Kronus

Dit is een vervolg op mijn vorige stuk waarin ik beschreef hoe de Verenigde Staten en de NAVO de vredesbesprekingen tussen Rusland en Oekraïne in maart 2022 saboteerden. In de afgelopen week hebben twee leden van het onderhandelingsteam van Oekraïne de informatie bevestigd die twee weken geleden werd gepubliceerd door Hajo Funke en Harald Kujat, Harald Kujat is niet zomaar iemand met een mening. Hij was het hoofd van het Duitse leger. De twee leden van het Oekraïense team – Oleksiy Arestovich (Zelensky’s voormalige rechterhand) en David Arakhamia (een Zelensky look alike die lid is van de Rada), schrijft Larry Johson.

Vladimir Poetin was de eerste persoon die publiekelijk beschreef wat er gebeurde met de onderhandelingen toen hij in juli 2023 een Afrikaanse delegatie ontmoette. Poetin vertelde de Afrikaanse leiders:

“Rusland heeft nooit onderhandelingen geweigerd. Een hele reeks onderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne vond plaats in Turkije om vertrouwenwekkende maatregelen te ontwikkelen en de tekst van het verdrag zelf voor te bereiden.

Het hoofd van het onderhandelingsteam uit Kiev heeft deze ontwerpovereenkomst geparafeerd. Hier is het. Het heet het “Verdrag inzake permanente neutraliteit en veiligheidsgaranties voor Oekraïne.” 18 artikelen.

Bovendien is er ook een aanvraag voor. Dit geldt onder andere voor de strijdkrachten. Alles is beschreven, tot aan de eenheden van militaire uitrusting en het personeel van de strijdkrachten. Hier is dit document. En het is geparafeerd door de delegatie in Kiev.

Maar nadat we, zoals beloofd, de troepen uit Kiev hadden teruggetrokken, gooiden de Kievse autoriteiten, zoals hun meesters meestal doen, alles in de vuilnisbak van de geschiedenis. Laten we het zo voorzichtig en intelligent mogelijk zeggen.”

Arestovich, die nu op gespannen voet staat met Zelensky, legt de sterkste verklaring af:

  Russisch Ministerie van Buitenlandse Zaken: Westerse bedrijfsmedia en Big Tech zijn schuldig aan "Mediacide"

David Arakhamia is iets omzichtiger, tot de laatste zin van deze clip. Arakhamia beweert dat Oekraïne niet verder is gegaan omdat ze de Russen niet vertrouwden, ook al liet Poetin het document en de handtekeningen zien tijdens zijn ontmoeting met de Afrikanen. Maar Arakhamia laat de bom aan het einde vallen – Boris Johnson vertelde Zelensky niet te tekenen en “oorlog te voeren”.

Het is nu duidelijk dat het zogenaamde bloedbad van Boetsja is verzonnen door de Oekraïense inlichtingendienst en de Britten om een voorwendsel te creëren voor de terugtrekking van Oekraïne uit de vredesbesprekingen. Hier is wat ik schreef over Boetsja in april 2022:

Dit brengt ons bij de laatste “gruweldaad” waarvan Oekraïne beweert dat die werd uitgevoerd door Rusland-Boetsa, een buitenwijk van Kiev. Hier is het verslag van The Guardian:

Toen Oekraïense pantsercolonnes Boetsja binnenrolden, een stad ten noordwesten van de hoofdstad, vonden ze straten geblokkeerd door uitgebrande Russische tanks en militaire voertuigen, en bezaaid met de lichamen van burgers die volgens de lokale bevolking zonder provocatie waren gedood door de binnenvallende troepen.

Dit is het probleem. Boetsja werd op donderdag 31 maart door de burgemeester ‘volledig bevrijd’ verklaard van de Russische troepen. De doden die op straat liggen dragen allemaal een witte armband, die door Oekraïners wordt gedragen om aan de Russische troepen aan te geven dat ze het Oekraïense leger niet steunen.

Als de stad op 31 maart werd bevrijd, waarom liggen de lichamen er dan drie dagen later nog steeds? Waarom zijn ze niet opgehaald door rouwende familieleden? Dit rapport heeft het voorspelbare effect in het Westen – politici en politici eisen een militaire reactie van de NAVO. Rusland laat zich niet afschrikken door deze nieuwste propagandabarb; het roept op tot een spoedvergadering van de VN-Veiligheidsraad om bewijs te presenteren dat de beschuldiging weerlegt.

Rusland trok zich op 31 maart terug uit Boetsja – twee dagen na de ondertekening van het akkoord in Istanboel – en Oekraïne en de NAVO wachtten twee dagen voordat ze de slachtpartij “ontdekten”. De publieke verontwaardiging tegen Rusland over deze vermeende gruweldaad vormde een handige afleiding voor de realiteit – de VS en de NAVO eisten dat Oekraïne de oorlog zou voortzetten.

  Nucleaire oorlog dreigt: Westen is kansloos, zegt IAEA-insider

Zoals Arestovich in zijn interview hierboven opmerkt, heeft deze beslissing Oekraïne minstens 300.000 doden gekost (het werkelijke aantal ligt dichter bij de 500.000). De nijpende situatie waarin Oekraïne zich nu bevindt, wordt beschreven door gepensioneerd generaal Kujat, die de NAVO beschuldigt van fanatisme en waanideeën.

Big Serge komt met een nieuw stuk dat je beslist moet lezen. Hij besluit met het volgende:

In het debat tussen Moltke en Bismarck heeft Poetin ervoor gekozen het voorbeeld van Moltke te volgen en de uitroeiingsoorlog te voeren. Niet – en dat benadrukken we nogmaals – een genocideoorlog, maar een oorlog die Oekraïne als strategisch krachtige entiteit zal vernietigen. Het zaad is al gezaaid en de vrucht begint al te ontluiken – een Oekraïense democide, bereikt door uitputting op het slagveld en de massale uittocht van burgers in de hoogste leeftijdscategorie, een economie in puin en een staat die zichzelf kannibaliseert naarmate het de grenzen van zijn hulpbronnen bereikt.

Hier is een model voor – ironisch genoeg Duitsland zelf. Na de Tweede Wereldoorlog werd besloten dat Duitsland – dat nu verantwoordelijk wordt gehouden voor twee verschrikkelijke conflicten – eenvoudigweg niet kon blijven voortbestaan als geopolitieke entiteit. In 1945, nadat Hitler zichzelf had doodgeschoten, eisten de geallieerden niet de buit van een kabinetsoorlog op. Er was geen kleine annexatie hier, geen hertekende grens daar. In plaats daarvan werd Duitsland vernietigd. Haar land werd verdeeld, haar zelfbestuur werd afgeschaft. Haar volk leeft voort in een stygische uitputting, hun politieke vorm en leven nu een speelbal van de overwinnaar – precies wat Moltke met Frankrijk wilde doen.

Poetin zal geen geostrategisch intact Oekraïne achterlaten dat zal proberen de Donbas te heroveren en wraak te nemen, of een krachtige vooruitgeschoven basis voor de NAVO zal worden. In plaats daarvan zal hij Oekraïne veranderen in een vuilnisbakistan dat nooit een oorlog van revanchisme kan voeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense legerVolg Frontnieuws op Telegram

  The New York Times bevestigt dat de Oekraïners hun vertrouwen in het leger aan het verliezen zijn

Lees meer over:

Vorig artikelNieuw rapport: Jonge mensen sterven aan kanker in ‘explosief’ tempo, blijkt uit gegevens van de Britse overheid
Volgend artikelIJsland verbiedt Covid mRNA-injecties nu plotselinge sterfgevallen de pan uit rijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. De Russen zijn keihard genaaid met de MINSK akkoorden wakkere mensen weten dit al jaren en snappen ook de inval in Oekistan om de etnisch Russische bevolking te steunenanders waren ze nu volledig vermorzelt…Putin kwam geen dag te laat binnen!!!

 2. Wat Rusland gaat doen is van minder belang dan wat het westen nu nog allemaal uit de mouw gaat schudden.
  Rusland reageert slechts op de daden van het westen en heeft voornamelijk eigenbehoud van de Russische identiteit en hun volk voor ogen.
  Putin heeft dat altijd uitgesproken.
  Het westen heeft echter andere intenties.
  Intenties waarover ze nimmer duidelijk zijn geweest ( omdat ze niet zuiver zijn)

 3. Neen het westen heeft niet de oekraine opgedrongen om een oorlog te voeren tegen Rusland Maar het is zelenski die zijn volk misleid heeft om steenrijk te worden van tietallen Miljarden steun van de sukkels in Brussel en de VS,,,,,, die er wel bij vaart maar nu het geld opgeraakt en dat ze niet meer strooien met honderden miljarden omdat de pot op is….. En u nog de overgrote asiel stroom die het westen moet opvangen om oorlog te voeren De asielzoekers die dat grotendeels niet zijn………. was nodig om de oorlog aan de gang te houden en de sukkels in Brussel dat te doen geloven…… Als de asielstroom niet zo hevig was dan was het allang afgelopen met de oorlog Maar door lieden die dat moeten beslissen om die op te vangen die zijn door en door steenrijk geworden door eigenbelangen verrijkking Deze lieden zijn dan hierna gevlucht naar bananen republieken die corrupt zijn als de pest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in