Italiaanse vrouw in coma met maximale trombose na AstraZeneca-vaccinatie

2

Een 54-jarige Napolitaanse vrouw, Sonia Battaglia, die vorige week het AstraZeneca-vaccin kreeg toegediend, ligt in zeer ernstige toestand op de intensive care-afdeling van het Ospedale del Mare in Napels. Het vaccin is partij ABV5811, die op dit moment in heel Italië in beslag wordt genomen. Het nieuws, verspreid door familieleden, is bevestigd door gezondheidsbronnen. De vrouw, aldus familieleden, had geen medische voorgeschiedenis en ligt nu in kritieke toestand op de intensive care.

Het wanhopige bericht van de familie Conte-Battaglia op Facebook:

Mijn moeder is niet dood maar we hebben ieders hulp nodig zodat alle dokters dit kunnen zien… help alstublieft! Mijn moeder (Sonia Battaglia), een 54-jarige vrouw, is altijd zo gezond geweest als een vis totdat zij verleden week een vaccinatie onderging: vaccin AstraZeneca (batch ABV5811), vervaldatum 30/06/2021, verantwoordelijke voor de vaccinatie: A. C., toedieningsdatum 1 maart 2021, 15:05 uur.

De volgende ochtend, gisteren 13 maart, vroeg ik mijn moeder om haar linkerbeen te bewegen en op te tillen. Ze was ervan overtuigd dat ze het kon optillen, maar in plaats daarvan was ze volledig immobiel! Ik nam haar in mijn armen en bracht haar naar de eerste hulp (Hospital del Mare in Napels), waar ze werd gediagnosticeerd met een hersenbloeding, waarbij ze ook een hartaanval kreeg… na een gesprek met de artsen die middag, vertelden ze ons dat ze binnen twee uur een MAXIMALE TROMBOSE had die alle organen van het lichaam aantastte, een CELEBRALE HEMORRHAGE en een occlusie van de aorta veroorzaakt door een plaque.

Er is geen manier om in te grijpen omdat de heparine de bloeding naar de hersenen blijft verhogen! Ik smeek u, ik smeek u om te helpen, zodat we meer medische consultaties kunnen krijgen die dit gif waarmee ze ons proberen in te spuiten aan het licht zullen brengen! Ik vraag nederig om uw hulp, een hele familie is hier vernietigd en als u ons kunt helpen zouden we u enorm dankbaar zijn, schrijft de zoon op Facebook.

De vaccinatie was bedoeld voor ouderen, zieken en risicogroepen. Het risico was het waard, want de kans op overlijden in geval van een infectie met Covid-19 was en is voor deze doelgroep niet te verwaarlozen. Voor alle anderen was en is het een vergissing: je vaccineert geen jonge en gezonde mensen tegen een ziekte die 99% van de tijd alleen oude en zieke mensen doodt, en riskeert dat zij sterven aan de bijwerkingen van een experimenteel vaccin, bericht Unser Mitteleuropa.

  Het biotech-plan om ons te vernietigen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

Vorig artikelAstraZeneca: wat u moet weten over Covid-19 virale vectorinjecties
Volgend artikelNieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in