Executie Ceausescus

Sky News presentator Cory Bernardi zegt dat agenda’s snel bewegen, onwaarheden worden ontmaskerd, en “het is belangrijker dan ooit dat je weet wie je kunt vertrouwen en hoe je je kunt voorbereiden op wat komen gaat”.

“Er zijn op dit moment zoveel belangrijke dingen gaande waarvan je op de hoogte moet zijn. En wat komen gaat, is een strijd tussen individuele vrijheid en gecentraliseerde macht”, zegt hij.

“Op dit moment lijken de machtsbeluste plutocraten te winnen. Ze hebben bijna iedereen bang gemaakt om zich te onderwerpen aan het coronavirus. Onder het mom van noodbevoegdheden hebben regeringen je vrijheden afgenomen, de besluitvorming overgedragen aan ongekozen bureaucraten en de financiële verantwoordelijkheid losgelaten.

Om hun zin te krijgen hebben ze feiten verdoezeld, geweigerd de waarheid te erkennen en andersdenkenden bestempeld als ‘samenzweringstheoretici’.

Veel van uw mediadiensten zijn nu net zo onbetrouwbaar en oneerlijk als onze politieke klasse. Ze geven een verwrongen beeld van de wereld waarin censuur de boventoon lijkt te voeren. Zelfs de medische wereld lijkt te zijn omgevormd tot een wapen door maffe ‘deskundigen'”.

Bernardi zegt dat, aangezien de meeste mensen weinig of geen symptomen hebben, het vragen oproept over waarom we ons moeten haasten om de massa’s te vaccineren.

“We weten wie het meest kwetsbaar is voor deze ziekte en ons medisch systeem lijkt er goed tegen opgewassen. De deskundigen vertellen ons dat het allemaal gaat om weer normaal te worden, maar dat is niet echt zo. Een gevaccineerde persoon kan de ziekte nog steeds oplopen en overdragen”, zegt hij.

  Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten

“De wereldwijde push is erop gericht om de duidelijk ‘onbetrouwbaren’ nog meer autoriteit en controle over ons allemaal te geven.

Deze mensen herschrijven de geschiedenis om zichzelf te bevoordelen. Ze vergiftigen de geest van onze kinderen op scholen met nadelige en schadelijke concepten over ras en genderfluïditeit. Ze staan erop dat we ons onderwerpen aan een wereldwijd medisch experiment, terwijl ze hebben laten zien dat ze niet veel meer doen dan beredeneerde gissingen over het waarom.

Decennialang hebben de totalitairen babystapjes gezet, maar nu sprinten ze naar de eindstreep, in het besef dat de overwinning nabij is”.

Bernardi zegt dat het nu aan de mensen is om een einde te maken aan deze waanzin, omdat wij, de mensen “niet langer kunnen vertrouwen op de regering om het voor ons te doen”.

“We hebben minder van hen nodig en meer van ons; individuen die in staat zouden moeten zijn om beslissingen voor onszelf te nemen, die onszelf kunnen losweken van de afhankelijkheid van de overheid en een missie van individuele autonomie en gedecentraliseerde autoriteit kunnen nastreven”, zegt hij.

“Hoezeer zij ook proberen de bel van de vrijheid tegen te houden, het establishment kan niet tegenhouden wat komen gaat. Daarom hebben zij hun inspanningen verdubbeld om hun eigen agenda te bevorderen. Hun haast heeft alleen hun zwakheid en hun hypocrisie blootgelegd.

Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dit zijn de schokkende extremen die het menselijk lichaam kan overleven
Vorig artikelNieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie
Volgend artikelTeamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie – ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het blijkt dat de inspanning van Stichting Cirona ausschuss en de BPOC wel degelijk hun waarde bewezen hebben en tot dezelfde conclusies gekomen zijn met onderbouwing van vele verklaringen.
  Het is allemaal is allemaal psycholisch goed voorbereid. Zij zijn nu ook bang en zullen dat achter hun arrogantie proberen te verbergen. Hun meelopers eveneens, die zullen onder alle omstandigheden aan de kant gezet worden omdat deze groep bewezen heeft absoluut onbetrouwbaar te zijn.

 2. Toen Obama president werd vertelde hij een mop en die was heel veel betekenend:
  Leugen en Waarheid liepen langs het water.
  Kom! Zei Leugen. Laten wij onze kleren uittrekken en gaan zwemmen.
  Dat is goed! Zel Waarheid.
  Dus Leugen en Waarheid trokken hun kleren uit.
  Wie het eerst in het water is! Riep Leugen.
  Snel sprong Waarheid in het water.
  Maar Leugen sprong niet in het water. Hij pakte de kleren van Waarheid en ging er snel vandoor.
  Waarheid zwom snel naar de waterkant en ging achter Leugen aan.
  En sinds die tijd rent de naakte waarheid achter de leugen aan.

 3. Mensen ik hoop dat jullie het licht gaan zien en terug gaan vechten voor onze vrijheid, wij zullen hart terug moeten slaan en het vergift van onze maatschappij elite rijken en macht misbruikers geen deel meer van onze vrijheid mogen laten zijn.
  Wij zullen dit volk samen met het corona geen plek meer mogen geven op deze aardbol zij zijn zeer gevaarlijk voor democratie en onze veiligheid geeft ze a.u.b geen enkele ruimte meer vecht voor onze toekomst van de onze kinderen laat zij ook van de vrijheid genieten zodat zij ook trots op hun ouders kunnen zijn.
  Jean Coolen

 4. Uiteindelijk zal er maar één ding opzitten, het zal moeilijk zijn en veel inventiviteit vragen. Uitgezocht moet worden welke leden van de plutocratie onontbeerlijk zijn. De rest moet in zijn volstrekt nutteloze en kwaadaardige leven het lot ondergaan dat zij de mensheid bereid hebben. Dit is de 3e wereldoorlog tegen het allerhsrdnekkigste giftige menselijke onkruid. Onkruid moet gewoed en vervolgens gecompleteerd worden. Alleen dan kan het nog een zinvolle rol spelen.

 5. @ Freedom – Die eerste link spreekt me niet echt aan; de tweede snijdt meer hout en aangaande een deel van de inhoud heeft Fenixx destijds een aantal artikelen geplaatst. Bedankt voor het plaatsen.

 6. Ik beschouw mijzelf als conservatief en aanhanger van Darwinisme, in ruime zin.

  Daarom won Israel oorlog tegen 6 landen; daarom zijn de meeste gif weigeraars conservatief//rechts, maar Darwin legt ook uit, waarom de vaccinatie voorstanders en Ivermectine tegenstanders zelf hun recht op leven weggegooid hebben.

  Ook in NL zal het escaleren, en de linksen zullen nog wel even in de meerderheid blijven, met de NWO gek Rutte aan kop
  Het zal binnen 3 jaar veranderen als resultaat van de verwachte sterfte cijfers onder de gevaccineerden.

  Wedden? Er is niet voor niets een termijn van 3 jaar gesteld…..

 7. Was er in de jaren dertig ook niet zo’n halve zool in DE? Geschiedenis herhaalt zich.

  Ik bekijk het gebeuren op een afstand, en ik vraag me af, hoe het kan, dat na de jaren 60 een bevolking zo stom, links en slaafs is geworden….

  Moet iets in het water zitten…
  Zolang de symptomen er zijn, is er geen verbetering: gekke Rutte in functie en de uitvreter familie die koninkje speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in