Zeker, zij houden de infectie of de overdracht van covid niet tegen. Maar zij vernietigen wel het immuunsysteem, stimuleren de evolutie van nieuwe varianten, en vestigen records voor dood door injectie. Als deze gedwongen injecties er niet waren, zou Omicron bijna onschadelijk zijn en een geweldige manier om immuniteit op te bouwen. Uit recente gegevens uit het VK blijkt dat de schadelijke gevolgen van de injecties zich blijven uitbreiden, met een huidige toename van 80% van de sterfgevallen onder de drie- en dubbelgevaccineerden.

Deze injecties zijn zo doeltreffend in wat zij moeten doen, dat zelfs de sterkste mensen bezwijken onder hun dodelijke kracht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Ik zou willen dat degenen die weigeren te erkennen dat de vaccins schadelijk zijn, konden ervaren wat wij doormaken”Volg Frontnieuws op Telegram

  Er moeten voorbeelden worden gemaakt van ouders die hun kinderen laten vergiftigen met mRNA-injecties
Vorig artikelGlobalistische elites zien hun plannen voor de “Grote Reset” in gevaar
Volgend artikelJournaliste ontmaskert leugens en propaganda over Oekraïne: “Elke smeerlap in onze regering is erbij betrokken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. U bent de Meester
  U bent de Leider
  Van & Over het Lichaam
  Uzelf Moet bepalen Wat U doet met het Lichaam
  Als U het wilt vernietigd U het
  Is Uw eigen Keus
  Hoe lang Uw wilt Leven door een Lichaam bepaald U Zelf
  Niemand die U dwingen kan om U van het Lichaam te ontdoen
  Nogmaals U bepaald het zelf
  U bent de Oorzaak
  U bent het Gevolg
  U bent het Beginpunt
  In U eindigt weer Alles
  U bent de Baas
  Doe wat U wilt doen met Uw Lichaam

  Dank U

 2. Dood of je leven is blijvend verwoest door een o.a ongeneeslijke hartkwaal na het nemen van de prikken.
  Ondanks het overweldigende bewijs van de verwoestende uitwerkingen van deze prikken, gaat men gewoon door met het vaccineren van burgers….
  De groep ultra-rijke psychopaten willen van de aarde een natuurreservaat maken en daarvoor zullen miljarden mensen moeten verdwijnen.
  Er wordt van gemaakt dat de wereldbevolking daarvoor in de ruimte gaat leven, wat m.i niet haalbaar is.
  Dus wordt de mensheid uitgeroeid via prikken, oorlog, bewust aangestuurde voedsel-en-energietekorten etc. etc.
  Zodat de groep psychopaten hun beoogde doel kunnen halen van een uitgestorven aardbol als natuurreservaat.
  Een aardbol uitsluitend voor de elite met een select aantal burgers als hun slaven.
  De wereld wordt geregeerd door een groepje zeer zieke geesten en daarom denk ik dat het eindresultaat hiervan zal zijn dat de mensheid in zijn geheel (inclusief de psychopathische elite ) zichzelf zal uitroeien…..

  https://www.planet-today.com/2021/11/bezos-predicts-only-select-few-will.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in