De laatste publieke ophanging in West Virginia 1897 Bron

Er is opnieuw een strafrechtelijke aanklacht ingediend tegen de Globalisten, die verantwoordelijk zijn voor massamoord en genocide door middel van de COVID-19 zwendel en de injecties met biowapens.

Het Britse nieuwsorgaan Exposé meldt dat er een klacht is ingediend bij de aanklager van het Internationaal Strafhof wegens “schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de mensheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie gepleegd tegen de volkeren van het Verenigd Koninkrijk”, schrijft Brian Shilhavy.

De verzoekers verklaren dat zij zonder succes hebben geprobeerd hun zaak via de plaatselijke Engelse politie en het Engelse rechtssysteem aan de orde te stellen. Het team wordt vertegenwoordigd door advocaat Hannah Rose, met als medeaanvragers:

Dr. Mike Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper van allergie- en ademhalingsonderzoek in respiratoire farmacologie bij Pfizer.

Piers Corbyn – Astrofysicus en activist, gepensioneerd politieagent, Mark Sexton -John O’Loony – Begrafenisondernemer en activist, Johnny McStay – Activist en Louise Shotbolt – Verpleegster en mensenrechtenactiviste.

De verzoekers verklaren dat zij hebben geprobeerd hun zaak via de plaatselijke Engelse politie en het Engelse rechtssysteem aan de orde te stellen, zonder succes.

Dit is precies de reden waarom men zich rechtstreeks tot het ICC heeft gewend, want als een staat niet bereid of in staat is om een onderzoek of vervolging in te stellen, kan het ICC vervolging instellen, niet om nationale misdaadsystemen te vervangen, maar om deze aan te vullen.

Het team van verzoekers heeft het ICC documentatie verstrekt waarin talrijke vorderingen worden uiteengezet die neerkomen op schendingen van de Code van Neurenberg, misdrijven tegen de mensheid, oorlogsmisdrijven en misdrijven van agressie in het Verenigd Koninkrijk.

  Recordaantal pasgeborenen sterft - deskundigen zien geen verband met vaccins

In de klacht stelt het team dat “op basis van de uitgebreide stellingen en bijgevoegde documentatie, wij de verantwoordelijken aanklagen voor talrijke schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de mensheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie in het Verenigd Koninkrijk, maar niet beperkt tot personen in deze landen”.

De verzoekers verklaren dat “het onze bedoeling is om u in detail te laten zien hoe de regering van het Verenigd Koninkrijk, met haar ministers en hoge ambtenaren, dit jaar de Code van Neurenberg heeft geschonden, niet slechts in één aspect, maar in vele aspecten”.

Lees het volledige artikel op The Exposé.

Deze zaak komt bovenop de zaak die de Duitse advocaat Reiner Fuellmich binnenkort zal voeren en die wordt aangeduid als “Neurenberg 2.0.” Zie Frontnieuws Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt.

Frontnieuws heeft ook gemeld dat er strafrechtelijke aanklachten zijn ingediend bij een rechtbank in India tegen de miljardair-globalisten Bill Gates en Adar Poonawalla. Zie Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëist.

Veel mensen willen deze strafzaken afschrijven als onbeduidend, omdat de zaken geen middelen bieden om een vonnis uit te voeren tegen de criminelen als zij schuldig worden bevonden.

Maar vergis je niet, deze zaken zijn NIET onbelangrijk. Dat is precies wat de Globalisten, die zich achter hun enorme rijkdom verbergen, u willen doen geloven.

De realiteit is echter dat zij bang zijn voor deze zaken, omdat ze hun slechte daden zullen blootleggen.

  Nieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden

Om de uitvoering van eventuele schuldvonnissen mogelijk te maken, moeten wij, het volk, ophouden met hun spelletjes mee te spelen, en onze mentaliteit veranderen. We kunnen niet binnen hun systeem werken, want dat systeem is gemanipuleerd en wordt volledig door hen gecontroleerd.

Wat dit NIET betekent, is dat we onze toevlucht moeten nemen tot burgerwachten en buiten de wet moeten gaan werken. Dat is hoe ze ons zullen afschilderen als we acties ondernemen om recht te doen geschieden, vooral als een rechtbank hen al schuldig heeft bevonden.

Hier in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld, hebben we een geschiedenis van snelle processen en snelle executies in ons verleden, die volkomen legaal waren. De grondwet van de Verenigde Staten staat dit toe, en in het verleden werkten plaatselijke rechters samen met de sheriff van het district om moordenaars op districtsniveau te executeren.

Zeker, het was geen perfect systeem, en maar al te vaak werden openbare executies, vooral in het Zuiden, niet meer dan lynchpartijen door de meute, waarbij er geen proces was.

Maar het huidige systeem is in feite veel erger, omdat bedrijfscriminelen het hele rechtssysteem beheersen en nooit voor hun misdaden worden berecht.

Het huidige systeem laat talrijke beroepen toe, zodat zij die rijk zijn een zaak kunnen blijven aanvechten tot het een hogere rechtbank bereikt, zoals het Hooggerechtshof van de VS, dat zij stevig in handen hebben. Zij hebben ook contracten om hen volledig buiten het rechtssysteem te houden. Zie Wall Street Is Not Only Rigging Markets, It’s Also Rigging the Outcome of its Private Trials.

  De klonterprik

En het feit dat sommige groepen in het verleden, zoals de beruchte Ku Klux Klan, misbruik maakten van het lokale rechtssysteem, betekent niet dat het lokale rechtssysteem niet grondwettelijk kan worden uitgevoerd.

Dus als deze internationale zaken wel bijeenkomen en er een schuldigverklaring wordt uitgesproken, verwacht dan niet dat het eigen systeem van de misdadigers het recht tegen henzelf zal uitvoeren.

Dat zal nooit gebeuren. Het zal voor 100% een zaak zijn van ons, het volk.

Hoe kan dat gebeuren? Het kan alleen gebeuren als wij ter plaatse meer wapens hebben dan zij. En dat is ook legaal, dankzij het 2e Amendement.

Zoals ik al een hele tijd zeg, er zullen mensen nodig zijn die getraind zijn in wapens en wetshandhaving, inclusief veteranen en huidige militairen.

Het Amerikaanse leger moet intern zijn eigen rotzooi opruimen, en ze kunnen het maar beter snel doen, of het zal te laat zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJapan wijzigt waarschuwing Covid-“vaccins” aan regels Neurenberg Code en houdt zich daarmee aan wettelijk vereiste geïnformeerde toestemming
Volgend artikelDr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Deze misdadigers dienen naar mijn mening in het openbaar opgehangen te worden zodat een ieder kan zien dat misdaad tegen de mensheid echt bestraft wordt. Deze personen plegen wereldwijd de meest walgelijke misdaad denkbaar en mogen daar niet mee wegkomen.

    • In Frankrijk noemen ze dat ” à lanterne” aan de lantaarnpaal, zoals je zegt, dat iedereen kan zien dat deze een misdaad tegen de mensheid hebben gedaan, inderdaad, walgelijk, is nog een te mooi woord, ze moeten er maar een paar aanhangen, zal de rest wel even mogen gaan slikken, en daarna stikken.

  2. Tjemig Frontnieuws slaat op hol…..al die namen zullen echt niet op die manier bestraft worden>> het= geen Franse revolutie met quillotine….het enige wat men gaat doen is loslaten van stringente regels voor de ongevaccineerden,omdat men ziet dat dat dus duidelijk een polarisatie teweeg kan brengen

  3. Zoals het bericht zegt: er zullen genoeg militairen en andere wapendragers moeten opstaan en zich keren tegen de globalisten. Zij zullen door hen gearresteerd moeten worden, zodat ze door het volk berecht kunnen worden. Publiekelijk executeren of ophangen is hun straf. Laten we allemaal visualiseren dat dit gaat gebeuren. Als we dit met z’n allen doen, dragen we bij aan de ommekeer. Dus zie het voor je dat de globalisten door militairen worden gearresteerd en publiekelijk geëxecuteerd. En zelfs als je niet gelooft dat dit werkt, het kan geen kwaad om het toch te proberen, nee heb je…. Bedenk dat uit onderzoek is gebleken dat de misdaadcijfers in New York City opvallend daalden toen een groep Transcendente Mediteerders daar begonnen te mediteren. Gedachten zijn krachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in