijn gedood door de Covid-19 vaccins. Een van die methoden maakte gebruik van schattingen van Dr. Peter Schirmacher, een van ’s werelds top pathologen, voor het percentage van sterfgevallen onderzocht door autopsie binnen twee weken na het krijgen van het vaccin die duidelijk werden veroorzaakt door het vaccin.

Dit kwam overeen met 60% van alle sterfgevallen die werden veroorzaakt door het Covid-19 vaccin, waardoor Jessica Rose PhD en haar team konden berekenen dat 175.865 Amerikanen kunnen zijn gedood door het Covid-19 vaccin tot 27 augustus 2021.

De andere methoden die werden gebruikt om het aantal sterfgevallen te berekenen als gevolg van de Covid-19 vaccins, in de wetenschappelijke studie uitgevoerd door Jessica Rose PhD, worden volledig uitgelegd in haar paper die hier kan worden gevonden. De resultaten van deze methoden toonden aan dat het werkelijke aantal Amerikanen dat is gedood door de Covid-19-vaccins tot 27 augustus 2021 niet lager is dan 147.960, waarbij het aantal sterfgevallen oploopt tot 182.000.

Jessica Rose PhD en haar team waren ook in staat om het werkelijke aantal kinderen ouder dan 12 jaar te berekenen die zijn gedood door de Covid-19-vaccins in de VS. Uit gegevens gepubliceerd door de CDC op 30 juli 2021 blijkt dat er 345 gevallen van myocarditis waren geweest en 14 sterfgevallen onder 12- tot 17-jarigen als gevolg van de Covid-19 vaccins.

  Toename in miskramen, doodgeboorten direct gelinkt aan COVID-prikken, tonen gegevens aan - Gezondheidsambtenaren "hadden het moeten weten"
Bron

Door gebruik te maken van het onderrapportagepercentage, berekend als zijnde 41 keer minder dan wat voorkomt in de gevaccineerde populatie, stelt Jessica Rose PhD in haar paper dat tot 16 juli 574 kinderen ouder dan 12 jaar zijn gedood door de Covid-19 vaccins.

Dat betekent dat 222 meer kinderen in een paar maanden door de Covid-19 vaccins zijn gedood dan er met Covid-19 waren gestorven van 1 januari 2020 tot 14 augustus 2021, een totaal van 361 volgens de CDC gegevens.

Bron

Jessica Rose PhD vat haar bevindingen in haar wetenschappelijk onderzoek als volgt samen:

“Met behulp van de VAERS-database en onafhankelijke percentages van anafylaxiegebeurtenissen uit een Mass General-studie, berekenden we een 41X onderrapportagefactor voor ernstige ongewenste bijwerkingen in VAERS, wat leidt tot een schatting van meer dan 150.000 extra sterfgevallen veroorzaakt door het vaccin. De schattingen werden op meerdere onafhankelijke manieren gevalideerd.

Er is geen bewijs dat deze vaccins meer levens redden dan ze kosten. De eigen studie van Pfizer toonde aan dat bijwerkingen die met het vaccin in samenhang waren, groter waren dan de levens die door het vaccin werden gered om een netto negatief voordeel op te leveren. Zonder een algemeen statistisch significant voordeel van sterfte door alle oorzaken, en bewijs van een optionele medische ingreep die tot nu toe waarschijnlijk meer dan 150.000 Amerikanen het leven heeft gekost, zijn vaccinatiemandaten niet te rechtvaardigen en moeten alle leden van de medische gemeenschap zich ertegen verzetten.

Vroege behandelingen met een cocktail van bekende geneesmiddelen met bewezen veiligheidsprofielen zijn een veiliger, effectiever alternatief dat altijd de alle oorzaken mortaliteit verbetert in het geval van infectie en er zijn ook veilige, eenvoudige en effectieve protocollen voor profylaxe.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGates, WEF, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te verminderen
Volgend artikelGezonde moeder sterft aan bloedstolsels na inname van AstraZeneca Covid-19 gentherapie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Leuk, maar ik hwb toch wel ernstige bezwaren bij het betitelen van dit onderzoek als ‘wetenschappelijk’.
    Er wordt namelijk gebruik gemaakt van computermodellen, statistiek en een hele serie aannames bij de verwerking van de data.
    Dat wil niet zeggen dat ik het niet eens ben met de uitkomsten, ik ben ervan overtuigd dat er heel veel mensen sterven aan de prikken. Maar net als bij de computermodellen over ‘global warming’ geldt dat computermodellen GEEN bewijs zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in