Zoals de lezers weten, ben ik bezorgd dat het streven van de neoconservatieven naar Amerikaanse hegemonie de weg is naar een kernoorlog. Maar we worden ook vanuit andere richtingen vernietigd. In deze column deel ik mijn gedachten over het gebruik van georkestreerde pandemieën om economische onafhankelijkheid en burgerlijke vrijheid te vernietigen en de wereldbevolking te verminderen, een verklaard doel van Bill Gates en Klaus Schwab. In volgende columns zal ik ingaan op andere bedreigingen die onopgemerkt blijven, schrijft Paul Craig Roberts.

Professor Michel Chossudovsky, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Ottawa en oprichter en directeur van het Centre for Research on Globalization, heeft een belangrijk punt gemaakt. De injectie van een gevaarlijke stof in een groot percentage van de wereldbevolking was geen vergissing, maar een opzettelijke moorddaad. Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide

Pfizer en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), belast met de bescherming van de volksgezondheid, wisten in februari 2021 dat het Covid-“vaccin” dat medio december 2020 in gebruik werd genomen dodelijk was en volgens de wet teruggeroepen had moeten worden. De eigen interne documenten van Pfizer registreerden 1.200 sterfgevallen door het vaccin en tienduizenden nadelige gezondheidseffecten waaronder hartstoornissen en spontane abortussen over een periode van twee maanden. Het rapport, dat voor 75 jaar zou worden opgeborgen, was een gedwongen vrijgave als gevolg van een bevel van een federale rechtbank aan de FDA. Het is het eigen interne rapport van Pfizer. Het is geen rapport van onafhankelijke medische wetenschappers dat een of andere zogenaamde “factchecker” kan bestempelen als “verkeerde informatie”.

  Dr. Coleman: Is de WHO de terroristische vleugel van de VN?

Het rapport is nu openbaar. Aangezien Pfizer en de FDA wisten dat het “vaccin” gevaarlijk was voor het leven en de gezondheid en het niet terugriepen, hebben zij volgens de wet moord gepleegd.

Het probleem dat voor ons ligt, zijn de ontbrekende aanklachten voor moord op de leidinggevenden van Pfizer en FDA-functionarissen die verantwoordelijk zijn voor de dood en verwondingen van miljoenen mensen.

Aangezien de persstituees volledig medeplichtig zijn aan de massamoord, hoeft u geen aandacht van de media te verwachten voor het vrijgegeven Pfizer-rapport, dat wordt gestaafd door de buitengewone toename van oversterfte in elk gevaccineerd land na de vaccinatiecampagne. Dr. Michael Yeadon, voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer heeft gezegd dat naast de sterfgevallen, onvruchtbaarheid en verwondingen door het “vaccin”, het effect van het “vaccin” ook is dat het immuunsysteem ernstig wordt aangetast, waardoor iedereen die wordt geïnjecteerd vatbaar wordt voor morbiditeit door ziekten.

Verwacht niet dat het Congres of de uitvoerende macht iets doen. Leden van het Huis en de Senaat zijn afhankelijk van campagnebijdragen, en Big Pharma levert grote bijdragen. De FDA is een marketingagent voor Big Pharma.

Verwacht niet dat de medische wereld iets doet. Big Pharma is verantwoordelijk voor 70% van de subsidies voor medisch onderzoek. Medische wetenschappers zullen niet bijten in de hand die hen voedt. Voormalige redacteuren van de New England Journal of Medicine en The Lancet hebben gezegd dat zij geen vertrouwen hebben in het onderzoek dat in de tijdschriften wordt gerapporteerd, omdat 70% van de artikelen wordt gefinancierd door Big Pharma. Big Pharma is ook een grote donor van medische scholen. De FDA is, zoals alle regelgevende agentschappen, gekaapt en wordt geleid door degenen die zij geacht worden te reguleren.

  Dokter schopt vader eruit: Geen behandeling voor kind (5) zonder Corona-test!

Peter Koenig, voormalig medewerker van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) concludeert dat we te maken hebben met “een duidelijke eugenetische agenda, massale ontvolking, zonder weerga.” Frontnieuws Het plan – WHO’s tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie

We zouden doodsbang moeten zijn dat Bill Gates, de WHO en het gekochte en betaalde Johns Hopkins Center for Health Security onlangs (23 oktober 2022) twee maanden geleden een simulatie van de volgende pandemie hebben afgerond. Frontnieuws De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024

Vergeet niet dat de “Covid-pandemie” werd voorafgegaan door een soortgelijke simulatie vlak voor de verspreiding van het Covid-virus. Een Nederlandse deskundige heeft onthuld dat het plan bestaat voor 10 jaar besmettelijke pandemieën om de weg vrij te maken voor de Grote Reset.

Bedenk dat het Covid-virus het product was van jarenlang onderzoek dat deels werd gefinancierd door Fauci van het NIH.

Vergeet niet dat Covid-testkits jaren voor de Covid-pandemie werden geproduceerd. Kennelijk wist iemand van tevoren dat er een pandemie op komst was.

Vergeet niet dat Fauci en Bill Gates een paar jaar van tevoren voorspelden dat er binnenkort een pandemie zou uitbreken. Bedenk dat het onmogelijk is van tevoren te weten dat een nieuw besmettelijk virus zal opduiken en voldoende besmettelijk zal zijn om tot een pandemie te leiden.

Voordat u doet waartoe u bent gehersenspoeld en de feiten afdoet als een complottheorie, vraag uzelf dan af hoe het mogelijk is dat zoveel stukjes die in elkaar passen toeval zijn.

Aangezien er geen media zijn, weinig onafhankelijke politici en een goedgelovige en onwetende bevolking, wat kan de angstdwang van de wereldbevolking in de lijfeigenschap en slavernij van de Grote Reset tegenhouden? Elites die een ideologie aanhangen, hebben besloten dat zij het morele recht hebben ons leven over te nemen. De elites weten dat de schapen zich zullen onderwerpen. Angst zal hen regeren.

  Vaccingieren

Twitter verhinderde dat deskundigen zich uitspraken tegen het rampzalige Covid-protocol.

Kulldorff ‘Not Surprised’ About Having Been Censored by Twitter, Says Trust in Science Has Been Undermined


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: Ik stopte Trump van onderzoek naar vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo 18+: Nachtelijke jacht op Donbass frontlinies
Volgend artikelHarde gevechten tussen Russen en 12.000 Polen: De 16e Poolse divisie sneuvelt in Donbass – 1.200 doden – Warschau treedt officieel de oorlog binnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Wat ik wonderbaarlijk vind:
  Besmettingen: Hoe beschermen de verspreiders van de besmettelijke, in de samenleving gebrachte ziekten “zichzelf” tijdens zo’n plandemie?

  Hoe voorkomen ze “shedding” voor zichzelf, gezin en andere dierbaren?

  Tenzij ze dat gegeven vreemd is.

  Ze bewegen zich wereldwijd, onder mensen, geprikt met hun dodelijke cocktails.
  Hoe worden ze zelf “niet ” het slachtoffer?

  Vertel me niet dat ze met niemand die geprikt is in contact komen want dat is onmogelijk.

  Ze zijn niet zo gek, dat ze geloven aan een moordende besmettelijke ziekte, te kunnen ontkomen, geïnjecteerd in een groot deel v.d. mensheid.

  Of hebben ze iets gedaan waar ze de omvang niet van zagen, wat mij sterk lijkt.

  • @Gamble,

   Geen paniek, dat hoort namelijk bij dit leuke spelletje der psychopaten, in paniek doen de meesten domme dingen en dat hoeft niet….

   Kijk 40 minuten (wel in de Duitse taal helaas maar ik neem aan dat u deze machtig bent!) naar deze dame/arts welke heel rustig alles wat u nodig heeft om te weten aan u en de rest duidelijk maakt.

   https://www.bitchute.com/video/ackRUhbXH2t6/

   Deze 40 minuten zijn allesomvattend en een goede investering van uw tijd.

   Succes ermee.

   Gladiator

  • Zij zeggen wel dat er een “heel gevaarlijk virus” is maar het bestaat helemaal niet, daarom hoeven ze zich ook niet te laten vaxxen en zullen zij en hun omgeving ook geen gevaar lopen. En als er al gespoten wordt is het met zoutoplossingen voor de bühne, want een echt vaxxin wordt natuurlijk door de elite niet gebruikt, veel te veel risico voor zulke “belangrijke leiders”! Dus ‘shedding’ is voor hen ook niet aan de orde.

   En zij weten dat het virus helemaal niet bestaat, het is ook de reden dat de politici en de elite zich niet of nauwelijks aan de voorschriften hebben gehouden (Downingstr 10 parties! US politici zonder mondkapjes of lockdown). Dus het is allemaal theater dat door de gulzige sheople wordt geloofd en zij zijn het die de dictatuur mogelijk maken…

   • Er is mi inderdaad geen virus, omdat virussen als ziekteverwekkers nog nooit zijn aangetoond, maar de “shedding” betreft het afscheiden van giftige eiwitten door de gevaccineerden. Zij zouden deze produceren in reaktie op de rotzooi die hen is ingespoten. Ik vraag mij ook af hoe de daders van deze plandemie zichzelf hiertegen denken te kunnen beschermen. Het is duidelijk dat sommige mensen die gevaccineerd zijn ten prooi vallen aan allerlei ziekten die hen op een aantal niveau’s aanvallen en doden. Het is mij nog niet zo duidelijk hoe “besmettelijk” ze zijn oftewel of die shedding een echt, aantoonbaar probleem is, of ook weer een psy-op.

   • Omdat het vaccine WEL bestaat en ook bewezen gevaarlijk is, is ‘shedding’ van die troep wellicht nog wel een probleempje…

    Als je lichaam een fabriekje is geworden dat door je DNA verandering zelf overdadig gmo clot/spike eiwitten gaat aanmaken zou dat best wel eens een gevaar kunnen blijken.

   • SANDRA dit is niet waar. Ik weet het uit ervaring ben 3 x naar de bioscoop geweest en in de auto op de terugweg al keelklachten en extreme hoofdpijn de 2 dagen aanhoud.

    Ben 4 x bij mijn gevaxte ex geweest en precies dezelfde klachten dus ik geloof wel degelijk in shedding…

    • Bij (intiem) lichamelijk contact en het uitwisselen van lichaamssappen zou er misschien iets van de prikken doorgegeven kunnen worden, maar niet door de lucht. Wat voor onzichtbaar iets zou er dan van de ene persoon naar de andere moeten gaan? Allemaal bangmakerij en dat gebeurt helaas bij de alternatieve media net zo veel als bij de msm.

  • Er is geen “virus”. Nooit geweest, gaat er ook niet komen. Alles bestaat bij gratie van de goedgelovigheid van de slaafse onweldenkende medemens. 99,999% dus inderdaad…. Zolang bijna niemand de onzin doorziet gaat het spelletje/ massamoord gewoon door.

  • Besmettingen en shedding bestaan niet. People are not vectors of disease. Een virus
   (=exosoom), Latijn voor vergif, is een uitscheiding van een giftige cel, gevolg van ziekte, geen oorzaak. Een virus is een levenloos eiwit, kan niet zonder gastheer, is niet overdraagbaar en niet besmettelijk

  • Dan zal eerst de griep, tbc en longontsteking uit de statistieken gaan, waarna de criminele heisa opnieuw kan beginnen. En wie staat dan weer voorop: het achterlijke knuddevee.

 2. Nogmaals: het Sars-Covid-2 virus en daarmee ook Covid-19 bestaat niet. Ook is er nog nooit een pandemie geweest, wel een plandemie. Het cojonavirus is nog nooit aangetoond, allemaal broodje aap verhalen die helemaal nergens op gebaseerd zijn. Niet een fakevirus maar de gifinjecties zijn ontwikkeld in biolaboratoria. Wakker worden, aub !

  • Maar, waar gaat dan al die bevestigende emailcomm van de massamoordenaars over als ze het over “Gain-of-Function” onderzoek en creatie van de “virussen” hebben? Dat geeft toch duidelijk aan dat ze ‘ergens’ mee bezig zijn (geweest).

   Ze kloppen elkaar steeds maar op de schouders dat ze nu weer een nog dodelijker variant van dit of dat ‘virus’ hebben ontwikkeld… Ze zijn zo trots op hun speeltjes!

   • Nee, dat is afleiding van de waarheid. Er is geen gain of function onderzoek, niet met “virussen” in elk geval. Wel wat betreft biologische wapens, gif zat, maar geen “besmettelijke” “beestjes”. Ze brengen meerdere verhalen de wereld in om een zo groot mogelijk deel van de mensen in verwaring te brengen en er zo voor te zorgen dat iedereen wel iets GELOOFT. Maar de waarheid is dat er nog NOOIT bewezen is dat “virussen” bestaan!!! Het is allemaal een broodje aap, hoax, sprookje, leugen! De moordspuiten zijn daarentegen echter dan echt, die doen hun werk wel…

   • Het moet zo lijken of dat er virussen in biolaboratoria ontwikkeld worden. Echter, er zijn geen isolaten en uit de sterftecijfers door luchtweginfecties in 2020 blijkt niets. Goed voorbeeld hiervan is de VS. In 2020 zogenaamd 1 miljoen cojonadoden, echter in datzelfde jaar 2020 zijn in de VS minder mensen aan luchtweginfecties gestorven dan de jaren voor 2020, terwijl iedereen met luchtweginfecties en vals positieven gediagnosticeerd werden als cojonapatient/-dode.

  • >>> Wakker worden, aub ! <<<

   Je bent hier inmiddels redelijk 'voor eigen paraochie' ah preken ben ik bang.

   Meesten hier zijn – tot op zekere hoogte – redelijk wakker te noemen. Zeker als we het hebben over niet / nooit aangetoonde virussen

   Maar wellicht toch voor dat ene verdwaalde schaap dat getipt is door.. 😉

   • wat me irriteert is dat in bijna elk zogenaamd kritisch artikel telkens de namen Sars-Covid-2, Covid-19 en vaccins verschijnen, terwijl dit inhoudelijk, zelfs met terugwerkende kracht, nergens op slaat.

 3. En dan nog maar te zwijgen van de hersenvretende amoebe die in opmars is. Boosteren!!!! En snel… Ben benieuwd hoevelen nog geloven in dit nieuwe spektakel. Pis nog eens over mijn rug en vertel me dat het regent.

  • Ze kunnen ons echt alles wijsmaken als we ze blijven geloven. Ze bedenken de ‘ziektes’ gewoon waar we bijstaan. Die leugens hebben ze nodig om alle effecten van de clotprikjes te kunnen “verklaren”, net als dat de luchtverontreiniging de oorzaak is van “long-Covid” maar dat mogen we niet weten natuurlijk. Alles dat er door de vervuilende industrieën wordt veroorzaakt wordt zo onder een andere noemer weggezet. Alleen in China sterven gemiddeld 10 miljoen mensen jaarlijks (overheids-info uit 2015) aan de gevolgen van de enorme vervuiling van alles wat door de verbranding en verwerking van fossiele brandstoffen in de petrochemische industrie wordt gedaan! Zo maken ze er ook “medicijnen” van wat wereldwijd de DERDE DOODSOORZAAK is geworden, na kanker op #1 en hart&vaatziektes op #2.

   We zullen dus nog een hele hoop nieuwe ziektes voorbij horen komen om ons nog meer zand in de ogen te strooien!

   • >>> Ze bedenken de ‘ziektes’ gewoon waar we bijstaan. <<<

    Waarom denk je dat de 'DSM' inmiddels aan zijn vijfde versie toe is 🙁
    Elke psychiater is ervan overtuigd dat ie arts is.. Om te gieren… bijna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in