Statistieken: Covid-sterfgevallen stijgen daar waar het meest gevaccineerd wordt

2

Landen met hogere vaccinatiecijfers laten ook hogere sterftecijfers zien dan andere landen, zo blijkt uit studies en statistieken. Deskundigen zijn van mening dat vaccinaties het virus alleen maar agressiever maken. Anderen vrezen echter dat de in allerijl goedgekeurde vaccins zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Zo zijn er in het Verenigd Koninkrijk berichten over enorm hoge sterftecijfers. Daarentegen stagneerde het sterftecijfer in normaal vergelijkbare landen als Spanje, Italië of Frankrijk, ook al werd in het VK ongeveer vier keer zo snel gevaccineerd. Vooral de risicogroepen werden over de hele linie van vaccins voorzien – maar dit bracht geen verlichting in de situatie; integendeel, het leidde tot een verdrievoudiging van het aantal sterfgevallen in bejaardentehuizen en verpleegtehuizen, bericht Franziska Bernhard.

Door vaccineren: waar komen de zieken vandaan?

Israël, het voorbeeldland voor verplichte vaccinatie, heeft soortgelijke alarmerende cijfers. Hoewel bijna 80% van de senioren boven de 60 jaar hier al is ingeënt, is het sterftecijfer slechts met ongeveer een derde gedaald. Het aantal gevallen dat in het ziekenhuis moest worden behandeld, is met slechts een kwart gedaald, wat de vraag doet rijzen waar deze opnames vandaan komen – met de vaccininjectie van Pfizer zouden er eigenlijk geen infecties meer mogen zijn.

Sterftecijfers stijgen met vaccinatie

Thorsten Wieth heeft de statistieken nader bekeken en komt tot een beangstigende conclusie: in de groep landen met meer dan 10 vaccindoses per 100 inwoners is het sterftecijfer gestegen tot 144%, terwijl het aantal gevallen is gedaald tot 61%. Wieth vraagt zich terecht af: “Hoe komt het dat het Covid-sterftecijfer het meest stijgt in landen waar meer dan 10 doses per bevolking zijn geïnjecteerd?”

  Justin Trudeau's Ceausescu moment

Emiraten: sterftecijfer vervijfvoudigd

De Verenigde Emiraten hebben ook al 50 doses vaccin per 100 inwoners toegediend. Maar toch is het sterftecijfer ongeveer vervijfvoudigd nadat de vaccinaties begonnen. Zelfs in het piepkleine dwergstaatje Monaco zijn na het begin van de vaccinaties al 21 sterfgevallen geconstateerd, tegen slechts drie vorig jaar. Gibraltar is een bijzonder schril voorbeeld: daar telden men tegen eind 2020 slechts zeven Covid-sterftecijfer. Het staat nu op 87, opnieuw een stijging die zich bijna geheel heeft voorgedaan sinds het begin van de vaccinaties op 9 januari. Dat klinkt niet veel, maar we moeten even stilstaan bij deze cijfers.

Israël ingehaald in vaccinaties, nu hoogste sterftecijfer ter wereld

In Gibraltar wonen slechts 34.000 mensen. Het dodental van vorige maand komt overeen met 160.000 doden in het VK. En het is gebeurd met een snelheid van ongeveer drie keer het normale sterftecijfer door alle oorzaken. Bij vergelijking van sterfgevallen en gevallen is het CFR (case fatality rate) vervijfvoudigd ten opzichte van sterfgevallen vorig jaar. Gibraltar heeft zojuist Israël ingehaald als wereldleider op het gebied van vaccinatie met 75 doses per 100 mensen, maar bevindt zich nu ook in de weinig benijdenswaardige positie van hoogste sterftecijfer ter wereld met meer dan 2500 sterfgevallen per miljoen. Dat is gelijk aan 6.000 extra in het VK – op één dag!

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenboten

Vorig artikelExtreem migrantengeweld nu ook in Franse kleine steden: auto’s in brand, supermarkt geplunderd
Volgend artikelCovid-19 vaccinatie kan trombose activeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Weet je Sander, waar je ook informatie vandaan haalt
  Alles is gemanipuleerd. Statistieken, aantal doden, wat ze niet vertellen wellicht voor verdeel en Heers spelletje. Voor en tegenstanders.
  De waarheid wat je zelf waar neemt.
  Voor mij is dat, geen overlijdens
  Wel meer lichamelijke mankementen, daaruit concludeer ik dat mensen minder kwalitatieve levensjaren overhouden en mogelijk minder.
  Logisch ook , met experimenten als muilkorf, pcr, vax, lockdowns.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in