Antifa republiek CHAZ begint met herstelbetalingen: blanke deelnemers worden onder druk gezet om zwarten 10 dollar te geven

2
1318

De zogeheten Capitol Hill Autonomous Zone (CHAZ) van Seattle is begonnen met herstelbetalingen, waarbij de blanke leden van de jonge “soevereine staat” op vrijdagavond werden gevraagd om ten minste één zwarte persoon 10 dollar te geven alvorens het gebied te verlaten.

Ik wil dat je tegen de tijd dat je deze autonome zone verlaat, tien dollar geeft aan één Afro-Amerikaans persoon uit deze autonome zone. En als je dat moeilijk vindt – als je het moeilijk vindt om tien dollar te geven aan mensen met kleur, aan zwarte mensen in het bijzonder, moet je echt kritisch nadenken over – in de toekomst, ga je echt macht en land en kapitaal opgeven als je het hebt?

Als je het moeilijk hebt om tien dollar op te geven, moet je nadenken over: ben je het echt eens met deze strijd? Ben je echt het eens met de beweging? Want als dat een uitdaging voor je is, weet ik niet zeker of je wel op de juiste plaats bent.

Dus zoek een Afro-Amerikaans persoon. Blanken, ik zie jullie. Ik zie jullie allemaal, en ik herinner me jullie gezichten. Je vindt die Afro-Amerikaan en je geeft ze tien dollar. Contant geld, tien dollar uit je zak. Dat is mijn uitdaging voor jullie. Doe het.

Ondertussen lijken CHAZ’s inspanningen op het gebied van tuinieren ongelukkig uit te vallen.

En de tolerantie van de Antifa Republiek voor religie ontbreekt enigszins:

George Soros’ Twitter-account overspoeld met miljoenen mensen die zijn arrestatie wegens ‘verraad’ eisen

China klokkenluider onthult video's en foto's van vermeende valse VS-stembiljetten producties in China

2 REACTIES

  1. En nu de nekslag: de agenten in kwestie zijn vandaag ontslagen. Op bijna alle politiebureaus in de VS worden nu ontslagbrieven ingediend omdat de rechtspositie van de agenten niet langer bestaat.

    Verwachting is dat de nationale garde de straten zal overnemen omdat de rem op geweld door immigranten nu compleet weg is. De dollar kan gewoon niet op een constante waarde blijven staan, en dus zal de Euro mee kelderen. Zodra de Euro mee valt zal de Visegrad zichzelf loskoppelen van de EU om niet in de Financieele val te worden meegetrokken.

    De EU zal nog dit jaar versplinteren. Gelukkig zijn de Engelsen, die de zinkende strontschuit net op tijd hebben verlaten.

    https://www.rt.com/usa/491764-bodycam-video-atlanta-police-rayshard-brooks/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here