Het spijt me als de titel van dit bericht schokkend is. Helaas zijn wij op een ogenblik gekomen dat wij onverbloemd moeten zijn om de mensen wakker te schudden en onze situatie aan te pakken, schrijft Uncutnews.ch.

Dr. Naomi Wolf verscheen gisteravond in Warroom bij Steve Bannon om een aantal opzienbarende nieuwe gegevens te presenteren. Het wordt steeds moeilijker om deze informatie te delen, maar de enige manier om uit deze duisternis te komen is er doorheen te dringen en te begrijpen waar wij mee te maken hebben.

Terwijl de mainstream media er geen probleem mee hadden om Dr. Wolf naar de keel te grijpen op het moment dat er een snel gecorrigeerde wiskundige fout in een van de verslagen van het team zat, negeren de media gemakshalve de rest van de informatie die het Daily Clout/Warroom team ontdekt en publiceert. De mainstream media kunnen het niet van twee kanten hebben, en aangezien de alternatieve media met de dag sterker worden, zullen wij deze informatie zeker in de openbaarheid brengen.

Gevaccineerde placenta’s

Er zijn veel nieuwsberichten en gegevensreeksen geweest, waaronder die welke in de Pfizer-documenten zelf gedetailleerd worden beschreven, die wijzen op grote problemen in verband met de vruchtbaarheid, waaronder zwangerschapsproblemen, onregelmatige menstruaties, miskramen en schade aan pasgeborenen en foetussen, wat lijkt op een aanval op het hele menselijke voortplantingssysteem.

Dr. James Thorp is consulent verloskundige en gynaecoloog met meer dan 43 jaar ervaring in de verloskunde. Gedurende zijn hele loopbaan is hij zeer actief geweest in klinisch onderzoek en heeft hij bijna 200 studies gepubliceerd. Dr. Thorp behandelt momenteel ongeveer 8.000 hoog-risico zwangerschappen per jaar. Hij is recensent geweest voor belangrijke medische tijdschriften en was vier jaar lang lid van de Raad van Bestuur van de Society of Maternal Fetal Medicine. Hij diende in de luchtmacht van de Verenigde Staten als gynaecoloog en verloskundige en kreeg een beurs voor zijn medische studies. Dr. Thorp getuigde in 2003 voor de Amerikaanse Senaat onder de regering Bush om zijn deskundigheid in het behandelen van de foetus als patiënt met in-utero therapieën. Meer recentelijk heeft Dr. Thorp zijn onderzoek toegespitst op de COVID-19 pandemie, en heeft hij verschillende wetenschappelijke peer-reviewde papers gepubliceerd waarin de gevaren van het vaccin voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en zwangere vrouwen worden gedocumenteerd

Dr. Wolf vatte een video-interview samen waarin Dr. Thorp een foto toonde van de placenta van een vrouw die in haar derde trimester was en 8 weken eerder het Covid-vaccin van Pfizer had gekregen. Hij zei dat dit niet ongewoon was bij een placenta 8 weken na de vaccinatie, en dat hij een patroon van deze toestand van de placenta opmerkte. Er is een netwerk van verkalkingen die daar niet thuishoren. Het witte gebied rond de placentalobben zijn verkalkingen die het gevolg zijn van een ernstige ontsteking. Gewoonlijk gaat deze bevinding gepaard met een vertraging van de groei van de foetus, een verminderd volume van het vruchtwater en abnormale foetale bewakingstests. De donkere cirkel aan de rechterkant kan wijzen op een bloedklonter.

  Volledig gevaccineerde kinderen 2,3 keer meer kans geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde kinderen
Bron

Deze vrouw kreeg het Covid-vaccin, en nu heeft zij een ernstig beschadigde placenta en een baby in gevaar. De FDA, de CDC, en Pfizer zelf hebben allen met klem aanbevolen, en in sommige gevallen verplicht gesteld, dat zwangere vrouwen een vaccin van Pfizer krijgen (om hun baan te behouden, bijvoorbeeld). Dit is niet het resultaat dat zou moeten optreden met om het even welk geneesmiddel, en zeker niet een middel dat in één keer en zonder behoorlijke studies aan een hele bevolking is opgedrongen.

Dr. Chris Flowers, een lid van het onderzoeksteam van Daily Clout, heeft dit plaatje gemaakt waarop te zien is hoe een placenta eruit zou moeten zien, vergeleken met een gevaccineerde placenta.

Natuurlijk werd Dr. Wolf meer dan een jaar geleden door de NYT gecanceld en van Twitter verwijderd omdat zij de bewering dat Covid-vaccins veilig en doeltreffend zijn voor zwangere vrouwen verwierp en vroeg om de studies te mogen zien.

Luister naar de vrouwen!

Als journaliste die al lang gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen en reproductieve aangelegenheden, heeft Dr. Wolf al lang begrepen dat als je de signalen wilt oppikken die bij vrouwen doorkomen, je naar hen moet luisteren. Vrouwen praten met elkaar, en verpleegsters praten met elkaar. Anekdotes kwamen al vroeg en vaak aan het licht: verpleegsters vertelden over vroeggeboorten door beschadiging van de placenta, en moeders spraken over ontwikkelingsachterstanden die zij opmerkten bij baby’s die geboren waren nadat hun zwangere moeders gevaccineerd waren.

Er is nu een steeds groeiende stapel bewijzen van schade aan gevaccineerde vrouwen en hun baby’s, en de afbeelding van Dr. Thorp wordt toegevoegd aan de lijst van anekdotes, verslagen en bewijzen die over dit onderwerp verzameld worden. Om nog maar een paar voorbeelden te geven:

  • In april verscheen een artikel in de Epoch Times waarin Dr. Thorp uitvoerig inging op zijn ervaringen als hoog-risico verloskundige en de ongekende veranderingen die hij heeft waargenomen sinds de invoering van het vaccin
  Voorspelling kwam uit: De VACCINHOLOCAUST die nu over de hele wereld plaatsvindt

“Wat ik de laatste 2 jaar heb gezien is ongekend”: arts over bijwerkingen van COVID-vaccin bij zwangere vrouwen.
Voormalig vice-president van Pfizer: “Nadelige gevolgen voor de conceptie en het vermogen om een zwangerschap te behouden waren voorspelbaar”. Bron

  • BBC Scotland meldde een piek in het aantal sterfgevallen bij pasgeborenen in 10 jaar. Vanaf november 2021 is het aantal sterfgevallen bij pasgeborenen zo sterk gestegen dat er een onderzoek werd ingesteld.

  • Igor Chudov heeft de plotselinge daling van de geboortecijfers in landen met hoge vaccinatiecijfers nauwgezet gevolgd.
  • Alex Berenson presenteerde informatie uit Singapore waaruit een scherpe daling van het geboortecijfer blijkt vanaf 9 maanden na de invoering van het vaccin.

Oproep tot actie

Dr. Thorp en Dr. Ryan Cole zijn van plan samen te werken om delen van de placenta van vrouwen die tijdens hun zwangerschap gevaccineerd zijn pathologisch te analyseren en die te vergelijken met echografische beelden met spike-eiwitkleuring. Men zal daarvoor een aantal hulpmiddelen nodig hebben, en hopelijk kan iemand die dit leest helpen! Men zal daarvoor een aantal clinici en financiële middelen nodig hebben om vooruit te komen. Geef hieronder uw commentaar als u kunt helpen.

Als u meer wilt weten over de ervaringen en zorgen van Dr. James Thorp, luister dan dit gesprek dat hij vorige week had. Hij beschrijft hoe hij van mening veranderde over de veiligheid van Covid-vaccins – hopelijk staan vele anderen op het punt hetzelfde te doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Health Canada bevestigt aanwezigheid van niet-gerapporteerd kanker-DNA in Covid-vaccins

Lees meer over:

Vorig artikelOngelooflijk: Oekraïne lanceert tweede (mislukte) aanval tegen kerncentrale Zaporozhye
Volgend artikelHet begint: 70.000 demonstreerden in Praag tegen de sancties van de EU!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • Nou ik ben gestopt met het kudde volk te waarschuwen er waren tal van aanwijzingen door profestors en artsen en die daar voor hebben gewaarschuwd zij werden verbannen van Twitter en facebook zelf zijn er veel mensen op gepakt en in het gekkenhuis gestopt want de waarheid van de dodelijke spuit zouden geheim zolang mogelijk moeten blijven. Wij het handje vol van mensen die het ook zagen werden uit de samenleving door deze kudde genegeerd en belachelijk gemaakt, nu raken de schapen in paniek maar ik kijk toe en laat ze maar spartelen ik ga toch niet mensen helpen die ons hebben willen vermoorden.

  1. Geldt dat voor alle rassen, of voornamelijk het blanke ras en is er wellicht een (((specifiek))) ras dat gevrijwaard is van deze duivelse praktijken ?

  2. Het woord “anekdotes” is beter te vertalen met “voorvallen”.
    (in het nederlands spraakgebruik betekent anekdotes : grapjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in