Zweedse onderzoekers hebben het voor de hand liggende ontdekt over het menselijk immuunsysteem: wanneer een persoon een verkoudheid “oploopt” en herstelt, ontwikkelt hij of zij een blijvende natuurlijke immuniteit tegen coronavirussen, schrijft Ethan Huff.

Verkoudheid is een soort coronavirus, voor het geval u het niet wist. En als u ooit verkouden bent geweest, vooral als kind, dan weet uw immuunsysteem al hoe het coronavirussen, waaronder het Covid-19, moet bestrijden.

Voor hun studie, die werd gepubliceerd in de Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), keken de onderzoekers naar 48 bloedmonsters van twee- en zesjarige kinderen, samen met 94 monsters van volwassenen tussen 26 en 83 jaar. Ze bekeken ook bloedmonsters van 58 mensen die onlangs waren hersteld van een covid-infectie.

Voor de deskundigen van het Karolinska Institutet die het onderzoek uitvoerden, kwam het blijkbaar als een verrassing dat eerdere infecties met coronavirussen het immuunsysteem van een persoon trainen om coronavirussen op natuurlijke wijze te bestrijden – en zonder dat er “vaccins” nodig zijn.

Cross-immuniteit tegen covid ontstaat, zo ontdekten zij, wanneer geheugen-T-cellen gegenereerd door meer voorkomende coronavirussen zich ontwikkelen na een natuurlijke infectie. Uit bloedmonsters die van kinderen zijn genomen voordat de “pandemie” uitbrak, blijkt dat deze geheugen-T-cellen wel degelijk reageren op met SARS-CoV-2 geïnfecteerde cellen.

Natuurlijke immuniteit tegen coronavirussen ontwikkelt zich al op tweejarige leeftijd
Er zijn vier verschillende coronavirussen die primair verantwoordelijk zijn voor seizoensgebonden verkoudheden, aldus de onderzoekers. En blootstelling aan al deze coronavirussen stimuleert een immuunrespons die ook achter covid aangaat.

Zelfs T-cellen die eerder zijn geactiveerd door het OC43-virus, als voorbeeld, reageren kruiselings tegen SARS-CoV-2, waarmee wordt aangetoond wat kinderen op de lagere school al vroeg werd geleerd: dat natuurlijke immuniteit zich ontwikkelt na natuurlijke blootstelling.

  Overtollige sterfgevallen rijzen wereldwijd de pan uit sinds 2021 na de invoering van het experimentele Covid-vaccin

“Deze reacties zijn vooral sterk in het begin van het leven en worden zwakker naarmate we ouder worden,” aldus Annika Karlsson, auteur van het onderzoek en groepsleider op de afdeling laboratoriumgeneeskunde van het Karolinska Institutet.

“Onze bevindingen laten zien hoe de T-celrespons zich ontwikkelt en verandert in de loop der tijd en kunnen een leidraad zijn voor de toekomstige bewaking en ontwikkeling van vaccins.”

De volgende stap voor dit specifieke onderzoeksgebied is het uitvoeren van analoge studies bij jongere kinderen, oudere kinderen, tieners en jonge volwassenen om beter te kunnen volgen hoe de immuunrespons op coronavirussen zich ontwikkelt in elke levensfase van de kindertijd tot de volwassenheid.

Uit vergelijkbaar onderzoek, gepubliceerd in The Lancet in februari, bleek ook dat natuurlijke infectie met en herstel van covid een blijvende immuunbescherming biedt tegen verdere covid-infecties.

De onderzoekers analyseerden 65 verschillende studies over natuurlijke immuniteit en ontdekten dat de gemiddelde effectiviteit van natuurlijke immuniteit ten minste 88 procent is tegen ziekenhuisopname en overlijden gedurende ten minste 10 maanden na infectie met alle covid-stammen en -varianten.

“Ik had covid in 2021,” schreef een commentator in reactie op deze studies. “Ik heb geen comorbiditeiten – het was heftig, erger dan griep. Ik heb mezelf behandeld en was na ongeveer een week weer in orde. Ik heb nooit een van de vaccins gehad, ik neem geen sociale afstand, ik draag geen masker, ik gebruik geen handontsmettingsmiddel en ik werk met het publiek en ik weet dat ik meerdere keren ben blootgesteld, zoals vorige week toen iedereen in mijn kring positief testte.”

“Ik kreeg niet meer dan keelpijn,” voegde deze persoon eraan toe. “Ik kan niet anders dan denken dat ik langdurige immuniteit heb doordat ik vroeg covid heb gehad. De mensen in mijn kring die in het verleden bevestigde gevallen hebben gehad, hadden ook mildere symptomen in verschillende mate.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was massamoordVolg Frontnieuws op Telegram

  Het bloed van COVID-gevaccineerde mensen heeft een vreemd artefact... dat van mij ook!

Lees meer over:

Vorig artikelInternationaal Strafhof vaardigt arrestatiebevel uit tegen Poetin – Moskou toont zich onverschillig
Volgend artikelDe leugensprookjes over het neerstorten van Amerikaanse drone
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. ´Je levensstijl speelt een enorme rol in de manier waarop je immuunsysteem zich gedraagt en reageert op de omgeving. Bepaalde levensstijlpraktijken zullen helpen om de immuunrespons in evenwicht te brengen en allergie-achtige reacties te dempen. Deze natuurlijke ondersteuningsstrategieën zijn niet door de FDA goedgekeurd om allergieën te voorkomen, te verminderen, te behandelen of te genezen, maar veel mensen hebben nuttige resultaten gezien door ze te volgen.´

  https://drjockers.com/pollen-allergies/

 2. ´Kan een NIET democratisch gekozen adviesorgaan internationale wetten veranderen ten nadele van de wereldbevolking? Het is onvoorstelbaar, maar ja – dat kan. Sterker nog het is al gebeurd en het gaat weer gebeuren. De stapsgewijze wijzigingen van de Internationale Gezondheids Regelementen beperken onze vrijheden en vertrappen onze rechten, en dit gaat ten koste van ons welzijn en onze gezondheid. Er wordt een Coup die in verschillende fases wordt gepleegd door een adviesorgaan die met behulp van het genereren van heel veel angst en door gesjoemel het voor elkaar krijgt dat adviezen wetten worden. Deze machtsovername is al lang geleden helemaal uitgedacht, en de meeste mensen lopen met open ogen in de val. Snappen (nationale) politici eigenlijk wel hoe het zit? Het is teleurstellend, maar nee – ze snappen het niet en ze willen het niet snappen.

  WHO-deskundige James Roguski volgt de ontwikkelingen van de wijzigingen op de Internationale Gezondheidsregelingen op de voet en licht weer een tipje van de sluier op. Informeer uzelf en kijk de hele video. Het begin is een beetje taai, maar de “spelregels van de maffia” worden steeds duidelijker.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/w-h-o-truth-bombs-met-speciale-gast-james-roguski-dit-geloof-je-niet/

 3. Man man wat een ontdekking…je krijgt weerstand tegen ziekte als ziek ben geweest.Wereld nieuws…Iets wat mijn generatie al werd geleerd toen we op de lagere school zaten.Zit er wat in het drinkwater of zo dat de mensheid zo stompzinnig is geworden in de laatste 20-30 jaar??Voorspeld niet veel goeds voor de toekomst van het mensenras….

  • Helemaal waar wat een gel*l ik ben van 1955 en op de lagere school leerden we al dat je weerstand kreeg als je ergens ziek van werd,het maakte je sterker zo leerde wij!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in