De zoon van de medeoprichter van het World Economic Forum, Hussain Najadi, heeft de misdaden van de mondiale elite aan de kaak gesteld en roept nu op tot de arrestatie van Klaus Schwab en andere WEF-managers, Bill Gates, de leiding van de WHO en Big Tech- en Pfizer-managers, schrijft Thepeoplesvoice.

Pascal Najadi is de zoon van Hussein Najadi, een bankier die samen met Klaus Schwab in 1971 het World Economic Forum oprichtte en er 10 jaar later mee stopte omdat hij walgde van Schwabs dystopische visie op de toekomst van de mensheid.

Pascal Najadi zegt dat hij en zijn moeder nu aan het sterven zijn door het Covid-vaccin, dat hij “vergif” noemt en dat door de globalistische elite aan de mensheid is opgedrongen.

Najadi werkt uitgebreid samen met aanklagers in de misdaden tegen de mensheid zaak tegen sleutelfiguren van de globalistische elite, waardoor het World Economic Forum, de VN en de WHO zich zorgen maken dat hun diplomatieke immuniteit op het punt staat te worden ingetrokken en arrestatiebevelen worden uitgevaardigd.

De jongere Najadi heeft een goede staat van dienst als het gaat om het ten val brengen van globalistische tirannen. Hij was de man die een rechtszaak startte tegen de Zwitserse premier Alain Berset wegens liegen over Covid-vaccins, wat leidde tot zijn aftreden in juni van dit jaar.

Najadi is niet tevreden met het omverwerpen van de Zwitserse premier en heeft zijn zinnen gezet op de echt grote vissen bij de VN, Gavi, het WEF en de WHO.

De eerste stap in het ter verantwoording roepen van de gloalistische elite is het opheffen van hun diplomatieke onschendbaarheid door de Zwitserse regering, zodat ze gearresteerd kunnen worden, volgens Najadi, die zegt dat “de duivel in Genève woont”.

  WEF Insider: Klaus Schwab riskeert doodstraf voor 'misdaden tegen de mensheid'

Bekijk de volledige reportage hier:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Complottheoretici krijgen steeds gelijk; deskundigen waarschuwen dat dit gevaarlijk isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGaza-oorlog verbrijzelt de macht van het Westen in het Mondiale Zuiden
Volgend artikelPoetin veroordeelt de Israëlische genocide in Gaza: “Onschuldige mensen worden zonder onderscheid gedood”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Tik tok Tik tok weer een stapje verder mocht dit doorgaan dan zal dat nazi gespuis in Den haag ook worden opgepakt🧐😜😂😂😂🖕💉⚰️

  • Had al lang gebeurd moeten zijn maar zulk tuig loop hier vrij rond en zijn ook nog de baas over ons hoe gek en dom kan een volk zijn, lang leven Geert en Baudet.

 2. Ondertussen is de 4e Industriële Revolutie (WEF) niet meer te stoppen, Nederland bevindt zich in een milde recessie, Duitsland is er erger aan toe door het gefaseerd uitschakelen van de kerncentrales door het gevoerde politieke beleid van de Lutherse dominees dochter crypto-communist Angela Merkel.

  Volkswagen verkoopt 50% minder auto’s Ford verliest op elke E-auto 38.000 Dollar ect de juridische strijd tussen Pascal Najadi en Klaus Schwab zal een langdurige Titanen strijd zijn welke over een lange periode van tijd uitgesmeerd zal worden, dit geeft de WEF satanisten de tijd om hun dystopische agenda te voltooien n.m.m.

 3. Een man van zijn kaliber met de nodige kennis dat een prikje neemt…..wat een sprookjsverhaal.

  Als we zelf niets doen stopt het niet!!!

 4. Dit wordt nogal wat.
  Welke internationale organisatie zal er NIET worden opgeheven.
  Het wordt nog een oefening om vervangers voor deze TOTAAL GECORRUMPEERDE VERLENGSTUKKEN VAN DE WERELD-POLITIEK te vervangen in iets beters.
  LET OP !!!!!
  Beste burgers, deze nieuw op te richten POLITIEKE ROTZOOI zou voor eens en voor altijd gedwongen moeten bestaan uit NIET POLITIEKE FIGUREN.
  Bewijsbaar zonder enige politieke voorgeschiedenis en gecontroleerd door steeds een internationaal samengesteld team van Burgers (AASGIEREN, die er op gebrand zijn om fouten, corruptie en verkeerde beslissingen te ontmaskeren) dat elk jaar wordt vervangen door verse krachten.
  ’t Zijn maar wat ideeën maar toch !
  Het komt er aan, we moeten met z’n allen beginnen brainstormen.

  • Beste Jan…

   Ik lees je reactie en ik doorbreek mijn zwijgen toch even. Mensen moeten beseffen dat we niks moeten vervangen!!! In de afgelopen jaren heb je exact kunnen zien wat er mis is in de wereld en dat we al die instanties moeten afschaffen en weer met elkaar moeten gaan samenwerken ipv te strijden.

   Wij moeten onze eigen persoonlijke leiders gaan worden obv de liefde in onze harten. Jij stelt voor om de oude matrix te beëindigen en een nieuwe matrix op te starten. Pfff… misschien moet je bij het WEF gaan werken. Stop nou eens om een groepje satanische slavendrijvers aan te stellen!!! Mijn hemel… al die clubjes zijn het probleem en jij wil het probleem opheffen door nieuwe clubjes te installeren die vervolgens weer door een nieuwe WEF nazi satanisten club worden geïnfiltreerd.

   Er zijn problemen en die moeten/kunnen we samen oplossen!!! Politici hebben nog nooit problemen opgelost, ze creëren alleen maar problemen en ze roven ons kaal. Reken eens uit hoeveel belastingen jou straat betaald. Als we dat geld SAMEN gebruiken, zullen alle straten worden opgeknapt en kan iedereen worden verzorgd.

   Mensen moeten ophouden om hun eigen stem en hun eigen macht aan een poppetje weg te geven, die ergens in een kantoor honderden kilometers verderop, zogenaamd de problemen bij jou voordeur, in jou straat, in jou wijk, in jou dorp, in jou stad gaan oplossen!!!

   Politiek is een kanker, kanker moet je niet vervangen voor nieuwe kanker. Kanker moet je vernietigen. WIJ mensen moeten het SAMEN zelf gaan doen. Geen discussies of eindeloze vergaderingen. Iedereen moet gewoon LOKAAL de problemen oplossen die zich LOKAAL voordoen. Als iedereen dat doet worden alle problemen ter wereld opgelost.

   Jij stelt voor om de matrix te vervangen voor een nieuwe matrix. Pfff… ik lees dat op meerdere sites van meerdere mensen. Word nou toch eens echt wakker!!! Net als het stemmen… komop… door te stemmen geef je de satanisten de macht. Iedereen moet stoppen met stemmen om te laten zien dat we uit deze gestoorde sekte willen en uit het piramidespel van de politiek willen. Wake up man… we leven in een concentratiekamp!!! We moeten uitbreken en nadenken hoe we het helemaal anders kunnen gaan doen.

   Een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain is een begin. Belasting afschaffen en SAMENwerken is een tweede stap. ONDERwijs afschaffen en kinderen leren rekenen, lezen en schrijven zodat ze zichzelf kunnen ontwikkelen ipv dat ze tot slaven worden gehersenspoeld.

   De oude wereld moet eindigen!!! Volledig!!! Word nou eens echt wakker, we moeten alles loslaten en opnieuw beginnen. En het is simpeler dan mensen denken. Namelijk;

   1. Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient.
   2. Als iedereen zichzelf leidt obv liefde, dan wordt alles liefde.
   3. Als iedereen SAMENwerkt ipv strijd, dan worden alle problemen opgelost.
   4. Als alle straten voor de straat en voor elkaar zorgen, dan wordt de hele aarde vanzelf een paradijs.

   Dit gaat allemaal mis zodra we ons gaan bemoeien met anderen ipv onszelf op orde te maken. Mensen moeten zichzelf op orde maken en hun directe omgeving liefde te geven ipv alles uit te besteden aan poppetjes en instanties. MOEDERS EN VADERS moeten hun kinderen zelf opvoeden ipv door kinderdagverblijven en door het ONDERwijs.

   Word wakker Jan!!! De verandering die nodig is, is dat wij uit de sekte van de politiek en instituties stappen en het weer zelf gaan doen!!!

   ONDERwijs is een propagandakamp. Politiek zijn gewetenloze pooiers. Instanties zijn poortwachters. Belastingdienst houdt ons arm. Internationale samenwerking zorgt dat de mensheid arm, dom en afhankelijk blijft. We leven in een hel Jan… we moeten alles afbreken en opnieuw beginnen. Tip; kijk de matrix!!! We leven in een fake wereld en alleen rekenen, lezen en schrijven kunnen nuttige vaardigheden zijn. De rest is propaganda om ons mee te hersenspoelen. Onze hele geschiedenis is een leugen. Onze hele levens zijn fake. We zijn totale slaven. Alleen de vernietiging van de oude wereld en alles wat we kennen kan ons bevrijden.

   Alles draait om liefde… dat is de pure waarheid. Waar geen liefde is, is alles angst en in angst is alles een hel. Wij worden in constante en permanente complexiteit en daarmee in angst gehouden. Een mens is liefdeloos (egoïstisch) of liefdevol. Ze hebben ons allemaal liefdeloos gemaakt zodat niemand elkaar nog dient, waardoor we allemaal slaven zijn. Wil je een slaaf zijn??? Geef dan je stem en je macht aan liefdeloze politici en liefdeloze internationale clubjes en liefdeloze miljardairs!!!

   Wil je geen slaaf zijn? Onderzoek dan hoe je alle angst (ego) loslaat. Want het ego is de slaaf in ons en wij worden vanaf onze geboorte dmv angst in die slavenrol gedrukt.

   Maar geen zorgen Jan… we gaan er samen wel komen. De mensheid is heel hard en heel snel aan het leren/herinneren wie wij zijn zonder alle hersenspoeling. Want de mensheid is voor 99,99% gehersenspoeld… nog 0,001% en we slaan door, want 100% hersenspoeling werkt niet. Daarom wil het WEF ons uitroeien, omdat ze weten dat ze op het maximale van hun macht zitten. Het is WIJ of zij… maar WIJ zijn met teveel. Ze hebben hun hand overspeelt en wij zullen getuige zijn van hun ondergang omdat wij uit de hersenspoeling komen en realiseren dat we al duizenden en duizenden en duizenden en duizenden jaren als slaven worden gebruikt doordat we in ons brein/in onze gedachten zijn opgesloten.

   Zoals Tigron (volgens mij) hier op FN wel vaker zei;

   De verste en belangrijkste reis die een mens kan maken is de 40cm van het hoofd naar het hart.

   In een wereld die wordt gegijzeld door satanisten draait alles om wetten en regels. Want satanisten zien ons als slaven die hun wetten en regels moeten gehoorzamen.

   In een wereld obv liefde zijn geen wetten en regels nodig, daar dient iedereen elkaar en is iedereen leerling en leraar in één.

   • Welke internationale organisatie zal er NIET worden opgeheven.
    TOTAAL GECORRUMPEERDE VERLENGSTUKKEN VAN DE WERELD-POLITIEK te vervangen in iets beters
    POLITIEKE ROTZOOI
    Beste burgers, deze nieuw op te richten POLITIEKE ROTZOOI zou voor eens en voor altijd gedwongen moeten bestaan uit NIET POLITIEKE FIGUREN
    enz.
    Is dit nu zo’n pissige reactie waard en is het zo nodig om dit nagenoeg omgekeerd te begrijpen.
    Ik ben het overigens met bijna alles eens wat je mij probeert te zeggen.
    HELAAS, ik ben er zeker van dat we nog duizenden jaren nodig zullen hebben om naar jouw soort van PARADIJS te evolueren; ik zie dat ook wel graag gebeuren maar blijf een beetje nuchterder.
    VANDAAR, lijkt het mij nuttig om alle POLITIEK af te schaffen (het is HELEMAAL ROT TOT OP HET BOT)
    Ik stel helemaal GEEN NIEUWE MATRIX voor !!! Mijn GOD ?
    Lees eens een keer wat er staat, het is niet eens veel, opnieuw, mijn voorstel is dat HET VOLK zelf de macht in handen neemt, het zal wel altijd met een systeem van vergadering en het bereiken van consensus zijn. MAAR VANUIT HET VOLK (de Burgers) ZELF. En uiteraard VOLKOMEN TRANSPARANT , en nooit meer door een kliek BEROEPSPOLITICI.

    Ben benieuwd of je nu weer alles uit de kast gaat halen om mijn bedoelingen 180° te draaien ?
    Vele groeten aan je Utopia vanuit de HEL hier.

  • Beste Jan,
   Om een andere wind te laten waaien zal de mensheid, internationaal, regionaal en persoonlijk het EGO moeten loslaten en anderen op dezelfde waarde schatten als zichzelf.
   De uitspraak is al zooo oud:
   ” heb uw naaste lief zoals uzelve ”
   Het is blijkbaar zo verdomde moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen.
   Het zijn de bekende fenomenen die daar de schuld aan hebben;
   Hebzucht, geld, geloof, macht, eerzucht, manipulatie/misleiding, en nog tal van dergelijke zaken die de wereld geen betere plaats maken.
   We zullen het niet in een redelijke korte tijd voor elkaar krijgen om het roer om te gooien.
   Ik kan daarbij ook weer wijzen op een andere zeer oude wijze uitspraak:
   ” verbeter de wereld en begin bij jezelf “.

   Geef eens spontaan een bosje bloemen van de Aldi aan een mede klant waarvan je het gevoel hebt dat die het nodig heeft.Het kost weinig terwijl de ontvanger deze geste nooit meer zal vergeten en een verassende glimlach op het gezicht zal laten verschijnen.

   Zeg eens wat vaker hallo, goeie middag enz. tegen wildvreemde mensen.

   Zet met Sinterklaas of de Kerst een een kleine verassing bij iemand aan de deur waarvan je het vermoeden hebt dat die het vandaag de dag moeilijk heeft. Bel aan en loop weg.
   Verheug je en verplaats jezelf in het gevoel wat de ontvanger zou hebben gekregen.

   Zo zijn er nog tal van suggesties om anderen het gevoel te geven dat ze niet vergeten worden en respect krijgen. Dat ze er mogen zijn en meedoen in de wereld.
   Met de juiste instelling kun je er zelfs plezier in krijgen om dat vaker te doen, let wel, belangeloos!!!

   • Prachtige reactie Tigron. De verandering die nodig is, is idd de verandering in onszelf. Het ego moet en gaat sterven, wie dat doorheeft is al innerlijk aan het werk, wie dat nog niet doorheeft gaat dat vanzelf doorkrijgen want de realiteit gaat bij iedereen aan de deur komen.

    De transformatie is denk ik dichterbij dan je denkt Tigron. Om echt intrinsiek te veranderen, hebben de meeste mensen een mega trauma nodig. Velen die hier lezen hebben de afgelopen jaren al een mega trauma moeten verwerken en zijn daardoor al aan het transformeren. Velen hier op FN hebben een groot deel van hun ego’s zien afsterven en ze zijn bijna klaar om de rest van hun ego ook los te laten. De massa die nog wegkijkt om hun ego’s in leven te kunnen houden, zullen binnenkort doodsangsten uitstaan als de dictatuur echt vormen gaat krijgen die niet meer te negeren zijn.

    Mensen censureren de realiteit door alles in hun onderbewustzijn te gooien, maar dat onderbewustzijn zit bijna vol en er is weinig nodig om mensen wakker te maken en als ze eenmaal wakker worden in deze nachtmerrie dan zullen ze in doodsangst komen en dan gaat de verandering heel snel.

    Wat jij in je reactie zegt is precies wat er nodig is en ik herken je voorbeelden, ik doe dat soort dingen ook regelmatig. Het doet me goed om te lezen dat ik niet de enige ben.

    Blijf sterk Tigron, blijf je liefde met ons allen delen… ik hou van jou! Ik hou van iedereen hier en iedereen buiten FN. Zet hem op allemaal. In een liefdevolle wereld hebben wij geen leiders nodig, in een liefdevolle wereld is liefde onze leider.

    • Beste mensen,
     Zeer juist en lief,maar anders gezien waarom moeten de werkende en zelfs gepensioneerde mensen belastingen betalen.? Bedenk eens goed dat we alle dagen costant belastingen betalen (zelfs als je slaapt)bij alles wat je aanraakt via de BTW,als je alleen met deze onschatbare belastingen niet voldoende hebt om alles te regelen en te betalen zal het nooit genoeg zijn. Dan zouden de mensen bvb halftijds werken en zelf hun kinderen opvoeden,daar is het begin van alles,en automatisch meer liefde hebben zoals vroeger. In 1970 kwam de BTW op en deze is altijd blijvenstijgen,
     waarom moeten we extra belastingen betalen die ook altijd verder stijgen.
     Ik denk dat het zal eindigen zoals YURI BEZMENOV het voorspelde.
     Ook wij hopen op een liefdevolle wereld

 5. Apart verhaal. Hij zal geen ‘controlled oppositie’ zijn, zo klinkt het niet. Is echter wel in het virusverhaal getrapt en deed mee met het gifspuiten. Vraag is waarom, als hij zo snugger is. Ook de moeder dus. En de vader, de maat van Klaus Vaak? Is die ook gif-gespoten?

  • Ja ligt eraan als zijn ouwe al in de jaren 80 uit het clubje is gestapt, zal hij weinig weet hebben gehad van de euthanasie serum campagne van deze psychopatische eugenica’s. Deze agenda is volgens mij rond 2000 pas op de tekentafel beland. Ik hoorde er in 2014 pas van dat ze van plan waren mensen vrijwillig te laten euthaniseren en een mysterieus virus uit Azië als boosdoener aan te wijzen.

 6. Ik vind het betreurenswaardig dat de geïnjecteerde geen massa aangiftes doen en eisen stellen. Rest mij niks anders dan ze een fijne euthanasie te wensen,eugen schuld.

 7. Praat voor de vaak, houdt de zogenaamde wakkere sheeple even bezig. Ondertussen stoomt de WEF-trein volop verder terwijl niemand een betonblok op de sporen kan/durft gooien.
  We worden vanzelf (lees: door onszelf) naar het 15′ Dachau gevoerd, zoals vooraf netjes gepland.
  Sorry, people (lees: sheeple).

 8. Er wordt zoveel geroepen, maar het helpt allemaal niet…

  1. omdat het leugenaars zijn,
  2. omdat het dromers zijn,
  3. omdat degene die iets MAG zeggen in het systeem gevangen zit en deel van het probleem is geworden.

  En daarnaast, wie gaat hen dan arresteren, wie gaat hen veroordelen? Politie en justitie is onderdeel van het fascistische systeem en worden betaald om de burgers te controleren en/of aan te pakken.

 9. ik heb altijd gezegd vroeg of laat komen ze aan de buurt ,mensen zullen inzien wie en wat vertegenwoordigd Nederland en andere Wie zijn hun leiders van soevereine landen .

 10. Met de QSF iso 20022 waar elke bank ter wereld aan moest voldoen, zal de wereld in het westen laten imploderen. Want er kan sinds afgelopen zondag geen geld meer uit het niets aangemaakt meer worden. Elke nieuwe lening bij een private bank moet nu goud gedekt zijn. In NL was alleen ING zover, de rest van de banken konden niet aan voldoen. Daar de politiek graag met miljarden rond strooit, kan niet meer. In Duitsland is de regering nu platzak. Daar alle landen al failliet zijn en onder curatele staan. Kunnen zij niets meer. Centrale banken hebben meer schulden open staan, dan dat zij aan goud als tegenwaarde hebben. Dus zij zijn in gebreke gesteld, zoals vele privaat banken. Eind van de maand zal waarschijnlijk in veel landen de chaos uitbreken, want vele kunnen dan hun salaris/uitkering niet meer ontvangen, want de bank kan geen ongedekt geld meer uitgeven. Begin januari 2024 zal de dollar, euro en de pond niets meer waard zijn. Het QSF accepteert geen fiatvaluta. Ieder die meer dan 100.000 op de bank heeft staan, moet zijn fiatgeld omzetten in andere valuta of in edelmetaal, anders is het WC papier in 01-01-2024.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in