Marc Lamont Hill, Instagram

Vorige week woensdag uitte voormalig CNN-commentator Marc Lamont Hill nog kritiek op Jonathan Isaak van het Orlando Magic professioneel basketbalteam omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Nu heeft zijn gezondheid een flinke opdonder gekregen – met het volledige programma waarvan bekend is dat het puur toeval is en niets met het vaccin te maken heeft: hartaanval, trombose in de longen (longembolie of longinfarct) en diepe veneuze trombose. Hij is 42 jaar oud en lichamelijk fit. Hij wijt zijn gezondheidsproblemen niet aan de vaccinatie maar aan een peesblessure, bericht Report24.news.

Marc Lamont Hill is professor in de mediastudies aan de Temple University in Pennsylvania – en een radicaal-linkse activist. Hij steunt de Groenen en droomt van een “echt linkse” partij in de VS (een “Groene” partij), terwijl hij de gebruikelijke stereotiepe standpunten verdedigt, zoals haat tegen Israël en steun voor “de Palestijnen”. Daartoe gebruikte hij ook de uitspraak “rivier naar de zee”, die code is voor de vernietiging van Israël en het verdrijven van alle Joden in zee, zoals de radicaal-islamitische Hamas wenst. Hij is bevriend met de islamist Louis Farrakhan, de leider van de “Nation of Islam”.

Linkse extremisten moeten wel van vaccinatie houden

Linkse extremisten moeten blijkbaar wereldwijd dezelfde boodschap uitdragen, dus pleit Hill voor verplichte vaccinatie van alle mensen ten bate van de farmaceutische industrie en globalistische geldschieters. Niemand heeft nog kunnen uitleggen waarom deze strijd voor het grootkapitaal “links” zou zijn. Globalisten zoals George Soros maken echter graag gebruik van linkse activisten en linkse partijen omdat die naïever zijn en gemakkelijker te besturen – dat weten we sinds de Soros Leaks, die de nauwe banden met linkse partijen in Europa aan het licht brachten.

  De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen

Trombose zou een gevolg zijn van een achillespees blessure

Bij verschillende gelegenheden beledigde de extreem-linkse vaccinzeloot tegenstanders van vaccinatie en beriep hij zich op de verworvenheden van de wetenschap. Op grond hiervan verklaart hij nu ook zijn ernstige gezondheidsschade. Zijn talrijke levensbedreigende tromboses zouden het gevolg zijn van een verwonding aan zijn achillespees. Hill werkte vroeger als politiek commentator voor het linkse mediahuis CNN, maar is nu presentator voor Al Jazeera English. CNN werd gedwongen de man te ontslaan toen zijn antisemitische uitspraken bekend werden.

“Ik zie video’s en tweets van anti-vaxers die zeggen dat ik bloedstolsels
heb gekregen van het vaccin. Dit is belachelijk en volledig ongegrond.
Voor sommigen is het een cynische en oneerlijke bewering. Voor anderen
is het een gebrek aan begrip van hoe medicijnen en wetenschap werken.”

Via Marc Lamont Hill Twitter-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHijama of “cupping “: Wanhopige werknemers, studenten gedwongen tot vaccinmandaten wenden zich tot een eeuwenoude behandeling om de injecties na toediening te verwijderen
Volgend artikelVaccinabonnement: BioNTech baas wil jaarlijkse prik vanwege mutaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Ken er twee in mijn omgeving:de ene plotseling overleden (60jr hart), de ander longembolie (48 jr.). NIEMAND wil het verband met dit vaccin zien.

  2. hij is aan de dood ontsnapt , en nog wil hij dus niet zien dat de vaccins enkel miserie en dood veroorzaken , wij noemen dat achterlijk zijn…veel succes met uw volgende spuit achterlijke linkse debiel !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in