Weer een dag, weer een “vaccin”moord, meer een bio-zelfmoord.

Deze keer is het acteur Matthew Perry, wiens meest recente aanspraak op roem bestond uit het publiekelijk promoten van de langzaam dodelijke biowapens, terwijl hij op sociale media trots zijn “COULD I BE ANYMORE VACCINATED?” t-shit droeg, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Op 54-jarige leeftijd dood door een ongewenste bijwerking. Maar hij promootte het tot het bittere einde…

…en zag er veel ouder uit dan zijn leeftijd dankzij de schadelijke effecten van herhaalde blootstelling aan Modified mRNA “vaccin”, waarvan we weten dat het de collageenproductie en de huid verwoest.

Eigenlijk was Matthew Perry een genetisch gemodificeerde menselijke wandelende spike-eiwit fabriek die aan VAIDS leed. Zijn “plotselinge” hartstilstand is slechts één van de vele mogelijke bijwerkingen die bekend zijn.

Als Matthew Perry en zijn gehersenspoelde mede-“gevaccineerde” Hollywood NPC’s lezers waren van deze Substack, dan zouden ze in de eerste plaats deze dodelijke injecties hebben vermeden als de pest, maar zouden ze ook de hulpmiddelen hebben die nodig zijn om de op VAIDS gebaseerde hart- en turbokankerbijwerkingen, evenals “vaccin”-uitscheiding, milieutoxinen, enz. te behandelen met goedkope over de toonbank verkrijgbare geneesmiddelencombinatietherapiekuren.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter waarschuwt voor experimenteel Covid-‘vaccin’, in werkelijkheid een “gevaarlijke gentherapie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De Covid-leugen groeit als Pinokkio's neus
Vorig artikelOekraïne was op zoek naar een “spectaculaire aanval”: Een massale aanval met 36 drones op de Krim – Allemaal neergeschoten
Volgend artikelKIJK: NYU professor die strenger lockdown-beleid eiste, smeekt om vergiffenis: “We deden ons best”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. “de collageenproductie en de huid verwoest”. Dat triggerde mij. Een dierbare collega, fervent Covid-19 spuitjes adept, niet voor rede vatbaar op dat onderwerp vond ik in de laatste 2 jaar enorm visueel ouder geworden zijn. Nu snap ik het. Deze collega is overigens vast besloten z’n 5de prikje te gaan halen. Als ik er over wil beginnen wordt ik vrij agressief verbaal de mond gesnoerd. “Daar gaan we het niet over hebben” zegt ie dan met een felle blik. Nou ja. Hij gaat volgend jaar met (vervroegd) pensioen. De overheid en het pensioenfonds zullen tevreden zijn. Met een beetje pech haalt ie de AOW leeftijd niet eens. Erg jammer, ik mag ‘m graag, het is een goed mens.

  • Mijn enige broer net zo. 4 prikken en de booster al gehad. Zijn huid ziet er doodeng uit. Het is wachten op een telefoontje en nog gaat hij voor de griepprik en de nieuwe prik om een longontsteking te voorkomen. En idd erover praten dat lukt niet 🤷‍♀️😢😢😢

 2. Matthew Perry was voorheen zwaar alcoholist. De schadelijke effecten van jarenlang alcohol en nog wat andere zaken hebben mogelijk eerder hun tol geeist. In dit geval is het onduidelijk of het door het vaccin komt. Bij jonge sporters met hartstilstanden denk ik wel eerder aan het vaccin. Wel jammer dat dhr Perry zijn activiteiten om alcoholisme te bestrijden niet meer kan voortzetten. Hij was juist daarin erg bezig in strijd voor een betere wereld.

  • Dat hij er geen gezonde levensstijl op nahield is duidelijk, de spuit heeft in dit geval waarschijnlijk de zaken een beetje bespoedigd laat ons zeggen….Zijn ‘strijd voor een betere wereld’ was ofwel naief, dom of corrupt(betaald dus) als je met een Tshirtje een experimentele injectie gaat promoten waarbij de producent zelfs totaal NIET verantwoordelijk kan gesteld worden voor eventueel ongewenste en zelfs fatale nevenwerkingen… ik zou, menslievend als ik ben, in elke geval zeggen dat hij mag RIPpen… en de honderduizenden, zelfs miljoenen, door de US of A veroorzaakte oorlogslachtoffers eveneens ….die met hun 70 maagden echter, tja die gaan het waarschijnlijk druk hebben dus niks te RIPpen….

  • Ik had gelezen dat hij veel drugs gebruikte. Misschien allebei dan. Lijkt mij dus ook onduidelijk of hij door het vaccin het loodje heeft gelegd. Misschien het laatste zetje? We weten het niet en er moet nog veel meer onderzoek komen. Met name de doden onderzoeken.

  • De buurman van mijn moeder is ook een fervent alcohol liefhebber en ernaast nog relaxmiddelen .euheum……
   Hij drinkt al 20 jaar heel zwaar en zag er altijd nog redelijk voor zijn leeftijd uit.na de tweede peik zag je hem ouder worden met 10 jaar. Nu op dit moment ziet die eruit als een 70tiger plaats van begin 50 tiger. En ik kan zeo heel veel mensen om mij heen aanwijzen die er ouder en vermoeiender uitzien na de gifprik.

 3. Ik heb allen kop gelezen en weet al genoeg.

  Marthew leefde al langer op t randje, niks geks.

  De vax was een gedragsexperiment. 5g, chemtrails…dat zijn de echte killers. Zal nog wel ff duren voordat dat kwartje goed in zakt

    • Welke dan Erwin?
     De sudden adult deaths (en ook adolescent en kids deaths) zijn pas sinds januari ’21 plots toegenomen.
     Wat is er, buiten de massale v**** campagne, nog ingrijpend veranderd of gebeurd sinds dan?

     • Maar 0% is SADS nooit geweest. Het bestond ook al voor die mRNA prikken. Bovendien heeft dhr. Perry er naast die vaccins niet bepaald een gezonde levensstijl op na gehouden. We kunnen dit soort discussies blijven houden zolang er geen onderzoek komt.

      • Volledig akkoord.
       Daarom schreef ik ook toegenomen.
       En geen klein beetje.
       Dat hoor ik van mensen die op spoedgevallen en intensieve zorgen werken, van begrafenisondernemers, van collegae (ik ben arts).

     • Erwin heeft zich ook laten vaxen maar komt hier stoer doen denk ik. Waarom anders de gifprik goedpraten. Want als je geen gifprik wilde, heb je dus zoals jij en ik een keuze gemaakt dat de vax een gifprik is een weet je dat deze niet deugd. Hier proleren dat je geen gifprik hebt gehad…..en niet geloven dat de prik slecht is.
      Hm🤔 dat rijmt niet.

      • Ik ben absoluut niet gevaxt, weet niet hoe je dat in je hoofd haalt, maar ik ken nog geen gevallen gevaxten. Wel van horen zeggen. Ik kende wel iemand die door ziekenhuis protocol vermoord is, ook ongevaxt. Ik voel overigens zelf dat 5g en chems iets met mij doet.

       Je word er niet bepaald gezonder op, maar blijf vooral letten op de geprikten…plan geslaagd.

      • Inderdaad, zeker ongelooflijk belangrijk, 5G (en ook 4G) vormt rouleaux in het bloed (aggregaten van rode bloedlichaampjes, waardoor klonters kunnen ontstaan).
       Maar SADS komt vooral voor bij gevaxten. Die zijn dan wellicht gevoeliger voor 5G en andere factoren.
       Chemtrails zijn er al sinds Woodstock (bekijk de foto’s!), maar nu sproeien ze er nogal op los de laatste tijd.

 4. Ik vind die Perry een slecht mens. Het promoten van een dodelijk product is barbaars. Oh hij wist het niet? Dat maakt het niet minder erg. Het promoten van een product waarvan je niet weet wat de bijwerkingen zijn is net zo smerig. Bovendien waren er voldoende tegengeluiden en waarschuwingen. Niet naar willen luisteren dus. Landgenoot Trudeau is natuurlijk van de ergste soort, want die neemt zelf niks omdat hij achter de moord op miljoenen landgenoten staat. Veel politici zijn liegende huichelaars, kijk ook naar Rutte en Macron. Vrijmetselaars van de ergste soort.
  Waar ik verder vooral naar kijk is die andere “topacteurs” die alles en iedereen in hun omgeving het dodelijke “vaccin” waren aan ‘t opdringen, zoals Sean Penn. Ik zal er geen traan om laten als hijzelf slachtoffer wordt. De hufter wilde niet verder werken met “ongevaccineerde” acteurs, werd zelfs kwaad, hij dwong hen dus de gifspuit te nemen. Sean Penn is gewoon een smerige moordenaar, een ander woord heb ik niet voor dit soort ongure types.

 5. Een drankorgel annex pillendoos die ouder uitziet dan ie is en sterft in zijn vijftiger jaren? Zo heb ik er nog gekend. Typisch drankorgel eigenlijk, onverwacht doodgaan als ze ergens in de vijftig zijn.

 6. Mensen hebben echt geen idee ?

  Hoe vaak moet ik dit melden

  Ritueel offer! Friends-ster Matthew Perry dood op 54-jarige leeftijd na schijnbare verdrinking!

  https://www.youtube.com/live/FFU5sTVpPpM?si=ktlZJTZbjehpUgN9

  Ze doen het ook in NL

  Blauw bloed ,farao’s, je mag kijken naar het ritueel in Apeldoorn, soms woord er een offer gebracht aan hun God Bekijk ook deze video. https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV035.htm Ook interessant https://pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

 7. Ik heb gehoord dat de acteur erg verslaafd is geweest, misschien is hij gewoon verzopen in zijn eigen badkuipje i.p.v. aan vaccins, ik vond friends nooit bijzonder, ben meer van Seinfeld!

 8. Als acteur was hij geniaal, ik heb eindeloos genoten van Friends en ga de hele serie zeker nog vaker kijken. Maar met zo’n shirt vroeg hij erom en sorry, verdiende hij niet beter. Zulke mensen die hersenloos die gifspuit (blijven) promoten zorgen ervoor dat die ellende in stand blijft en dat het überhaupt van de grond is gekomen. Mensen als Perry hebben met hun gedrag de toekomst van velen verziekt. Ze sterven maar fijn met hun achterlijke lemminggedrag, ik zal er geen traan om laten, ook niet als het familie is. Hard? Ja, zeker, maar het promoten van gifinjecties is zwaar misdadig en Karma is er niet voor niets…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in