Het vaccin van AstraZeneca heeft opnieuw het leven geëist van een persoon in het Verenigd Koninkrijk. Alpa Tailor, die als een gezonde 35-jarige wordt omschreven, kreeg fatale bloedstolsels en een laag aantal bloedplaatjes nadat zij een dosis van het AstraZeneca-vaccin had gekregen, bericht Captandaretofly.

In maart kreeg de moeder van twee kinderen haar eerste vaccinatie, waarna ze slechts een week later, op 8 april, onwel werd. Tailor klaagde aanvankelijk over hoofdpijn voordat ze onduidelijk begon te spreken en haar gezicht begon te hangen. Haar familie bracht haar al snel met spoed naar het National Hospital for Neurology and Neurosurgery in Londen.

Alpa Tailor, 35, werd ziek iets meer dan een week nadat ze haar eerste dosis had gekregen.

Artsen in het ziekenhuis stelden vast dat Alpa door het vaccin trombocytopenie en trombose had opgelopen. Bij trombocytopenie heeft iemand een laag gehalte aan bloedplaatjes, de cellen die helpen bij de bloedstolling. Trombose treedt op wanneer bloedstolsels aders of slagaders blokkeren, waardoor beroertes en hartaanvallen kunnen ontstaan.

Na haar diagnose onderging Alpa een operatie om de druk op haar hersenen te verlichten, waarbij de artsen aanvankelijk dachten dat ze goed op de behandeling reageerde. Neurochirurg Dr Jonathan Hyam zei rond een week na de procedure dat hij “vrij optimistisch” was voor Alpa’s prognose. Medici ontdekten echter al snel na een CT-scan dat ze leed aan een enorme bloeding in de hersenen, die uiteindelijk tot haar dood leidde.

Na het nieuws van Tailor’s overlijden zei Dr Hyam dat hij “echt verrast” was te horen dat de toestand van de moeder van kinderen twee snel verslechterde na de operatie.

Na de plotselinge dood van Tailor vroegen de gezondheidsautoriteiten in de St. Pancras Coroner’s rechtbank om een onderzoek naar haar dood. Een post-mortem onderzoek bevestigde dat Alpa meerdere bloedstolsels in haar hersenen had. Hoofd lijkschouwer Mary Hassell zei dat ze niet aarzelde om te beslissen dat het vaccin verantwoordelijk is voor Alpa’s dood.

  Na Corona-vaccinatie: bijna 1.000 doden in de VS - in slechts twee maanden

Hassell zei: “Alles wijst in dezelfde richting, namelijk dat Alpa het AstraZeneca [vaccin] kreeg op een moment dat vele, vele duizenden mensen … waren gestorven aan [het] coronavirus.”

Na de lijkschouwing zei Alpa’s echtgenoot Anish: “De dood van onze geliefde Alpa heeft een grote leegte achtergelaten in ons hart en in ons leven. Ze was een geweldige echtgenote, liefhebbende moeder, geweldige dochter, zus en vriendin. Het leven is voor ons op een onvoorstelbare manier veranderd.”

Alpa’s familie zei dat ze “altijd een glimlach op haar gezicht” had en “enthousiast en zeer creatief” was. Een ander familielid zei dat Alpa in haar 35-jarige leven “honderden harten heeft geraakt” en zal worden herinnerd en gemist om haar lach. Een derde beschreef haar als een liefhebbende en zorgzame moeder die “de behoeften van haar kinderen boven die van haarzelf stelde”.

Het vaccin van AstraZeneca, dat in samenwerking met de Universiteit van Oxford is gemaakt, is een van de vier vaccins die voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk zijn goedgekeurd – naast de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna en het eendosisvaccin van Johnson & Johnson. Volgens de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) zijn er echter 416 geregistreerde gevallen van Vaccine-Induced Immune Thrombocytopenia (VITT) en 72 sterfgevallen na injectie met het AstraZeneca-vaccin.

Alpa sluit zich aan bij de vele mensen die zijn overleden als gevolg van het nemen van het tweedosisvaccin van AstraZeneca, en de vele anderen die nog zullen overlijden als gevolg van deze experimentele injectie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Negenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Na Frankrijk bereidt nu ook Nederland zich voor op de invoering van voedselbonnen
Vorig artikelNieuwe wetenschappelijke studie: Covid-19 vaccins hebben minstens 150.000 mensen in de VS gedood waaronder 574 kinderen 
Volgend artikelWaarom praat er nooit meer iemand over Zweden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Opmerkelijk ook dat ze de betreffende autoriteiten niet aansprakelijk stellen het lijkt net of ze verdoofd zijn en het niet willen geloven net als die mafkut die aan het hoofd staat van een of ander bedrijf in Australië in het ziekenhuis beland door deze gifzooi en dan nog zeggen dat die prik goed is voor iedereen???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in