Italiaanse vrouw in coma met maximale trombose na AstraZeneca-vaccinatie

2
1236

Een 54-jarige Napolitaanse vrouw, Sonia Battaglia, die vorige week het AstraZeneca-vaccin kreeg toegediend, ligt in zeer ernstige toestand op de intensive care-afdeling van het Ospedale del Mare in Napels. Het vaccin is partij ABV5811, die op dit moment in heel Italië in beslag wordt genomen. Het nieuws, verspreid door familieleden, is bevestigd door gezondheidsbronnen. De vrouw, aldus familieleden, had geen medische voorgeschiedenis en ligt nu in kritieke toestand op de intensive care.

Het wanhopige bericht van de familie Conte-Battaglia op Facebook:

Mijn moeder is niet dood maar we hebben ieders hulp nodig zodat alle dokters dit kunnen zien… help alstublieft! Mijn moeder (Sonia Battaglia), een 54-jarige vrouw, is altijd zo gezond geweest als een vis totdat zij verleden week een vaccinatie onderging: vaccin AstraZeneca (batch ABV5811), vervaldatum 30/06/2021, verantwoordelijke voor de vaccinatie: A. C., toedieningsdatum 1 maart 2021, 15:05 uur.

De volgende ochtend, gisteren 13 maart, vroeg ik mijn moeder om haar linkerbeen te bewegen en op te tillen. Ze was ervan overtuigd dat ze het kon optillen, maar in plaats daarvan was ze volledig immobiel! Ik nam haar in mijn armen en bracht haar naar de eerste hulp (Hospital del Mare in Napels), waar ze werd gediagnosticeerd met een hersenbloeding, waarbij ze ook een hartaanval kreeg… na een gesprek met de artsen die middag, vertelden ze ons dat ze binnen twee uur een MAXIMALE TROMBOSE had die alle organen van het lichaam aantastte, een CELEBRALE HEMORRHAGE en een occlusie van de aorta veroorzaakt door een plaque.

Er is geen manier om in te grijpen omdat de heparine de bloeding naar de hersenen blijft verhogen! Ik smeek u, ik smeek u om te helpen, zodat we meer medische consultaties kunnen krijgen die dit gif waarmee ze ons proberen in te spuiten aan het licht zullen brengen! Ik vraag nederig om uw hulp, een hele familie is hier vernietigd en als u ons kunt helpen zouden we u enorm dankbaar zijn, schrijft de zoon op Facebook.

De vaccinatie was bedoeld voor ouderen, zieken en risicogroepen. Het risico was het waard, want de kans op overlijden in geval van een infectie met Covid-19 was en is voor deze doelgroep niet te verwaarlozen. Voor alle anderen was en is het een vergissing: je vaccineert geen jonge en gezonde mensen tegen een ziekte die 99% van de tijd alleen oude en zieke mensen doodt, en riskeert dat zij sterven aan de bijwerkingen van een experimenteel vaccin, bericht Unser Mitteleuropa.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

Volledig gevaccineerden lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerden

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here