Foto: freepik / Marelica

Het afpellen van de lagen van misleiding en verduistering onthult een schokkende waarheid die misschien niet geheel schokkend is voor onze geïnformeerde lezers: Covid-19 “vaccins” verwonden en doden veel meer mensen dan de regering laat doorschemeren.

Schattingen op basis van bij elkaar opgetelde gegevens suggereren dat tot nu toe wereldwijd maar liefst 20 miljoen mensen zijn gestorven aan de injecties, terwijl nog eens 2,2 miljard mensen verwondingen hebben opgelopen – en we zijn nog maar net begonnen, schrijft The Exposé.

“Tel de gegevens van EUDRA en VAERS over sterfgevallen en “voorvallen” bij elkaar op, vermenigvuldig ze met een onderrapportagefactor van 40, en bereken het aandeel van de EU+VS met een achtste van 12,5 miljard doses wereldwijd.

VAERS (neem alleen de gegevens van de VS) 13.972 sterfgevallen en 854.084 bijwerkingen tot 5 augustus 2022.

VAERS samenvatting voor COVID-19 vaccins tot 8/5/2022 – VAERS analyse

EUDRA (negeer de kop en ga naar de eerste afbeelding op de landingspagina) 46.999 sterfgevallen en 4.731.833 verwondingen

76.789 doden en 6.089.773 verwondingen gemeld in Amerikaanse en Europese databanken na COVID-19-vaccins – Vaccin Impact

Aantal injecties in VS = ongeveer 600 miljoen (gestegen tot 608 miljoen in de afgelopen weken)

CDC COVID Data Tracker: Vaccinaties in de VS

Aantal EU-injecties = ongeveer 900 miljoen (gestegen tot 915 miljoen in de afgelopen weken)

Aantal injecties wereldwijd = ongeveer 12 miljard (gestegen tot 12,5 miljard in de afgelopen weken)

Coronavirus (COVID-19) vaccinaties – onze wereld in gegevens

Uit het Lazarus-rapport blijkt dat minder dan één op de 100 vaccinatieletsels wordt gemeld – zie pagina 6 van 7 waarin staat – “…minder dan 1% van de vaccinaties wordt gemeld.

“…minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van “problematische” geneesmiddelen en vaccins die de volksgezondheid in gevaar brengen.”

Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS) (ahrq.gov).

Bij een onderrapportagefactor van 1 op 100 (URF) zouden de injecties gruwelijk dodelijk en schadelijk zijn (1,4 miljoen doden en 85 miljoen gewonden voor de 600 miljoen toegediende doses).

Een recentere poging om de URF te schatten ligt rond de 40, hier:

Determining the VAERS Under-Reporting Multiplier (healthimpactnews.com).

Dus, EU+VS doden = 13.972 + 46.999 = 60.971 doden

en EU+VS verwondingen = 854.084 + 6.089.773 = 6.943.857 (veelvoud per persoon, waarvan de helft “ernstig”).

Vermenigvuldig met 40 voor URF en vervolgens met 8 om te “globaliseren”.

Wereldwijd zijn er ongeveer 19,5 miljoen doden en ongeveer 2,2 miljard gewonden.

In de komende maanden en jaren zullen deze cijfers nog hoger oplopen naarmate de aanhoudende spike-eiwitten het lichaam van de “volledig gevaccineerden” geleidelijk beschadigen, waardoor zij niet alleen vatbaar zijn voor elke ziekte die zich aandient (auto-immuunziekte), maar ook voor dodelijke stolsels (d.w.z. myocarditis en pericarditis).

  NIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dodelijk is voor dieren en wildleven

Het vergt wat graafwerk om aan de voornoemde cijfers te komen, aangezien regeringen overuren maken om alle relevante gegevens verborgen te houden, of op zijn minst verwarrend. De manier waarop verwondingen en sterfgevallen na injecties worden berekend, verschilt van land tot land en zelfs van gemeente tot gemeente, waardoor het moeilijk is om met nauwkeurige cijfers te komen.

De veiligheids- en doeltreffendheidsclaims voor de injecties zijn ook zeer scheef, onder meer door de manier waarop “gevallen” van de Fauci-griep worden vastgesteld. Tijdens de hele vermeende pandemie werden ziekten en sterfgevallen ten onrechte toegeschreven aan het “virus”, zodat later de injecties konden worden voorgesteld als de “remedie”.

In 2020, vóór de officiële lancering van de vaccins, bedroeg het jaarlijkse aantal covid-“gevallen” ongeveer 70 miljoen – en vergeet niet dat de officiële definitie van een “geval” vandaag de dag nog steeds even vaag is als aan het begin van de “pandemie”.

Na de start van Operation Warp Speed in de VS vervijfvoudigde het jaarlijkse aantal covid-gevallen bijna tot 330 miljoen. Het jaarlijkse sterftecijfer steeg ook van 1,7 miljoen vóór operatie Warp Speed tot 2,9 miljoen na operatie Warp Speed.

Dit is belangrijk omdat het aantoont dat de injecties niet “levens redden”, zoals nog steeds wordt beweerd. Het tegendeel is waar, want er worden veel meer mensen ziek en sterven in het injectietijdperk.

“In plaats van een vermindering van 95% (of 91% in de proeven) in het aantal gevallen en sterfgevallen, is er een toename van 370% in het jaarlijkse aantal gevallen,” schrijft Peter Halligan op zijn Substack. “Het aantal sterfgevallen op jaarbasis is met 180% toegenomen.”

  Volledig gevaccineerd Amerikaans football directielid valt "plotseling en onverwacht" dood neer

Halligan keek naar gegevens in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de overheid om te komen tot de cijfers van 20 miljoen doden en 2,2 miljard gewonden. Aangezien VAERS slechts een zeer klein percentage van de werkelijke vaccin-gerelateerde bijwerkingen registreert, extrapoleerde Halligan de schattingen van de werkelijke cijfers door vermenigvuldiging.

De “slagersrekening van het slagveld”, zoals hij het noemt, wijst erop dat deze cijfers veel nauwkeuriger zijn dan wat de regering of Big Pharma toegeven. En als deze cijfers zich op grote schaal onder de bevolking zouden verspreiden, zouden er zeker een heleboel boze mensen zijn met een heleboel vragen aan de machthebbers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLondon Calling. Hoeveel geduld heeft het Westen nog met Zelensky?
Volgend artikelWagner: “De slag om Bakhmut is zo goed als voorbij – Er resten nog slechts 742 meter” – Ontkent de Oekraïense opmars (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. 20 miljoen doden: dat is nog weinig maar wel heel geslaagd te noemen omdat dit zowat overeenkomt met wat er ook tijdens een expliciete wereldoorlog aan doden en slachtoffers vallen. Het is enerzijds satanisch, maar anderzijds kan je niet ontkennen dat ze creatief en intelligent zijn, al zou het nuttiger zijn dat de energie die daarin wordt gestopt beter zou kunnen worden gebruikt voor meer opbouwende activiteiten. Helaas is het gros van de mensheid zo efficiënt geprogrammeerd en afgeleid door de satanische elite dat men gewoon ongebreideld kan blijven doorgaan met de uitvoering van de satanische 2030-agenda. De gewone bevolking heeft het namelijk veel te druk gekregen met elkaar bestrijden in verband met onbenulligheden zoals het vermeende bestaan van – inmiddels – 100 verschillende geslachten (genders). Dat is het werkelijke nut van al dat gendergezemel :-).

  • Dit is over 2-3 jaar. Normaal overlijden wereldwijd ca. 60 miljoen mensen. Ieder jaar weer.
   Wat de rest betreft, zo kun je alles ‘bewijzen’.
   Begrijp me goed, ik ben niet gevaccineerd tegen Covid dus het zal mij verder allemaal een zorg zijn.

  • Afhankelijk hoeveel prikken heb je gehad, Het kan morgen zijn of over 7 jaar daar tussen kan er nog veel gebeuren. Ik denk dat je wel kan vergelijken met de zwarte pest 3 kwart van de populatie.

   • Ik houd er mijn hart ook voor vast.ik denk niet dat we het einde gezien hebben van de vaxinatieschade en doden. Als ik zie hoeveel aanleunwoningen en flatten er aangeboden worden bij klik voor wonen. Alleen al in het gat waar ik woon had je er voor 2020 5 per maand, in sommige wijken 1 per twee jaar. Nu gemiddeld 30 per maand en die wijk van 1 p 2 jaar nu 5 tot 7 per jaar. Dat is heel wat. Allemaal overleden. Vanmorgen nog een fietsrondje gedaan door de bejaardenwijken en rondgevraagd. Veel plotse overlijdens en zieken die naar bejaardentehuis moeten. Veel ouderen dus die de dupe zijn. Bij mijn huisartsprktijk hang al een maand een brief dat ze overwerkt zijn en 3 huisartsen uit pensioen extra hebben aangetrokken wegens overbelasting. Maar dat ligt echt niet aan die giftige vaxen. Ik ben bang dat we het topje van de ijsberg maar zien en dat er nog veel meer doden en gewonden zullen vallen door de gifprik. Allemaal de schuld van minister dansen met jansen en we zullen het hem aanrekenen. Goedschiks of kwaadschiks.

    • Onderbezetting huisartsen
     Beste patiënt van 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

     Wij hebben helaas te kampen met een krappe bezetting van huisartsen. Hierdoor kan het voorkomen dat u wat langer moet wachten voor een afspraak. Onze assistenten zullen door middel van triage de urgentie van de afspraak bepalen. Uiteraard kunt u voor dringende zaken altijd bij ons terecht. Hartelijk dank voor uw begrip!

     • Een praktijk van 4 huisartsen eerste en nu werken er 7 sinds een half jaar en nog zijn ze onderbezet🤪vaxxinatieschade. Bah neje😜

 2. Zie op YouTube het betoog van Prof. Theo Schetters voor een of andere Europese commissie.
  Hij toont feilloos aan dat het “ vaccin “ ( het gentherapeutische middel ) duizenden mensen het leven heeft gekost. TIJDENS DE VACCINATIE CAMPAGNE…..( dit is wat niet onderzocht mag worden van de regering) , maar prof. Schetters is hier gedurende de pandemie continu mee bezig geweest om deze gegevens te verzamelen en nu toont hij dit OVERDUIDELIJK AAN…..Er is verband tussen de oversterfte en het vaccineren…..
  Per week heeft Prof Schetters de gegevens gerubriceerd, en dat zijn dan alleen nog maar de “ acute doden “ tijdens de vaccinatie campagne.❗️

  Maar ook nu sterven er vele mensen aan de complicaties……van het vaccin…… alleen het wordt bedekt vermeld omdat je nu lijd aan : bloedstolsels een hartinfarct of een nierfalen of hersenaandoening, of een stoornis in het immuunsysteem, nooit ziek en nu continu verkouden of ziek….. enz enz enz
  Het spike eiwit zit in het lijf en blijft zijn verwoestende werk doen……

 3. Het hadden er ruim 5 miljard moeten zijn als ieder hijgend achter de steken was aangerend.
  Plan mislukt. Ook.
  Het blijft satanisch.

 4. Weet je wat ik van dit verhaal het meest schokkende vind?
  Dat er de afgelopen weken honderden miljoenen injecties zijn gezet!!!
  Wereldwijd word gesproken over vijfhonderd miljoen 🤬😡🥺.
  WTF 😳
  Ik weet ff niks meer te zeggen…

  • Ik zat net in de trein en het mens naast mij begon over COVID! Ze had al heel lang niet gereist en nu weer voor het eerst……. Ik reageerde heel laconiek en zorgeloos,
   maar O wat was ze bang en zenuwachtig of er toch niemand in haar omgeving ziek zou zijn of een nieuwe variant bij zich zou kunnen dragen….zulk soort mensen lopen er miljoenen van rond. Ze zijn angstig bang, nerveus en weten totaal niets van besmetting incubatietijd, ziekteverschijnselen enz. Deze mensen zijnde prooi van de overheid en de farmaceuten. Zij zijn mi in de meerderheid‼️Dus de pandemie tactiek kannzich zomaar herhalen! Het is een vorm van masse hypnose!

  • Timbre mei 11, 2023 at 15:14
   Waar lees je dat?
   “Dat er de afgelopen weken honderden miljoenen injecties zijn gezet!!!”

 5. blijf hoop houden dat De Aarde de natuur en het Universum aan het langste einde trekken.

  En deze parasitaire perversie
  en sprinkhanenplaag doet imploderen tot er geen bloedzuiger meer over is.

  Schone lij voor man-kind.
  Ik pak vastbesloten bezem.

  • J.R. mei 11, 2023 at 17:34
   Aan die twee valt niet te tornen.

   Wat ik niet begrijp is dat er een handvol klootzakken zijn die constant kwaadaardigheid rondstrooien over de wereld – alsof ze het eeuwige leven denken te hebben. Nemen ze de chaos mee het graf in? Of de lijken die ze maken? Of de ellende die ze veroorzaken? Of de macht die ze denken te krijgen? Wat motiveert ze in hun bestaan dat slechts een korte 80 jaar duurt, en dan? Waar doen ze het voor? Wat is de kick? Wat is de beloning? Wat is hun denkwijze?

   Ik denk zelf dat alles op geld neerkomt. Alles draait om geld. iedereen is gemotiveerd door geld en door een regering die ze hun natje en droogje geeft, en het in stand houden van een ‘economie’ die geld oplevert voor de aandeelhouders. De stroom van aandeelhouders blijft natuurlijk bestaan, die zuigen graag het geld op. Maakt het jou een rotmoer uit of Lybia kapotgetimmerd is als jouw portfolio niet in elkaar zakt? Ik denk dat er geen aandeelhouder is die ooit dit verband maakt. De Blackrocks van de wereld zullen altijd bestaan en altijd de drijvende kracht zijn achter plunderingen en rooftochten. De technopiraten van deze tijd waar een einde aan gemaakt moet worden. Hoe kom je van parasieten af?

 6. Opvallend dat in Rusland mensen niet zijn ingespoten met het duivelse mRNA brouwsel. Sputnik is een zgn ‘klassiek’ vaccin. (heb ik al een paar keer eerder gepost hier.) Het is dus niet gelukt om Rusland uit te roeien op deze manier, of zichzelf uit te roeien. Verder zie ik in mijn eigen omgeving geen mensen neerstorten, in welk land dan ook, maar ik ontken daar niet mee dat de gifspuit zijn werk niet doet. Mss alleen niet zo goed als ‘ze’ gehoopt hadden.

  Dit artikel is verontrustend en deprimerend:
  https://www.frontnieuws.com/onverbeterlijke-bullebak-navo-gebruikt-woii-overwinningsdag-om-oorlogszucht-op-te-voeren/

  Als Rusland niet dood te spuiten is, dan maar blijven inhakken op ze. Waarom Finland bij de NAVO kroop is onbegrijpelijk. Maaar ook daar zitten meevreters in de regering. Alles en iedereen is te koop voor geld, en de meeste mensen geven grif gehoor aan het rinkelen van harde cash. Pavlov’s bell om je moraal te laten varen.

  • Die 20 miljoen doden wereldwijd zou wel kunnen kloppen. Maar 2 miljard mensen die vaccinatieschade hebben lijkt me rijkelijk overdreven. Dan zouden er veel meer mensen serieus ziek zijn en dood gaan. Ik zie het niet in mijn omgeving.

   Nog steeds denk ik dat de overgrote meerderheid van de spuiten “slechts” een zoutoplossing bevatten. Ze wilden het niet al te opvallend maken, maar vooral hadden ze de logistiek (nog) niet op orde. Met dit soort wilde aannamen (2 miljard vaccinatieschade) ondergraven ze hun eigen geloofwaardigheid.

 7. CDC , VAERS gegevens.

  Als je geen vertrouwen hebt in hun experimenten, waarom dan wel in hun gegevens.

  Ik heb fabelachtige zaken voorbij zien komen aan informatie ;
  Van begrafenis ondernemers, draden / kabels uit bloedvaten, zombies;
  Die zo lijkt nog even op zich laten wachten,
  dood neervallende personen,
  Alien baby’s, Over sterfte.

  Na 2,5 jaar niets gezien.
  Op minder goede gezondheid na van een aantal.

  • Voorlopig houd ik het op Verdeel, Heers strategie.
   alternatieve media, 99% controle oppositie.
   Één pot van hetzelfde, gesponsord/ betaald door uw overheid.
   “ hij kan het zo goed vertellen/ uitleggen”
   Heeft hij jaren op geoefend 👋
   Eerst zelf zien, 👀 onder een microscoop, deze niet in mijn bezit.

   • Een reactie na een prik, kan resulteren in een artsen bezoek.
    “ een geweldige pijnstiller” kan ook een oorzaak zijn indien men ‘t loodje legt na prik .
    Gebleken is dat 🥼 💸niet/nauwelijks ethiek in huis hebben mbt experimenten.
    VEEL lager dan een Stoep Hoer.

 8. Gekende gynaecoloog Christiane Northrup Gegevens afkomstig van vruchtbaarheidsklinieken!!! De covid vaccin valt bewust de Vruchtbaarheid aan van zowel mannen als vrouwen. Ook baby`s en ongeborenen zijn slachtoffers van de covid vaccin. Wat doe de covid vaccin voor schade?
  -Het sperma van geïnjecteerde mannen zwemt niet.
  -De eicellen van vrouwen groeien niet uit tot embryo’s
  -79% toename van foetale misvormingen
  -Enorm veel doodgeboren baby`s
  -Veel vrouwen krijgen extreme bloedingen of rare tijden in bloedingen.
  -Miskramen met 70-80% gestegen: We zien nu al 80% miskramen bij vrouwen die in het eerste trimester zijn geïnjecteerd. Na 12 weken kun je geen natuurlijke miskraam krijgen.
  -De giftige cocktail van de covid vaccin concentreren zich in de eierstokken 64x meer dan enig ander orgaan. De spike eiwit, grafeenoxide, nanodeeltjes, concentreren zich in de eierstokken.
  -Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen schade oplopen door de gevaccineerden: dit noemt men ‘’shedding’’.
  -We gaan een enorme bevolkingsdaling zien. Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in