Dr. Malone deelt zijn berekeningen gebaseerd op CDC/VAERS gegevens: het Pfizer vaccin heeft 3-5 keer meer kans op ziekenhuisopname van een man van 12-17 jaar dan Covid zelf. Voor een vrouw van dezelfde leeftijd is de kans op ziekenhuisopname door het vaccin 4-5 keer groter dan door Covid, schrijft tapnewswire.com.

Vrouwen van 12-17 jaar hebben 72% meer kans om aan het vaccin te overlijden dan aan Covid.

Aziaten zijn overgestapt van vaccinatie op Ivermectine.

Helaas heeft de westerse wereld een media die afwijkende meningen onderdrukt in plaats van ze in het publieke debat te brengen. Het enige dat de meeste westerse mensen horen, zijn de leugens die de belangen van het establishment dienen. Westerse volkeren worden in alle opzichten verblind door een Ministerie van Propaganda.

Het liegende tuig van de pers, de medische bureaucraten, en de bedriegers die betaald worden om te liegen voor Big Pharma, proberen te beweren dat de toename van gevallen in gevaccineerde landen de nieuwe “Deltavariant” is, terwijl ze tegelijkertijd beweren dat de vaccins beschermen tegen de “Deltavariant”.

CDC directeur Rochelle Walensky beweert ten onrechte dat “als je volledig gevaccineerd bent, je beschermd bent tegen ernstige COVID, ziekenhuisopname en overlijden, en zelfs beschermd bent tegen de bekende varianten, waaronder de delta variant, die in dit land circuleren.” Onafhankelijke wetenschappers suggereren dat de sterke stijging van het aantal gevallen in gevaccineerde landen wordt veroorzaakt door het vaccin zelf, dat net als het virus het spike-eiwit in het lichaam vrijgeeft. De mainstream media blijven de feiten verdoezelen, en onafhankelijke deskundigen die alarm slaan worden nog steeds gecensureerd, belachelijk gemaakt en bedreigd met ontslag.

  Pfizer en de FDA hebben NOOIT beweerd dat hun COVID-19 vaccin besmetting stopt - Dit is GEEN nieuws vandaag!

Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt.

Hier is het laatste Amerikaanse CDC rapport over schadelijke bijwerkingen van vaccins. Vergeet niet dat het VAERS rapportagesysteem in het beste geval slechts 10% van de bijwerkingen van vaccins registreert:

CDC: 10,991 Dead, 551,172 Injuries Following COVID-19 Injections

Hier is een rapport waarin wordt beweerd dat sterfgevallen ernstig worden ondergerapporteerd door VAERS. Aangezien de gedrukte media, tv en NPR 100% onbetrouwbaar zijn, samen met een hoog percentage van de internetmedia, is het moeilijk om te weten wat we van dit rapport moeten denken.

Hier is een grote hoeveelheid deskundige informatie over de zogenaamde Covid vaccins en hun zeer reële gevaren: zie dit.

Een maand geleden postte ik de bezorgdheid van Dr. Robert Malone over de gevaren die de vaccins voor vele delen van de bevolking inhouden.

Het ernstige probleem waarmee we worden geconfronteerd is dat bijna de gehele medische wereld, regeringen en media voor 100% zijn ondergedompeld in de hype dat vaccins het antwoord zijn. Zij blijven het hoge en stijgende aantal sterfgevallen en bijwerkingen van de vaccins “zeldzaam” noemen.

Zij wijten nu het verbazingwekkende aantal nieuwe gevallen onder sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen aan een mutatie of een nieuwe variant. Het gaat hun vermogen te boven om na te gaan of het vaccin zelf de oorzaak is van de nieuwe uitbraak. Mensen die zo schuldig zijn aan massaal bedrog, moord en letsel zijn niet in staat hun fout in te zien. Aangezien incompetente of corrupte regeringen de vaccinmakers hebben afgeschermd van aansprakelijkheid, is er geen hulp voor de families van degenen die door het vaccin zijn gedood en geen medische hulp voor degenen die door het vaccin verwond zijn geraakt. Aangezien het corrupte medische establishment de gevaren van de vaccins niet wil erkennen, wordt er geen onderzoek gedaan naar manieren om de door de vaccins veroorzaakte gezondheidsproblemen te genezen of te verbeteren. In plaats daarvan gaat het establishment door met vaccineren, met veel werkgevers en universiteiten die vaccinatie verplicht stellen en de dwaas in het Witte Huis die agenten van deur tot deur wil sturen om “anti-vaxxers” te vaccineren. Frankrijk en Griekenland proberen Covid-paspoorten op te leggen om hun hele bevolking te dwingen injecties te accepteren met een ongetest, experimenteel, en nu bewezen zeer gevaarlijk vaccin. Biden eist dat Facebook iedereen het zwijgen oplegt die vraagtekens zet bij het Covid-vaccin – zie dit.

  De inentingswaanzin

We zijn overal getuige van het complete en totale falen van de overheid en de volksgezondheidsbureaucratieën.

Sommige artsen en wetenschappers vrezen dat de spike-eiwitten in de vaccins die de vitale organen van het lichaam aanvallen, ertoe zullen leiden dat een hoog percentage van de gevaccineerden binnen drie jaar zal sterven, met als gevolg de ineenstorting van samenlevingen. Het kan zelfs te laat zijn om de situatie te herstellen, en het establishment is in totale ontkenning.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Britse regering en corrupte wetenschappelijke adviseurs moeten terechtstaan voor “Misdaden tegen de Mensheid en Massamoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates en zijn project om de vaccinatiegeschiedenis onder de huid van patiënten op te slaan
Volgend artikelCanadese arts waarschuwt dat “het ergste nog moet komen” van bloedstollingsschade door COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik vind het zo vreselijk al die doden zielen.En dan durft mijn huisarts op internet te schrijven dat het vaccin een feest is.Wat voor feest dat ze zo veel zielen gewoon uit de weg geruimd hebben.En in hun arrogante hoogmoed gewoon verder durven te leven. Zo gewetenloos dat zijn toch geen mensen meer.Terwijl een arts de poortwachter hoort te zijn van zijn of haar patient.Daar geven ze totaal geen antwoord meer op.En artsen staan in hun arrogante hoogmoed boven hun patient.Je hebt gewoon als mens niks meer te zeggen over je eigen lichaam.En als je niet doet wat ze zeggen trekken ze gewoon hun handen van je af en mag je barsten.Macht misbruik noem ik dat.Ik zal altijd mij beroepen op de grondwet van mijn vrije wil en daar hebben ze van af te blijven.Want ook ik heb een verantwoording aan de grens van leven en dood af te geven.

 2. Deze zielen wilden leven en niet vergiftigd worden.Hun leven is af genomen door een wetenschap die corrupt is.Een wereld vol met leugens hoe veel doden moeten er nog vallen???

  • @Helga,
   Corona is in principe een intelligentie test.
   Wie zakt voor de test laat zich vaxxen en zal daarvan zelf de gevolgen moeten dragen.
   Ieder mens heeft hopelijk een beetje gezond verstand meegekregen bij zijn/haar geboorte.

   Soms vraag ik mij af hoeveel echte zielen en nog rondlopen (dus niet op voorhand al zombie zijn)?
   Ik ben bang dat het een kleine minderheid is.
   Ouders die hun kind laten vaxxen zijn medeschuldig en helaas al gezombificeerd.

  • @ Helga. Iedereen heeft een vrije wil en is vrij om die wel of niet te gebruiken. Een gevaccineerde kiest er om wat voor reden dan ook voor om de vrije wil niet conform logica te gebruiken. De wet van oorzaak en gevolg heeft dan ellende en misère tot gevolg in deze. De les voor de ziel is dan altijd de vrije wil gebruiken in samenwerking met objectief logische wetmatigheden. Als je dat niet doet zal ellende het gevolg zijn.

 3. Stel dit is (deels) juist, dan kan men ook niet meer terug, catastrofaal gezichtsverlies. Ik wil me overigens ook niet met dit spul laten inspuiten, maar er wordt al over dwang gesproken.

  • Ze kunnen proberen te dwingen wat ze willen, die spuit gaat er bij mij en mijn gezinsleden niet in. Nooit. Degene die dat wil proberen is niet meer zeker van z’n leven. Puur uit noodweer zal ik doen wat nodig is om het te voorkomen.

 4. Juist. Had de rest dit maar door, maar dat gaat zonder enig besef via een sluwe omweg door naar de Vernichtungslager, de tegenbeeldige (en echte) holocaust. O, maar dat is anti-semitisch natuurlijk.

 5. Bert jongen. Je hebt gelijk hier zit te veel ruis op dit Forum. Niet meer reageren en commentaar leveren is het beste.
  Het ga jullie ( niet iedereen) goed.

 6. Het is geen hype frontsniuews. Het is niet zo dat men achter een populair verhaal meeloopt.
  Het is een welbewust terreurplan dat ten uitvoer wordt gebracht. Bij event 201 heeft de laatste globale afstemming van de terreurdaden plaatsgevonden. Logica leidt daarheen. De zaken moeten nu weergegeven worden zoals ze zijn om het diepe kwaad bloot te leggen. Het is geen vaccinatiehype. Maar welbewuste en doelbewuste kwade opzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in