Burgemeesterskandidaat in Portland is Antifa

5
Screenshot film The Killing Fields

De burgemeesterskandidaat Sarah Iannarone bekent op Twitter dat ze Antifa is. Ze leidt in opiniepeilingen tegen de zittende burgemeester Ted Wheeler.

Sarah Iannarone beschuldigt mensen met MAGA-petten van het willen uitroeien van de Joden. In werkelijkheid zijn degenen die op Trump stemmen zeer pro-Joods en president Trump zelf wordt de vriendelijkste leider ooit voor het Joodse volk genoemd.

Williamette Week presenteert een opiniepeiling waarin de zittende burgemeester Ted Wheeler 30 procent van de stemmen heeft, terwijl Sarah Iannarone 41 procent heeft. 13 procent heeft nog niet besloten, terwijl 16 procent overweegt om de namen van de niet-genomineerde kandidaten op de stembiljetten te schrijven.

Volgens Andy Ngô is Iannarone’s campagneleider Gregory McKelvey een communist. Een andere twitteraar koppelt een foto van McKelvey die een pet draagt met een hamer en sikkel.

Tijdens de eerdere rellen werd CHAZ opgericht in Seattle. Dit experiment was een monumentale mislukking.

Pogingen om een autonome zone te creëren in Portland in dezelfde periode mislukten toen de autoriteiten de barrières onmiddellijk afbraken, waar sommige bewoners woedend over waren.

Portland is een stad met 600.000 inwoners en het valt nog te bezien hoe dit experiment zal uitpakken als Iannarone wordt gekozen.

Zwarte vrouw weigert om stewardess haar op het vliegtuig te laten passeren vanwege “wit privilege”

  BLM-activist mocht plaatsnemen in jury van rechtszaak George Floyd
Vorig artikelCNN zegt dat we “nooit meer terug naar het normaal gaan”
Volgend artikelNetflix wordt gerechtelijk vervolgd voor film die beschuldigd wordt van het seksualiseren van kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als Trump pro joods is valt hij me tegen, juist de joden zitten achter deze rotzooi! Zoals altijd! Maar als dat wijf pro joods en communist is, dan zij helemaal verdorven!

  2. Alle normale mensen in Portland raad ik aan, als deze fascist burgemeester wordt, om direct te verhuizen of hun krachten te bundelen als ze geen slachtoffer van een tweede Pol Pot killing fields willen worden. Deze zich links noemende fascisten zijn totaal krankzinnig en hebben geen enkel gevoel noch idee van realiteit. Ze leven in een dogmatische religieuze waan ‘ideologie’ die eigenlijk de betiteling ideologie niet waardig is. Waanzin dekt de lading eerder. Alles wat bij hen de klok slaat is eenheidsdenken, dwang, terreur, onderdrukking, vernielzucht, afgunst en haat waar alles en iedereen voor dient te wijken, zo niet dan wensen ze je te vermoorden. Dat mag want als je niet denkt en doet als zij dan deug je niet en ben je in hun ogen een mens die de naam mens niet waardig is. Discussie hierover: geen discussie, zij hebben altijd gelijk! Eens de hand in eigen boezem steken? Nooit! Waarom niet? Omdat ze bang zijn dat ze dan gaan twijfelen en twijfelen mag niet van geen enkele religie. Meestal zijn ze vanuit huis uit ‘links’ en bij twijfelen aan de ideologie weten ze dat ze dan het risico lopen om iedereen die zij kennen, inclusief familie, kwijt te raken, en ook hun soms leuke functies die zij vaak via dat corrupte ‘links’ hebben gekregen. Excommunicatie dreigt hun lot te worden zoals bij afvallige getuigen van Jehovah. In die zin is dit ‘links’ precies hetzelfde als islam, ze houden mensen bij de les via de dreiging van terreur die boven hun hoofd hangt als ze de euvele moed hebben om uit dat dictatoriale terreur denken te willen stappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in