© Billionaires Success (CC BY 2.0)

Een reiziger die op 11 september in Denemarken aankwam, dacht misschien dat hij in het enige vrije land van Europa was beland. Het land heeft de dag ervoor officieel alle pandemische beperkingen opgeheven: niemand is meer gemaskerd in Denemarken, en vrouwen lachen op straat. Afgezien van een lege tent bij de universiteit is het leven in Kopenhagen weer zoals het was in heel Europa voordat de grote leugen over de pandemie vorig jaar door Bill Gates en zijn trawanten werd gelanceerd als rookgordijn voor hun wereldwijde coup, schrijft Daniel Miller.

Achttien maanden later zijn Canada en Australië biofascistische politiestaten, is een seniele dwaas de nominale president van de VS, proberen het Italië van Draghi en het Frankrijk van Macron medische apartheid op te leggen, en beginnen Neil Ferguson, een aanwinst van de Gates Foundation, en Matthew Taylor, een agent van Tony Blair, een nieuw patroon van terreur te slaan op de tinnen trommel van de media om deze winter een nieuwe golf van repressie te rechtvaardigen.

Wat willen Gates en zijn handlangers? Uiteindelijk is het antwoord een wereldregering die zij controleren. Om dit te bereiken is een extreme centralisatie van de macht nodig, wat betekent dat de individuele vrijheid drastisch wordt beperkt en dat de autonomie van intermediaire instellingen en onafhankelijke nationale organen wordt vernietigd door middel van economische, politieke en psychologische oorlogsvoering.

Tot de te liquideren instellingen behoren het gezin, kleine ondernemingen, onafhankelijke academische instellingen en media.

Methoden voor het bereiken van overheersing omvatten het bevorderen van polariserende en verstorende ideologieën, massa-immigratie, massapropaganda, met inbegrip van technieken voor gedragscontrole, kwantitatieve versoepeling, onderdrukking van afwijkende meningen, bevordering van terrorisme, uitbreiding van monopoliekapitalisme, bevordering van problemen die wereldwijde oplossingen vereisen, in het bijzonder klimaatverandering, sponsoring van de facto regime milities in het bijzonder Antifa en BLM, omkoping, chantage, ondermijning, infiltratie, moord, en nu het nieuwe biomedische beleid dat is ingevoerd met de grote leugen van de pandemie.

Wat de nepplaag al mogelijk heeft gemaakt is de grootste uitbreiding van politieke en bedrijfsmacht en de meest massale opwaartse overdracht van rijkdom in de geschiedenis. Wat Gates en zijn trawanten nu proberen te normaliseren is de uitroeiing van elk recht op lichamelijke autonomie. De mensheid wordt gevraagd te accepteren dat het recht om te leven en te werken afhankelijk is van het opgeven van het recht om te beslissen over wat er in je wordt geïnjecteerd. Bill Gates beslist nu wat er in je lichaam wordt gestopt, en misschien zal hij binnenkort het recht krijgen om te beslissen wat er uit je lichaam wordt gehaald. Heb je een orgaan dat hij wil? Bent u minder waard dan de marktprijs van uw organen? Bent u een “drachtig persoon”? Hoe zit het met je baarmoeder?

  Onwetendheid is een zegen voor de slaven van de prik

Hoe is Denemarken schijnbaar ontsnapt aan ten minste een deel van dit alles, althans voorlopig? Het officiële narratief is dat het land alle beperkingen heeft kunnen opheffen dankzij een hoge vaccinatiegraad, wat natuurlijk totale onzin is. Zoals Israël en andere landen reeds hebben aangegeven en een recente studie van Harvard onomstotelijk heeft aangetoond, bestaat er geen correlatie tussen de experimentele seruminjecties met het aantal gevallen en het aantal ziektegevallen, die op hun beurt geen correlatie vertonen met de werkelijkheid. De nieuwe “vaccins” zijn niet alleen gevaarlijker dan alle andere vaccinatieprogramma’s in de geschiedenis samen, maar in het beste geval ook nutteloos: zelfs op het hoogtepunt bieden ze slechts een beperkte immuniteit, die na ongeveer zes maanden tot nul is gedaald, net als de coronavirusvaccins die vroeger op vee werden gebruikt, dat is hoe Bill Gates de mens ziet, als hij de mensheid niet als het virus zelf beschouwt.

Het feit dat de Deense regering, en ook haar Zweedse tegenhangers, bereid lijken te zijn om mee te knikken met de vaccinagenda, zelfs als zij de economische en psychologische oorlogsdimensie van het Gates-plan afzwakken, is leerzaam. De Denen zijn een voorbeeld van wat een natie kan doen wanneer zij niet wordt gecontroleerd door een crimineel syndicaat, maar zij moeten het opnemen tegen een wereld die dat wel is.

Hoewel immens, is de macht van Gates en zijn vrienden niet oneindig en niet gelijk verdeeld over elk land. Zijn invloed wordt bepaald door meerdere factoren, maar vooral door de relatieve integriteit van de tegenkrachten en hun beschikbaarheid voor chantage en/of omkoperij, zoals eerder georganiseerd via Gates-medestander Jeffrey Epstein.

Denemarken is niet helemaal ontsnapt aan de macht van dit netwerk, dat manoeuvreert als een schaakspel, waarbij verschillende stukken anderen dekken, maar de centrale instellingen van het land blijven relatief intact, beschermd door zijn taal en cultuur.

Het is een van de meest vaderlandslievende naties van Europa: zelfs linkse mensen zijn er trots op Deens te zijn. Het land wordt nog steeds fundamenteel bestuurd door zijn regering, die nog steeds verantwoording aflegt aan het Deense volk, in tegenstelling tot het mondiale kapitaal zoals in Groot-Brittannië. De belastingen zijn hoog, maar de openbare diensten en de parken worden goed onderhouden en de straten zijn schoon. Ook zijn de mensen, in schril contrast met Groot-Brittannië, gezond, gelukkig en goed opgeleid, wordt de vrijheid van meningsuiting gerespecteerd en worden echte discussies over politieke kwesties gevoerd, niet alleen in de vorm van pseudo-debatten in de mainstream media, maar ook onder gewone mensen in cafés en bars.

  In tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert

Het is niet onredelijk om te denken dat de voorstanders van Brexit voor een dergelijke samenleving dachten te kiezen. Het is ook waar dat het precies dit soort samenleving is die een obstakel vormt voor de expansie van mondiale regeringen en mondiale markten, dus het soort samenleving dat Gates en zijn vrienden willen vernietigen, en dat we, om hen te verslaan, moeten verdedigen. Maar om dit te doen is meer nodig dan een wijziging in een internationaal verdrag, en een machtige collectieve inspanning van een verenigd volk dat als één geheel optreedt.

De relatieve huidige kracht van Denemarken berust op een ongewone burgerlijke deugd die het land in de afgelopen twee eeuwen ten minste twee keer heeft onderscheiden: eerst toen het een meer beperkte en pragmatische nationale strategische gedachte omarmde na een traumatische nederlaag in de Donau-Pruisische oorlog, en ten tweede in zijn bewonderenswaardige staat van dienst in de Tweede Wereldoorlog, toen meer dan 7.220 Deense joden van deportatie werden gered door ze naar Zweden te smokkelen.

Beide episodes waren verbazingwekkende voorbeelden van strategisch geduld en vermogen tot morele coördinatie, bijna uniek in de moderne geschiedenis. Maar ook belangrijk is dat het beleid van Denemarken ten aanzien van Joodse vluchtelingen in de jaren dertig niet verschilde van dat van andere West-Europese landen. De Denen werden niet gemotiveerd door universalistische humanitaire overwegingen. In de grond van de zaak gaat het hen om de Denen.

Dit is nog steeds hun beleid. Net als de Duitse bezetting van Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog is het niet plausibel om rechtstreeks de confrontatie aan te gaan met de mondiale oligarchie die vandaag via haar agenten en hun marionetten rechtstreeks de regeringen van onder meer de VS, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Australië, Canada en Italië controleert, en geallieerd is met de Chinese regering, maar het is wel mogelijk om minder of meer enthousiast mee te doen.

  Verontrustend: De term "plotseling overleden" duikt na de uitrol van het vaccin nu overal op

Net als hun voorgangers in de jaren veertig van de vorige eeuw hebben de meest corrupte politici ter wereld gekozen voor maximale meegaandheid. Een voorbeeld is Johnson’s “Global Britain”-diner op 18 oktober, toen hij de rode loper uitrolde voor de bedrijfsleiders die het Great Reset-plan aansturen. Het literaire equivalent is het diner dat door het varken Napoleon wordt georganiseerd aan het eind van Animal Farm. De historische analogie is niet naar Denemarken, maar naar Noorwegen: Johnson is Quisling, die zijn land uitverkoopt aan een bezettingsmacht. Global Britain betekent de bezetting van Groot-Brittannië door het mondiale monopolistische kapitaal. Om dit doel te bereiken, werden de lockdowns opgelegd en zullen ze opnieuw worden opgelegd.

Het doel van de lockdowns is kleine bedrijven te vernietigen en hun politieke en economische macht over te dragen aan de belangen van het mondiale bedrijfsleven, dat Johnson voor zijn hulp zal belonen met tijdelijke baantjes, net zoals Blair werd beloond voor de vernietiging van Irak en voor de vernietiging van de Britse soevereiniteit. Dit is ook het doel achter het economische zwarte gat van de eeuwigdurende testen en de eindeloze geldsommen die de Bank of England en andere centrale banken hebben gedrukt. Door de waarde van individueel spaargeld te verminderen en door het inkomen dat aan particuliere ondernemingen kan worden besteed te beperken, drijft de macht van het mondiale bedrijfsleven nationale en lokale concurrentie uit de markt om hun markten te virtualiseren en te globaliseren.

Alles wat de regering doet en alles wat de Britse media zeggen, moet worden begrepen in de context van een doelbewuste, bewuste uitvoering van deze onderneming. We zijn ver voorbij het punt dat we ons kunnen bezighouden met theorieën over incompetentie, laat staan oprechtheid; Johnson’s agenda van vernietiging voor de komende 12 maanden werd afgelopen maandag aan hem overhandigd. Het gerucht gaat dat Gates hem, vlak voor het dessert werd opgediend, de binnenshuis hondenbak die normaal voor Dilyn is gereserveerd, heeft laten gebruiken als show voor zijn verzamelde gasten, gewoon omdat het kon.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid-19 prik: Ze wisten dat er kinderen zouden sterven
Volgend artikelNieuw-Zeeland premier Jacinda Ardern voert twee klassen van mensen in – gevaccineerden en ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • hey Edwin,

   Heb is een kijkje genomen wat betreft die link van je (MorgellonsLive).
   Ziet er wel interessant uit en plaats wat Dr. Carrie Madej heeft laten zien toch wel in een ander daglicht.
   Nu moet ik wel zeggen dat ik de schrijfwijze van MorgellonsLive wel wat incoherent vind . Ook de benamingen zoals ; Hydra – black goo -princess corona -the demon star etc.
   Ik weet niet of u erg vertrouwd bent met de site , maar zo wel , kan u me dan één en ander verduidelijken over MorgellonsLive en haar werk zodat ik een goede startbasis heb om het beter te kunnen interpreteren.
   Alvast bedankt.

 1. Heel eerlijk, ik vertrouw niet zo op die hier boven vermeende weerstand van de Denen.
  In het begin van deze neppandemie was het het land dat als eerste besloot tot vaccinatiedwang voor allen.
  Meen zelfs dat er sprake was van mobiele vaccinatieteams waarvan hier regelmatig fake foto’s werden geplaatst.
  Een land/regering dat/die eens besluit tot zulke daden? Dat vertrouw ik nooit meer.
  Zelfs het idee opperen is voor mij al voldoende om totale afkeer te verkrijgen.

  • Het is onderdeel can verwarring zaaien.
   Past precies in deze psychosociale oorligsvoering.

   Memsen iets hoop geven binnrn een beheersbasr gebied en dan zwaardere slagen.

   (daarbij, een volk dat zich massaal heeft laten inspuiten….)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in