Chris Watts met zijn vermoorde gezin, screenshot Netflix

Chris Watts werd veroordeeld tot levenslang na de moord op zijn zwangere vrouw en hun twee dochters. Na opgemerkt te zijn in een Netflix-documentaire, wordt hij nu overstroomd met liefdesbrieven.

Het was in augustus 2018 dat de Amerikaan Chris Watts zijn vrouw Shannon Watts wurgde in hun gezamenlijke huis. Vervolgens nam hij het dode lichaam van zijn vrouw en hun twee gezamenlijke dochters van 3 en 4 jaar oud mee naar een olieveld waar hij werkte. Daar wurgde hij de dochters met een laken en dumpte hun lichamen in een olietank terwijl hij het lichaam van zijn vrouw in de buurt begroef.

Shannon was ten tijde van de moord zwanger van Chris, waarvan hij op de hoogte was, en Chris Watts werd veroordeeld tot vijf levenslange gevangenisstraffen voor de moorden, zonder mogelijkheid tot voorwaardelijke vrijlating.

De spectaculaire familiemoord is onlangs door Netflix onder de aandacht gebracht in de documentaire American Murderer: The Family Next Door. In de documentaire neem je door middel van de huisvideo’s van de familie deel aan het gezinsleven, dat een gelukkig gezin laat zien dat zich verheugt op de nieuwgeboren.

Trailer voor de Netflix-documentaire die van de familiemoordenaar Chris Watts een beroemdheid maakte die liefdesbrieven van vrouwen ontvangt.

De familievideo’s en het social media-leven van de Watts’ waren echter slechts een façade. In werkelijkheid had Chris Watts genoeg van zijn vrouw, die het gezin twee keer failliet had laten gaan, en wilde van haar  scheiden. Hij had inmiddels een nieuwe vrouw leren kennen  en Shannon lijkt te zijn vermoord omdat ze weigerde te scheiden. Aanvankelijk beweerde hij dat het Shannon was die de dochters had vermoord en dat hij haar daarop had gewurgd, waar hij later van terugkwam.

  Tirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel

Naar aanleiding van de Netflix-documentaire heeft Chris Watts meerdere liefdesbrieven van vrouwen ontvangen, waarvan Fox News verslag doet.

“Hij kreeg heel veel brieven. Velen van hen waren van vrouwen die hem knap vonden en medelijden met hem hadden. Hij had niets beters te doen, dus schreef hij ze terug en maakte penvrienden. Verschillende van hen vielen op en ze hebben contact gehouden”, zegt een bron die met Watts sprak.

Op de vraag of de vrouwen een probleem lijken te hebben met het vermoorden van zijn familie door Watts, antwoordt de bron:

“Geloof het of niet, maar nee. Ze hebben medelijden met hem, ondanks wat hij heeft gedaan.”

Naast brieven van liefdeszieke vrouwen heeft Chris Watts ook een paar dreigbrieven en brieven van religieuze mensen ontvangen waarin men aankondigt dat hij dat hij in hun gebeden is.

Vrouwelijke pedofiel wordt beschuldigd van grove verkrachting van haar twee zoontjes van twee en vier jaar

Vorig artikelNew York Times: Val de VS aan
Volgend artikelNieuw Deens asielsysteem: Asiel aanvragen alleen mogelijk buiten Europa en asielzoekers buiten de EU verplaatsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Er lopen heel wat weirdos rond op deze aardkloot, zoals deze brieven wel weer bewijzen. Hetzelfde soort idioten die denken dat zij in staat zijn om barbaarsheid om te zetten maar humanisme. En helaas hebben dat soort idioten vandaag de overhand dank zij super idioot Merkel. Sinds die gek, na de periode Obama, denkt dat zij de belangrijkste persoon op de wereld is, ziet eenieder die wil kijken dat we massaal met z’n allen richting genocide en ondergang gaan. But who cares! Singing loud and clear: Wir schaffen das! Yes we can! We need change! Yes we do, now more than ever!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in