Dit is wie de EU steunt in de Oekraïne

De speciale militaire operatie van de Russische troepen zal voltooid worden, ondanks het verzet van de westerse landen, zal de denazificatie van Oekraïne doorgevoerd worden. Dit verklaarde de eerste plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van Rusland bij de VN Dmitry Polyansky, schrijft Top War.

Maandag hield Rusland een informele vergadering van de VN-Veiligheidsraad, die in het teken stond van het probleem van het nazisme en het fascisme in Oekraïne. Vertegenwoordigers van de Russische delegatie legden aan de aanwezigen bewijzen voor van de aanwezigheid van neonazisme en ultranationalisme in Oekraïne, de connectie van radicalen met de huidige regering, de symbolen van de Oekraïense nationale bataljons en de strijdkrachten van Oekraïne, enz. Volgens Polyanski heeft het virus van het nazisme de hele Oekraïense samenleving getroffen.

Sprekend over de Russische speciale operatie, benadrukte hij dat de taak de volledige denazificatie van Oekraïne is en dat de operatie zal doorgaan totdat deze taak volbracht is.

Wij weten wat wij doen en wat wij doen juist is ,en wij zullen nooit een heropleving van het nazisme in onze omgeving dulden. Het is aan u om het overduidelijke – ik bedoel het nazi-karakter van het regime in Kiev – toe te geven of niet, zei hij.

Vertegenwoordigers van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, die op de bijeenkomst aanwezig waren, beschuldigden Rusland op hun beurt van desinformatie en verdraaiingsverhalen, en verklaarden dat er geen nazisme en nationalisme in Oekraïne bestaat en dat ook nooit geweest is. In antwoord daarop beschuldigde Polyanski hen van hypocrisie en het steunen van de heropleving van het fascisme om zijn geopolitieke belangen te behagen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNew York City begint bevolking voor te bereiden op een NUCLEAIRE AANVAL
Volgend artikelDe nieuwe Oekraïense Eenhoorn – Het miljoenkoppige leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Nazisme is er niet en nooit geweest, hahahaha. Dit is lachwekkend want YouTube staat vol met Oekrainse nazi optochten.

 2. Helemaal niet vreemd?

  Dus gekke nazi’s in in de oekraine, over-de-top-nationalisten-en-imitatie-nazis onder joodse leiding en verdere joods-amerikaans en europese steun en aansturing, helpen hun land compleet in de vernieling.

  Aan de andere kant Russen onder Putin, die een sovjet riedel en geschiedenis promoten en blijven herhalen in een gevecht tegen globalisten en imitatie-nazis (onderwijl een excuus waarbij het te verwachten en al niet onaanzienlijke kreperen ivm met allerlei ontwikkelingen die verband houden met bepaalde sancties nog onduidelijk lijkt).
  Wat je er verder ook van vindt, of dat Putin een rechtvaardig gevecht voert voor het behoud en welzijn van zijn land (in strijd tegen een idioot land of tegen/binnen(?) een complot van een idiote wereldorde), die oude nazi leugens en alle ellende die daaraan verbonden is (in)direct blijven herhalen en voeden, helpt ..bijna niemand.
  Of in ieder geval fatsoenlijke Europeanen niet.
  Vaak suffe tegensputers in een bedrog, die herhaaldelijk de neus optrekken voor verder bedrog.
  Niet vreemd, wel jammer.

  • Noem jij mij eens een of twee “fatsoenlijke” Europeanen. Wij worden in grote delen van de wereld al “Eurotrash” genoemd en als je een oplettend lezertje bent geweest weet je ook waarom dat zo is.

   Van mij mogen de RF en geallieerden doorgaan tot aan Gibraltar, Dingle Bay en de Noordkaap. Pazhalusta i spasiba! Alle nazis en alle fascisten (samenwerking tussen regeringen en grote corporaties) opgeruimd, te beginnen bij Rutte en Macron graag.

  • ‘Vaak suffe tegensputers in een bedrog, die herhaaldelijk de neus optrekken voor verder bedrog.’ Jammer.

   Kiekeboe-Adolf H.
   Hineni-Adolf E.

   En vanwaar die eurotrash?

 3. wat ik vreemd vind is dat Israel dit allemaal maar heeft laten gebeuren, hun zouden juist Rusland moeten steunen in dit hele verhaal.
  En ik weet dat hier een ander Westers idee achter schuilt.

  • Rasamaga, ‘de’ joden hebben een duizenden jaren oude agenda voor wereldhegemonie en gebruiken de extreem geweldadige en supramistische talmoed en de kabbalah als hun play book. Het wereldwijde joodse bankierskartel staat wat betreft financiële vermogen aan de top. Zij hebben alles geïnfiltreerd en overgenomen wat hun goeddunkt en zorgen er sinds eeuwen voor dat ze beide kanten van door hen gecreëerde tegenstellingen en oorlogen controleren. Lang gelden hebben ze besloten dat het Westen, inclusief het blanke ras, vernietigd moet worden en dat de Jew World Order ogenschijnlijk wordt geleid door China.

   • Niet door china een jood zal nooit zijn staf afgeven. Een zieke tik van hen. Alles word georkestreerd door joden dat is duidelijk. Er moeten 5 tot 10 miljoen mensen oprotten uit khazastan en oekraine omdat israel contracten heefet met die landen om 5 tot 10 miljoen joden op te nemen. Dus moeten er wel heel veel mensen oprotten uit die landen, wat inhoud dat kutrutte 1 miljoen huizen hier wil bouwen om die oekrainiers en khazaren op te vangen. Oeps nu heb ik het hele zieke plan blootgelegd. Hier draait het om , LAND. Net als de eerste en tweede oorlog diende om land af te pakken, zodat die zielige joden er konden gaan wonen. Ook nu draait het hierom , klote joden die mindgames spelen en mindfucken om land. Want ze weten heel goed dat Iran alles platlegt zodra de Europa valt. En dan moeten ze dat onnozele Babylonische gepeupel ergens onder brengen. Kutrutte is een jood en die heeft geen wortels dus offert hij nederland op voor dat ideoote plan.

    • Ik schreef ogenschijnlijk. Ze verschuilen zich altijd achter een ander en schreeuwen moord en brand als iemand het ook maar waagt hun te exposen. Ik ben het met je eens, maar het vernietigen van het blanke ras zal vooral gebeuren met de import van nog veel meer Afrikanen.
     Zag gisteren de laatste video van Harry Vox op odysee.com. Een aanrader.
     Er komt nog een deel twee.

   • Jerome.Met de “joden” bedoelt u natuurlijk de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.

 4. @Rasamaga,
  Israelische soldaten trainden eens de soldaten van het Apartheidsregime van Suid-Africa, hoe noemde je dat regime met hun Apartheid zou ik willen vragen aan U ? Hoe ver stond dit af van de Nazigedachten, ik denk niets en Israel steunden hen !

   • @Pierre,
    Selecteerde mensen op kleur en hoe lichter die was, hoe hoger het loon werd, maar die ideologie heeft helemaal niks met de Nazi’s te maken, Mandela vergeleek het beloofde land met de hoofdstad Jeruzalem al met zijn apartheidswetten met een nieuw Suid-Afrika voor de Palestijnen dan, realisme my ass, sorry hoor !!!

 5. Als de Amerikanen in een regio keet willen schoppen dan stoken ze eerst geruime tijd vuurtje bij bevolkingsgroepen met licht ontvlambare aspiraties; Solidarnosk in Polen, De Sjieten in Irak, de Moslims in Joegoslavië, de Oeigoeren in China, kunnen zich opeens verheugen in geniepige, maar brede steun als daarmee het regime de gewenste kant opgaat. Dit geldt natuurlijk niet voor de Indianen, zwarten of latino’s in eigen land. Oekraïners waren zware collaborateurs van de Nazi’s tegen de Rus – met zelfs een volledige Waffen-SS divisie. Dat kwam na de val van de S.U. aardig van pas.

   • Ja, president Roosevelt had destijds ook al een meute Joden rondom zich. Daarvoor waren ze uit Duitsland gejaagd waar ze prominent aanwezig waren in de bankwereld, de beurs, de universiteiten, de kunstsector. Het is de logische weg naar de werelddominantie van het uitverkoren volk voor de komst van de Messias.

 6. Mijn denken is als in de Oekraine alles opgeruimd is Europa aan de beurt is 🙏we zijn Nog steeds een bezet Land Niet vergeten WW2 is nooit beeindigt 😉

 7. En vandaag kregen de Oekies een “lening”van 1 illioen en anderhalf volgt; van de wereldbank.
  Voor “de eerste kosten”……zal wel voor kilometergeld van Zelensky zijn….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in