De Britse website Daily Expose publiceerde gisteren een bericht met de officiële cijfers van de Britse National Health Service en Public Health Scotland. Uit deze cijfers blijkt dat tijdens de zes maanden durende vaccinatiecampagne meer mensen in het VK aan Covid-vaccinaties zijn overleden dan aan Covid-19 tijdens de 15 maanden durende pandemie. En als je het aantal Schotse Covid-doden vergelijkt met het aantal Schotse vaccinatiedoden, is het aantal vaccinatiedoden in Schotland in feite zes keer hoger.

Volgens de Daily Expose zijn de cijfers echter hoogstwaarschijnlijk nog erger dan ze al lijken, aangezien de gegevens over sterfgevallen door vaccinatie afkomstig zijn van officiële gegevens van Public Health Scotland en het aantal van deze sterfgevallen door vaccinatie in feite groter is dan het aantal mensen dat in Engeland is overleden aan Covid-19. Het aantal sterfgevallen door vaccinatie in Schotland heeft echter betrekking op de zes maanden durende vaccinatiecampagne, terwijl het aantal sterfgevallen door Covid-19 in Engeland het totale aantal sterfgevallen in de periode van 15 maanden weergeeft.

Volgens officiële NHS-gegevens, die hier van de officiële statistieken kunnen worden gedownload, werden op 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen 87.213 sterfgevallen binnen 28 dagen na een positief testresultaat door Covid geregistreerd. Van hen stierven er 83.624 aan andere ernstige reeds bestaande aandoeningen, maar zij kwamen in de Covid-statistieken terecht juist omdat zij binnen 28 dagen voor hun dood positief hadden getest. (Dit zou dus ook gelden voor een slachtoffer van een ongeval indien het slachtoffer binnen 28 dagen na de positieve test is overleden).

Rekening houdend met het feit dat PCR-tests infecties niet echt betrouwbaar kunnen opsporen en dat deze tests, wanneer zij met een hoog aantal cycli worden uitgevoerd, tot een hoog percentage vals-positieven leiden, is het resultaat dat tienduizenden mensen die aan geheel andere oorzaken zijn overleden, aan de Covid-sterftestatistieken werden toegevoegd.

  Wat we verloren tussen toen en nu

Uit de NHS-gegevens blijkt dat tussen maart 2020 en 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen slechts 3.589 mensen binnen 28 dagen na een positief testresultaat daadwerkelijk aan Covid-19 zijn overleden  – dat wil zeggen sterfgevallen zonder reeds bestaande aandoeningen. Bron NHS:

Volgens een rapport van Public Health Scotland is het aantal mensen dat alleen al in Schotland binnen 28 dagen na een Covid-vaccinatie is overleden, nu groter dan het aantal mensen dat officieel in Engeland niet met, maar aan Covid-19 is overleden.

In dit rapport, dat hier kan worden bekeken (zie pagina 8), staat dat “tussen 8 december 2020 en 28 mei 2021 in totaal 3.752 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na ontvangst van een Covid-19-vaccin in Schotland”.

(Bladzijde 8 van dit verslag)

In Schotland zijn dus in slechts 6 maanden 3.752 mensen gestorven aan het Covid-vaccin. In Britse ziekenhuizen zijn in 15 maanden tijd 3.589 mensen (zonder reeds bestaande aandoeningen) direct aan Covid-19 overleden.

Hiertegen kan worden ingebracht dat de vaccinatiedoden in Schotland wellicht slecht te vergelijken zijn met de corona-doden in Engeland.

Maar als je Schotland’s Covid- dodental als directe vergelijking neemt, ziet het er nog slechter uit: hier is het aantal mensen dat in de zes maanden sinds het begin van de vaccinatiecampagne aan het vaccin is overleden, meer dan zes keer zo groot als het aantal mensen dat in Schotland in 11 maanden aan de infectie met Covid-19 is overleden (zonder eerdere ziektegevallen).

Volgens een FOI-verzoek aan de Schotse regering bedroeg dat aantal vermeende Covid-doden 596 mensen. Hier is de oorspronkelijke bron van de Schotse regering.

  Dr. Coleman - "We mogen hun verraad nooit vergeten - of vergeven"

Volgens het verslag van Public Health Scotland overtrof het aantal mensen dat binnen 28 dagen na de Covid-vaccinatie in Schotland overleed (3.752) zelfs het aantal Schotse Covid-doden (zonder voorafgaande ziekte) (596) met een factor 6,3! En de vergelijkende Covid-doden vielen binnen elf maanden, de vaccinatie-doden binnen nog geen half jaar. Omgerekend in tijd zouden de sterftecijfers als gevolg van vaccinatie twaalf keer zo hoog kunnen uitvallen als de “echte” Covid-sterftecijfers (zonder eerdere ziekten).

Dit zijn allemaal officiële cijfers, die u zelf kunt zien op de oorspronkelijke websites. De Nederlandse cijfers zouden niet veel anders moeten zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! 
Volgend artikelNieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Ja. De door de overheden al zo lang dagdagelijks bewust georchestreerde paniek, heeft van zoveel mensen gemaakt wat ze nu zijn: Blinde, bange schapen met een mondvod op. Willoze slachtoffers, die het niet eens beseffen dat ze schromelijk bedrogen zijn geweest.

   Wer die Wahrheit nicht weiß, der ist bloß ein Dummkopf. Aber wer sie weiß und sie eine Lüge nennt, der ist ein Verbrecher. (Bertolt Brecht)

   “Wie de waarheid niet kent, is gewoon een dwaas. Maar wie haar kent en haar een leugen noemt, is een misdadiger.”

   Eens raden wie hier de misdadigers zouden kunnen zijn.
   

 1. Ik vind dat gegoochel en vergelijkingen mbt cijfers in dit artikel moeilijk te duiden.
  Maar dat heb ik eigenlijk met alle cijfers die ons voorgeschoteld worden.
  Bewust vaag?
  Bewust fout?
  Appels peren?

  Ik geloof geen ene statistiek.
  Iedereen haalt er zijn eigen waarheden uit.

 2. Wat een trollenfabriek. Je klikt op de bron en komt op de zelfde pagina uit. Gelukkig maar dat geen MSM is, maar een pagina die verder niemand leest of serieus neemt.

  • ‘Gelukkig maar dat geen MSM is, maar een pagina die verder niemand leest of serieus neemt.’

   @Sjaak, je vergist je deerlijk, maar hoe zou jij dat kunnen weten wanneer de MSM je hoofdzakelijke zoekbron is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in