Het is niet onredelijk te veronderstellen dat we een vierde vaccinatie nodig zullen hebben.”

Minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz zei woensdag dat Israëli’s misschien een vierde dosis van het coronavirusvaccin nodig hebben, schrijft I24news.tv.

“Het is niet onredelijk om aan te nemen dat we een vierde vaccin nodig zullen hebben,” zei Horowitz in een interview met Channel 12, nadat uit gegevens van het ministerie van Volksgezondheid bleek dat 9% van de nieuwe gevallen die dinsdag waren gediagnosticeerd, reeds de derde dosis voor een booster hadden gekregen.

Hij voegde er ook aan toe dat hij niet geloofde dat Israël in een vijfde besmettingsgolf zou terechtkomen, ondanks het stijgende aantal Covid-19 gevallen.

Israël is begonnen met zijn Covid-vaccinatiecampagne voor kinderen van vijf tot elf jaar, waardoor het na de VS een van de eerste landen is die nu de leeftijd voor toegang tot het vaccin verlagen in een poging de pandemie in te dammen.

Het land was een van de eersten die in december 2020 een grootschalige vaccinatiecampagne startte, nadat het een overeenkomst had bereikt met de farmaceutische reus Pfizer waardoor het snel toegang kreeg tot miljoenen betaalde vaccindoses in ruil voor gegevens over de doeltreffendheid van het vaccin op grote schaal.

In het kader van deze campagne werden meer dan 5,7 miljoen van de ongeveer negen miljoen Israëli’s, of meer dan 80% van de volwassenen, dubbel gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

  Vernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven - en het is niet van COVID
Vorig artikelReiner Füllmich: Aan het eind van het jaar komt er een internationaal tribunaal
Volgend artikelNiet langer een samenzweringstheorie: Australië geeft toe militairen te gebruiken om mensen naar covidkampen te sturen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Tuurlijk. Eerste en tweede prik werkten niet, dus doen ze een derde. Die werkt ook niet, dus doen ze nu de vierde dosis van dezelfde rommel, want nu gaat het echt werken hoor.
    Ik ben nooit echt een fan geweest van het joodse volk, maar het is me onbegrijpelijk hoe juist dat volk zichzelf nu uitroeit. Nog ironischer om te zien dat ze dat doen door een gifspuit van Duits/islamitische makelij.
    Tot zover het veelgeroemde hogere gemiddelde IQ van het joodse volk. Het zal niet lang meer duren voordat Israel onder de voet wordt gelopen door de islamitische hordes, domweg omdat er geen gezonde Israelis meer zullen zijn om iets van een verdediging te voeren.

  2. De grote opruiming gaat ze niet vlot genoeg… Maar aan de andere kant, als je je voor de 4e keer laat inspuiten en je doet dit vrijwillig… Tsja….. Er zijn makkelijkere manieren voor zelfmoord, maar ieder z’n ding.

  3. Hij voegde er ook aan toe dat hij niet geloofde dat Israël in een vijfde besmettingsgolf zou terechtkomen

    het geloof voor vijfde besmettingsgolf is voor volgende week

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in