Net zoals we vermoedden, Greta Thunberg wordt gecontroleerd door George Soros

4

Voordat de mainstream en links een nieuwe gouden kalf, of misschien in dit geval beter gezegd een zwart kalf, hadden vervaardigd, was ze tot in den treure op het nieuws, de geestelijk gehandicapte klimaatneuroot Greta Thunberg, maar de inmiddels 17-jarige ondervoede vegankobold is niet selfmade of een volksvriend. Haar klimaattheater is volledig een product van George Soros en zijn trawanten die Thunberg met hun opgaven voeren terwijl ze de hele wereld rondstruint en doet alsof ze zelf met deze klimaathysterie op de proppen is gekomen.

© Jan Ainali (CC BY-SA 4.0)

In feite is Thunberg amper zonder haar manager, Luisa-Marie Neubauer, een 24-jarige ultralinkse activiste uit Duitsland die ‘jeugdambassadeur’ is voor een internationale lobby- en campagneorganisatie die bekend staat als de ‘ONE Foundation’, gefinancierd door George Soros, Bill & Melinda Gates en Bono, met nog andere beroemdheden.

Naast het feit dat Thunberg zelf uit een familie van vrijmetselaars komt, heeft haar moeder waarschijnlijk banden met de Beierse Illuminati stichter Adam Weisshaupt. Neubauer, haar controleur, werkt voor een grote globalistische onderneming die werkt aan de uitvoering van 2030 Agenda in Duitsland via het Klimaatakkoord Parijs.

Neubauer is ook lid van ‘Alliance 90’, ‘Die Grünen’ (de Groenen) en de ‘Grüne Jugend’, drie communistische organisaties die de “dreiging” van de klimaatverandering gebruiken als een waarborg om hun ingrijpende politieke doeleinden over de hele wereld te bewerkstelligen – veranderingen die onder andere de vrijheid van mening en verkeer zullen elimineren.

Neubauer heeft zelf getwitterd over het lidmaatschap van de ‘ONE Foundation’ en gaat er prat op dat ze de wereld kan rondreizen en klimaatpropaganda kan verspreiden met anderen die net als zij in dienst zijn genomen en geloven dat de afkoeling opwarming klimaatverandering aan de mens ligt .

  Laatste feminisme-trend: amateurporno op OnlyFans publiceren

Gebruikt Bill Gates Greta Thunberg om via de klimaatoplichterij aan te dringen op een globale ontvolking?

Volgens de website ONE.org werd de ‘ONE Foundation’ begin 2000 uitgebroed door Bill Gates en Bono, die samenkwamen en besloten dat ze “de Amerikanen beter moesten informeren over extreme armoede in de wereld”.

Met de hulp van Melinda Gates, de vrouw van Bill, evenals Bobby Shriver, Ed Scott, Bob Geldof, Jamie Drummond en George Soros, ontwikkelden Gates en Bono “een organisatie genaamd DATA, die zich richt op het distribueren van beroemdheden en andere invloedrijke personen om wereldleiders aan te moedigen om actie te ondernemen op specifieke ontwikkelingsgebieden”.

DATA is uiteindelijk samengevoegd met verschillende andere organisaties om ‘ONE’ te vormen, die nu dient als een politieke activistische groep gericht op het bereiken van verschillende “globale doelen”, waaronder “ziekte, armoede en andere dringende ontwikkelingskwesties”.

Het lijkt erop dat Neubauer zelf werd gerekruteerd om deel uit te maken van ‘ONE’, alleen om zich om te draaien en Thunberg te rekruteren. Of misschien werd Thunberg door iemand anders aangesteld om haar rol te spelen, en kreeg Neubauer de taak om haar mentor te zijn, die haar overal volgt waar ze in het openbaar verschijnt.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat Thunberg niet zelf de vele scripts verzint die ze onder andere voor het Congres, de media en bij de VN voorleest. Ze spreekt niet eens Engels als haar eerste taal, maar op de een of andere manier moeten we allemaal geloven dat Thunberg met een ononderbroken stroom van professionele toespraken kan komen om elke dag te presenteren.

  Wetenschappers waarschuwen nu dat 'ademen' schadelijk is voor het milieu

Het is triest is dat veel mensen er duidelijk in geloven, en onthult dat Soros en zijn kornuiten nog steeds de informatieoorlog in sommige delen van de samenleving winnen.

Het maakt niet uit hoe vaak de man-made klimaatverandering wordt ontmaskerd als een totale bedrog, er is nog steeds een overgroot van de bevolking die gelooft dat het de evangelie van de waarheid is – vooral wanneer een kleine meisje in het nieuws verschijnt om de wereld te vertellen over de “wetenschap” die erachter zit.

De zogenaamde man-made “klimaatverandering” is nog steeds de grootste bedriegerij tegen de mensheid, schreef een commentator op The Gateway Pundit. “Het is niets meer dan een multi-miljard dollar programma van belasting en herverdeling van een rijkdomprogramma ontworpen in Groot-Brittannië om de Verenigde Staten te vernietigen door het kapitalisme te vernietigen”.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Vorig artikelConservatieve Tucker Carlson breekt kijkersrecord in de V.S.
Volgend artikelHoe is dat gebeurd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Zielig meisje ! Wordt misbruikt door o.a. Fransje Timmermans en kennelijk ook door Soros. Kan dit mongoloïde Zweedse meisje niet beter opgenomen worden in een psychiatrische inrichting, ter bescherming van zichzelf en haar omgeving ?

 2. Zo kan iedere kneus zich er ook aan optrekken met de gedachte dat het altijd nog veel erger kan als je zo ter wereld komt als Greta.
  17 jaar en er uit zien als een 10-12 jarige, kan het nog erger, en dan ook nog zo lelijk als de nacht.
  Dat geeft de mensen die eigenlijk al behoorlijk mislukt zijn toch weer een beetje troost.
  In die zin heeft ze ook een maatschappelijke functie en je hoeft er geen therapeut voor te bezoeken.
  Elke dag even 5 min. naar een foto van Greta kijken moet voldoende zijn voor een klein beetje eigenwaarde.

 3. Door dit gedoe allemaal, kom ik toch tot de conclusie dat AH gelijk had! “Toevallig” zijn het altijd de rijke en communistische judaistische zionistische joden weer, net als toen! Ze hadden toen al veel macht en nunog meer! Zowel Gates als Soros zijn beiden joods! Raar he!
  ig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in