Op sociale media circuleren beelden van biologische mannen in vrouwelijke sportbeha’s en badpakken, een zoveelste belediging voor het vrouwelijk geslacht.

Een walgelijke nieuwe advertentie van modemerk Adidas toont een biologische man met een enorme bobbel die een badpak showt, schrijft Adan Salazar.

Op sociale media circuleren beelden van de “Pride-collectie voor vrouwen” van het bedrijf, waarop biologische mannen in sport-bh’s en badpakken te zien zijn.

Adidas en haar weerzinwekkende reclamecampagne, waarin ook “plus-sized” modellen te zien zijn, werden op sociale media fel bekritiseerd, waarbij verschillende mensen aandrongen op een boycot van het bedrijf.

De Britse TalkTV showhost Julia Hartley-Brewer wees erop dat ze een sok in haar badpak moest stoppen om de bolling van het model te simuleren.

In een gesprek met TalkTV merkte Helen Joyce van de groep Sex Matters op dat vrouwen geen vrouwgerichte kleding door mannen gemodelleerd willen zien.

  De mensen worden wakker! 2023 was het jaar dat samenzweringstheorieën feiten werden

“Het is toch niet te geloven? Als er twee plaatsen zijn waar mannen en vrouwen verschillen, dan is het in sport en in kleding”, aldus Joyce, volgens The Daily Mail.

“Dus waarom vrouwen zouden willen weten hoe een badpak eruit ziet bij iemand met een bobbel in het kruis, smalle heupen en brede schouders, en een platte borst is mij een raadsel. Ik ken ook niet veel mannen die dit zwempak zouden willen dragen. Ze zijn welkom als ze willen, maar ik denk niet dat ze dat willen. Dus wat is de markt?”

Vrouwelijke olympiërs spraken zich ook uit tegen de woke marketing van het merk.

“Adidas, als je een badpak wilt ontwerpen voor transvrouwen, ga je gang. Zij hebben andere behoeften. Maar stop met gaslighting van vrouwen,” schreef Sharron Davies, een voormalige Britse zwemster die eerder twee Olympische medailles won.

De voormalige Britse langeafstandsloopster Mara Yamauchi merkte ook op dat het bedrijf “vrouwen had kunnen betalen om dit te modelleren. In plaats daarvan kozen ze een man. Merken wissen vrouwen uit.

Zal de modelijn die zich richt op atleten gedwongen worden een Bud Light-achtige boycot te ondergaan als gevolg van haar afschuwelijke beslissing om vrouwen uit te wissen?

  “State of the Nation” toespraak van premier Viktor Orbán

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De huiveringwekkende reden waarom grote bedrijven lucratieve deals uitdelen aan biologische mannen die zich voordoen als vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw massale Russische luchtaanval in Oekraïne op 18 mei 2023 
Volgend artikelHet feest is voorbij voor Zelensky nu aanhangers lauw worden over Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Het lijstje met merken die we kunnen boycotten groeit gestaag:
  – Heineken
  – Bud
  – Balenciaga
  – Adidas

  Als ik er een vergeten ben, laat me weten!

  • Wil mei 19, 2023 at 08:36

   Je hoeft niets te boycotten binnen afzienbare tijd eten we behalve de rijken insecten. Deze imbecieligheid accepteren staat gelijk met de gehoorzaamheidstraining aan de vrijwillig genomen mRNA “vaccins” u zult niets bezitten doch gelukkig zijn.

   Het idioten leger welke graag doen koketteren met de LHBTIQ en genderwaanzin wordt met de dag groter, géén aandacht aan schenken is n.m.m. het beste wat een realistisch mens kan doen, de mensen worden uiteen gedreven hiermee devide et impera….!

  • Ik zou niet het niet weten want zodra ik de eerste beelden zie (gemengde koppels, etc.), zap ik weg en krijg ik dus ook de naam van het merk niet meer te zien.
   Sinds de komst van digitale tv kunnen alle kijkcijfers in real time gevolgd worden.
   Hopelijk wordt er dus massaal weg gezapt want deze manier van product boycotten doet pijn in de portefeuille van het betrokken tv station en van haar adverteerders.

 2. De burger moet beginnen geen globalisten producten te kopen. Laat maar omvallen de pharma pfizer, astra zeneca, Jhonson and Jhonsom, microsoft, Appel, alles it-c bedrijven, Heneiken, Unilever en enz dan valt Black Rock. De groste rijkere bedrijven moeten failliet voor onze vrijheid.

 3. Ergerlijk dat hij het bijvoeglijk naamwoord “biologische” gebruikt; mannen zijn mannen. Vrouwen zijn vrouwen. Hij suggereert hiermee dat er verschillende soorten mannen bestaan, daarbij akkoord met het walgelijke transgenderisme. Er zijn alleen maar mannen, en er zijn “omgebouwden.” Je hoeft een man niet een “biologische man” te noemen om aan te geven dat het een man is. Hetzelfde voor vrouwen. Waarom moet de standaard aangepast worden ten gunste van de waanzin… Laten we in godnsnaam niet beginnen elkaar “biologische man” en “biologische vrouw” te noemen. Het zou dan op zijn minst moeten zijn “biologisch intacte man” en biologische intacte vrouw.” En voor de omgebouwden, verzin maar wat je wilt.

  Dat gezegd, al jarenlang wordt er van vrouwen geëist dat ze broodmager en jongensachtig gebouwd zijn om model te zijn. Ook geen zuivere koek, en bedacht door mannen. Ook zijn de modeontwerpers grotendeels mannen.

 4. Vrijwel elke merkprodukt is 3x tot wel 30x duurder dan de nonamevariant die veelal uit dezelfde (chinese) fabriek komt. De zgn. “meerwaarde” zit vnl. in de leugens die via marketing verkocht worden via zeer veel reclame oa in de vorm van dit soort transgenderonzin. Kies altijd voor de nonamevariant.

  • Ik ken zo’n aardige man die ik 1 keer sprak, hij heeft een paar blonde kinderen en nu ook een paar negertjes, niet PIK zwart maar donkerbruin en heel knap. Meisjes. Ze hebben kennelijk het geld om zulke knappe kinderen te nemen. Je kunt zo in de catalogus kijken en ze uitkiezen.

 5. Waarom zou een badpak perse voor vrouw zijn?; als iemand daar gelukkig van wordt moet hij/zij dat toch dragen?

  Waarom is er met heel veel dingen vanaf vroeger onderscheid gemaakt…… dit willen velen nu weer ongedaan maken.

  dat alles betuttelig / overdreven wordt gepromoot staat hier even los van

  • Bart mei 19, 2023 at 09:26
   Dat zou het probleem niet zijn. Vrouwen dragen ook broeken omdat ze dat prettig vinden. Dan zijn er hele stammen van mannen met baarden die enkellange witte jurken dragen in het openbaar. In het Vaticaan dragen ze ook lange jurken, zelfs met gekke petten op hun kop. In Schotland dragen mannen ook rokken. De Romeinen droegen minirokjes van metaal. Veel mannen dragen roze of rode broeken. Maar dit verhaal gaat verder; overdreven is niet eens het juiste woord hier. Het is een ware campagne om geld te zuigen uit het wegvegen van vrouwen, alsof vrouwen tweederangsburgers zijn met een minderwaardig voorkomen. Het speelt in op een ziekelijke waanzin, en dat is heel anders dan een persoonlijke keuze in hoe je gekleed wilt gaan.

   • Volgens vele homo’s zijn vrouwen niet meer dan kweekdieren die enkel goed zijn om kinderen te maken…
    Tenzij ze gelijk hebben, is het niet te bevatten dat vele ‘intellectuele’ vrouwen (journalisten en co.) haast fanatiek de genderwaanzin verdedigen.
    “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first…” (Prometheus)

    • Doordenker-2 mei 19, 2023 at 16:01
     Ik vraag me dit ook af over het kortzichtige gebalk van vele vrouwen. Dat gezegd, mijn homo vrienden vertelden me dat vrouwen door de alpha homo’s geminacht werden en ze er nooit mee om wilden gaan. Maar hoe zij dachten de mensheid in stand te houden, daar werd nooit over gesproken. Veel vrouwen lijken inderdaad wel op ‘kweekdieren’ maar dat was natuurlijk wel de rol die ze van de natuur meekregen. Daar kun je niks aan doen, tenzij je je laat ombouwen.

 6. De oorlogvoerende, met waanzinnige schulden belaste Westerse wereld is KNETTERGEK aan het worden ! Een ‘Sodom en Gomorra’ event zal het hoogst waarschijnlijk ‘oplossen’ , de geschiedenis herhaalt zich altijd, zegt men…..

 7. het is was en blijft een minderheid.. eentje die zich zelf zal resetten..wat overblijft is stof in de wind Ba🤮

 8. Waanzin ze weten niet meer om hun produkten de kelder in te gooien en nog iets wat ik steeds heel eigenaardig vond “eigenlijk koop je hun produkten veel te duur en hebben ze ook nog eens gratis reclame deze producenten doordat je met hun produkten te koop loopt “dus gratis reclame voor die kwallen”

 9. Onnozel, te weten dat omgebouwde mensen niet mogen meedingen in competitiewedstrijden in de sport, wegens de diverse eigenschappen in spiermassa, man/vrouw.

 10. Het enigste dat die lgbtq+ lovers bereiken is dat ze zichzelf in kotjes plaatsen, en het is niet verwonderlijk dat dat weerstand oproept bij mensen met gezond verstand.
  Vuile jeanetten en peedees blijven door heel die polemic rond circuleren.

 11. Nog nooit iets gekocht omdat het een bepaald merk is. En kleding met reclame erop bewust ook niet. Als men wil dat wij reclame voor ze lopen, dan betalen ze er maar voor.
  Maar zelfs dat is nu achterhaald, gaan we dus helemaal nooit meer doen! 🙂 🙂 🙂

 12. In de VS werd een biologische man genomineerd als ‘vrouw van het jaar’.
  We hebben hier met ‘waanzin’ te maken in de letterlijke betekenis van het woord.

 13. Ik vind dat dit soort thema’s lekker uitgevochten moeten worden op mainstream media.
  Want daar hoort dit thuis. In het gebied waar grote merken de macht hebben.

  Ik denk dat (zulke) grote bedrijven de sekse/sexuele hypocrisie willen aantonen.
  Want er zijn ook andere mannen die in zulke pakjes lopen. American Wrestling is bijvoorbeeld zoiets
  wat velen stoer en mannig vinden. Waar graag naar gekeken wordt. Die sporters kunnen ook in gewone lossere kleding gaan. Vanuit deze hoek veel tegenstand lhbtq-agenda’s.
  En zo wel in veel meer voorbeelden van sport.
  In Nederland bijvoorbeeld met wielrenners die neus-op-kont in superstrakke pakjes fietsen.
  Vanuit dezen ook wel vele anti-lhbtq-ers, maar dezen moeten dan eens naar hunzelf kijken.

 14. Echt die zogenaamde man heeft echt een fucking junki kop bah. En uiteraard moet hij ook nog zwart zijn. Lang leven de blanke ras.

 15. Dit valt allemaal onder de grote verdeel en heers Agenda. Dus negeren is het allerbeste. De merken die hier aan meedoen snijden zichzelf in de vingers. Daar weet dat US biermerk alles van.

 16. Alles boycotten dat zich met dat achterlijke WOKE inlaat!
  Net als in de US met dat Bud Light.
  Dus voor mij ook geen Adidas meer, simpel is het!

 17. Ik vraag me af wat zitten er voor een mensen achter bij ondernemingen die dit soort walgelijke dingen bedenken ? Heeft dit te maken met de ziekelijke prestatiemaatschappij ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in