In een videoclip die op social media veel aandacht heeft gekregen, wordt premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland gevraagd naar de aanpak van de pandemie door het land en zij geeft toe dat er twee verschillende klassen worden gecreëerd.

In een interview met de NZ Herald op vrijdag vraagt een verslaggever aan Ardern of het haar doel is om twee klassen van burgers te creëren met het zogeheten stoplichtsysteem van Nieuw-Zeeland, dat zij diezelfde ochtend onthulde.

“Dus je hebt in feite gezegd, je ziet het waarschijnlijk niet zo, maar twee klassen van mensen – of je gevaccineerd of ongevaccineerd bent. Je hebt al deze rechten als je gevaccineerd bent,” vroeg Derek Chang van de NZ Herald.

“Dat is wat het is, yep,” antwoordde Ardern.

Met het nieuwe stoplichtsysteem van Nieuw-Zeeland heeft de regering verklaard dat zij de lockdowns zal beëindigen wanneer 90 procent van de bevolking is gevaccineerd, hetgeen zij zal kunnen aantonen met vaccinatiecertificaten.

“Laat je vaccineren”

Ondernemingen zoals kerken, sportscholen en andere gelegenheden die certificaten hebben geïmplementeerd, zullen bij groen of oranje zonder beperkingen kunnen functioneren, maar bij rood zullen hun bepaalde beperkingen worden opgelegd. Ondernemingen die zich niet aan het vaccinregime onderwerpen, zullen aan “strenge beperkingen” worden onderworpen.

“Als je zin hebt in de zomer, als je naar bars en restaurants wilt gaan, vaccineer jezelf dan, als je naar de kapper wilt, vaccineer jezelf dan,” zei Ardern.

Volgens de minister-president is het systeem ingevoerd om gevaccineerden een veilig gevoel te geven.

Nieuw-Zeeland heeft ook speciale voorzieningen waar degenen die het land binnenkomen 14 dagen in quarantaine moeten blijven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Premier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost – 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallenVolg Frontnieuws op Telegram

  Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken
Vorig artikelWie beslist wat er in je lichaam wordt gedouwd? Bill Gates
Volgend artikelDenemarken meldt hoogste infectiecijfer sinds mei, ondanks dat 75% van de bevolking volledig gevaccineerd is “Er is toch iets dat erop wijst dat de vaccins niet zo goed zijn als we zouden willen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Die “vrouw” ( of moet ik nu “persoon” zeggen ) is gevaarlijk totalitair GEK.

  Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

 2. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik een paard zie met een zelf-ingenomen gezicht. Eigenaardige ervaring. Zo te zien poetst ze wel goed. Ik neem aan dat haar dierenarts haar wel regelmatig Ivermectine zal toedienen. Dus deze krankzinnige chymaera heeft makkelijk praten.
  Sjonge, ik ga aandelen in touw-fabrikanten kopen. Ik kan niet wachten.

 3. In de Groene Amsterdammer, het weekblad voor “onafhankelijke, kritische en betrokken denkers”: Terwijl ‘sterke mannen’ als Trump, Johnson en Bolsonaro de greep verliezen, toont Ardern dat de wereld snakt naar menselijkheid en verbinding.

  Ik lach me ziek. Wat een massa hypnose overal, en je dan nog “groen” durven te noemen. En Bolsonaro heeft wel getoond ergens verbinding te maken: met het logisch vermogen in zijn eigen hoofd, onaangetast door het verderf van de gifspuit.

 4. Covid-19 update: PM Jacinda Ardern gets second vaccine after announcing start of group 4 roll-out
  13:33, Jul 28 2021

  Wat wordt er een hoop gefluisterd tussen het Paard en het Nijlpaard met het spuitje.. moet er nog iets speciaals gebeuren met deze speciale intenting?

 5. Types die overmatig met hun handen praten en een communicatietraining hebben gehad voordat ze in het spel werden gezet, vertrouw ik principieel niet.

  • Die gekke super-ambitieuze heks met paardetanden is door kerels uitgekozen, en door kerels aangesteld, en door kerels aangestuurd. Maak jezelf niks wijs. Het is puur strategie dat niet anders is dan de BLM, het feminisme destijds, de GQBLTR (of weet ik wat voor acronym ze er op na houden), en er zijn zat van dit soort super-ambitieuze kut heksen te vinden die zich alles laten influisteren door kerels voor een paar kwartjes en een klap op de kont om zich geslaagd te wanen. Je kent er nog wel meer.

 6. premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland(Hitler 2)
  biden
  hugo de jonge
  Marc Rutte
  en nog vele meer
  New World Order (image van Nazi Duitsland)

 7. Zij zit met hetzelfde dilemma als die puinzooi hier. Als die geprikten zich zullen gaan realiseren wat hun is aangedaan dan is de reactie iets wat ze enorm vrezen. Daarom hebben ook het geweld om alles proberen te verdoezelen.
  Maar ook de geprikten hebben de drempel en zijn bang om te moeten toegeven dat ze iets hebben geaccepteerd wat niet terug te draaien is.
  Ook hier komt de cruciale rol van de media in het gedrang.
  Alles voor het vooruitzicht dat wat hen beloofd is door het grote geld.

 8. Die ingespotenen komen echt nooit in opstand. Tegen de tijd dat ze het door hebben, zijn ze al te versuft en te vermangeld om nog wat uit te kunnen voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in